Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ξεσυνδεσε το απο το καλωδιο του υπολογιστη που το εχεις συνδεμενο σε μορφη flash...

στην νεα του λαυρεντη (V8.0 αυτην δουλευω τωρα...)δουλευει απλα τελεια και γρηγοροτατα..να μην πω σφαιρατα!!!:!:

και χωρις gyrator,screenchange κλπ αλλες εφαρμογες.....

αλλα ΑΥΤΟΜΑΤΑ !!!!!οπως και σε πολλες αλλες λειτουργιες του τηλεφωνου!!!

Tην ποια;;;;;;;

Την 8???

Αναμένω τάχιστα pm σου με τα ... καθέκαστα

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Tην ποια;;;;;;;

Την 8???

Αναμένω τάχιστα pm σου με τα ... καθέκαστα

δεν μπορω να την δωσω πουθενα,μιας και την δοκιμαζουμε ακομη :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

δεν μπορω να την δωσω πουθενα,μιας και την δοκιμαζουμε ακομη :)

D@mn!

Εντυπωσεις; Νεα features? Video performance?

Πότε το βλέπεις να βγαίνει?

D@mn!

Εντυπωσεις; Νεα features? Video performance?

Πότε το βλέπεις να βγαίνει?

εχει λιγη δουλιτσα ακομη..λογικα μεσα στην νεα βδομαδα αλλα χωρις να το δενετε αυτο...:O

ειχε ηδη ετοιμη την 7.6 αλλα μετα το νεο μανιλα,δεν ηθελε να δωσει μια εκδοση με το παλιο μανιλα,την στιγμη μαλιστα που η 7.5 ηταν τοσο σταθερη ;)

οποτε η νεα του δουλεια θα κανει οντως πολυ εντυπωση!!:X:X

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Για να δουμε τη θα λεει η νεα αυτη ρομ!

Καμια ιδεα για το προβλημα με την ειδοποιηση μηνυματος οταν εχω συνδεδεμενο το ΒΤ;;

Επισης εχασα τη ρυθμιση που απενεργοποιουμε τους ηχους στο fingerkeyb...

ξεσυνδεσε το απο το καλωδιο του υπολογιστη που το εχεις συνδεμενο σε μορφη flash...

πως το κανω αυτο???πφφφφ:cry:θα ουρλιαξω!!!:X:(

"Don't be sad because of people, they will all die"

στην νεα του λαυρεντη (V8.0 αυτην δουλευω τωρα...)δουλευει απλα τελεια και γρηγοροτατα..να μην πω σφαιρατα!!!:!:

και χωρις gyrator,screenchange κλπ αλλες εφαρμογες.....

αλλα ΑΥΤΟΜΑΤΑ !!!!!οπως και σε πολλες αλλες λειτουργιες του τηλεφωνου!!!

Δημήτρη του συγχαθηκα ολους αυτούς στο XDA, ψοφάνε για τάληρα.

Ο Dutty δεν την έδινε γιατί και με το δίκιο του σου λέει, θα κονονομίσουν άλλοι από το κελεπούρι που βρήκα πρώτος?

Ολα αυτά εξ αιτίας του Donation.

Βλεπεις κάποιον με μια εφαρμογούλα τόση δα και το πρώτο που κάνει είναι να ανοίξει λογαριασμο στο paypal για να δεχεται τα donation.

Τους τα είπα και ησύχασα. Το πολύ πολύ να με κάνουν BAN, χεσ...κα.

Εγώ λεφτά δεν δίνω σε κανένα. Ας κάνουν δικό τους site εναρξη στην εφορεία και τότε αν μου αρέσει αυτό που κάνουν θα το πληρώσω.

Αυτοί κλεβουν ο ενας τον άλλο με πισομαχαιρώματα κλπ.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δημήτρη του συγχαθηκα ολους αυτούς στο XDA, ψοφάνε για τάληρα.

Ο Dutty δεν την έδινε γιατί και με το δίκιο του σου λέει, θα κονονομίσουν άλλοι από το κελεπούρι που βρήκα πρώτος?

Ολα αυτά εξ αιτίας του Donation.

Βλεπεις κάποιον με μια εφαρμογούλα τόση δα και το πρώτο που κάνει είναι να ανοίξει λογαριασμο στο paypal για να δεχεται τα donation.

Τους τα είπα και ησύχασα. Το πολύ πολύ να με κάνουν BAN, χεσ...κα.

Εγώ λεφτά δεν δίνω σε κανένα. Ας κάνουν δικό τους site εναρξη στην εφορεία και τότε αν μου αρέσει αυτό που κάνουν θα το πληρώσω.

