chaosdoctor Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Καλημέρα!ξέρετε μήπως που μπορώ να βρώ σε .cabακι τα εικονίδια της taskbar απο την rom energy leo για τα 6.1 ?:p Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 27, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Κάποιο screenshot ή κάποιο link θα μας βοηθούσε περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 ψαχνω για δυο εφαρμογες 1--να εχει αυτοματο τηλεφωνητη και να μην χρειαζεται καθολου το δικτυο της wind 2--να μπορω να βαλω στην today(δεν χρησιμοποιω touchflo) ενδειξη μετρητη κλησεων προς συγκεκριμενους αριθμους.σαν το spb wireless monitor που ειναι πολυ καλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 κατι σαν και αυτό :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 :blink: Από το μενού έναρξη>ρυθμίσεις>προσωπικές χάθηκε το υπομενού "πληροφορίες ιδιοκτήτη". Τι να κάνω για να ξαναεμφανιστεί? (εννοείται ότι έχω κάνει επανεκκίνηση κλπ). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 27, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 :blink: Από το μενού έναρξη>ρυθμίσεις>προσωπικές χάθηκε το υπομενού "πληροφορίες ιδιοκτήτη". Τι να κάνω για να ξαναεμφανιστεί? (εννοείται ότι έχω κάνει επανεκκίνηση κλπ). Touch X show owner.cab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Touch X show owner.cab Ωραίος!! Ευχαριστώ, αλλά μήπως ξέρεις και γιατί είχε φύγει το εικονίδιο? Είναι γνωστό πρόβλημα? (φαντάζομαι ναι, για να υπάρχει και το cabάκι που μου έδωσες...) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 27, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Ωραίος!! Ευχαριστώ, αλλά μήπως ξέρεις και γιατί είχε φύγει το εικονίδιο? Είναι γνωστό πρόβλημα? (φαντάζομαι ναι, για να υπάρχει και το cabάκι που μου έδωσες...) Στα WM6.5 έτσι το έχει η HTC γιατί μπορείς να πας μέσα από το Sense και να το βάλεις. Εμείς όμως προτιμούμε τον παραδοσιακό τρόπο. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Στα WM6.5 έτσι το έχει η HTC γιατί μπορείς να πας μέσα από το Sense και να το βάλεις. Εμείς όμως προτιμούμε τον παραδοσιακό τρόπο. :rolleyes: Μα την official εχω ο καημενος... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 27, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Μα για την official μιλάω και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Μα για την official μιλάω και εγώ. υπαρχει official στο hd με wm6.5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Τα πλήκτρα στο HD είναι αφής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Τα πλήκτρα στο HD είναι αφής? Όχι, τα ζουλάς. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis111 Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Καλησπερα,που μπορω να βρω την oficial rom για να επαναφερω το τηλ. ξανα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Όχι, τα ζουλάς. Στο HD ειναι αφης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Στο HD ειναι αφης. Παιδια, τα πληκτρα απαιτουν πιεση. στα αφης απλα βαζεις το δαχτυλο σου απο πανω. Στο hd δεν ειναι ετσι Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 29, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Καλησπερα,που μπορω να βρω την oficial rom για να επαναφερω το τηλ. ξανα? http://www.htc.com/europe/SupportDownload.aspx?p_id=179&cat=2&dl_id=533 υπαρχει official στο hd με wm6.5? Όχι. Μόνο 6.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Παιδια, τα πληκτρα απαιτουν πιεση. στα αφης απλα βαζεις το δαχτυλο σου απο πανω. Στο hd δεν ειναι ετσι Επομένως το πιο σωστό θα ήταν να πει κανείς πως έχει και αφής έχει και από αυτά που τα ζουλάς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Επομένως το πιο σωστό θα ήταν να πει κανείς πως έχει και αφής έχει και από αυτά που τα ζουλάς! σαφως και δεν απαιτουν μεγαλη πιεση...απλα απαιτουν ελαχιστη παραπανω απο την οθονη...δεν εχουν σχεση με τα πληκτρα του λεοντα....που ειναι τα κλασσικα πληκτρα...αυτα απαιτουν πιεση.......... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 29, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Επομένως το πιο σωστό θα ήταν να πει κανείς πως έχει και αφής έχει και από αυτά που τα ζουλάς! Παρόλα αυτά, τα 4 πλήκτρα των βασικών λειτουργιών κάτω από την οθόνη είναι αφής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Παρόλα αυτά, τα 4 πλήκτρα των βασικών λειτουργιών κάτω από την οθόνη είναι αφής. σαφως και δεν απαιτουν μεγαλη πιεση...απλα απαιτουν ελαχιστη παραπανω απο την οθονη...δεν εχουν σχεση με τα πληκτρα του λεοντα....που ειναι τα κλασσικα πληκτρα...αυτα απαιτουν πιεση.......... Επομένως το πιο σωστό θα ήταν να πει κανείς πως έχει και αφής έχει και από αυτά που τα ζουλάς! Το σίγουρο είναι ότι δεν θα χαλάσουμε τις καρδιές μας για αυτό, αλλά τα πλήκτρα απαιτούν πίεση (λίγη ή πολύ, αυτό είναι θέμα διαδρομής του πλήκτρου). Δεν λειτουργούν απλά βάζοντας το δάκτυλο από πάνω, όπως τα πλήκτρα του LG ARENA για παράδειγμα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 μπορει καποιος να με βοηθήσει που εχει gmail λέγωντας μου τι ρυθμίσεις εχει κανει στο microsoft exchange sync ? γιατι δεν μπορώ πραγματοποιήσω καν το συγχρονισμό! μου βγάζει waiting for network :X:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 H official rom 6.1 εχει Ελληνικο μενου? Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 30, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 Μόνο στις ελληνικές συσκευές που έχουν περάσει από ACE Hellas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smd0199 Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 (edited) Καλησπερα παιδια και συγχαρητηρια για την εξαιρετικη δουλεια που κανετε!!!Ειμαι νεος ιατρος, κ μολις πριν μια εβδομαδα απεκτησα το κινητακι.Ως παλαιος χρηστης wm κινητου,αρχισα να διαβαζω το topic απ την πρωτη σελιδα,γιατι ξερω οτι εδω υπαρχουν εκπληκτικες ιδεες και προτασεις που πραγματικα μπορουν να μεταμορφωσουν ενα κινητο!εδω κι εφτα ημερες και μετα απο πολλες ωρες εφτασα στην σελ 178(τετοιο διαβασμα ειχα να κανω απτην σχολη!) αλλα δυστυχως δεν εχω αλλο χρονο,μιας και πρεπει να φυγω για αγροτικο!Κατανοω οτι πολλες απ τις ερωτησεις που θα υποβαλλω εχουν χιλιοαπαντηθει,απλα δειξτε λιγο κατανοηση λογω της ιδιαζουσας περιπτωσης!Ευχαριστω εκ των προτερων! 1)εχω rom 1.56.401.0 03/06/09 official. Καταρχας επειδη ειναι καινουριο,δεν θελω να χασω εγγυηση λογω νεας rom!να ρωτησω,εχει βγει καποια νεοτερη οfficial κι αν ναι,ενα link?Αν δεν χανω εγγυηση,μπορω να βαλω cooked ρομ?Γενικα αξιζει?γιατι πολλους βλεπω να ξαναγυρνανε σε official... 2)τι ειναι το htc sense?ειναι γενικα καλυτερο απο το touchflo 3d που εχει εγκατεστημενη η συσκευη?μπορω να το βαλω χωρις cooked rom?Εκμεταλλευεται καλυτερα το g sensor?link κ tutorial? 3)εγκατεστημενα προγραμματα εχω modaco nodata,core player v.1.3.6,spb time(btw βαζω αφυπνιση αλλα δεν μου την εμφανιζει στην αρχικη οθονη κατω απ το ρολοι) και κλασσικα igo 8.3.4 και destinator v.7.0.0588.11....Για σας,ποιο ειναι το top 10 των προγραμματων για το κινητακι εκτος απο αυτα?δεν θελω να βαλω παραπανω γιατι δεν θελω να κολλαει το κινητο. επισης για τα προγραμματα πλοηγησης, ειναι οι τελευταιες εκδοσεις?ποιο ειναι το καλυτερο skin για destinator κ ποια η καλυτερη σελιδα για πειραγματα στο igo? 4)Ποια ειναι η καλυτερη σελιδα για tweak?εχω δει απειρα links στο google? 5)Το καλυτερο ξυπνητηρι .Προγραμμα προβολης φωτο κ ακροασης μουσικης που να εκμεταλλευται καλυτερα το gsensor? 6)Kανα παιχνιδακι για το κινητο που να εκμεταλευεται την οθοναρα και το g sensor για τις δυσκολες ωρες της εφημεριας? 7)Πως μπορω να μου εμφανιζεται η μπαταρια ως ποσοστο για να ξερω που βρισκομαι κ να μην μεινω απο μπαταρια σε καμια εφημερια? 8)Υπαρχει δυαντοτητα για multitouch το κινητο? Eυχαριστω εκ των προτερων για την απαντηση και συγνωμη για τα πολλα ερωτηματα!Αχρειαστος να σας ειμαι!!! Edited January 30, 2010 by smd0199 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts