zaharakis Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις του και θα παίξει. Γιαννη καλημερα,οποτε μπορεσεις κατσε καποια στιγμη και μαζεψε και εδω ολα τα add ons και τα how to που εχουν δωθει στο thread στο 1ο ποστ οπως εχεις κανει και στου Λεο ;) καποιοι οδηγοι ειναι εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2918290#post2918290 αλλα και διασπαρτα σε ολο το thread :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Έχεις δίκιο Δημήτρη αλλά έχω την αίσθηση ότι από την στιγμή που δεν έγινε αυτό τότε που η συσκευή ήταν περιζήτητη, τώρα είναι μάλλον ετεροχρονισμένα. Η αλήθεια πάντως είναι πλέον ότι αυτό πρέπει να γίνεται για κάθε δημοφιλή συσκευή σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Έχεις δίκιο Δημήτρη αλλά έχω την αίσθηση ότι από την στιγμή που δεν έγινε αυτό τότε που η συσκευή ήταν περιζήτητη, τώρα είναι μάλλον ετεροχρονισμένα. Η αλήθεια πάντως είναι πλέον ότι αυτό πρέπει να γίνεται για κάθε δημοφιλή συσκευή σήμερα. οντως Γιαννη,ειναι πολυ ομορφο το θεαμα μπαινοντας στο thread του Λεο, να αντικρυζεις ενα μερος, οπου ολα σου τα πρωτα βηματα με την συσκευη ειναι απαντημενα και μαζεμενα:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Εντωμεταξυ βρηκα ενα coreplayer,εγκατασταθηκε μεν με επιτυχια αλλα αφενος βιντεο δεν παζει παλι και αφετερου οταν επιλεγω το σχετικο εικονιδιο του ψορεπλαυερ ζητα enter your serial number! Σου δούλεψε τελικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Σου δούλεψε τελικά; εχει εγκαταστησει την εμπορικη εκδοση Γιαννη ;) αν δεν το αγορασει,ωστε να βαλει τον κωδικο,δεν προκειται ποτε να του ανοιξει η συγκεκριμενη που εχει εγκαταστησει :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Το έχουμε διευθετήσει αυτό το θέμα... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Το έχουμε διευθετήσει αυτό το θέμα... :rolleyes: αα :D πες το ετσι ντε :happy: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tedsbk Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Θα συμφωνήσω με τον zaharakis. Πρόκειται να πάρω το blackstone και θα μου ήταν πολύ χρήσιμο να μπορώ να βρώ μαζεμένες απαντήσεις , χωρίς να επαναλαμβάνω ερωτήσεις και να κουράζω τους 'παλιούς". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Θα συμφωνήσω με τον zaharakis. Πρόκειται να πάρω το blackstone και θα μου ήταν πολύ χρήσιμο να μπορώ να βρώ μαζεμένες απαντήσεις , χωρίς να επαναλαμβάνω ερωτήσεις και να κουράζω τους 'παλιούς". φιλε μου δεν κουραζεται κανενας "παλιος" (δεν ισχυει κατι τετοιο με την κακη ενοια της λεξης) απαντωντας σε ερωτησεις αποριες καινουριων μελων του φορουμ:) απλα θα ηταν πιο καλο για να μην επαναλαμβανονται τα ιδια και τα ιδια,οσοι γινονται νεοι κατοχοι μιας συσκευης,να αφιερωνουν λιγο απο τον χρονο τους και να διαβαζουν τα θεματα που τους ενδιαφερουν,βρισκοντας τις περισσοτερες απαντησεις στις αποριες τους,που εχουν ηδη απαντηθει στο παρελθον πολλακις ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Θα συμφωνήσω με τον zaharakis. Πρόκειται να πάρω το blackstone και θα μου ήταν πολύ χρήσιμο να μπορώ να βρώ μαζεμένες απαντήσεις , χωρίς να επαναλαμβάνω ερωτήσεις και να κουράζω τους 'παλιούς". Προς το παρόν το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις την "Αναζήτηση" μέσα σε αυτό το thread βάζοντας τα αντίστοιχα keywords ανάλογα με αυτό που ζητάς. Σε ότι δυσκολία βρεις... εδώ είμαστε. Υπάρχουν λύσεις για όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 (edited) Το εβαλα μεν εγκατασταθηκε σωστα αλλα δεν τα παιζει τα βιντεο που ειχα δοκιμασει.Παλι τα ιδια κανει.Οταν παω να ανοιξω το βιντεο αναβοσβηνει μαυρο.Δεν νομιζω να θελει κι αλλες ρυθμισεις αλλα μαλλον κατι αλλο λειπει.Αυτα τα βιντεο που λεω εγω ηταν πορνοβιντεο.Αλλα κανονικα δεν εχω δοκιμασει.Ενα που ειχε μεσα το τηλεφωνο τοπαιζε.Δεν ξερω και σε τι μορφη ειναι το καθενα. επισης βγαζει μυνημα που λεει δεν μπορει να συνδεθει στο mysq και ελεξτε τις ρυθμισεις.Σε βοηθαει αυτο στο να καταλαβεις τι λειπει.Την ιδια ενδειξη βγαζει και ενα Magic που εχω! --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited January 10, 2010 by athanaso77 Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 10, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Μάλλον η ιδιαιτερότητα έχει να κάνει με τα συγκεκριμένα video που θέλεις να δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Γιαννη καλημερα,οποτε μπορεσεις κατσε καποια στιγμη και μαζεψε και εδω ολα τα add ons και τα how to που εχουν δωθει στο thread στο 1ο ποστ οπως εχεις κανει και στου Λεο ;) καποιοι οδηγοι ειναι εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2918290#post2918290 αλλα και διασπαρτα σε ολο το thread :) Αυτό θα ήταν πολύ καλό, μπορεί να μην είναι πια η συσκευή στα "πάνω" της αλλά έχουν πουληθεί αρκετές μεταχειρισμένες και ειδικά σε άτομα που δεν είχαν ως τώρα επαφή με wm είναι πιο δύσκολο να βρουν λύση σε προβλήματα η απορίες που έχουν. Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 10, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Κάτι μπορεί να γίνει αν και πλέον είναι δύσκολο να μαζευτεί όλη η αξιοσημείωτη πληροφορία μετά από τόσο καιρό σε αυτό το thread των σχεδόν 11.000 post! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Καλησπερα σε ολους, Που μπορουμε να βρουμε screen protector για το HD καθως και για το Magic? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 http://www.netimes.com επισης ριξε μια ματια και στο ebay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsami4 Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Μπορεί κάποιος να μετρήσει και να μου πει ποιές είναι ακριβώς οι διαστάσεις της μπαταρίας που έχει η συσκευή; (με ακρίβεια χιλιοστού αν είναι δυνατό παρακαλώ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Μπορεί κάποιος να μετρήσει και να μου πει ποιές είναι ακριβώς οι διαστάσεις της μπαταρίας που έχει η συσκευή; (με ακρίβεια χιλιοστού αν είναι δυνατό παρακαλώ) google it φιλε μου...google it:O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsami4 Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Αυτό ήταν το πρώτο που έκανα αλλά το μόνο που βρήκα ήταν οι διαστάσεις του τηλεφώνου και όχι της μπαταρίας (με ενδιαφέρουν οι διαστάσεις της -όχι η χωρητικότητα της). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thechaosdoctor Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Καλησπέρα παιδιά!μια ερωτησούλα να κανω και εγώ... εχω την αγγλικη ρομ 1.56 την επίσημη κα θέλω να ρωτήσω αν με κάποιο τρόπο μπορώ στο dialer να αλλαξω τη γλώσσα των πλήκτρων στα ελληνικά ?:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Μπορεί κάποιος να μετρήσει και να μου πει ποιές είναι ακριβώς οι διαστάσεις της μπαταρίας που έχει η συσκευή; (με ακρίβεια χιλιοστού αν είναι δυνατό παρακαλώ) 5,3cm x 4,68cm x 0,6cm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 ενω συμπαθω πολυ τον coreplayer,μου κανει κατι διακοπες στα mp3 και στα βιντεο.Κατι σαν να μη κανει σωστη διαχειριση της μνημης....Το χει παρατηρησει και καποιος αλλος η εχω βαλει καμια μουφα εκδοση εγω?Κανα λινκακι για καποια δοκιμασμενη εκδοση αν σας ειναι ευκολο,σε pm? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Ποια έκδοση του Core Player δουλεύεις; Θέλει λίγο πείραγμα στις ρυθμίσεις για να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Για μουσική βέβαια δεν πιστεύω ότι υπάρχει λόγος να το δουλεύεις. Καλησπέρα παιδιά!μια ερωτησούλα να κανω και εγώ... εχω την αγγλικη ρομ 1.56 την επίσημη κα θέλω να ρωτήσω αν με κάποιο τρόπο μπορώ στο dialer να αλλαξω τη γλώσσα των πλήκτρων στα ελληνικά ?:rolleyes: Δες εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Πειτε μου μια καλη εκδοση core player δοκιμασμενη για blackstone.Σε ποιες ρυθμισεις πρεπει να παρεμβω?Τι προτεινετε για music player?Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 13, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Η 1.3.6 αλλά και η 1.3.5 δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts