andreas_ku990 Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=vXGErHj4LIA . Δείτε το από το 2,52 και μετά edit : ακόμα ένα Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 παιδια στο artemis να την αλλαξουμε την ευαισθησια????κανει δουλεια???? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouagantougou Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 παιδια στο artemis να την αλλαξουμε την ευαισθησια????κανει δουλεια???? Nomizo to artemis dexetai mono pena, opote den ksero an tha doulepsei.... Παράθεση Burn the rubber, not your soul... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 1, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 TouchPanel δεν υπάρχει σε εμένα τουλάχιστον, με το LG-KS20. Mporeis na to ftiakseis an thes. Oti kai na kaneis pantws pare ena kalo backup. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 1, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 παιδια στο artemis να την αλλαξουμε την ευαισθησια????κανει δουλεια???? Den exeis na xaseis tipota na to dokimaseis. An kai sigoura ta dedomena einai diaforetika apo tis pio kainourgies othones kai xreiazetai psaksimo gia epithymita apotelesmata. Oti kai na kaneis pantws, pare ena backup prin. Nomizo to artemis dexetai mono pena, Kai me to daxtylo mia xara doulevei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 έχετε υπόψη ότι ποτέ δεν θα είναι το ίδιο ευαίσθητες οι οθόνες - ο λόγος είναι απλός: επίτηδες και η εξήγηση επίσης απλή: γιατί το iphone δεν παίρνει πενάκι άρα δεν το νοιάζει να "αγγιχτεί" από ότιδήποτε αφού δεν θα προκαλέσει κάποιο πάτημα στην οθόνη - αντίθετα το WM χρησιμοποιεί οθόνες που ενεργοποιούνται με οτιδήποτε, το πενάκι, το δάχτυλο σας, το νόμισμα που είχατε στην τσέπη γιατί δεν βρίσκετε το πενάκι κλπ. ΛΟΓΙΚΟ λοιπόν να θέλουν λίγη πίεση αφού με αυτή λειτουργούν προσωπικά στις 10 φορές και τις 10 προτιμώ αυτή την επιλογή, όσοι θέλετε την οθόνη του iphone μάλλον δεν θέλετε WM Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouagantougou Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 NLS έψαξες τελικά για τις τιμές της οθόμης του touch pro αναφορικά με την πίεση?? sorry για το off topic... Παράθεση Burn the rubber, not your soul... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 ναι σόρρυ κάπου το έχω χωμένο θα το βρω σήμερα λογικά Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 [HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\TouchPanel] "PressureThreshold"=dword:00004D9A [HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\OEM\TFLOSettings] "FingerPressure"=dword:00002A8C αυτά έχω εγώ... παίξε Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouagantougou Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Thanks.Θα τα τσεκάρω. Παράθεση Burn the rubber, not your soul... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Mporeis na to ftiakseis an thes. Oti kai na kaneis pantws pare ena kalo backup. :rolleyes: Όταν λες backup εννοείς επαφές και τέτοια μέσω mobile device center; [HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\TouchPanel] "PressureThreshold"=dword:00004D9A [HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\OEM\TFLOSettings] "FingerPressure"=dword:00002A8C αυτά έχω εγώ... παίξε Αν θελήσω να δημιουργήσω στη registry το TouchPanel και το PressureThreshold τι είδους πεδία πρέπει να δημιουργήσω; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouagantougou Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Όταν λες backup εννοείς επαφές και τέτοια μέσω mobile device center Εννοεί να κάνεις back up τα πάντα και κυρίως την registry. Μπορεις για παραδειγμα να χρησιμοποιήσεις το Sprite Backup. Παράθεση Burn the rubber, not your soul... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Όταν λες backup εννοείς επαφές και τέτοια μέσω mobile device center; Αν θελήσω να δημιουργήσω στη registry το TouchPanel και το PressureThreshold τι είδους πεδία πρέπει να δημιουργήσω; το γράφει... DWORD εξάλλου, αν αυτό το τρέξεις σαν reg, θα στα φτιάξει μόνο του Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 λιγο φαρδυ αλλα πρεπει να ειναι καλο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Εννοεί να κάνεις back up τα πάντα και κυρίως την registry. Μπορεις για παραδειγμα να χρησιμοποιήσεις το Sprite Backup. Το έχω εγκατεστημένο το sprite backup, αλλά ακόμα δεν έχω κάνει backup από αυτό, συγκεκριμένα ούτε που το έχω ανοίξει ήδη για να δω πώς είναι. Οκ θα το κάνω και να δούμε τι θα γίνει. το γράφει... DWORD εξάλλου, αν αυτό το τρέξεις σαν reg, θα στα φτιάξει μόνο του Οκ, θα το δοκιμάσω για να δούμε και τι θα γίνει. Σας ευχαριστώ πολύ. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 πρεπει να ειναι καλο. Ειδικα αν χρησιμοποιησεις τις δυνατοτητες του και να μην το παρεις μονο ,για να το κοιτας ..:geek: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Και ένα ακόμα λινκ HTC Touch HD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Αν και δεν είμαι εντελώς σίγουρος νομίζω ότι το έχουμε ξαναδεί το link Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Αν και δεν είμαι εντελώς σίγουρος νομίζω ότι το έχουμε ξαναδεί το link Ναι έχει ξαναδοθεί εδώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Clouseau Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Ναι έχει ξαναδοθεί εδώ! ενδιαφερουσα τιμη παντως. μακαρι να μπορεσουμε να το παρουμε και εμεις σε τετοια τιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Δεν νομίζω. Κάπου πήρε το μάτι μου ότι στην Ιταλία θα είναι περίπου 820 ευρώ Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 παιδια το προσπα8ησα στο artemis....νομιζω οτι κατι εκανα με τη ευαισθησια της οθονης... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 1, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Δεν νομίζω. Κάπου πήρε το μάτι μου ότι στην Ιταλία θα είναι περίπου 820 ευρώ Πολλά... πάρα πολλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Λεφτά... έχουμε!!!:p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 1, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Λεφτά... έχουμε!!!:p Για πέταμα; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts