Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γιατί θεωρείτε τόσο απαραίτητο να είναι ελληνική ρομ?

Αν αλλάξετε την γλώσσα του Manila σε ελληνικά, το Locale, βάλετε τις ελληνικές πόλεις στον καιρό, και εγκαταστήσετε το Fingerkeyboard με ελληνικά, στην ουσία το μόνο που δεν έχετε στα ελληνικά θα είναι κάποια βαθιά μενού των Windows και στα οποία δεν χρειάζεται να φτάσετε γιατί τα περισσότερα γίνονται από Manila/Sense.

• Administrators
Θα με βρεις σύμφωνο. Αν και για μένα το μόνο σημαντικό είναι το πληκτρολόγιο να γράφει ελληνικά.

Modpic.gif

αυτο http://www.navimania.gr/showthread.php?t=15820 δουλευει στο sense?αν ναι πως? απλα το τρεχουμε και μετα μας επιτρεπει να προσθεσουμε πολεις?

Ανδρεας

χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one

destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid

• Administrators
Το εγκαθιστάς στην κύρια μνήμη, κάνεις επανεκκίνηση και μετά στον καιρό βάζεις τις πόλεις που θες. Η αναζήτηση πρέπει να γίνει με το πληκτρολόγιο στα Ελληνικά και προσοχή στα κεφαλαία και τους τόνους.

Modpic.gif

Ευχαριστω Γιαννη δουλεψαν ολα αψογα

Ανδρεας

χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one

destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid

Λοιπον εχω το εξης προβλημα! Μολις πατησω στο ρολοι στην home page του

manilla χαλαει η ωρα! Παει μια ωρα πισω κ απ οτι βλεπω στα settings εχει αλλαξει

απο athens σε pretoria. Στο μανιλλα δειχνει Αθηνα, αλλα η ωρα εχει παει πισω!

Μολις πατησω λοιπον εκει παει μια ωρα πισω κ ανοιγει κ το active sync.

Εχω κανει τα εξης.

Στα settings εχω βαλει Αθηνα +2

Στο phone εχω δοκιμασει κ με αυτοματη ενημερωση ωρας κ χωρις.

Το ιδιο κ στο destinator.

Το προβλημα ειναι με το μανιλλα, γιατι αν το απενεργοποιησω δεν αλλαζει!

Κ θα μου πει καποιος γιατι να μην φτιαξω απλα την ωρα κ να το αφησω σε pretoria

και οχι Αθηνα. Γιατι οταν στειλω ενα μηνυμα στις 10, θα ερθει αναφορα

που θα λεει 10 κ η απαντηση θα λεει 9....

Είσαι με official rom;

οχι, εχω βαλει την lite 6.1 onkolog που προτινει ο Ζαχαρακης. Την εχω στην υπογραφς μο.

Μπορω να περασω αλλο μανιλλα;

• Administrators
To manila δεν μπορείς να το αλλάξεις από μία rom. Πάντως πιο πολύ για bug της rom μου φαίνεται. Πως και δεν δοκιμάζεις κάτι πιο καινούργιο;

Modpic.gif

ειχα δοκιμασει μια τοπιξ αλλα μου φαινοταν πολυ αργη οποτε ηθελα μια λαητ...

θα ψαξω για καμια λαητ πιο νεα οταν εχω χρονο!

επανέρχομαι στο πρόβλημα που αντημετοπίζω με τα βίντε γενικότερα.

ψάχνοντας βρήκα αυτό εδώ

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=627969

Πως το τρέχουμε καταλαβαίνει κανείς, γιατί προσπαθώ να κάνω μία αντιγραφή εκεί που λέει και δεν μπορώ. Το link που λέει πως το φτιάχνω;

Ευχαριστώ

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

Καλησπέρα,

Αν και κάτοχος iphone, στη δουλειά μου το εταιρικό κινητό είναι ένα Htc touch hd.

Στο κινητό είναι όλα απείραχτα, και δυστυχώς μέσα σε 2 εβδομάδες μου έχει προκύψει το εξής πρόβλημα....

Όταν πάω να το ανοίξω από πλήρη απενεργοποίηση μου εμφανίζεται η παρακάτω οθόνη

[ATTACH]16140[/ATTACH]

αντί για να ξεκινήσει κανονικά και φορτώσουν τα windows....ξέρετε τι μπορεί να φταίει....:confused:

Καλησπέρα,

Αν και κάτοχος iphone, στη δουλειά μου το εταιρικό κινητό είναι ένα Htc touch hd.

Στο κινητό είναι όλα απείραχτα, και δυστυχώς μέσα σε 2 εβδομάδες μου έχει προκύψει το εξής πρόβλημα....

αντί για να ξεκινήσει κανονικά και φορτώσουν τα windows....ξέρετε τι μπορεί να φταίει....:confused:

Ο bootloader είναι αυτό που σου εμφανίζεται. Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό, αλλά κανονικά για να εμφανιστεί αυτό πρέπει να πατάς ταυτόχρονα το κουμπί του ήχου από το πλάι και το κουμπί που ανοίγει από πάνω. Μήπως πατάς κατά λάθος και το κουμπί του ήχου ενώ το ενεργοποιείς και γι' αυτό σου βγαίνει αυτό ??

Ξέρω ότι είναι λίγο άκυρο αυτό που λέω, αλλά μπορεί :P

my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR

my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread)

Σταύρος

• Administrators
Καλησπέρα,

[ATTACH]16140[/ATTACH]

Όπως είναι συνέδεσε το στο PC σου και όταν δεις το USB στην εικόνα αυτή τρέξε την official rom να την περάσει από πάνω...

http://www.imobile.gr/downloads.php?do=file&id=78

http://www.imobile.gr/downloads.php?do=file&id=75

Modpic.gif

Εχει να μου προτεινει κανεις καμια ελαφρια ρομ με htc sense και να υποστηριζει να κανει την συσκευη wifi router?

εχω την kwber topix 3.6 wwe αλλα ειναι λιγακι βαρια.

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

ρε παιδια εδω και λιγες μερες εκει που φορτιζει το κινητο με no name φορτιστη αυτοκινητου το κινητο δεν φορτιζει και αναβοσβηνει το λαμπακι του on/off μια πρασσινο μια κοκκινο!του κανω soft reset και δεν διορθωνεται.στο σπιτι φορτιζει μια χαρα και με τον original φορτιστη και με το no name καλωδιο απο τον υπολογιστη.σημερα του εβγαλα στο αμαξι την μπαταρια και τοτε εδειχνε παλι οτι φορτιζει!τι συμβαινει ξερει κανεις?

Εχω την topix 3.1.2 στα 6.1 ,τωρα που εβαλα τον opera 10 και το συγκρινω με τον opera 10 στο omnia 1(με rom sector & kuschai) στο ομνια πεταει ενω στο HD αργει πολυ.

Να οφειλεται στο οτι η topix περιεχει και τον παλιο opera ;

η να βαλω καμια αλλη πιο γρηγορη ρομ και πια;

• Administrators
Να οφειλεται στο οτι η topix περιεχει και τον παλιο opera ;

Ακριβώς, βάλε την πιο καινούργια έκδοση του Opera. Είναι βελτιωμένη παντού.

Modpic.gif

Ακριβώς, βάλε την πιο καινούργια έκδοση του Opera. Είναι βελτιωμένη παντού.

Στο HD εχει τωρα και την παλια εκδοση του opera (απο την ρομ) και την καινουργια 10.

Πως καταργειται η παλια;ωστε να εχει μονο την 10;

• Administrators
Στο HD εχει τωρα και την παλια εκδοση του opera (απο την ρομ) και την καινουργια 10.

Πως καταργειται η παλια;ωστε να εχει μονο την 10;

Δεν καταργείται γιατί είναι μέρος της rom.

Modpic.gif

• Administrators
Δεν έχω δει κάτι σχετικό. Ενημερωτικά πάντως, για εφαρμογές συζητάμε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=83

Modpic.gif

1) Παιδιά μπορεί να αλλάξει η οθόνη;

2) απο που;

3) πόσο κάνει;

ευχαριστώ

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.