Αυτοί κλεβουν ο ενας τον άλλο με πισομαχαιρώματα κλπ.

ολα για τα λεφτα γινονται Κωστη,αλλα εμενα δεν θα μου αλλαξει γνωμη κανεις οτι οποιος θελει δινει και κανενας δεν ειναι υποχρεωμενος να δωσει!

εγω εχω δωσει λεφτα σε οποιον μου κανει το κεφι...και το κανω με την καρδια μου ..γιατι κατα την γνωμη μου το αξιζει..

δεν με υποχρεωνει κανεις φυσικα να δωσω,ετσι ?;)

αλλα το κανω ως αναγνωριση του χρονου που εχει αφιερωσει καποιος για να γινει αυτο που εμενα μου αρεσει σαν αποτελεσμα στο τηλ μου.

υπαρχει ομως και η αλλη πλευρα του νομισματος..

ολοι αυτοι που ερχονται απο το πουθενα,παιρνουν οτι υπαρχει τσαμπα και δεν δινουν αναφορα,η εστω ενα απλο ευχαριστω σε κανεναν..

αυτους σιχαινομαι εγω και δεν θα τους χωνεψω ποτε...:mad:

Σε τι ακριβώς???????????????????????????????:)

δεν ξερει ακομη :lol::D

πφφφφ ξαναματαχελπ παιδια!απλα εκει που ολα ηταν καλα και ειχα βαλει και τα ringtones σε καθε λειτουργια (σμσ,εισερχομενη κληση,μμσ κτλ) τωρα δεν χτυπαει κανενα απο τα ringtones που εχω βαλει εγω και επανηλθε στις ρυθμισεις τις δικες του χωρις να του κανω κατι!πφφφφφ!!!

σε ποιον φακελο ειχες βαλει τα ringtones και τωρα δεν χτυπανε??

ολα για τα λεφτα γινονται Κωστη,αλλα εμενα δεν θα μου αλλαξει γνωμη κανεις οτι οποιος θελει δινει και κανενας δεν ειναι υποχρεωμενος να δωσει!

εγω εχω δωσει λεφτα σε οποιον μου κανει το κεφι...και το κανω με την καρδια μου ..γιατι κατα την γνωμη μου το αξιζει..

δεν με υποχρεωνει κανεις φυσικα να δωσω,ετσι ?;)

αλλα το κανω ως αναγνωριση του χρονου που εχει αφιερωσει καποιος για να γινει αυτο που εμενα μου αρεσει σαν αποτελεσμα στο τηλ μου.

υπαρχει ομως και η αλλη πλευρα του νομισματος..

ολοι αυτοι που ερχονται απο το πουθενα,παιρνουν οτι υπαρχει τσαμπα και δεν δινουν αναφορα,η εστω ενα απλο ευχαριστω σε κανεναν..

αυτους σιχαινομαι εγω και δεν θα τους χωνεψω ποτε...:mad:

Με την ίδια λογική και αυτούς κανεις δεν τους υποχρέωσε να φτιάξουν κάτι.

Το κάνουν γιατί το θέλουν:)

Τα πράγματα δεν ειναι τόσο απλά. Εκεί γίνεται της τρελής για να μην πω τίποτα άλλο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Τι ανάλυση έχουν?????????

Αν μπορείς ανέβασε ένα να το δοκιμάσουμε και εμείς.

Έχουν περάσει κάποιες μέρες από τότε που είπα ότι θα ανεβάσω ένα βίντεο στο rapid από το Ν82, και σήμερα που βρήκα χρόνο το ανέβασα να το δοκιμάσετε. http://rapidshare.com/files/203826224/Video_By_Nokia_N82.zip

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

δεν ξερει ακομη :lol::D

κοροιδευε κοροιδευε!!!:p

σε ποιον φακελο ειχες βαλει τα ringtones και τωρα δεν χτυπανε??

εχω βαλει και ενα φακελο με mp3 στο storage και ενα φακελο με mp3 χυμα στην μνημη του τηλεφωνου και μετετρεψα και απο mp3 αρχεια σε wma και τα εβαλα μεσα στα δικα του rings!τωρα δουλευει!απο που παιρνει ringtone και δουλευει θα σε γελασω!:lol:μην γελατε και μην κοροιδευετε προσπαθω οσο μπορω η γυναικα να καταλαβω τι εκανα!θα πεσω να λιωσω γιατι ειμαι σε αποσυνθεση και ελπιζω πως αυριο ολα θα ειναι καλα!:worry:

@fairytale

Το φακελο με τα mp3 στην storage card θα τον μετονομασεις My Documents. θα σβησεις το φακελο με τα mp3 χυμα στην μνημη του τηλεφωνου (δεν χρειαζεται να τα μετονομαζεις σε wma, τα mp3 μια χαρα δουλευουν) και θα τα σβησεις απο το φακελλο με τα rings του συστηματος. Ο φακελλος My Documents στην storage card φτανει. Θα δουλεψει τελεια. Δοκιμασμενη συνταγη. Αν ψαξεις στο thread τόσο του HD οσο και του Diamond θα δεις οτι απο την αρχη εχει προταθει αυτο και δεν υπαρχει προβλημα. :D

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

κοροιδευε κοροιδευε!!!:p

εχω βαλει και ενα φακελο με mp3 στο storage και ενα φακελο με mp3 χυμα στην μνημη του τηλεφωνου και μετετρεψα και απο mp3 αρχεια σε wma και τα εβαλα μεσα στα δικα του rings!τωρα δουλευει!απο που παιρνει ringtone και δουλευει θα σε γελασω!:lol:μην γελατε και μην κοροιδευετε προσπαθω οσο μπορω η γυναικα να καταλαβω τι εκανα!θα πεσω να λιωσω γιατι ειμαι σε αποσυνθεση και ελπιζω πως αυριο ολα θα ειναι καλα!:worry:

εγω τα λεω μου φαινεται εγω τα ακουω μονο....τα μεταφερω απο καπου αλλου που μαλλον τσαμπα τα ειχα γραψει :rolleyes:

<<<φτιαξε ενα φακελο στην καρτα μνημης και ονομασε τον My Documents

βαλε οτι mp3 θελεις ΧΥΜΑ μεσα στον φακελο My Documents,

πηγαινε μετα σε καθε επαφη που θελεις να αλλαξεις τον ηχο κλησης και θα βρεις εκει οτι τραγουδια εχεις βαλει πριν στον φακελο που εφτιαξες !

αν ποτε δεν πειραζεις τα τραγουδια που εχεις αντιστοιχισει σε επαφες σου,ακομα και μετα απο φλασαρισμα αλλης ρομ,επαναφεροντας με το spb backup η το pimbackup τις επαφες σου,ημερολογιο κλπ

θα εχεις παντα τις επαφες σου οπως τις εφτιαξες την 1η φορα!!

ειναι κατι που με εχει σωσει τοσα χρονια και εχω παντα τις επαφες μου οπως τις ειχα παντα!!!

μια φορα θα παιδευτεις και μετα απο εκει και περα οσα pda και να αλλαξεις απλα επαναφερεις τον φακελο my documents στην καρτα μνημης απο το προηγουμενο τηλ σου,επαναφερεις το pim με το pimbackup που ειχες παρει απο την προηγουμενη συσκευη σου και ολα θα ειναι οπως πριν χωρις κοπο και ξαναστησιμο απο την αρχη!!>>>

τα θυμασαι??:rolleyes:

Έχουν περάσει κάποιες μέρες από τότε που είπα ότι θα ανεβάσω ένα βίντεο στο rapid από το Ν82, και σήμερα που βρήκα χρόνο το ανέβασα να το δοκιμάσετε. http://rapidshare.com/files/203826224/Video_By_Nokia_N82.zip

Παίζει μια χαρά με τον core,ενώ με το HTCAlbum όχι, υποθέτω λόγω του υψηλού video stream -1985kbps- που έχει.

Guest lagoudakis
εγω τα λεω μου φαινεται εγω τα ακουω μονο....τα μεταφερω απο καπου αλλου που μαλλον τσαμπα τα ειχα γραψει :rolleyes:

πηγαινε μετα σε καθε επαφη που θελεις να αλλαξεις τον ηχο κλησης και θα βρεις εκει οτι τραγουδια εχεις βαλει πριν στον φακελο που εφτιαξες !

αν ποτε δεν πειραζεις τα τραγουδια που εχεις αντιστοιχισει σε επαφες σου,ακομα και μετα απο φλασαρισμα αλλης ρομ,επαναφεροντας με το spb backup η το pimbackup τις επαφες σου,ημερολογιο κλπ

ειναι κατι που με εχει σωσει τοσα χρονια και εχω παντα τις επαφες μου οπως τις ειχα παντα!!!

μια φορα θα παιδευτεις και μετα απο εκει και περα οσα pda και να αλλαξεις απλα επαναφερεις τον φακελο my documents στην καρτα μνημης απο το προηγουμενο τηλ σου,επαναφερεις το pim με το pimbackup που ειχες παρει απο την προηγουμενη συσκευη σου και ολα θα ειναι οπως πριν χωρις κοπο και ξαναστησιμο απο την αρχη!!>>>

μην γκρινιαζεις γερος ανθρωπος:pγιατι σε εχουμε εδω μεσα;για να τα λες και να τα ξαναλες,αντε μπραβο:p

δημητρη μου αυτο ειχα κανει απο την αρχη αλλα δεν δουλευε μετα απο 2 μερες ετσι ξαφνικα και προσπαθησα να βρω μια λυση!μην με μαλωνεις την δολια:cry::p

@fairytale

Το φακελο με τα mp3 στην storage card θα τον μετονομασεις My Documents. θα σβησεις το φακελο με τα mp3 χυμα στην μνημη του τηλεφωνου (δεν χρειαζεται να τα μετονομαζεις σε wma, τα mp3 μια χαρα δουλευουν) και θα τα σβησεις απο το φακελλο με τα rings του συστηματος. Ο φακελλος My Documents στην storage card φτανει. Θα δουλεψει τελεια. Δοκιμασμενη συνταγη. Αν ψαξεις στο thread τόσο του HD οσο και του Diamond θα δεις οτι απο την αρχη εχει προταθει αυτο και δεν υπαρχει προβλημα. :D

ευχαριστω παρα πολυ!μου το ειχε πει και ο ζαχαρακης (οπως καταλαβες:lol:)απλα μια μερα ετσι απλα σταματησε να δουλευει και γυρισαν ολοι οι ηχοι στους ηχους του wm και προσπαθησα να βρω αλλη λυση!δεν το πειραξα καθολου!μονο του την εφαγε την φρικη!τωρα θα τα διαγραψω καιθα βαλω παλι ενα φακελο mυ documents και ο θεος βοηθος αλλιως θα το :kill:.:p

Παίζει μια χαρά με τον core,ενώ με το HTCAlbum όχι, υποθέτω λόγω του υψηλού video stream -1985kbps- που έχει.

Περίεργο και με core και TCMP και το HTC Album δεν έπεζε όταν το δοκίμασα.

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Καταρχας ευχαριστω ολους οσους ασχοληθηκαν να μου λυσουν τις αποριες..Οντως με βοηθησαν παρα πολύ.. Ζητώ λίγη ακομα απο την υπομονη σας..

- Με το sktools μπορω να κανω backup μονο επαφες κ μηνυματα, κ αν ναι πως το κανω;;

- Διαβαζοντας κ σε αλλο forum βρηκα τροπο πειραζοντας την registry να μην εμφανιζονται ταυτοχρονα οι επαφες απο sim κ τηλεφωνο.. Ομως μετα απο καθε επανεκκινηση το προβλημα επιστρεφει..Μονιμη λυση υπάρχει;;

- Και τελος, ξερετε καποιο free απλο προγραμμα για αποκρυψη των στοιχειων (ονομα,τηλ κτλ) καποιας επαφης καθως και τα μηνυματα που λαμβανω;;(παλι απο την ιδια επαφη).

Σας ευχαριστω και παλι ολους!:D

Να ειστε καλα!

- Με το sktools μπορω να κανω backup μονο επαφες κ μηνυματα, κ αν ναι πως το κανω;;

Καλυτερα με το PPCPIMBackup :D

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Καταρχας ευχαριστω ολους οσους ασχοληθηκαν να μου λυσουν τις αποριες..Οντως με βοηθησαν παρα πολύ.. Ζητώ λίγη ακομα απο την υπομονη σας..

- Διαβαζοντας κ σε αλλο forum βρηκα τροπο πειραζοντας την registry να μην εμφανιζονται ταυτοχρονα οι επαφες απο sim κ τηλεφωνο.. Ομως μετα απο καθε επανεκκινηση το προβλημα επιστρεφει..Μονιμη λυση υπάρχει;;

- Και τελος, ξερετε καποιο free απλο προγραμμα για αποκρυψη των στοιχειων (ονομα,τηλ κτλ) καποιας επαφης καθως και τα μηνυματα που λαμβανω;;(παλι απο την ιδια επαφη).

Σας ευχαριστω και παλι ολους!:D

Να ειστε καλα!

βαλε το Hd Tweak και απο εκει εχει την επιλογη που θες καθως και πολλες αλλες.

http://montecristoff.webs.com/