zeglis Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Τελικα το εκανα φορματ το ρημαδι. Αντε φτου κι απ'την αρχη τωρα. Τουλαχιστον δουλευει ο ηχος:mad: Παράθεση Γίνε Άρης για να γουστάρεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iannis Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Παιδες 2 ερωτήσεις plz :) 1- Πως αλλάζω τον ήχο στα εισερχόμενα μηνύματα 2- Πως αλλάζω την κατάληξη ενός αρχείου. Rename κάνει μόνο στον τίτλο του αρχείου. Δεν το κατάφερα ουτε με τον File Manager που έχει το τηλ ούτε με τον Resco File Explorer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 24, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 1- Έναρξη -> Ρυθμίσεις -> Ήχοι & Ειδοποιήσεις -> Ειδοποιήσεις (καρτέλα) -> Ενεργ.: Μηνύματα: Νέο SMS 2- Γίνεται και με το Resco αρκεί στις ρυθμίσεις του να έχεις επιλέξει να βλέπεις και τις καταλήξεις των αρχείων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iannis Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 1- Έναρξη -> Ρυθμίσεις -> Ήχοι & Ειδοποιήσεις -> Ειδοποιήσεις (καρτέλα) -> Ενεργ.: Μηνύματα: Νέο SMS 2- Γίνεται και με το Resco αρκεί στις ρυθμίσεις του να έχεις επιλέξει να βλέπεις και τις καταλήξεις των αρχείων Ευχαριστώ παλικάρι Το 1ο οκ Με το Resco δεν βρήκα ρύθμιση :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 24, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Χρησιμοποιείς την έκδοση 7.0Χ του Resco; Σε αυτό... Menu -> Options -> General -> Browser (tab) και εκεί ξετίκαρε την τελευταία επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iannis Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Χρησιμοποιείς την έκδοση 7.0Χ του Resco; Σε αυτό... Menu -> Options -> General -> Browser (tab) και εκεί ξετίκαρε την τελευταία επιλογή. Done Thanks παλικαρι :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PSP Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν μεσω της registry μπορουμε να αυξησουμε την ενταση στο ακουστικο , ραδιοφωνο , ηχειο ( οπως στο omnia ) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν μεσω της registry μπορουμε να αυξησουμε την ενταση στο ακουστικο , ραδιοφωνο , ηχειο ( οπως στο omnia ) .http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=452505 για δες αυτο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 ΜΙα ερωτησουλα παιδια.Καινουριος στο χωρο των WM με το HD. Εξαντλησα την μπαταρια που ηταν μερικως φορτισμενη,και τωρα θα το βαλω να φορτιζει.Ποση ωρα να το αφησω ρε παιδια?Το εγχειριδιο λεεει 3 ωρες.Μηπως θελει παραπανω?Ευχομαι μεσα σε 3 ωρες καποιος να απαντησει.:) Απ οτι καταλαβαινω,εχω να ριξω πολυ διαβασμα...και ειναι και πολλες οι σελιδες..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Μόλις δείξει ότι τελείωσε η φόρτιση βγάλε το. Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 24, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Εξαντλησα την μπαταρια που ηταν μερικως φορτισμενη,και τωρα θα το βαλω να φορτιζει. Ούτε αυτό χρειάζεται να κάνεις. Απεναντίας, σε αυτές τις συσκευές καλό είναι να μην αφήνεις τη μπαταρία να πέφτει κάτω του 10%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 ehete upopsin kapion player antistihou tou flv player ton windows?na pezei arheia youtube horis na ta metatrepsoume? Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 25, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Επειδή μου βγήκαν τα μάτια να διαβάσω ακόμα και μία γραμμή, προτείνουμε εδώ μέσα να γράφουμε ελληνικά. Το youtube player που έχει η συσκευή σου κάνει αυτό ακριβώς που ζητάς. Επίσης η τελευταία έκδοση του Core Player κάνει το ίδιο. Εναλλακτικά υπάρχει και αυτό... http://www.databasedevelopments.com/downloads/youtubeplay.cab Και τέλος μπορείς να χρησιμοποιήσεις το TCPMP συνοδευόμενο από το σχετικό plugin. (Εγκατέστησε το tcpmp, ξεζίπαρε το flv plugin και ρίξε τα δύο αρχεία που θα βγούν στο φάκελο /tcpmp/player) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 εχω κατεβασει καποια βιντεο απο youtube στο πισι κ θα τα μεταφερω στο κινητο.....to ενσωματομενο youtube poy εχει το ΗΔ θα το παιξει δηλαδη? Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 25, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Η υπάρχουσα εφαρμογή δεν παίζει τέτοια βίντεο αποθηκευμένα, μόνο κατευθείαν από το youtube. Μάλλον θα πρέπει να κοιτάξεις προς τις άλλες λύσεις. Κάνε τις δοκιμές σου και πες μας τα αποτελέσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakisn Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Καλημέρα!Πως μπορώ να προσθέσω πόλεις στο προγραμματάκι για τον καιρό?Έχω βάλει το .cab που έχει και άλλες πόλεις αλλά δεν έχει ορισμένα μέρη που χρειάζομαι..Είχα διαβάσει καπου οτι περνάς τον κωδικό της περιοχής που βρίσκεις στο accuweather αλλά δε θυμάμαι λεπτομέρειες.Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Παράθεση Φιλικά, Θάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Καλημέρα!Πως μπορώ να προσθέσω πόλεις στο προγραμματάκι για τον καιρό?Έχω βάλει το .cab που έχει και άλλες πόλεις αλλά δεν έχει ορισμένα μέρη που χρειάζομαι..Είχα διαβάσει καπου οτι περνάς τον κωδικό της περιοχής που βρίσκεις στο accuweather αλλά δε θυμάμαι λεπτομέρειες.Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Εγω εχω βαλει αυτο http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=11094 :) Εχει πανω απο 89 τοποθεσιες της Ελλαδας :D Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakisn Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Εγω εχω βαλει αυτο http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=11094 :) Εχει πανω απο 89 τοποθεσιες της Ελλαδας :D Αυτό εχω περάσει αλλά δεν έχει ορισμένα μέρη που με αφορούν.. Παράθεση Φιλικά, Θάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 ψαξε για weatherdatabase editor......και απο εκει προσθετεις οποια πολυ θελεισ... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 25, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Καλημέρα!Πως μπορώ να προσθέσω πόλεις στο προγραμματάκι για τον καιρό?Έχω βάλει το .cab που έχει και άλλες πόλεις αλλά δεν έχει ορισμένα μέρη που χρειάζομαι..Είχα διαβάσει καπου οτι περνάς τον κωδικό της περιοχής που βρίσκεις στο accuweather αλλά δε θυμάμαι λεπτομέρειες.Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Αυτό που ζητάς περιγράφεται εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakisn Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Σας ευχαριστώ!αυτο ακριβώς ήθελα.. Παράθεση Φιλικά, Θάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SGI Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 εχω ενα προβλημα....οταν παω απο την διαχειριση αρχειων να ανοιξω το φακελο windows κανει πολυ ωρα να τον ανοιξει μπορει κ 5 λεπτα γιατι το κανει αυτο?κ αν βγω πατοντας το κουμπι για να κλεισει το τηλεφωνο οταν κανουμε μια κλιση μετα κολαει παρα πολι το κιν!! τι μπορει να φτεει? ας με βοηθησει καποιος! Plz!!! Παράθεση http://ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΟΥ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 25, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Κάτι πρέπει να τρέχει στο background. Μπορείς να δεις μήπως είναι κάποια ανοιχτή εφαρμογή και τρέχει από πίσω; Στο κάνει αυτό και μετά από soft reset; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SGI Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 οχι μου το κανει αυτο συνεχεια ακομα κ μετα απο soft reset! τι στο καλο φταιει? :S μηπως πρεπει να κανω hard reset?πως γινετε στο HD?δλδ ποια κουμπια παταμε ακριβω κ με ποια σειρα? αλλα θα προτειμουσα καποια αλλη λυση κ οχι hard reset! Παράθεση http://ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΟΥ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 βρηκα το προγραματακι που παιζει flv videos κ επειδη ειναι κ δωρεαν το βαζω εδω...αν ειναι αντιθετο προς τους κανονισμους πειτε μου να το σβυσω.. http://www.dewantoro.net/search/free+download+mobi+tube Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts