Administrators athanaso77 Δημ. December 30, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Γεια σας κα πάλι. Προσπαθώ να τρέξω κάποιο πρόγραμμα στο Touch T3333 και μου λεει οτι χρειάζεται νεότερο net framework από αυτό που έχει. Που μπορώ να βρω να κατεβάσω το τελευταίο net framework για windows mobile 6.5? Ευχαριστώ. Γιάννης http://justpctech.com/PPC/NETCFv35.wm.armv4i.cab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jxid Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 http://justpctech.com/PPC/NETCFv35.wm.armv4i.cab Ευχαριστώ πολύ!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
non_serviam_ Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 5) Σήμερα πρόσεξα ότι 2-3 φορές έκανε από μόνο του αλλαγή της ώρας στα καλά καθούμενα:confused:......διορθώνεται αυτό Πήγαινε start ----> phone ----> options -----> στην καρτέλα time zones και ξε-τικαρε το automatic change time zone and clock.... Το είχα κι εγώ αυτό το προβλήμα αλλά μου παρουσιαζόταν μόνο με το destinator :wacko: με το igo (σε συνδυασμό με αυτό που έγραψα πριν) δεν έχω κανένα θέμα!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Καλημέρα παιδιά είμαι για service στο κινητό γιατι μου βγάζει προβλημα ότι δέν αναγνωριζεται η sim στο κινητό. Όταν ΄βαζω την sim σε άλλο κινητό αυτη δουλέυει μία χαρα! Επέισης το κινητό που και που ξεκολάει και την διαβαζει την sim μιά χαρα!!! Αλλα μετα απο ωρα την χάνει πάλι!!! Δοκίμασα και άλλες sim αλλα και πάλι λέει ότι λέιπει η sim!; Εχω κάνει hard reset αλλα τιποτα! Άλλαξα και την rom αλα πάλι τίποτα!Να σημείωθει ότι το πρόβλημα είχε ξεκινήσει όταν το κινητο έιχα μαμα rom!Μετα πειραματίστικα με πολλές αλλα τιποτα! Tι κάνουμε τωρα οέο δέν βρίσκω και την αποδειξη αγοράς ****το και απο ότι είδα στο site της ACE δέν δέχονται για επισκευή συσκέυες χωρις απόδειξη αγοράς!!!! ΑΑΑΑΑΑ τα νευρα μου!!! plz help! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 31, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Από που το πήρες; Υπάρχει η δυνατότητα από το κατάστημα να σου κόψει απόδειξη αγοράς. Φρόντισε όπως και να γίνει να επαναφέρεις official ROM και SPL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Από που το πήρες; Υπάρχει η δυνατότητα από το κατάστημα να σου κόψει απόδειξη αγοράς. Φρόντισε όπως και να γίνει να επαναφέρεις official ROM και SPL. φιλε athanaso το κινητο ειχε αγοραστει απο καταστημα στην αλεξανδρουπολη!! και τωρα μενω μονημα αθηνα!!! οσο για τις original rom kai spl εχουμε κανενα url? ρωταω γιατι και το forum της htc έχει καταρευσει H πλάκα είναι ότι όταν το κάνω hard reset μετα μου βγαζει κανονικα την sim βεβαια μετεπειτα στο περασμα τηε μέρας διαπιστώνω ότι την χάνει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 31, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 φιλε athanaso το κινητο ειχε αγοραστει απο καταστημα στην αλεξανδρουπολη!! και τωρα μενω μονημα αθηνα!!! οσο για τις original rom kai spl εχουμε κανενα url? Αυτό εξαρτάται από το πως είχες φλάσάρει τη συσκευή σου εξ'αρχής. Εάν την είχες flashάρει με την διαδικασία του USPL, δεν χρειάζεται να επαναφέρεις το stock SPL, αλλά άρκεί να ξαναβάλεις την official ROM. Θα την βρεις εδώ. Εάν έχεις flashάρει τη συσκευή σου με τη διαδικασία του HSPL, τότε θα πρέπει να επαναφέρεις το stock SPL αφού περάσεις την official ROM. Πληροφορίες για αυτό θα βρεις εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Αυτό εξαρτάται από το πως είχες φλάσάρει τη συσκευή σου εξ'αρχής. Εάν την είχες flashάρει με την διαδικασία του USPL, δεν χρειάζεται να επαναφέρεις το stock SPL, αλλά άρκεί να ξαναβάλεις την official ROM. Θα την βρεις εδώ. Εάν έχεις flashάρει τη συσκευή σου με τη διαδικασία του HSPL, τότε θα πρέπει να επαναφέρεις το stock SPL αφού περάσεις την official ROM. Πληροφορίες για αυτό θα βρεις εδώ. και πως μπορουμε να αντιλιφθουμε με ποιον απο τους δυο τροπους έχω flashαρι γιατι δεν θυμαμαι!!! :X Rom versio: kwbr topix 3.3 WWE Rom Date : 12/25/09 Radio version: 1.17.25.09 Protocil version: 52.69.25.37U ExtROM version: 1.56.405.1 (43972) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 31, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Βάλε τη συσκευή σε bootloader και δες τι γράφει στο SPL και πες μας. How to enter bootloader On a powered off phone hold down the volume down button and power on at the same time. You should see the tricolor screen after 2-3 seconds. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Καλημέρα παιδιά είμαι για service στο κινητό γιατι μου βγάζει προβλημα ότι δέν αναγνωριζεται η sim στο κινητό. Όταν ΄βαζω την sim σε άλλο κινητό αυτη δουλέυει μία χαρα! Επέισης το κινητό που και που ξεκολάει και την διαβαζει την sim μιά χαρα!!! Αλλα μετα απο ωρα την χάνει πάλι!!! Δοκίμασα και άλλες sim αλλα και πάλι λέει ότι λέιπει η sim!; Εχω κάνει hard reset αλλα τιποτα! Άλλαξα και την rom αλα πάλι τίποτα!Να σημείωθει ότι το πρόβλημα είχε ξεκινήσει όταν το κινητο έιχα μαμα rom!Μετα πειραματίστικα με πολλές αλλα τιποτα! Tι κάνουμε τωρα οέο δέν βρίσκω και την αποδειξη αγοράς ****το και απο ότι είδα στο site της ACE δέν δέχονται για επισκευή συσκέυες χωρις απόδειξη αγοράς!!!! ΑΑΑΑΑΑ τα νευρα μου!!! plz help! Καλημέρα, Δεν δοκιμάζεις πρώτα να της κάνεις ένα format σε fat32 πριν μπλέξεις με service, κάτι παρόμοιο μου είχε συμβεί και μένα (αν και δεν είχα δοκιμάσει άλλη κάρτα) αλλά όταν δεν την διάβαζε την έβγαζα για λίγο και όταν την ξαναέβαζα δούλευε πάλι μέχρι να την ξαναχάσει. Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 31, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Ο φίλος έχει πρόβλημα στην κάρτα sim, όχι στην κάρτα μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Ο φίλος έχει πρόβλημα στην κάρτα sim, όχι στην κάρτα μνήμης. Ουπς!!!:O Έχεις δίκαιο, παρασύρθηκα από το προηγούμενο θέμα:) Καλή χρονιά σε όλους.......:happy: Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Βάλε τη συσκευή σε bootloader και δες τι γράφει στο SPL και πες μας. How to enter bootloader On a powered off phone hold down the volume down button and power on at the same time. You should see the tricolor screen after 2-3 seconds. BLAC100 32M SPL-1.56.Olinex MicroO-BlackStone (LED) v6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 31, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Έχεις flashάρει με τη διαδικασία του hard-spl. Πρέπει εκτός από την ROM να επαναφέρεις και το stock-spl. Στο προηγούμενο link θα βρεις οδηγίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braveheart1980 Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Λοιπόν βλέποντας το λέω να πάω σε μια ΠΑΝΤΕΛΩΣ naked 6.5 rom για το htc hd μου (όσο πιο ελαφριά γίνεται ) χωρις manilla κτλ κτλ Έχετε να μου προτείνεται κάποια? Παράθεση http://i.imgur.com/xrj2crT.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 1, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Ψάξε πιο πίσω για μία rom που προτείνει ο zaharakis. Είναι σαν αυτή που ζητάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braveheart1980 Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Ψάξε πιο πίσω για μία rom που προτείνει ο zaharakis. Είναι σαν αυτή που ζητάς. Aν εννοεις αυτήν την ξέρω Ψάχνω κάτι όμως σε wm 6.5 σαν του onko χωρις πολλα-πολλα Παράθεση http://i.imgur.com/xrj2crT.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasd13 Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Καλησπέρα και χρόνια πολλά.Εχω την energy rom 28014 WM6,5.Κατά λάθος ενεργοποίησα το titanium.Πως επιστρέφω στο manilla? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Καλησπέρα και χρόνια πολλά.Εχω την energy rom 28014 WM6,5.Κατά λάθος ενεργοποίησα το titanium.Πως επιστρέφω στο manilla? Start / Settings / Today (ή κάπως έτσι, και απενεργοποιείς τα πάντα εκτός του TF3D);) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasd13 Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Start / Settings / Today (ή κάπως έτσι, και απενεργοποιήεις τα πάντα εκτός του TF3D);)[/Q Ευχαριστώ Nα ρωτήσω και κάτι άλλο.Το manilla το default( με το ηλεκτρονικό ρολόι και τα διάφορα tabs) εχει αντικαταστατηεί από ενα ρολόι αναλογικό.Δεν υπαρχει τιποτα αλλο στην οθονη του today παρα μονο αυτο το ρολοι.Ξερει κανείς πως επανερχομαι στην αρχικη κατασταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Με κάποιο πρόγραμμα το έκανες αυτό, κάποιο cab εγκατέστησες και στο έκανε.;) Και θα πρέπει να θυμηθείς ποιο για να το βγάλεις και να επιστρέχεις στην αρχική κατάσταση.. Ή το πιο απλό, Hard reset (format στην αργκό:))... Για να βγάλεις θα πάς Start / Settings / Δεύτερη καρτέλα (δεν θυμάμαι όνομα τώρα) / Θα έχει ένα εικονίδιο Remove Programs αν θυμάμαι καλά.. Αν όχι, ας με διορθώσει κάποιος... Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasd13 Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Με κάποιο πρόγραμμα το έκανες αυτό, κάποιο cab εγκατέστησες και στο έκανε.;) Και θα πρέπει να θυμηθείς ποιο για να το βγάλεις και να επιστρέχεις στην αρχική κατάσταση.. Ή το πιο απλό, Hard reset (format στην αργκό:))... Για να βγάλεις θα πάς Start / Settings / Δεύτερη καρτέλα (δεν θυμάμαι όνομα τώρα) / Θα έχει ένα εικονίδιο Remove Programs αν θυμάμαι καλά.. Αν όχι, ας με διορθώσει κάποιος... Δεν εγκατεστησα τιποτα.Κατι πατησα καταλαθος στην οθονη την αρχικη και το κλασικο θεμα αντικατασταθηκε απο ενα ρολοι χειρος που γραφει στο κεντρο htc!!!!Μαλλον ειναι καποια επιλογη που εχεις τη δυνατοτητα να αλλαζεις τα ρολογια στο maxmanilla Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Δεν εγκατεστησα τιποτα.Κατι πατησα καταλαθος στην οθονη την αρχικη και το κλασικο θεμα αντικατασταθηκε απο ενα ρολοι χειρος που γραφει στο κεντρο htc!!!!Μαλλον ειναι καποια επιλογη που εχεις τη δυνατοτητα να αλλαζεις τα ρολογια στο maxmanilla ΑΑ... Νόμιζα στο απλό μανίλα.. Για αυτό, ας σε βοηθήσει κάποιος άλλος.... Δεν ξέρω να σου πω εγώ... :O:O:O Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 1, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Μαλλον ειναι καποια επιλογη που εχεις τη δυνατοτητα να αλλαζεις τα ρολογια στο maxmanilla Άρα έχεις το MaxManila στη συσκευή σου. Αυτό οφείλεται για το διαφορετικό ρολόι. Με αυτό θα επαναφέρεις και το official. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasd13 Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Εχω περασει το IGO8 στο HD και εχω κατεωασει ακετα POIs με καταληξη .klm.Μπορει καποιος να μου πει πως τα περναω στο προγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts