Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

device-windows-start menu

edit

ωπα μαλλον αλλο ζητησες....σορρυ!!

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
Είναι φυσιολογικό το ότι όταν πατώ διαχείριση αρχειων …κάνει reset συνεχεία?

Καθόλου φυσιολογικό, σε βλέπω για hard reset. :O

Και κάτι ακόμα..ότι προγράμματα αποθηκεύετε για να βγουν στο startup..που ακριβός το αποθηκεύετε?

Βάζουμε ένα shortcut του εκάστοτε προγράμματος στο φάκελο /Windows/Start up

device-windows-start menu

Start Up όχι Start menu :rolleyes:

Modpic.gif

• Administrators
υπαρχει καμια rom που να διορθωνει το κολ:Xgps lag?

Μα δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα σε γενικές γραμμές! :worry:

Modpic.gif

Εάν δεν έχεις κάνει hard spl και έχεις χρησιμοποιήσει τη μέθοδο του USPL δεν υπάρχει λόγος να κάνεις απόπειρα επαναφοράς του stock spl μιας και ήδη αυτό έχεις. Γιατί πέρασες την official με το USPL αφού είναι official; :confused:

Κάνε ένα hard reset όπως είσαι και προσπάθησε να ξαναφλασάρεις τη ROM που ανέβασε ο Δημήτρης μαζί με το stock Radio (σε περίπτωση που το έχεις αλλάξει) χωρίς USPL. Και μετά τα ελληνικά.

Χρησιμοποίησα USPL για να περάσω την B.P. 1.4 και έπειτα ήθελα να περάσω αυτή που ανέβασε ο Δημήτρης για να δω εάν λειτουργεί και τι γίνεται με την εγγύηση, όμως δεν κατάφερα να την περάσω έχοντας στη συσκευή τo αρχικό spl. Την πέρασα μόνο με USPL και όταν προσπάθησα να περάσω τα ελληνικά δεν γινότανε η εγκατάστασή τους. Με το αρχικό spl της συσκευής είτε με κάρτα (μένει στην οθόνη loading......) είτε μέσω pc (ξεκινάει η διαδικασία και παραμένει άδεια η μπάρα στην οθόνη που φλασάρει τη rom) δεν τα κατάφερα. Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη!

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

Ερωτηση:

μπηκα σε ενα σαιτ με τσατ σε java και δεν το ανοιγε.... πρεπει να εγκαταστησω java runtime enviroment?

Flash player βαζουμε κανονικα ε?

εχει δοκιμασει κανεις την υπηρεσια vodafone 2gether στο HD να μου πει αν δουλευει;

Ας επαναφερω καποιες ερωτησεις μου....

• Administrators
Έναρξη -> Ρυθμίσεις -> Σύστημα (καρτέλα) -> Τοπικές Ρυθμίσεις -> Ώρα (καρτέλα) -> και άλλαξε το Στυλ ώρας από h:mm:ss tt σε hh:mm:ss tt

Modpic.gif

Έναρξη -> Ρυθμίσεις -> Σύστημα (καρτέλα) -> Τοπικές Ρυθμίσεις -> Ώρα (καρτέλα) -> και άλλαξε το Στυλ ώρας από h:mm:ss tt σε hh:mm:ss tt

Ευχαριστω πολυ το βρηκα :rolleyes:

Χίλια ευχαριστώ!!!!!! Επιτέλους τα κατάφερα να τα βάλω μετά από πολλές προσπάθειες (βλέπεις είμαι αρχάριος)…και έκανα και hard reset όπως μου είπες και συνήρθε.

Το quick gps μου λέει ότι έληξε …..τι παίζει με αυτό? αξίζει να ασχοληθούμε ..η δε χρειάζεται καν?

κανε update βοηθαει στο γρηγοροτερο κλειδωμα δορυφορων

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Εννοείς προφανώς όταν σου λέει να κάνεις ρυθμίσεις να κάνεις update μήπως ώμος υπάρχει κάποια σχετική χρέωση …γιατί κάτι τέτοιο λέει…

αγαπητε Te_salat ποιο υγρο χρησιμοποιεισ???

LENS CLEANING FLUID for use on all optical class......

Μια χαρά ειναι και κοστιζει 3 ευρω. εχει και ενα μεγάλο κομματι πανι.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

hard spl USPL stock spl official με το USPL stock Radio επειδη εχω χασει την μπαλα :what: και ειμαι ακομα με την μανισια rom υπαρχει καμια rom που να διορθωνει το κολ:Xgps lag?

Κωστή ακομα με την μαμισια?

Τελικά δεν το πήρες απόφαση σχετικά με το lag?:D

Αν δεν είναι πρόβλημα της δικής σου συσκευής, δεν καταλαβαίνω γιατί απασχολει τόσο μόνο εσένα:(

Εγώ οπως σου εχω ξαναπεί χρησιμοποιώ εδω κάτω προγραμμα χωρις διορθώσεις και δεν με ενοχλει. Το ίδιο είχα και με το diamond. είναι καθα θέμα επεξεργαστή.

Καμια ρομ και κανενα radio απ' όσα εχω δοκιμάσει δεν βελτιώνει το gps.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Αλλη μια ερωτηση.... γινεται να μην αποσυνδεεται το wifi οταν μπαινει σε standby? οταν κλεινει η οθονη δλδ...

Παιδία θέλω την γνώμη σας.

Για επαγγελματικούς λόγους έχω ανάγκη το pocketbreze ή το diary της spb . Εχω και τα δυο και το καθένα έχει τα + και –

Το θέμα μου είναι τι να κάνω που δοκίμασα το shell μερικές μέρες και δεν έμεινα τελικά ικανοποιημένος και αποφάσισα να επιστρέψω στο touchflo . Όπως και να το κάνουμε είναι εξέλιξη και ευκολία .

Δεν ξέρω ομως τι να κάνω με την today που χρειάζομαι ένα diary.

Οσοι έχετε βάλει την second today θα μου την προτείνατε για να έχω το pocketbreze ή diary και το εορτολόγιο στην μια και το manila στην άλλη?

Υπάρχει κάνεις άλλος τρόπος ? Γιατι να πηγαίνω στις ρυθμίσεις/today.. και να αποεπιλέγω touchflo k επιλέγω diary κάθε τόσο για να δω ραντεβού και task το βρίσκω λίγο ποντιακό απο μέρους μου (δίχως να έχω τίποτε με τους ανθρώπους)

Και κάτι ακόμη , έχω πολύ μα πολύ τρέξιμο αυτή υην περίοδο και δεν έχω κάτσει να δω το μαραφέτι μας για τα καλά. Λίγο πριν που θέλησα να διαγράψω μια σειρά από sms έκανα το κλαστικό tap και σύρσιμο προς τα κάτω για να τικάρει και όσα υπόλοιπα επιλέξω για συνολική διαγραφή ,όπως έκανα και στο Kaiser, και η δυνατότητα αυτήν δεν…?? ή εγώ ναι μεν αλλά δεν ?

thanks φιλε μου,μαλλον το εφαγαν η το ξεχασαν οι κεραταδες:p

Γιάννη αν το θέλεις ακόμα , στείλε μου ενα πμ να βρεθούμε, να σου δώσω ενα απο netimes ρε φίλε

Το έχεις δοκιμάσει με μονό ακουστικό στο HD; Δουλεύει;

Ναι, δουλεύει με όλα τα ακουστικά ... Αυτό που κάνει το πρόγραμμα είναι να μεταφέρει ΟΛΟΥΣ τους ήχους της συσκευής στο ακουστικό και το ανάποδο ... Η ποιότητα του ήχου βέβαια εξαρτάτε από το ακουστικό.

ποιο θεωρείται καλύτερο πρόγραμμα για remote desktop;

αυτό είναι καλό;

http://www.rdmplus.com/rdm/wm/download.html

SOTI Pocket Controler Pro !!! Μακράν το καλύτερο ... αν και υπάρχουν πολλά πλέον.

Αλλη μια ερωτηση.... γινεται να μην αποσυνδεεται το wifi οταν μπαινει σε standby? οταν κλεινει η οθονη δλδ...

Η λύση σου λέγεται HDTweak.

-----------------

Σ.Ζωγράφος

thnx zografe!!!!

edit:

τις τελευταιες 2-3 φορες που το αποσυνδεσα απο το pc ειτε μου κολλησε ειτε εμφανιζε μπερδεμενη την taskbar πανω. Με τοσα που του περασα απο τη Δευτερα που το εχω καπου θα εχει γινει πατατα. Με βλεπω για hard reset και στησιμο απο την αρχη με οτι χρειαζομαι μονο και μετα αφου δω οτι ολα δουλευουν καλα θα παρω και ενα καλο backup.

edit2:

μολις μου το ξαναεκανε. Τωρα πηγα να κανω safely remove hardware και ελεγε οτι δεν μπορουσε να τερματισει τη λειτουργια της συγκεκριμενης συσκευης. Εβγαλα το καλωδιο και η ενδειξη οτι μπαταρια φορτιζει εμεινε ανοιχτη. Και ειχαν κολλησει ολα. Soft reset με ανοιγμα του καπακιου. 2η συνεχομενη φορα απο το πρωι που το συνδεσα να περασω αρχεια. Αυριο πρωι πρωι hard reset.

edit3:

το προβλημα μαλλον λυθηκε!!! παρατηρησα οτι κολουσε ο τασκ-μανατζερ καθε φορα που το εβγαζα απο τον υπολογιστη, οποτε φανταστικα οτι κατι δεν μπορει να τρεξει απο την storagecard και κολλαει. Οποτε απεγκατεστησα τον τασκ-μανατζερ γιατι δεν θυμομουν που τον ειχα εγκαταστησει και τον ξαναπερασα στη μνημη της συσκευης και δουλευει μια χαρα!! το προβλημα ισως να ηταν οτι και το σκιν το φορτωνε απο την storagecard, οποτε αυτη τη φορα το εβαλα default skin και βλεπουμε.

Δεν είναι φυσιολογικό φαινόμενο. Σου το έκανε πάντα; Μήπως ήρθε η ώρα για hard reset;

Δεν ειδα χτες το ποστ σου και το βραδυ το εκλεισα τελειως το κινητο.Σημερα δεν το κανει αυτο.Αρα μαλλον reset ηθελε!

Μάριος...

Όπως θα καταλάβετε είμαι ολοκαίνουργιος στον χώρο και κάποια που λέτε δεν τα καταλαβαίνω, Rom και radio που λέτε τι είναι;

In my dream I was drowning my sorrows

But my sorrows, they learned to swim

• Administrators
Rom και radio που λέτε τι είναι;

Έχουν να κάνουν με την έκδοση του λογισμικού που φοράει η συσκευή σου. Το Radio ειδικά έχει να κάνει με το τηλεφωνικό κομμάτι της συσκευής και ότι έχει να κάνει με ασύρματες επικοινωνίες.

Modpic.gif

καταπληκτικο φαινεται κωστα, μηπως πρεπει να παραγγειλουμε ? :worry:

http://cgi.ebay.co.uk/DASH-PAD-NANO-PAD-IPOD-MOBILE-KEYS-SUNGLASS-HOLDER-BK_W0QQitemZ250347885983QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item250347885983&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1683%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318

6.6 ευρα με τα μεταφορικα μεσα.. :)

το δοκιμασε κανεις? το κραταει το μαργαριτάρι μας? :)

http://www5.picfront.org/picture/ppt2du2p1/img/banner-new-2008-09_WeCapture_YouWatch.jpg

http://www.eikonostoixeio.eu/

Το δοκίμασα σήμερα, το κρατάει στο ταμπλό που είναι επικλινές αλλά όχι στο τιμόνι που είναι σχεδόν κάθετα.

Βέβαια δεν νομίζω να είναι κανείς αρκετά βλάκας και να το βάλει στο τιμόνι μιας και σε ενδεχόμενη σύγκρουση που θα ανοίξει ο αερόσακος θα έχει ένα αντικείμενο να του έρχεται στο κεφάλι με ταχύτητα δεκάδων χιλιομέτρων.

In my dream I was drowning my sorrows

But my sorrows, they learned to swim

βασικα θέλω να το βαλω εκει που ηταν το radio-cd, έχει κάποια κλίση δεν είναι εντελώς καθετο..

Δεν βαζεις κάτι αλλο επάνω στο κινητό έτσι? Φανταζομαι δεν θα εχει προβλημα και με μια θήκη σιλικονης που παρηγγειλα? :S

http://www5.picfront.org/picture/ppt2du2p1/img/banner-new-2008-09_WeCapture_YouWatch.jpg

http://www.eikonostoixeio.eu/