Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο αυτα που εχει πει ο Κωστας ειναι ευχαριστημενος και με τις 2 που λες Δημητρη.

Τωρα ειναι με την ΒΡ 2.4 Gr.

Προσωπικα θα την δοκιμασω του Dutty γιατι εχω ακουσει πολυ καλα στοιχεια.

O Κωστας χρησιμοποιει μανιλα...ενω εγω οχι..επισης ΔΕΝ αντεχω τα Ελληνικα στα pda μου:p

το θεμα ειναι οτι οι νεες ρομ που βασιζονται στο 1.56... παιζουν καλα και οι διαφορες ειναι λιγες...

παντως απο οτι βλεπω του Dutty,τωρα καλη φαινεται..συνεχιζω και βλεπουμε :happy:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

O Κωστας χρησιμοποιει μανιλα...ενω εγω οχι..επισης ΔΕΝ αντεχω τα Ελληνικα στα pda μου:p

Δεν ξεχνιουνται οι συνηθειες σου.... Ασε και εγω με τα ελληνικα εχω ενα θεμα

φιλε μου εχεις κανει πολυ καλη δουλεια και απορω !!!:confused:

πως δεν το εχει σχολιασει κανεις εδω και τοσες σελιδες

γιατι ειμαι σιγουρος οτι ολοι (τουλαχιστον οι περισσοτεροι το εχουν κατεβασει)αλλα δεν ειδα κανενα σχολιο,αρνητικο η θετικο απο κανεναν και μου φαινεται περιεργο:!:

Ευτυχώς που το ανέδειξες Δημήτρη γιατί και γω που έχω χάσει τόσα ποστς δεν θα το βλεπα. Όντως πολύ καλή δουλεία από τον φίλο.

Νικολα καλως ηρθες (παλι) :D

φορμαρισε την παλι φιλε !(απο pc σε fat32 )

Τρία φορμάτ έφαγε, και τα τρια από το pc όλα σε FAT32 αλλά τζίφος. Δεν πειράζει, ούτως ή άλλως είμαι για καινούρια 6άρα. Και πολύ το καθυστέρησα.

Δημήτρη Ζαχαράκη, εφόσον δεν γουστάρεις με τίποτα το μανιλα θα βάλεις την 1.56 αβλεπεί που λένε.

Δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείς με τίποτα άλλο.

Βάλτην και στήσε την οπως εσυ θελεις.

Είτε έχεις μεσα το μανιλα αλλα απενεργοποιημένο, είτε την ίδια ρομ χωρίς καθόλου μανιλα είναι το ίδιο και το αυτό. Η ρομ πετάει και μπορείς να την πουσαρεις εσυ οπως γουστάρεις.

Εγώ την δοκιμασα με page pool 12 και μ ενα μονο tweak πειραγμενο από HD Tweaks. Τίποτα άλλο.

Ηταν πιο σφαιράτη ακομα και από την σουπερ λαιτ. Για σταθερότητα δεν μιλάμε είναι υπόδειγμα.

Φτιαχτην κρατησε την σαν βασική και κάνε μετα παιχνίδι με όποιες γουστάρεις.

Η V3 είναι πολύ καλή έχει τους drivers της 1.56

Και του Πανου επίσης πολύ καλή. Μάλιστα θα έλεγα λίγο πιο γρηγορη ειδικά στο ανοιγμα του σταρτ μενου φαίνεται η διαφορά.

Την ταχύτητα στις ρομ την αξιολογώ είτε πρακτικά είτε με μετρίσεις όταν είναι φουλ με προγράμματα. Εκεί φαίνεται η πραγματική τους εικόνα.

Προτίμησα την ελληνική για λιγο καιρό γιατί δεν είχα ποτέ μου ελληνικά και θελω να δω πως είναι.

Το μανιλα θα το απαρνηθώ όταν πισθώ ότι τα 6.5 δουλευουν ρολοι.

Προς το παρόν έχουν 3 βασικά προβλήματα.

Μπαταρία, σήμα, και μικρότερη ταχύτητα στο άνοιγμα εφαρμογών σε σχέση με τα 6.1

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Κωστα official η duttys v3?

να μην καθομαι να δοκιμαζω ξανα απο την αρχη...:rolleyes:

Duttys, σταθερή, ούτε ένα SoftReset δεν έχει χρειαστεί μέχρι τώρα ενώ φορτώνεται καθημερινά με προγράμματα, μουσική και φωτογραφίες!

WiFi και Bluetooth καθημερινά!

Μετράει 50 ώρες αναμονή με περίπου 3 ώρες Internet, 1 ώρα ομιλία, λίγο ΣουΜουΣου, κανα 2 ώρες με προγράμματα κτλ ενώ η ένδειξη είναι στο 40%!:)

καλημερα φιλοι μου.θελω την βοηθεια σας γιατι αντιμετωπιζω σοβαρο προβλημα με το wi fi.θαθελα να μου πειτε τι ρυθμισεις εχετε κανει στο κινητο σας και μπορειτε να μπειτε στο ιντερνετ..καθομαι διπλα σε ασυρματο router και παλι δεν μου παιζει ουτε τα βιντεο του you tube ουτε καν τις σελιδες μου ανοιγει και μου βγαζει συνεχεια μηνυμα για σφαλμα..

εχω βρει κανονικα το δικτυο ,εχω περασει και τον κωδικο για να ξεκλειδωσει αλλα δεν γινεται τιποτα.χωρια που συνεχεια με πεταει..

και μια δευτερη ερωτηση...το activesync ειναι παντα ενεργοποιημενο??οποτε παω να κλεισω καποια προγραμματα απο την λιστα πανω δεξια συνεχεια το βρισκω ενεργοποιημενο.πως το απενεργοποιουμε?

και κατι τελευταιο.οταν με τα πολλα μια φορα μπηκα για λιγο προσπαθωντας να ανοιξω μια σελιδα,δεν μου την ανοιγε γιατι δεν ειχα την τελευται εκδοση του flash player.τι μπορω να κανω για αυτο??

φιλε μου για το ρουτερ σου ειναι θεμα ρυθμισεων δικων σου..κατι δεν εχεις κανει καλα...

για το active synch

υπαρχει λυση,απλα δημιουργεις fake server στις ρυθμισεις του active synch στην συσκευη σου, και τον βαζεις να συνδεεται μονο χειροκινητα ωστε να μην σου ανοιγει συνεχως και να σου σπαει τα νευρα...

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=3077328&postcount=1

ας με συγχωρησει ο Γιαννης που για 2η φορα δεν παραθετω το δικο του ποστ με αυτην την λυση,:(

μιας και δεν εχω χρονο να ψαξω...εχω ενα HD να στησω :p

τωρα για το flash plugin στον οπερα καλα θα κανεις να ριξεις ενα ψαξιμο στους xda η απλα να περιμενεις μηπως απαντησει καποιο αλλο παιδι που θα δει το ποστ σου και να σου δωσει λινκ να μην παιδευεσαι μονος σου:O

σορυ αλλα δεν προλαβαινω μιας και δουλευω νυχτα και πρεπει να κοιμηθω και λιγο(τωρα ειδα το μηνυμα σου σορυ...)

Ευτυχώς που το ανέδειξες Δημήτρη γιατί και γω που έχω χάσει τόσα ποστς δεν θα το βλεπα. Όντως πολύ καλή δουλεία από τον φίλο.

Τρία φορμάτ έφαγε, και τα τρια από το pc όλα σε FAT32 αλλά τζίφος. Δεν πειράζει, ούτως ή άλλως είμαι για καινούρια 6άρα. Και πολύ το καθυστέρησα.

παρε 8αρα class6 μια και καλη Νικο μην παιδευεσαι με ημιμετρα ;)

Δημήτρη Ζαχαράκη, εφόσον δεν γουστάρεις με τίποτα το μανιλα θα βάλεις την 1.56 αβλεπεί που λένε.

Δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείς με τίποτα άλλο.

Βάλτην και στήσε την οπως εσυ θελεις.

Είτε έχεις μεσα το μανιλα αλλα απενεργοποιημένο, είτε την ίδια ρομ χωρίς καθόλου μανιλα είναι το ίδιο και το αυτό. Η ρομ πετάει και μπορείς να την πουσαρεις εσυ οπως γουστάρεις.

Εγώ την δοκιμασα με page pool 12 και μ ενα μονο tweak πειραγμενο από HD Tweaks. Τίποτα άλλο.

Ηταν πιο σφαιράτη ακομα και από την σουπερ λαιτ. Για σταθερότητα δεν μιλάμε είναι υπόδειγμα.

Φτιαχτην κρατησε την σαν βασική και κάνε μετα παιχνίδι με όποιες γουστάρεις.

Η V3 είναι πολύ καλή έχει τους drivers της 1.56

Και του Πανου επίσης πολύ καλή. Μάλιστα θα έλεγα λίγο πιο γρηγορη ειδικά στο ανοιγμα του σταρτ μενου φαίνεται η διαφορά.

Την ταχύτητα στις ρομ την αξιολογώ είτε πρακτικά είτε με μετρίσεις όταν είναι φουλ με προγράμματα. Εκεί φαίνεται η πραγματική τους εικόνα.

Προτίμησα την ελληνική για λιγο καιρό γιατί δεν είχα ποτέ μου ελληνικά και θελω να δω πως είναι.

Το μανιλα θα το απαρνηθώ όταν πισθώ ότι τα 6.5 δουλευουν ρολοι.

Προς το παρόν έχουν 3 βασικά προβλήματα.

Μπαταρία, σήμα, και μικρότερη ταχύτητα στο άνοιγμα εφαρμογών σε σχέση με τα 6.1

ευχαριστω πολυ Κωστη : )

το βραδυ αν προλαβω στην δουλεια γιατι ειμαι αυπνος τωρα και πρεπει να παραδωσω λιγο το πνευμα μου στον Μορφεα:happy:

ps

@neurous

ξερεις εσυ ;)

δεν προλαβαινω να το διορθωσω τωρα :lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

καλημερα φιλοι μου.θελω την βοηθεια σας γιατι αντιμετωπιζω σοβαρο προβλημα με το wi fi.θαθελα να μου πειτε τι ρυθμισεις εχετε κανει στο κινητο σας και μπορειτε να μπειτε στο ιντερνετ..καθομαι διπλα σε ασυρματο router και παλι δεν μου παιζει ουτε τα βιντεο του you tube ουτε καν τις σελιδες μου ανοιγει και μου βγαζει συνεχεια μηνυμα για σφαλμα..

εχω βρει κανονικα το δικτυο ,εχω περασει και τον κωδικο για να ξεκλειδωσει αλλα δεν γινεται τιποτα.χωρια που συνεχεια με πεταει..

και μια δευτερη ερωτηση...το activesync ειναι παντα ενεργοποιημενο??οποτε παω να κλεισω καποια προγραμματα απο την λιστα πανω δεξια συνεχεια το βρισκω ενεργοποιημενο.πως το απενεργοποιουμε?

και κατι τελευταιο.οταν με τα πολλα μια φορα μπηκα για λιγο προσπαθωντας να ανοιξω μια σελιδα,δεν μου την ανοιγε γιατι δεν ειχα την τελευται εκδοση του flash player.τι μπορω να κανω για αυτο??

Απ' ότι κατάλαβα έχεις την γνησια ρομ 1.14.... δηλαδή την παλιά γι αυτό σου μενει ανοικτό το activ syncr

Το φαρμακο υπάρχει αλλα δεν αξίζει τον κόπο να το κάνεις. Βάλε την νεα official 1.56 και ρίξε απο πάνω τα ελληνικα της ace αφου σίγουρα θα είναι ελληνική η συσκευη σου.

Για το wifi τσεκαρισε τα εξής: πήγαινε στις ρυθμίσεις wlan/ παραμετροι ασυρματου δυκτίου δες αν εμφανίζεται το ονομα δυκτίου. Αν όχι πέρασε το μόνος σου.

μετα δες αν είναι επιλεγμενο το συνδεση με "το ινετρνετ".

Μετά πάτα επόμενο και δες αν οι ρυθμίσεις Ελεγγος ταυτοτητας και κρυπτογρ. δεδομ. είναι οπως και στο pc σου.

Κάποια ρουτερ θελουν στον ελεγχο ταυτοτ. να βαλεις WPA και κάποια WPA-PSK

επίσης στο κρυπτ δεδομενων κάποια θέλουν AES και κάποια TKIP.

Τσεκάρισε λοιπόν στο pc σου από το ιδιοτητες ασυρματου δυκτιου τις ρυθμίσεις αυτές και βάλε τις ίδιες στο τηλέφωνο σου.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Administrators
ας με συγχωρησει ο Γιαννης που για 2η φορα δεν παραθετω το δικο του ποστ με αυτην την λυση,:(

μιας και δεν εχω χρονο να ψαξω...εχω ενα HD να στησω :p

Και καλά κάνεις Δημήτρη μιας και οι Moderators στο xda έσβησαν ολόκληρα threads και πήρε την μπάλα και το δικό μου post.

φιλε μου εχεις κανει πολυ καλη δουλεια και απορω !!!:confused:

πως δεν το εχει σχολιασει κανεις εδω και τοσες σελιδες

γιατι ειμαι σιγουρος οτι ολοι (τουλαχιστον οι περισσοτεροι το εχουν κατεβασει)αλλα δεν ειδα κανενα σχολιο,αρνητικο η θετικο απο κανεναν και μου φαινεται περιεργο:!:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2770658

Modpic.gif

Κώστα εσύ με ποιά ρομ είσαι είπαμε?

Και καλά κάνεις Δημήτρη μιας και οι Moderators στο xda έσβησαν ολόκληρα threads και πήρε την μπάλα και το δικό μου post.

Κι όμως Γιάννη: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2703188&postcount=683

σημερα προσπαθησα να περασω την official 1.56,εχοντας spl 1.14 προσπαθω να φλασαρω τη rom αλλα μενει στο 0%..να δοκιμασω μεσω uspl,η να παω αμεσως σε 1.56?

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

• Administrators
Δεν θα καταλάβεις κάποια βελτίωση κατά τη γνώμη μου. Εν τω μεταξύ νομίζω πως "τρώει" πιο πολύ την μπαταρία από το 1.13.

Modpic.gif

σημερα προσπαθησα να περασω την official 1.56,εχοντας spl 1.14 προσπαθω να φλασαρω τη rom αλλα μενει στο 0%..να δοκιμασω μεσω uspl,η να παω αμεσως σε 1.56?

αν δεν εχεις hard spl εγκατεστημενο, την περνας κατευεθειαν. Ουτε να κλεισεις την συσκευη δεν χρειαζεται.

Μαλλον ξεχασαμε να φλασαρουμε offical :D

ναι εχεις δικιο μαλλον ξεχασαμε!!!thank u κωστα!

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

ρε παιδια μου συμβαινει κατι παραξενο....στο drafts των sms εχει μεινει ενα μηνυμα που λεει "no recipient" και "no subject" ειναι unread και δεν σβηνει με τιποτα!υπαρχει τροπος να το σβησω χωρις hard reset?

μετα απο αρκετη ωρα με την official μπορω να πω οτι ναι δουλευουν ολα καλα,αλλα εχω την αισηθηση οτι ειναι 1-2 κλικ κατω σε ταχυτητα απο την s.lite του onko που φορουσα.

πορισμα:μου λειπουν τα 6.5 !!!

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

μετα απο αρκετη ωρα με την official μπορω να πω οτι ναι δουλευουν ολα καλα,αλλα εχω την αισηθηση οτι ειναι 1-2 κλικ κατω σε ταχυτητα απο την s.lite του onko που φορουσα.

πορισμα:μου λειπουν τα 6.5 !!!

Εμενα καθολου:)

Μονο το titanium θα ελεγα.

Παντως με 2-3 tweaks την κανεις να πεταει. Κι επειτα η μπαταρια ειναι σημαντικος παραγοντας.

Παντως με 2-3 tweaks την κανεις να πεταει. Κι επειτα η μπαταρια ειναι σημαντικος παραγοντας.

Μπορούμε να μάθουμε και εμείς αυτά τα tweaks :rolleyes:?

Πάντως χτες που δοκίμασα για λίγο του Dutty νομίζω ότι υστερεί σε ταχύτητα από τη Lite του Onkolog, στο θέμα της μπαταρίας δεν ξέρω τι παίζει ανάμεσα σε αυτές τις δύο!

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

Απ' ότι κατάλαβα έχεις την γνησια ρομ 1.14.... δηλαδή την παλιά γι αυτό σου μενει ανοικτό το activ syncr

Το φαρμακο υπάρχει αλλα δεν αξίζει τον κόπο να το κάνεις. Βάλε την νεα official 1.56 και ρίξε απο πάνω τα ελληνικα της ace αφου σίγουρα θα είναι ελληνική η συσκευη σου.

Για το wifi τσεκαρισε τα εξής: πήγαινε στις ρυθμίσεις wlan/ παραμετροι ασυρματου δυκτίου δες αν εμφανίζεται το ονομα δυκτίου. Αν όχι πέρασε το μόνος σου.

μετα δες αν είναι επιλεγμενο το συνδεση με "το ινετρνετ".

Μετά πάτα επόμενο και δες αν οι ρυθμίσεις Ελεγγος ταυτοτητας και κρυπτογρ. δεδομ. είναι οπως και στο pc σου.

Κάποια ρουτερ θελουν στον ελεγχο ταυτοτ. να βαλεις WPA και κάποια WPA-PSK

επίσης στο κρυπτ δεδομενων κάποια θέλουν AES και κάποια TKIP.

Τσεκάρισε λοιπόν στο pc σου από το ιδιοτητες ασυρματου δυκτιου τις ρυθμίσεις αυτές και βάλε τις ίδιες στο τηλέφωνο σου.

δοκιμασα οσα μου ειπες φιλε μου και ειδα αισθητη διαφορα αλλα το προβλημα μου με το you tube συνεχιζετε..οσο και να προσπαθω δεν μου ανοιγει κανενα βιντεο.και οπως ειδα γενικοτερα δεν μου ανοιγει βιντεο η συσκευη ακομα και απο τον opera..

το javascript απο που το ενεργοποιουμε?γιατι μου εβγαλε ενα μηνυμα σε καποιο site πως δεν ειναι ενεργοποιημενο το javascript.

Εχει βρει καποιος,πισω καλυμμα μπαταριας,το πισω καπακι δηλαδη,γιατι καταφερα και το γρατζουνισα το δικο μου?

για το titanium λεω κωστα,οντως οταν το στησεις ειναι ανωτερο του manilla..για μενα.επισης παρατηρησα το το wifi εχει μεγαλη διαγορα στη καταναλωση ρυθμιζοντας το στο max battery μονο,οταν το βαλεις στη μεση που το εχω συνηθως ειναι αντιστοιχη των 6.5

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Μπορούμε να μάθουμε και εμείς αυτά τα tweaks :rolleyes:?

Πάντως χτες που δοκίμασα για λίγο του Dutty νομίζω ότι υστερεί σε ταχύτητα από τη Lite του Onkolog, στο θέμα της μπαταρίας δεν ξέρω τι παίζει ανάμεσα σε αυτές τις δύο!

Υπάρχουν όλα εδω http://www.navimania.gr/showthread.php?t=12501

Αλλά όπως είπα ισχύουν για την official

Οι cooked ερχονται πειραγμενες και πρεπει κανεις να ξερει τι κάνει. Σ' αυτες κάνω κάποιες δοκιμές μεσω του HD Tweak τεσταρω και επαναφέρω αν δεν κανουν.

Επισης υπάρχει και το pagepool changer αν και οι περισσοτερες εχουν τιμη στο 12 που ειναι η καλυτερη. Οι official ειναι στο 6.

Διαφορά στην μπαταρία υπάρχει σίγουρα μεγάλη συγκρινόμενη με τις 6.5 του onkolog αλλα και με τις 6.1

Η 6.1 του Onkolog ειναι πολυ καλή και απλή. Στο θεμα μπαταρίας όμως κατι πάει στραβα. Τον τελευταίο καιρό με τις ρομ που γραφω παρακάτω θυμιθηκα τις παλιες καλές μέρες πριν βγουν οι τοπαζ.

Οπως έχω πει -οχι τώρα- αλλα από τον καιρό που ο Panosha εβγαλε την προηγουμενη εκδοση την 2.3, ότι οι ρομ του έχουν την καλύτερη διαχείριση. Κάτι που επιβεβαιωσα και με τις τελευταίες εκδόσεις του.

Γενικά οι 1.56 , Dutty V3, και πιο πολυ οι Pearl είναι μακράν οι καλυτερες στο θεμα μπαταρία.

Επίσης σε πραγματική ταχυτητα λειτουργίας ελάχιστες διαφορές υπάρχουν μεταξύ των περισσότερων ρομ.

Εργονομικά θεωρώ ταχύτερο το titanium με προσθήκη εξτρα πανελς αλλα και καποιους περιορισμοιύς. Μετά το touch flo.

Το νεο SPB3 απογοητευτικό.

Με super lite χωρις μανιλα πέρα του ότι τα plugin στελνουν την συσκευή δυο χρόνια πίσω, δεν προσφερουν τιποτα.

Εχω ξαναπεί οι συσκευες αυτές φτιαχτηκαν για χρηση με το δαχτυλο. Είμαστε στην εποχη του scrolling οχι του touch & press.

Ενα άλλο που πρεπει να λαμβανουμε υποψη μας, είναι οτι με το σημερινό μανιλα

φλασαρεις, βαζεις 3-4 εφαρμογες και καθάρισες.

Για στεισε μια πραγματική souper lite. Θελεις 3 ώρες τουλάχιστον.

Εχει βρει καποιος,πισω καλυμμα μπαταριας,το πισω καπακι δηλαδη,γιατι καταφερα και το γρατζουνισα το δικο μου?

Ace Hellas ρωτησες ?

Εδω βλεπω πως παει "πακετο"

http://cnn.cn/shop/touch-black-housing-p-4294.html

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish