Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αλο. εχει βρει κανενας κανενα σκιν για το core player που να ειναι με μεγαλυτερα κουμπιά και πιο κατάλληλο για μέσα στο αμάξι?

ή κάποιο αλλο Mp3 player με μεγάλα κουμπιά και γράμματα??

http://www5.picfront.org/picture/ppt2du2p1/img/banner-new-2008-09_WeCapture_YouWatch.jpg

http://www.eikonostoixeio.eu/

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
αλο. εχει βρει κανενας κανενα σκιν για το core player που να ειναι με μεγαλυτερα κουμπιά και πιο κατάλληλο για μέσα στο αμάξι?

Υπάρχει ένα σε "Diamond" style αλλά δεν αλλάζει το μέγεθος των πλήκτρων και κατά συνέπεια δεν κάνει για τη δουλειά που θέλεις.

Modpic.gif

μπάινοντας στο msn αντέγραψε όλες τις επαφές στο κινητό...μπορώ να τις φύγω?? ή ακόμα μπορεί να γίνει κάτι για να μην γίνεται συνέχεια το ίδιο πράγμα??

Υπάρχει ένα σε "Diamond" style αλλά δεν αλλάζει το μέγεθος των πλήκτρων και κατά συνέπεια δεν κάνει για τη δουλειά που θέλεις.

βρήκα το nitrogean player με μεγαλα κουμπιά σχετικά.. αλλά δεν πιάνει όλη την οθόνη.. μπορει να γινει κάτι σε αυτο? ξέρει κανεις?

http://www5.picfront.org/picture/ppt2du2p1/img/banner-new-2008-09_WeCapture_YouWatch.jpg

μπάινοντας στο msn αντέγραψε όλες τις επαφές στο κινητό...μπορώ να τις φύγω?? ή ακόμα μπορεί να γίνει κάτι για να μην γίνεται συνέχεια το ίδιο πράγμα??

Menu > Sort By> Hide non IM Contacts

Επίσης μπορείς να το κάνεις Uninstall και την επόμενη φορά που θα το περάσεις όταν κάνεις την πρώτη σύνδεση σε ρωτάει αν θυμάμαι καλά αν θες να συγχρονίσεις με τις επαφές του τηλεφώνου. Εκεί πατάς όχι και προχωράς.

βρήκα το nitrogean player με μεγαλα κουμπιά σχετικά.. αλλά δεν πιάνει όλη την οθόνη.. μπορει να γινει κάτι σε αυτο? ξέρει κανεις?

Υπάρχουν WVGA skins εδώ:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=462245

Δοκίμασέ τα.

Γεια.. είναι η πρώτη φορά που γράφω και για αυτό θα ήθελα να είστε λίγο επιεικείς μαζί μου...

Θέλω (έχω είδη ζητήσει από Γερμανό να μου πουν αν υπάρχει διαθέσιμο) να πάρω το HD.

Αν μπορεί κάποιος να μου πει δυο πραγματάκια (έχω διαβάσει σχεδόν όλα όσα λέτε)

1)αν στο προσεχές μέλλον θα μπορεί να "τρέξει windows mobile 7 ... (γιατί δεν σκοπεύω να το αλλάξω σύντομα)

2) αν το msn και το skype υποστηρίζουν video (μέσο wifi)

ευχαριστώ.

Γεια.. είναι η πρώτη φορά που γράφω και για αυτό θα ήθελα να είστε λίγο επιεικείς μαζί μου...

Θέλω (έχω είδη ζητήσει από Γερμανό να μου πουν αν υπάρχει διαθέσιμο) να πάρω το HD.

Αν μπορεί κάποιος να μου πει δυο πραγματάκια (έχω διαβάσει σχεδόν όλα όσα λέτε)

1)αν στο προσεχές μέλλον θα μπορεί να "τρέξει windows mobile 7 ... (γιατί δεν σκοπεύω να το αλλάξω σύντομα)

ευχαριστώ.

Θεωρητικά τόσο το HD όσο και οι περισσότερες συσκευές θα μπορούσαν να τρέξουν και τις επόμενες εκδώσεις των λειτουργικών τους. Είναι σαν να λέμε άν το PC που αγόρασα σήμερα με XP θα μπορεί να τρέξει Vista ας πούμε ... Είναι βέβαια και θέμα δυνατοτήτων, απλά το HD και όλα τα τελευταίας γενειάς PPC έχουν δυνατότητες που θεωρητικά μπορούν. Γι΄ αυτό και βλέπεις ότι ουσιαστικά τα PPCs από γενιά σε γενιά δεν έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ διαφορές σε ΗardWare ... αλλά έχουν παρόμοιους επεξεργαστές και μνήμες.

Από εκεί και πέρα βέβαια, είναι εμπορικό το θέμα και συνήθως οι εταιρίες, για να μπορέσουν να προωθήσουν το επόμενο μοντέλο τους, δε δίνουν ποτέ αυτή την αναβάθμιση ...

Βέβαια, υπάρχει και η λύση των Coocked ROMs, που συνήθως, αργά ή γρήγορα, κάνουν την εμφάνιση τους ... ας πούμε στο παλιό Mitac Mio A701, σήμερα υπάρχουν ROMs με Windows Mobile 6.1 !!!

Όσον αφορά τη δεύτερη ερώτησή σου, δυστυχώ ούτε το MSN ούτε το Skype για PPC υποστηρίζουν Video Calls στις παρούσες εκδόσεις τους. Αν ρίξεις όμως μια ματιά στο forum του Skype, θα δεις ότι είναι κάτι πάνω στο οποίο δουλεύουν και πιθανών να είναι διαθέσιμο σε κάποια επόμενη έκδοση του προγράμματος.

-----------------

Σ.Ζωγράφος

• Administrators

Κανένας δεν το ξέρει αυτό, γιαυτό μην περιμένεις άλλες απαντήσεις.

ευχαριστώ.

Απάντησε ο φίλος zografos! :rolleyes:

Modpic.gif

Υπάρχουν WVGA skins εδώ:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=462245

Δοκίμασέ τα.

όλα μικρά ειναι :( αλλά απο το λινκ που έδωσες:

Can I post a skin that I have made?

Sure! If you want to create skins for Nitrogen, download the Skin Maker (alternative link) and design new skins for the player. You must save the SKN file as skin.skn, compress it in .ZIP extension, host it somewhere and post a link on this thread. Don't forget to provide a screenshot too! This way, your skin can be added among the ones listed on this topic. TIP! Apply Floyd-Steinberg dithering on the images in SkinMaker (there is a button available on the toolbar that does it) before saving, because the images in the SKN file are 16-bit and might have a visible quality loss if you don't "disguise" with some dithering!

ΘΑ κοιταξω να δοκιμασω να φτιάξω.. εν φαίνεται δύσκολο.. :) Ευχαριστω :)

edit: xa.. και ομως εχει ποσταρει χρήστης πολύ αργότερα :)

Επειδή έχω ένα ζήτημα με την γραφίδα μπορείτε να μου πειτε αν καποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει το τηλέφωνο χωρίς να χρησιμοποιήσει την γραφιδα ή για κάποιες λειτουργίες ειναι απαραίτητη;

In my dream I was drowning my sorrows

But my sorrows, they learned to swim

Είναι από τις λίγες συσκευές κατά τη γνώμη που δεν θα χρειαστείς γραφίδα. Παρόλο που τα WM δεν βοηθάνε, το τηλ λόγο της οθόνης του είναι άψογο. Το Touflo δουλεύει άψογα με το δάκτυλο και έχει ενσωματωμένες όλες mainstream λειτουργίες και από άποψη τηλεφώνου και ppc συσκευής. Προσωπικά τη γραφίδα τη χρησιμοποιώ όποτε θυμάμαι. Ακόμα και μηνύματα όταν γράφεις πληκτρολογείς ποιο γρήγορα με τα δάκτυλα παρά με τη γραφίδα, και πίστεψέ με δεν θα σου πάρει και πολύ να το συνιθήσεις. Σε σχέση με το iphone ενός φίλου γράφεις το ίδιο άνετα! Νομίζω πως δεν πρέπει να σε προβληματίζει αυτό στη συγκεκριμένη συσκευή.

Mouclas αν βρεις σκιν και δοκιμάσεις το player κάνε ένα ποστ να μας πεις τι γίνετε από ποιότητα αναπαραγωγής μ' αυτόν τον player. Βέβαια και τι αρχεία χρησιμοποίησες. Προσωπικά σαν χρυσή τομή για ομαλή αναπαραγωγή χωρίς κανένα σπάσιμο μετατρέπω τα βίντεο σε mp4 me 900 bitrate και ανάλυση 800*400, και τα βλέπω από το άλμπουμ. Ο coreplayer αυτά τα παίζει χάλια αλλά τα αντίστοιχα avi τα παίζει αρκετά ομαλά. Εξαρτάται από το βίντεο βέβαια.Με το άλμπουμ πάντα έχω το ίδιο σχετικά άριστο αποτέλεσμα.

Επειδή έχω ένα ζήτημα με την γραφίδα μπορείτε να μου πειτε αν καποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει το τηλέφωνο χωρίς να χρησιμοποιήσει την γραφιδα ή για κάποιες λειτουργίες ειναι απαραίτητη;

ειναι πολυ δυσκολο να μην χρειαστει καπου η γραφιδα εχοντας wm συσκευη :)

αλλα με το hd τα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα κανοντας την εφεδρικο εργαλειο και οχι κυριο και απαραιτητο ;)

ποτε ομως κανενας δεν μπορει να πει οτι δεν θα χρειαστει πουθενα η γραφιδα!!

θα ρθουν στιγμες που θα την χρειασετεις.

αλλα ολες οι κυριες λειτουργιες ειναι αμεσσα προσβασιμες με το δαχτυλο !

ειδικα οι λειτουργιες τηλ την κανουν να περναει στα αζητητα ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

όλα μικρά ειναι :( αλλά απο το λινκ που έδωσες:

Can I post a skin that I have made?

Sure! If you want to create skins for Nitrogen, download the Skin Maker (alternative link) and design new skins for the player. You must save the SKN file as skin.skn, compress it in .ZIP extension, host it somewhere and post a link on this thread. Don't forget to provide a screenshot too! This way, your skin can be added among the ones listed on this topic. TIP! Apply Floyd-Steinberg dithering on the images in SkinMaker (there is a button available on the toolbar that does it) before saving, because the images in the SKN file are 16-bit and might have a visible quality loss if you don't "disguise" with some dithering!

ΘΑ κοιταξω να δοκιμασω να φτιάξω.. εν φαίνεται δύσκολο.. :) Ευχαριστω :)

edit: xa.. και ομως εχει ποσταρει χρήστης πολύ αργότερα :)

Χρησιμοποιώντας το HTC-black απο εδώ: μαυρο , ώστε να έχει και χαμηλότερη κατανάλωση ενω θα είναι ανοικτο μέσα στο αμάξι.. έκανα ένα για οριζόντια θέση του κινητού.. ;)

http://www3.picfront.org/picture/JtX8mnMt/thb/Screen001.png

το βρίσκεται και στα παρακατω λινκ:

http://netload.in/dateigiI6rV1kzR.htm

http://www.zshare.net/download/54617650496a2081/

• Administrators

Ως επί των πλείστων... ξεχνάς ότι η συσκευή έχει γραφίδα! ;)

Modpic.gif

Τι να σου πω.. Εμένα έχει επιλογή <rotate screen> σχετικά ψηλά στη λίστα. Δε μπορεί να μην την έχει σε σένα. Μήπως έχεις ελληνική συσκευή και είναι στα ελληνικά?

Επιτέλους το κατάφερα κι εγώ αλλά, οταν πάω να γράψω ενα μύνημα σε landscape τα γραμματα του Full Qwerty δεν λειτουργούν σωστά. Υπάρχει λύση σε αυτό ή χρειαζεται να εγκαταστήσω άλλο πληκτρολόγιο;

Μην μου προτείνετε σαν λύση το Gyrator γιατι μόνο προβλήματα μου δημιουργούσε και το απεγκατέστησα!

Ευχαριστώ :D :D

zografos+athanaso77 ευχαριστώ πολύ για τις πολύ γρήγορες απαντήσεις....

Να κάνω άλλη μια ερώτηση,,,?

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα το οποίο να είναι win.mobile με το οποίο να συγχρονίζεις την ώρα του gps του κινητού με την ώρα της dslr σου (ή όποιας ψ. μηχανής) έτσι ώστε μετά να σου βγάζει που έχεις βγάλει την Φώτο.. έχω δει στο net αυτόνομες συσκευές gps που το κάνουν και για αυτό ρωτάω.

Και πάλι ευχαριστώ

Μην μου προτείνετε σαν λύση το Gyrator γιατι μόνο προβλήματα μου δημιουργούσε και το απεγκατέστησα!

Ναι όντως δημιουργεί πάρα πολλά προβλήματα... Και το Gyrator και το Gsen

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Επιτέλους το κατάφερα κι εγώ αλλά, οταν πάω να γράψω ενα μύνημα σε landscape τα γραμματα του Full Qwerty δεν λειτουργούν σωστά. Υπάρχει λύση σε αυτό ή χρειαζεται να εγκαταστήσω άλλο πληκτρολόγιο;

Ευχαριστώ :D :D

spb full keyboard απλα το καλυτερο :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Guest lagoudakis
δημητρη μια και ανεφερες το spb full keyboard για ποια εκδοση μιλας;υπαρχει λυση για να στελνει sms 160 χαρακτηρων,λεω να το δοκιμασω στο 9000,thanks

δημητρη μια και ανεφερες το spb full keyboard για ποια εκδοση μιλας;υπαρχει λυση για να στελνει sms 160 χαρακτηρων,λεω να το δοκιμασω στο 9000,thanks

4.0

ερχεται....:rolleyes:

Mήπως μπορεί να μου πει κάποιος αντικειμενικά πόσο σας κρατάει η μπαταρία? Όλοι λέτε πως σας κρατάει πολύ όπως 3 μέρες κτλ. Μετράτε τα βράδια? Πόση ώρα μιλάτε? Γιατί σε εμένα πάνω από 24 ώρο δεν βγάζει με 40 λεπτά ομιλίας.

Αντίθετα άλλες συσκευές όπως πχ το ΟΜΝΙΑ γνωστών βγάζει πάνω από 70ώρες με αντίστοιχη χρήση το οποίο και το θεωρώ λογικό τηρουμενων των αναλογιών της οθόνης. Αλλά αν σε κάποιους το HD βγάζει 48+ ώρες κάτι δεν πάει καλά είτε με το δικό μου είτε με την ακρίβεια των λεγομένων σας

Member of Klinns.com - The traveling search engine

Mήπως μπορεί να μου πει κάποιος αντικειμενικά πόσο σας κρατάει η μπαταρία? Όλοι λέτε πως σας κρατάει πολύ όπως 3 μέρες κτλ. Μετράτε τα βράδια? Πόση ώρα μιλάτε? Γιατί σε εμένα πάνω από 24 ώρο δεν βγάζει με 40 λεπτά ομιλίας.

Αντίθετα άλλες συσκευές όπως πχ το ΟΜΝΙΑ γνωστών βγάζει πάνω από 70ώρες με αντίστοιχη χρήση το οποίο και το θεωρώ λογικό τηρουμενων των αναλογιών της οθόνης. Αλλά αν σε κάποιους το HD βγάζει 48+ ώρες κάτι δεν πάει καλά είτε με το δικό μου είτε με την ακρίβεια των λεγομένων σας

φιλε μου αν το εχεις μονο σαν κινητο και δεν ασχολεισαι με τπτ αλλο....τοτε μπορει να κραταει 2-3 μερες...να το κλεινεις και το βραδυ :lol:

με συγχωρεις για την εκφραση μου αλλα αυτα ειναι π@π@ριες...:X:p

εμενα με τον τροπο που το χρησιμοποιω(δλδ το βασανιζω...) δεν μου βγαζει 24ωρο!! πανω κατω τα ιδια και το ομνια αλλα κραταγε πιο πολυ εκεινο...

οταν ειχα πρωτοπαρει το hd η αυτονομια του ηταν τραγικη για μενα σε σχεση με το ομνια μου!!

αλλα με αλλη ρομ και ραδιο στο HD (οπως και το ομνια φυσικα) η διαφορα τους μειωθηκε παρα πολυ και πλεον να ειναι σε λογικα επιπεδα ....

μιλαω ομως παντα οπως το δουλευω εγω!!!

αν η χρηση ειναι λογικη και στα 2 τηλ, το ομνια κραταει περισσοτερο..

αλλα συγκρινε οθονες και επεξεργαστες και ραμ των 2 τηλεφωνων και βαλτα κατω ;)

Όχι το χρησιμοποιώ για περισσότερα πράγματα από απλά τηλέφωνο αλλά δεν βρίσκω νόημα να έχω μια συσκευή που να μην μπορεί να διαρκέσει πάνω από 24 ώρες. Τεχνάζομαι πράγματα για να κλείσει γρήγορα το Gprs και να καταναλώσει μπαταρία, ανοιγοκλείνω το 3g ->G όταν το χρειάζομαι κλείνω όλες τις εφαρμογές κτλ. Δυστυχώς ΔΕΝ είναι επαγγελματική συσκευή (για τα δικά μου μέτρα) και ΔΕΝ ανταποκρίνεται των προσδοκιών μου.

Απέτυχα στην επιλογή μου γιατί πίστεψα (αδαώς) τα reviews που γράφαν πως διαρκεί πολύ κτκ, αλλά εγώ φταίω στην τελική καθότι οι απαιτήσεις και η χρήση του καθενός ποικίλει.

Τι να την κάνω την ram Και την οθόνη αν δεν μπορώ να την ευχαριστηθώ?

Είναι σα να οδηγάς ferrari στο κέντρο της Αθήνας. Ο τύπος δίπλα με corsa πηγαίνει πιο γρήγορα από εσενά και δεν χρειάζεται να ψάξει για βενζινάδικο.

Member of Klinns.com - The traveling search engine

Όχι το χρησιμοποιώ για περισσότερα πράγματα από απλά τηλέφωνο αλλά δεν βρίσκω νόημα να έχω μια συσκευή που να μην μπορεί να διαρκέσει πάνω από 24 ώρες. Τεχνάζομαι πράγματα για να κλείσει γρήγορα το Gprs και να καταναλώσει μπαταρία, ανοιγοκλείνω το 3g ->G όταν το χρειάζομαι κλείνω όλες τις εφαρμογές κτλ. Δυστυχώς ΔΕΝ είναι επαγγελματική συσκευή (για τα δικά μου μέτρα) και ΔΕΝ ανταποκρίνεται των προσδοκιών μου.

Απέτυχα στην επιλογή μου γιατί πίστεψα (αδαώς) τα reviews που γράφαν πως διαρκεί πολύ κτκ, αλλά εγώ φταίω στην τελική καθότι οι απαιτήσεις και η χρήση του καθενός ποικίλει.

Είναι σα να οδηγάς ferrari στο κέντρο της Αθήνας. Ο τύπος δίπλα με corsa πηγαίνει πιο γρήγορα από εσενά και δεν χρειάζεται να ψάξει για βενζινάδικο.

εχεις δικιο αλλα το τηλ με καποιες αλλαγες και ρυθμισεις γινεται παρα μα παρα πολυ καλο!!

και εγω στην αρχη (το 1ο μισαωρο)απογοητευτηκα...

Καλό...!

:lol:

Σχετικά με τα reviews πρέπει να προσέχει κάποιος τι διαβάζει... Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί που είναι ενθουσιώδεις υποστηρικτές μιας κατασκευάστριας εταιρίας και αυτό αντικατωπτρίζεται στα reviews τους. Συχνά διαβάζουμε πως η συσκευή ειναι ότι καλύτερο έχουμε δει κτλ. Αλλά αυτό γίνεται στα πάντα, από τα αυτοκίνητα,pc και κινητά.

Τις πιο πολλές φορές απλά διαβάζουμε επιλεκτικά όσα θέλουμε για να δικαιολογηθεί η αγορά μας. Αν δεν σου κανει η συσκευή πούλα τη όσο είναι νωρίς καθώς γρήγορα η τιμή της θα πέσει δεδομένων των μέχρι σήμερα τερτίπιων της HTC Που ανακοινώνει νέες συσκευές ανα τρίμηνο

Ας επιχειρήσουμε...