fantomas_ktm Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 ρε παιδια εχει πεσει στα χερια μου το εν λογω κινητο και δεν μπορω να μεταφερω αρχειο μεσω BT. Δεχεται, αλλα δν μπορω να στειλω. Στις επιλογες εχει sms/mms κλπ αλλα τποτα για BT και κατι ακομα.. θυμαστε να σας τρωει φρικες στη συνταξη μυνηματων?? οσα κολληματα μου ειχει παρουσιασει, οταν γραφω μνμ σκανε! Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gr_DieHard Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 Που θα βρώ βρε παιδια μεμβράνη για την οθόνη μου? HTC touch hd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 ebay. Ψαξτο σαν HD T8282 edit: καλως μας ηρθες κιολας!! :D Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gr_DieHard Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 Ευχαριστώ να'σαι καλά!Έλεγα μήπως έχει σε κανένα κατάστημα εδω γύρω αλλα με μια μικρή έρευνα που έκανα δε βρήκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 Εγω την πηρα απο ΑΓια παρασκευη PC1 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 ρε παιδια εχει πεσει στα χερια μου το εν λογω κινητο και δεν μπορω να μεταφερω αρχειο μεσω BT. Δεχεται, αλλα δν μπορω να στειλω. Στις επιλογες εχει sms/mms κλπ αλλα τποτα για BT και κατι ακομα.. θυμαστε να σας τρωει φρικες στη συνταξη μυνηματων?? οσα κολληματα μου ειχει παρουσιασει, οταν γραφω μνμ σκανε! και ακομα ενα σκαλωματακι για να ολοκληρωσω με τα bugs του κινητου, ειναι οτι οποια απεικονιση και να επιλεξεις για το ημερολογιο (πχ εμενα με βολευει μηνας) αυτο ανοιγει με την σημερινη μερα παντα! Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Είσαι με την τελευταία επίσημη rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Ναι. Το κινητο ειναι αγορασμενο Πολωνια αν πεζει καποιο ρολο, μιας και μενω εκει. Δεν το πηρα εγω, μου το δωσαν. (γιαυτο και 3 χρονια μετα χεχεχεε). Εχει γινει rstore to factory defaults εννοειται πριν το παραλαβω. Οσο το δουλευω, ανακαλυπτω και αλλα μικρο - bugs. πχ πως μπορω να κανω το wifi να κανει takeover στο mobile δικτυο οταν το χρησιμοποιω για Internet/mail?? το ειχα ανοικτο και παρολα αυτα η καρτα εξαφανιστηκε!! :( αυτο με το BT ειναι πολυ ενοχλητικο που δν μπορει να στειλει αρχεια, και η αρχικη προβολη του ημερολογιου! :@ Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 2, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Βάλε το Resco Explorer και θα μπορείς να στείλεις κανονικά μέσα από αυτό τα αρχεία σου μέσω bluetooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 ευχαριστω!! Μεχρι ποια windows υποστηριζει η συσκευη??? Ειναι ευκολο να γινει η αναβαθμιση? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Εμενα πολλες φορες διπλα στο G ή στο 3G, Βγαζει θαυμαστικο παρολο που εχει σημα κανονικα. Τι κολλαει? Τα windows? Τι να κανω? Εδω και μερικους μηνες το εχω παρει απο service και πιστευω εχει τα τελευται επισημα windows Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 ευχαριστω!! Μεχρι ποια windows υποστηριζει η συσκευη??? Ειναι ευκολο να γινει η αναβαθμιση? Ποια rom έχει τώρα η συσκευή σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 η ROM του ειναι η 1.14.479.3 (25874) WWE Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 H εκδοση της rom μου που κολλαει ειναι η 1.56.401.0 (43972) wwe, ημερομηνια rom 03/06/09 Φταιει η rom λετε? Kαι τι να κανω? Αυριο φευγω για διακοπες και ολα τα αλλα λειτουργουν καλα, οποτε φοβαμαι να το πειραξω. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 4, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 η ROM του ειναι η 1.14.479.3 (25874) WWE Βάλε αυτή. H εκδοση της rom μου που κολλαει ειναι η 1.56.401.0 (43972) wwe, ημερομηνια rom 03/06/09 Φταιει η rom λετε? Kαι τι να κανω? Αυριο φευγω για διακοπες και ολα τα αλλα λειτουργουν καλα, οποτε φοβαμαι να το πειραξω. Πέρα από την ένδειξη έχεις και πραγματικό πρόβλημα; Δηλαδή χάνει το σήμα και στην πράξη; Από τη στιγμή που είσαι με official rom θα συνιστούσα hard reset αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα είσαι σε θέση να στήσεις τη συσκευή από την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Και ειναι ευκολο να αλαξω rom χωρις να ξερω τιποτα απο rom και σε μολις μερικες ωρες που φευγω? Νομιζω δεν εχω προβλημα παρολο που δειχνει κανονικο σημα. Αλλα στο παλιο που ειχα εδειχνε συνεχεια σημα GPRS ενω υπηρχε και 3G. Και μονο με αλλαγη πλακετας λυθηκε. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 4, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Εσύ δεν έχεις κάποια rom να αλλάξεις, έχεις την τελευταία. Μόνο με hard reset θα μπορούσαμε να δούμε τι γίνεται αλλά προφανώς δεν προλαβαίνεις να ξαναστήσεις τη συσκευή από την αρχή. Αφού δεν έχεις πρακτικό πρόβλημα το βλέπουμε μόλις επιστρέψεις. Ούτως ή άλλως πρόβλημα με την εγγύηση δεν έχεις, από τη στιγμή που άλλαξες πλακέτα ανανεώθηκε για τα επόμενα δύο χρόνια από την ημέρα αντικατάστασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Σωστα. Εχω αλλα 2 χρονια εγγυηση. Πολυ καλο αυτο. Μηπως ειναι γενικο το προβλημα αυτο στα HTC HD? Γιατι ετσι ξεκινησε κ στο προηγουμενο η βλαβη της πλακετας. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 4, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Γενικότερο πρόβλημα... δεν είναι. Τώρα ότι άλλο και να πούμε θα είναι εντελώς θεωρητικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Περσι σταματησε να πιανει 3G και επιανε μονο gprs, μετα απο ωρες χρηση σαν modem με laptop. Υπερθερμανθηκε? Δηλαδη και φετος αν το κανω modem θα τα παιξει? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 4, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Δηλαδη και φετος αν το κανω modem θα τα παιξει? Δε νομίζω... δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Βάλε αυτή. Athanaso σε ευχαριστω!! Σε εχω τεντωσει στις ερωτησεις αλλα ελπιζω με τη νεα ROM τα μικροπροβληματακια να εξαφανιστουν!! Κατι τελευταιο αλλα σημαντικο! ελληνικο πληκτρολογιο μπορω να του βαλω? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 6, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Αν έχεις ελληνική συσκευή μπορείς να βάλεις το αρχείο της HTC που εξελληνίζει το μενού. Επειδή το imobile.gr δεν είναι διαθέσιμο πια ζήτησε από κάποιον κάτοχο εδώ να το ανεβάσει κάπου. Αν δεν έχεις ελληνική συσκευή μπορείς να βάλεις ένα custom πληκτρολόγιο, πχ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=242312 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Ναι καποιο custom πληκτρολογιο πηγαινα και εγω. Στη σελιδα της Resco που πηγα για τον file explorer που μου προτεινες, ειδα οτι εχουν και εφαρμογη για keyboard. Λεω να τα αγορασω και τα δυο μαζι και να παιξω μαζι τους. Εχει κανεις εμπειρια απο Resco? Ps. με τη νεα ROM το ημερολογιο κραταει επιτελους την προβολη που οριζει ο χρηστης! Τα αλλα δν τα εχω τσεκαρει ακομα :D Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Το resco explorer είναι must have. Όσον αφορά το πληκτρολόγιο δεν το συνιστώ, δεν σου κάνει το free στο link που δίνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts