Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι... οποιαδήποτε του kwbr για το HD.

Και κατι τελευταιο..Αυτο με την ωρα πως θα το διορθωσω..?Το κανει και σε 'σενα..??

• Administrators
Και κατι τελευταιο..Αυτο με την ωρα πως θα το διορθωσω..?Το κανει και σε 'σενα..??

Απλά απενεργοποίησε το τρέχοντας το Touch_X_Homescreen_Flip_clock_OFF.cab στη συσκευή σου.

Modpic.gif

1) Κανω δοκιμες με 6.5.x roms αλλα αντιμετωπιζω προβλημα με τα sms (160 χαρακτηρες). Για ελληνικα χρησιμοποιω το πληκτρολογιο b16b_HD2_EZ_Input_1920

Γνωριζετε μια rom (6.5) που να μπορω να τρεξω το παραπανω πληκτρολογιο και να ειμαι οκ με τα sms ?

2) μπορω να ριξω και την μαμα rom καποια στιγμη η' υπαρχει περιπτωση να κλειδωσει το τηλεφωνο ?

...ευχαριστω !!!

• Administrators
Γνωριζετε μια rom (6.5) που να μπορω να τρεξω το παραπανω πληκτρολογιο και να ειμαι οκ με τα sms ?

Μπορείς να είσαι μια οκ και με τα τπάρχοντα πληκτρολόγια για τα 6.5. Γιατί θέλεις αποκλειστικά αυτό;

2) μπορω να ριξω και την μαμα rom καποια στιγμη η' υπαρχει περιπτωση να κλειδωσει το τηλεφωνο ?

Όποτε θέλεις. Δεν κλειδώνει εάν έχεις κάνει hard spl στη συσκευή σου. Είναι ξεχωριστή η διαδικασία για να επαναφέρεις το stock spl.

Modpic.gif

1) Κανω δοκιμες με 6.5.x roms αλλα αντιμετωπιζω προβλημα με τα sms (160 χαρακτηρες). Για ελληνικα χρησιμοποιω το πληκτρολογιο b16b_HD2_EZ_Input_1920

...ευχαριστω !!!

1)Βαλε αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=242312 και ολα θα ειναι οκ

2)δεν κλειδωνει.πρεπει να περασεις το γνησιο spl για να ξανακλειδωσει

edit γιαννη μαζι απαντησαμε

Ανδρεας

χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one

destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid

• Administrators
1)Βαλε αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=242312 και ολα θα ειναι οκ

Μπορεί βέβαια να κάνει τη δουλειά του και χωρίς την εγκατάσταση third-party πληκτρολογίου, απλά "πειράζοντας" το υπάρχον και πολύ καλό της HTC.

Modpic.gif

Εγκατεστησα το πληκτρολογιο που προτεινετε αλλα παλι τα ιδια κανει !

Η' θα στελνει 70 χαρακτηρες η' θα στελνει "???????" (αν ξεμαρκαρω το unicode)

Η ρομ που δοκιμασα ειναι η

[ROM][WWE][grzegorz10_Dusk-Ultimate_v6.00_WM 23569][HTC Sense 2016][29.06.10]

(λιγο που "επαιξα" μαζι της τη βρισκω πολυ καλη και γρηγορη)

καμια βοηθεια ?

τι εννοεις οταν λες "πειραζοντας" το ηδη υπαρχον πληκτρολογιο? θα μου αρεσε παρα πολυ αυτη η λυση ....

Edited by periptero

• Administrators
Εγκατεστησα το πληκτρολογιο που προτεινετε αλλα παλι τα ιδια κανει !

Η' θα στελνει 70 χαρακτηρες η' θα στελνει "???????" (αν ξεμαρκαρω το unicode)

Η ρομ που δοκιμασα ειναι η

[ROM][WWE][grzegorz10_Dusk-Ultimate_v6.00_WM 23569][HTC Sense 2016][29.06.10]

(λιγο που "επαιξα" μαζι της τη βρισκω πολυ καλη και γρηγορη)

καμια βοηθεια ?

τι εννοεις οταν λες "πειραζοντας" το ηδη υπαρχον πληκτρολογιο? θα μου αρεσε παρα πολυ αυτη η λυση ....

Δοκίμασε αυτό. Για να γράψεις sms όμως πήγαινε στην πρώτη σελίδα των συμβόλων πατώντας το πλήκτρο 12#.

Modpic.gif

Καλησπερα θα ηθελα να μου πειτε αν γινετε να κατεβασω και απο που το outlook για το hd..Εβαλα μια rom χθες και δεν το ειχε εγκατεστημενο..ΤΗΧ

• Administrators
Καλησπερα θα ηθελα να μου πειτε αν γινετε να κατεβασω και απο που το outlook για το hd..Εβαλα μια rom χθες και δεν το ειχε εγκατεστημενο..ΤΗΧ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=273136

Modpic.gif

Δοκίμασε αυτό. Για να γράψεις sms όμως πήγαινε στην πρώτη σελίδα των συμβόλων πατώντας το πλήκτρο 12#.

Σ' ευχαριστω πολυ.Το προβλημα με τους 160 χαρακτηρες λυθηκε !!!

Διαπιστωσα ομως ενα αλλο προβλημα με την συγκεκριμενη rom ([ROM][WWE][grzegorz10_Dusk-Ultimate_v6.00_WM 23569][HTC Sense 2016][29.06.10])

και δεν φταιει το ελληνικο πληκτρολογιο που εγκατεστησα, γιατι μου το εκανε και με το αλλο που ειχα (b16b_HD2_EZ_Input_1920)

Οταν ερχετε εισερχομενο μηνυμα το τηλεφωνο ΔΕΝ ξυπναει. :(

Ακουγετε ο ηχος, αλλα δεν "αναβει"

Προγραμματα αλλα δεν εχω ριξει.

Επισης στις ρυθμισεις των μηνυματων "notification- new message" εχω μαρκαρει το "display message on screen"

Πηγαινει πουθενα το μυαλο σας για το τι μπορει να φταιει ?

Οχι τιποτα αλλο, αλλα μου αρεσε η συγκεκριμενη rom :)

• Administrators

Δοκίμασε να δεις μήπως σου δουλέψει πειράζοντας τη registry:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\BuiltIn\RIL]

"DisableSMSWakeUpEvent"=dword:00000000

Modpic.gif

Δεν ξερω αν το εχει δοκιμασει κανενας.

Το HD που το εχω και καθεται, ειπα να του περασω android!

Μπορω να πω οτι δουλευε εξαιρετικα. Επειδη δεν εχω λειτουργησει android εντυπωσιαστηκα.(αυτο βεβαια ειναι μια αλλη κουβεντα.)

ακολουθησα αυτες τις οδηγιες:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=621498

Πολυ καλη φαση. Αλλα δυστυχως δεν ειναι ρομ. κανουμε εγκατασταση το προγραμμα και το ανοιγουμε απο το programs των wm.

Παντως ετσι για την πλακα μια χαρα ειναι! σιγουρα δεν μπορει να χρησιμοποιηθει κανονικα γιατι υπαρχουν πολλα προβληματα και ελλειψεις.

Παντως οποιος θελει μπορει να το δοκιμασει ;) και για επαναφερουμε τα windows βγαζουμε μπαταρια και ειμαστε ετοιμοι! :)

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

• Administrators

Εξακολουθεί να είναι σε πρώιμη φάση και δυστυχώς έτσι θα μείνει. Camera, GPS κτλ δεν δουλεύουν.

Όποιος θέλει Android, πρέπει να πάρει και την αντίστοιχη συσκευή.

Modpic.gif

Εξακολουθεί να είναι σε πρώιμη φάση και δυστυχώς έτσι θα μείνει. Camera, GPS κτλ δεν δουλεύουν.

Όποιος θέλει Android, πρέπει να πάρει και την αντίστοιχη συσκευή.

Σιγουρα και το χειροτερο ειναι η διαχειρηση ενεργειας. τελειωνει πολυ γρηγορα η μπαταρια. το gps μου δουλευε παντως!

Για να σκοτωσεις την ωρα σου παντως μια χαρα ειναι.

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Δημήτρης

• Administrators
Το θέμα είναι να μπορούσαμε να δούμε κάτι πρακτικά λειτουργικό, κάτι που από ότι φαίνεται δεν πρόκειται να δούμε σε windows mobile συσκευή.

Modpic.gif

Το θέμα είναι να μπορούσαμε να δούμε κάτι πρακτικά λειτουργικό, κάτι που από ότι φαίνεται δεν πρόκειται να δούμε σε windows mobile συσκευή.

Παντως αν βγαλουν android που τα περνας με ρομ. Σιγουρα θα τα περασω. ετσι και αλλιως καθεται που καθεται. Ας περναμε λιγακι ευχαριστα την ωρα μαζι του!

Παντως για χρηστες σαν εμενα που δεν εχουν δοκιμασει android ακομα ηταν οτι επρεπε για να καταλαβω τι παιζει με αυτο το λειτουργικο. Αλλα εχουν να διορθωθουν πολλα πραγματα ακομα οπως camera , καταναλωση ενεργειας κτλ.

Σε μια αλλη version : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=624808

εχουνε κανει ported και το sense απο το desire

Θα το δοκιμασω και αυτο εντος των ημερων και θα σας πω.:)

Δημήτρης

• Administrators
Εάν έχεις μια συσκευή σαν το HD να κάθεται στο συρτάρι... δεν είναι κακό να κάνεις τους πειραματισμούς σου.

Modpic.gif

Λοιπον δοκιμασα και αυτο: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=624808

Αλλα ενω ολα πηγαιναν καλα εβαζα τον κωδικο πιν και δεν μου εβγαζε τιποτα. μου ελεγε invalid card και invalid pin.

Τεσπα οποιος θελει να δοκιμασει του προτινω αυτο : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=621498

Αντε και σε ρομ! :)

Δημήτρης

Έχω ένα θέμα με την rom 6.5 kwbr sense 2.5 που πέρασα. Πρώτα απ΄όλα στο excel τα κελιά είναι όλα με το ίδιο περίγραμμα και όχι όλα αχνά εκτος αυτών που έχω κάνει εγω έντονα. Δεύτερον όταν πατήσω πάνω σε ένα και το σύρω για να επιλέξω μια περιοχή κελιών απλά μετακινούμαι στο excel με κέντρο το κελί χωρίς να γίνεται αυτό που θέλω. Τέλος αντίστοιχο πρόβλημα έχω και στην επεξεργασιά επαφών όπου πάω να σύρω και να επιλέξω μια σειρά απο γράμματα ή αριθμους, χωρίς επιτυχία. Χρησιμοποιώ το fingerkeyboard 2.1 αλλά και το μαμίσιο της rom. Πάντως στις σημειώσεις του outlook δουλεύει. Είναι κάποιο πρόβλημα της rom, ρύθμιση των wm6.5, κάποιο πρόγραμμα που πέρασα; Ευχαριστώ.

Πάντως η rom αυτή είναι άψογη δεν κολλάει με τίποτα και αισθάνομαι σαν να έχω νεο κινητό :) Την συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Γιατι αλλαζετε ρομ κολλαει πολυ ? Γιατι βρηκα ενα μεταχειρισμενο... αλλα ειναι 2 χρονων κινητο και το χειροτερο ειναι το λειτουργικο του!

• Administrators

Ποια rom φοράει η συσκευή σου;

Ο λόγος αλλαγής rom, δεν είναι επειδή κολλάει η επίσημη, αλλά για να μπαίνει ο χρήστης σε διαδικασία ανανέωσης της σχέσης του με τη συσκευή. Η τελευταία official δουλεύει μια χαρά στη συσκευή.

Modpic.gif