koklas Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 κα8ε φορα τους συγκεκριμένους driversψχωρίς να απενεργοποιήσω το manilla αλλου παταω κ αλλου πιανη η οθονη...οταν τουσ περασω παλι και απενεργοποιήσω το manilla ολα καλα...σωστη ανταποκριση οθονησ..... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 23, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Τι να πω... δεν το έχω δει ποτέ στις διάφορες δοκιμές που έχω κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 κα8ε φορα τους συγκεκριμένους driversψχωρίς να απενεργοποιήσω το manilla αλλου παταω κ αλλου πιανη η οθονη...οταν τουσ περασω παλι και απενεργοποιήσω το manilla ολα καλα...σωστη ανταποκριση οθονησ..... και γω τους εγκατεστησα (οχι οτι ειδα διαφορα) αλλα προβλημα δεν μου' κανε και δεν ειχα απενεργοποιησει το manila τι να πω αβυσσος τα windows Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 προφανώς έχεις πληροφορίες "εκ των έσω". :D αλλά για πόσο οσονούπω μιλάμε? βαλε την 3.1.1 (οχι οτι ειδα διαφορα απο 3.0.1 που ειχα) εγω αυτη εχω ,εχει γινει αναρπαστη # Kwbr_Topix_3.1.1.zip (Password: topix version 3.1.1) (Downloaded 4950 time(s)) κοντα στα 5000 downloads :shock: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 23, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Συμφωνώ. Από τις πιο απροβλημάτιστες rom χωρίς φανφάρες εντυπωσιασμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 παντα μου αρεσαν οι ρομ του,το σκ θα περασω την3.1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 βαλε την 3.1.1 (οχι οτι ειδα διαφορα απο 3.0.1 που ειχα) εγω αυτη εχω ,εχει γινει αναρπαστη # Kwbr_Topix_3.1.1.zip (Password: topix version 3.1.1) (Downloaded 4950 time(s)) κοντα στα 5000 downloads :shock: Οι μισοι να κανου donate απο 1 ευρω.... καθαρισε ο τυπος! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Eιναι οντως πολυ καλη ρομ χωρις προβληματα! Απλα δεν μπορω να ανοιξω τα email μου μεσω του manilla!! Ενω με το windows live συχρονιζεται κανονικα και πανω πανω μου εμφανιζει το τελευταιο mail του inbox, οταν παταω να το ανοιξω μου βγαζει μονο να δημιουργησω νεο λογαριασμο!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 23, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Οι μισοι να κανου donate απο 1 ευρω.... καθαρισε ο τυπος! Μην ξεχνάμε όμως ότι και αυτά είναι απαραίτητα για να έχουμε τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε όλοι το πλήθος των cooked rom που μας παρέχονται αφιλοκερδώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 καλημερα παιδια!!! εχω το touch hd και θέλω να κάνω back up τις επαφές απο το κινητο στην κάρτα μνημης ή στον υπολογιστή!!!γιατι για να τισ αντιγραπσο στιν sim δεν χοράνε!!!! υπάρχει κανένα προγραματάκι!!!! γιατί δεν έχω και το outlook sto pc??? ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ HARD RESET ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΩΣΤΑΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 για δωρεάν δες το pim backup (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=299705) για commercial δες το spb backup παιδιά ξέρει κανείς πως γίνεται να κάνει rotate αυτόματα η οθόνη όταν γράφουμε sms? (βάση gsensor εννοώ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 για δωρεάν δες το pim backup (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=299705) για commercial δες το spb backup παιδιά ξέρει κανείς πως γίνεται να κάνει rotate αυτόματα η οθόνη όταν γράφουμε sms? (βάση gsensor εννοώ). ευχαριστο πολυ φιλαρακι!!! το εχω ψαξει και εγω αυτο αλα δεν εβγαλα ακρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 ευχαριστο πολυ φιλαρακι!!! το εχω ψαξει και εγω αυτο αλα δεν εβγαλα ακρη Είναι σχετικά απλό, απλά το τρέχεις επιλέγεις τι θέλεις να κάνεις backup και που να το σώσει και μετά περιμένεις να τελειώσει. Αν δεν βγάζεις άκρη τότε ο αμέσως πιο απλώς τρόπος είναι με την υπηρεσία myphone.microsoft.com Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Είναι σχετικά απλό, απλά το τρέχεις επιλέγεις τι θέλεις να κάνεις backup και που να το σώσει και μετά περιμένεις να τελειώσει. Αν δεν βγάζεις άκρη τότε ο αμέσως πιο απλώς τρόπος είναι με την υπηρεσία myphone.microsoft.com οκ το εκανα βρικα που τα αποθηκευει!!!! ευχαριστο και παλι εκανα και το hard αντε να δουμε τι ια δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Μην ξεχνάμε όμως ότι και αυτά είναι απαραίτητα για να έχουμε τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε όλοι το πλήθος των cooked rom που μας παρέχονται αφιλοκερδώς. Δεν αντιλεγω!! Απλα μια σκεψη εκανα........ Ξερω οτι το να μαγειρεψεις μια ρομ απιτει ποοοοοολλες ωρες. Για μενα το καλυτερο το εχει κανει ο Laurentius26. Εστησε δικο του σαιτ και εαν τσεκαρεις την επισκεψιμοτητα (σε κλικς) θα εντυπωσιαστεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 23, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Δες και το HTCpedia.com Το βλέπω να γίνεται το νέο xda-devs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iannis Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Παιδες θελω να βαλω την τελευταια εκδοση firmware 1.56.401.0 Στις οδηγίες στο τελος διαβαζω οτι θελει hard reset Αυτό θα σβησει ολα τα δεδομενα που εχω (εφαρμογες επαφες κλπ) ? Πως βλεπω ποια ver εχω το τηλ οταν ανοιγει γραφει κατι νουμερα με κοκκινο κατω δεξια στην οθονη R 1.09.25.14 G 52.49a.25.26w D 1.14.22273 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Παιδες θελω να βαλω την τελευταια εκδοση firmware 1.56.401.0 Στις οδηγίες στο τελος διαβαζω οτι θελει hard reset Αυτό θα σβησει ολα τα δεδομενα που εχω (εφαρμογες επαφες κλπ) ? ουτως η αλλως βαζοντας την τελευταια εκδοση που λες θα στα σβησει ολα!!! το hard reset ειναι απαραιτητο μετα απο καθε αναβαθμιση-φλασαρισμα αλλης ρομ,μονο και μονο για να "κατσει" σωστα η ρομ στο τηλεφωνο σου ;) επισης το μονο που θα μπορεις να επαναφερεις απο τυχον backup που εχεις κανει,θα ειναι μονο το pim backup του τηλ σου!! μην δοκιμασεις ΠΟΤΕ να επαναφερεις backup απο αλλη ρομ στο τηλεφωνο σου!! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iannis Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 ουτως η αλλως βαζοντας την τελευταια εκδοση που λες θα στα σβησει ολα!!! το hard reset ειναι απαραιτητο μετα απο καθε αναβαθμιση-φλασαρισμα αλλης ρομ,μονο και μονο για να "κατσει" σωστα η ρομ στο τηλεφωνο σου ;) επισης το μονο που θα μπορεις να επαναφερεις απο τυχον backup που εχεις κανει,θα ειναι μονο το pim backup του τηλ σου!! μην δοκιμασεις ΠΟΤΕ να επαναφερεις backup απο αλλη ρομ στο τηλεφωνο σου!! Οοοο καταλαβα Μαλλον δεν θα το κανω Πως βλεπω ποια ver εχω το τηλ οταν ανοιγει γραφει κατι νουμερα με κοκκινο κατω δεξια στην οθονη R 1.09.25.14 G 52.49a.25.26w D 1.14.22273 ευχαριστω παλικαρι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsi Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Με λιγα λόγια, παίρνω backup με το pim backup, περναω την καινούργια rom και μετά κάνω restore ό,τι έκανα backup. Έχω πολλά προγράμματα εγκατεστημένα στην κάρτα, θα πρέπει να την κάνω format και να ξαναεγκαταστήσω; Παράθεση In my dream I was drowning my sorrows But my sorrows, they learned to swim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Οοοο καταλαβα Μαλλον δεν θα το κανω Πως βλεπω ποια ver εχω το τηλ οταν ανοιγει γραφει κατι νουμερα με κοκκινο κατω δεξια στην οθονη R 1.09.25.14 G 52.49a.25.26w D 1.14.22273 ευχαριστω παλικαρι :) για μενα καλα θα κανεις να αναβαθμισεις στην νεα εκδοση,αξιζει τον χρονο που θα χασεις ωστε να ξαναστησεις το τηλ σου απο την αρχη. ειναι πολυ πιο σταθερο το τηλ ετσι απο οτι τωρα και ειδικα αν δεν βαλεις καθολου τα ελληνικα της ace hellas,δεν θα εχεις κανενα προβλημα!!ειλικρινα ?? καντο ;) Με λιγα λόγια, παίρνω backup με το pim backup, περναω την καινούργια rom και μετά κάνω restore ό,τι έκανα backup. Έχω πολλά προγράμματα εγκατεστημένα στην κάρτα, θα πρέπει να την κάνω format και να ξαναεγκαταστήσω; ακριβως ετσι φιλε μου :) απλα δεν χρειαζεται να πειραξεις τπτ στην καρτα σου!!αστην οπως ειναι δεν υπαρχει λογος αν εγκαταστησεις τα ιδια προγραμματα στο ιδιο directory! δλδ αυτα που ειχες στην καρτα εγκατεστημενα να τα ξανα εγκαταστησεις εκει παλι. Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 άλλο και αυτο σήμερα πάω να κάνω εγκατάσταση το Microsoft ActiveSync 4.5 και μου λεει "" ο διαχειριστης του συστηματος εχει ορίσει πολιτικές για την παρεμπόδηση αυτής της εγκατάστασης "" Η εγκατάσταση πάει να γίνει στο pc όχι στο κινητο παρακαλώ τα φώτα σας Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 άλλο και αυτο σήμερα πάω να κάνω εγκατάσταση το Microsoft ActiveSync 4.5 και μου λεει "" ο διαχειριστης του συστηματος εχει ορίσει πολιτικές για την παρεμπόδηση αυτής της εγκατάστασης "" Η εγκατάσταση πάει να γίνει στο pc όχι στο κινητο παρακαλώ τα φώτα σας Ευχαριστω που πας να κανεις εγκατασταση φιλε μου????:blink: στο pc πρεπει να το εγκαταστησεις :!: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 άλλο και αυτο σήμερα πάω να κάνω εγκατάσταση το Microsoft ActiveSync 4.5 και μου λεει "" ο διαχειριστης του συστηματος εχει ορίσει πολιτικές για την παρεμπόδηση αυτής της εγκατάστασης "" Η εγκατάσταση πάει να γίνει στο pc όχι στο κινητο παρακαλώ τα φώτα σας Ευχαριστω μηπως πας να εγκαταστησεις το activesync σε vista? αν ναι τοτε πρεπει να βαλεις αυτη την εκδοση Mobile Device Center που ειναι για αυτο το λειτουργικο http://www.microsoft.com/windowsmobile/en-us/downloads/microsoft/device-center-download.mspx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 μηπως πας να εγκαταστησεις το activesync σε vista? αν ναι τοτε πρεπει να βαλεις αυτη την εκδοση Mobile Device Center που ειναι για αυτο το λειτουργικο http://www.microsoft.com/windowsmobile/en-us/downloads/microsoft/device-center-download.mspx Το οποίο είναι και για τα 7 φίλε μου? Τα εγκατέστησα λιγο πρίν και αναρωτιόμουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts