sb68s Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Παω να φλασάρω άλλη ρόμ και δε λειτουργει το uspl!!! Σύν του ότι πλέον η συσκευή γράφει spl-1.54 και οχι 1.14 όπως παλιότερα..Τι χρειάζεται να κάνω? Εάν είχες περάσει την 1.56 τότε έχει αλλάξει και το spl σε 1.54, για να περάσεις κάποια άλλη πρέπει να χρησιμοποιήσεις το uspl 2.5 ή να περάσεις κάποια official 1.14..... η οποία θα ξαναπεράσει το spl 1.14 και τότε χρησιμοποιείς το παλιό uspl 2.1, διαλέγεις και παίρνεις! Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Παω να φλασάρω άλλη ρόμ και δε λειτουργει το uspl!!! Σύν του ότι πλέον η συσκευή γράφει spl-1.54 και οχι 1.14 όπως παλιότερα..Τι χρειάζεται να κάνω? ... Αν η ρομ που θα φλασάρεις εχει δηλωμενο spl 1.54 οπως για παράδειγμα η νεα ρομ 8.2 του Μιρι, τρεχεις απλα το USPL 2.5 που ειναι φτιαγμενο γι αυτο. Αν ομως η ρομ που θα βάλεις εχει spl 1.14 , θα πρεπει πρωτα να φλασαρεις μια official παλια πχ 1.14...... και μετά περνας την επόμενη ρομ με το USPL 2.1 που ειναι για ρομ με 1.14 spl. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 παιδια βαρε8ηκα και εγω το manilla και το spb mobile shell ...το θελω απλο...τι προτεινετε για today plugin???zaharaki..??? ilauncher just the best :!: αυτο χρησιμοποιω ΠΑΝΤΑ και δεν το αλλαζω με τπτ!!! μια αλλη λυση που θελει πολυ ψαξιμο με τις ρυθμισεις του(ειναι ατελειωτες αλλα αν ασχοληθεις αξιζει το αποτελεμα...) ειναι το UltimateLaunch_1.2_en αλλα εχει πολυ βαβουρα..δεν το χρησιμοποιω ... Τι θέλω και διαβάζω όπως το έβαλα ετσι το πεταξα καλα ρε γμτ ενα απλό προγραμματακι για τις εικώνες δεν υπαρχει. ειναι παρα πολυ καλο αλλα θελει πολυ ψαξιμο και δουλεια για να δουλεψει σωστα.. ακομη και τις φωτογραφιες πρεπει να μετονομασεις οπως πρεπει (δλδ ΑΚΡΙΒΩΣ οπως τις εχεις ονομασει καθε επαφη !!!ετσι και ΚΑΘΕ φωτογραφια αλλα με μια βασικη διαφορα!! πρωτα το ονομα και μετα το επωνυμο!! δλδ πχ η επαφη Ζαχαρακης Δημητρης η φωτο Δημητρης Ζαχαρακης κλπ... Απλό? Βγάλτα όλα και άσε αυτά που έχουν τα windows(ημ/νια, κάτοχο, μηνύματα, ασύρματο δίκτυο...) και κανά απλό today πχ spb phone ilauncher Θαναση και τελος :) σε μια ωρα θα ειμαι κατοχος του hd.αργησα αλλα τα καταφερα.απο το diamond πηγα sτο Iphone 3g και απο εκει στο xperia x1.τελικα κατεληξα σε Htc hd.τοσος κοπος και εξοδα για το αναμενομενο...θες ppc παρε htc.εγω με τη σειρΑ μου θελω να ρωτησω απο αυτονομια τι παιζει...τα υπολοιπα μου ειναι ηδη γνωστα και απο το diamond οσο αφορα το λειτουργικο.περιμενω πως και πως να αηγγιξω την οθοναρα του...α και κατι αλλο...το finger keyboard Μπορει να στειλει 160 χαραχτηρες οπως το default του hd? η αυτονομια ειναι σχετικη σε αυτα τα τηλεφωνα φιλε μου με τετοιες οθονες... εγω ζηταω μονο να μου βγαζει την μερα με βαρια χρηση....και τα ψιλοκαταφερνει... για το finger keyboard μονο η εκδοση του taxtax http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=242312 που εχει κανει πολυ καλη δουλεια!! Ρε παιδιά,είστε σίγουροι πως η 1.56 είναι εξίσου γρήγορη με τις μαγειρεμένες?Μόλις τη φλάσαρα αλλά θεωρώ πως είναι αργότερη στην απόκριση απ του μίρι που είχα πρίν.. μετα την ρομ του oncolog που δινω στην υπογραφη μου...ολες οι αλλες ειναι αργες.... εκει ειμαι παλι και δεν με βλεπω να αλλαζω ... Επειδη εχω κανενα 20ημερο να παρακολουθησω το φορουμ και εχω χασει πολλα επεισοδια ας με ενημερωσει καποιος παρακαλω. -Βγηκε νεα επισημη ρομ 1.56 διαβασα. Εντυπωσεις; -Ο zaharakis πουλησε το iphone? Μολις κατεβασα το fingerkeyboard 2!!! οχι ο Ζαχαρακης ΔΕΝ πουλαει το iphone :D γιατι οποτε φλασαρει το hd η προσπαθει να κανει κατι να δουλεψει καλυτερα σε αυτο :lol: χρειαζεται ενα τηλ που να κανει τα περισσοτερα σωστα και γρηγορα...αρα iphone :happy: οσο για το finger keyboard κοιτα ποιο πανω στο μηνυμα μου... πολλυ καλησπερα σας.τι μπορω να κανω για μετατροπη αρχειων βιντεο για το HD μας για να εχουμε την καλυτερη δυνατη προβολη?ευχαριστω εκ των προτερων... Allok video Converter η οποια αλλη εναλλακτικη εκδοση αυτου του προγραμματος!! κανει τα παντα και συμφερει.. μετατροπη καθε φορματ βιντεο σε καθε αλλο φορματ βιντεο! ενσωματωση υποτιτλων αυτοματα... και πολλα πολλα αλλα.. αυτο χρησιμοποιω και τπτ αλλο!!:!: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subrosamovie Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Γειά σας παιδιά Είμαι καινουριος στο Forum και κάτοχος HD εδώ και 10 μέρες. Ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται με κάποιο τρόπο να αυξηθεί η απόκριση του HD η οποία σε σχέση με το iPhone είναι λίγο πιο αργή. Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε κανένα προγραμματάκι το οποίο να μοιάζει με το iSteam. Στη συσκευή έχω περάσει την Rom Panosha Black Pearl 2.4 Συγνώμη αν σας ζάλισα Παράθεση Βαλάντης:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MoUCLAs Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Εγω χρησιμοποιω αυτο http://www.mymobiler.com/ καλλοοο.. thanks και τους δυο! Παράθεση http://www5.picfront.org/picture/ppt2du2p1/img/banner-new-2008-09_WeCapture_YouWatch.jpg http://www.eikonostoixeio.eu/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Γειά σας παιδιά Είμαι καινουριος στο Forum και κάτοχος HD εδώ και 10 μέρες. Ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται με κάποιο τρόπο να αυξηθεί η απόκριση του HD η οποία σε σχέση με το iPhone είναι λίγο πιο αργή. Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε κανένα προγραμματάκι το οποίο να μοιάζει με το iSteam. Στη συσκευή έχω περάσει την Rom Panosha Black Pearl 2.4 Συγνώμη αν σας ζάλισα καλως ηρθες φιλε μου :) απο οτι λες εχεις ηδη φλασαρει το τηλ οποτε εχεις παρει το 1ο βαπτισμα:D ριξε μια ματια στην υπογραφη μου και αν δεν βαριεσαι, κανε ενα καλο backup και δοκιμασε την ρομ που λεω ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται με κάποιο τρόπο να αυξηθεί η απόκριση του HD η οποία σε σχέση με το iPhone είναι λίγο πιο αργή. Μην περιμένεις να δεις στα WM την απόκριση που έχει το iphone. Άλλο λειτουργικό, άλλη αρχιτεκτονική με ότι αυτό συνεπάγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis5570 Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Καλημερες!!! Μετα την ατυχη στιγμη που ειχα με το diamond 2 ( εχω postari εκει για το περιστατικο) αποφασισα να παρω ξανα συσκευη αφου με τετοια αρρωστια που εχω δεν μπορω να μεινω χωρις wm συσκευη:) Σκεφτομαι για το HD , οι τιμες που βρισκω απο ebay παιζουν στα 400 ευρω περιπου καινουρια!!. Τι λετε ειναι καλη περιπτωση? Και το diamond 2 θα με ενδιεφερε αλλα ακομα καινουριο και οι τιμες ακομα πολυ ψηλα:rolleyes: Μηπως εδω μεσα πουλαει κανενας το δικο του σε καλη τιμη (HD η Diamond 2)? Αν ναι στειλτε κανενα pm;). Παράθεση ΑΕΛ λεμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 ....Σκεφτομαι για το HD , οι τιμες που βρισκω απο ebay παιζουν στα 400 ευρω περιπου καινουρια!!.... Η τιμή είναι καλή κατά την άποψή μου, αν σκεφτείς ότι εδώ πωλούνται στα €700. Απ'την άλλη, θέλει λίγο προσοχή απο πού αγοράζεις, δώσε λίγο προσοχή στις κριτικές των πωλητών.;) Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 29, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Σκεφτομαι για το HD , οι τιμες που βρισκω απο ebay παιζουν στα 400 ευρω περιπου καινουρια!! Γνώμη μου είναι να μην το πάρεις από ebay, δεν είναι να παίρνεις τέτοιες συσκευές από εκεί (τελωνεία, έλλειψη εγγύησης, αμφιβόλου ποιότητας). Δες στα μεταχειρισμένα για κάποιο ελληνικό ή τουλάχιστον ευρωπαϊκό, μερικοί τα πουλάνε σχεδόν καινούργια. Δες και στις αγγελίες του insomnia.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 http://www.htc.com/hk-en/SupportDownload.aspx?p_id=179&cat=2&dl_id=547 αυτο τι ειναι ρε παιδια;:blink: βγαλανε νεα ρομ χτες;τα αρχικα ΗΚ ειναι για hong kong; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 http://www.htc.com/hk-en/SupportDownload.aspx?p_id=179&cat=2&dl_id=547 αυτο τι ειναι ρε παιδια;:blink: βγαλανε νεα ρομ χτες;τα αρχικα ΗΚ ειναι για hong kong; Κοιτα τι λενε τα καλοπαιδα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=509867 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 μαλιστα!!!!τι να κανουμε;να την περασουμε;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 μαλιστα!!!!τι να κανουμε;να την περασουμε;:p Μπαααααααααααααααααα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 29, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Είναι Ασιατική έκδοση (με αγγλική γλώσσα). Δεν μπαίνει στη συσκευή σου Γιάννη με τον official τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 ναι αυτο διαβασα στο link που εδωσε ο φιλος,δεν θα το δοκιμαζα ετσι και αλλιως...μην μπλεξουμε:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 ναι αυτο διαβασα στο link που εδωσε ο φιλος,δεν θα το δοκιμαζα ετσι και αλλιως...μην μπλεξουμε:) Εγω και να εκανε δεν θα την εβαζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Είστε ρατσιστές :lol: Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subrosamovie Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμασω σήμερα, Για το εφαρμογή σε στυλ iSteam , καμια ιδεα ? Παράθεση Βαλάντης:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 29, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Είστε ρατσιστές :lol: Ρατσιστές με τις official ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Ας μαγειρευτεί πρώτα και βλέπουμε! Το HD μετράει 3 μέρες και 6 ώρες ανοιχτό ενώ η μπαταρία είναι στο 51%! Καμιά ωρίτσα μουσική, άλλη μία WiFi με Surfing και Email και καμιά 10αριά SMS! Dutty's V3 :D :yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Ρατσιστές με τις official ROM. Και πολυ μάλιστα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 29, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Το HD μετράει 3 μέρες και 6 ώρες ανοιχτό ενώ η μπαταρία είναι στο 51%! Καμιά ωρίτσα μουσική, άλλη μία WiFi με Surfing και Email και καμιά 10αριά SMS! Dutty's V3 :D :yahoo: Εντυπωσιακά νούμερα!!! :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Εντυπωσιακά νούμερα!!! :!: Καλα δεν μιλαει καθολου στο τηλεφωνο ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 29, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Δεν έχω ιδέα... τέτοια αυτονομία δεν έχω δει ποτέ σε πρόσφατη συσκευή και με οποιαδήποτε ROM! :what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts