Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

η ρομ ειναι παρα πολη καλη.

εχω βαλλει την εκδοση που βγηκε 23/9.

τα παντα σχεδον λειτουργουν ,εκτος απο την πυξιδα και τα mms[ δεν τα εχω δοκιμασει}

σημειωστε οτι ο manila γυρναει σε full ελλληνικα.

ενα προβλημα που υπηρχε και δεν ειχαν ηχο τα sms λυθηκε.

ο manila leo ειναι εξαιρετικος και ειδικα τα γραφικα του καιρου ειναι απαιχτα.

ωποσδηποτε να βαλετε και τους νεους drivers η μνημη ειναι μεταξυ 55-65

το μονο που θελω να αλλαξω,οπως γραφω και πιο πανω,ειναι στα tab sms k email οταν λαμβανονται να γινουν πρασινα απο μπλε

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

λεω αυριο να δοκιμασω την topix που λενε τα παιδια στην προηγουμενη σελιδα.....

Φυσικά και αστειευόμουν, νομίζω οτι και στο πρώτο ακόμη μήνυμά μου θα βρείτε πινελιές humor. Επειδή στο παρελθόν προσπάθησα να κάνω τον Μαγκάϊβερ και να αλλάξω την σπασμένη οθόνη του i-Phone μου, με αποτέλεσμα ολέθριο.. (έχω ενα i-Phone πρώτης γενιάς στο συρτάρι για ανταλλακτικά, όποιος θέλει...), αποφάσισα να μη ξαναπροσπαθήσω κάτι που δε ξέρω.

Και φοβάμαι ότι και με τις οδηγίες, κάποια στραβή θα γίνει και έχω προβλήματα. ΤΟ πήγα ήδη σε 1-2 καταστήματα εδώ στη Κύπρο, αλλά δε ξέρουν τι τους γίνεται.. Και σε μια απέλπιδα προσπάθεια απευθύνθηκα σε σας ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ, αλλά αντιμετώπισα σκληρή αντιμετώπιση.. κλαψ..

Γι΄αυτό κι εγώ θα το δώσω και θα πάρω ενα I-Phone 3Gs γιατί με τον παρά μου, **** και τη κυρά μου και άλλες κυρές..

Παιδιά δεν πιστεύω οτι αξίζει να το συνεχίσετε το θέμα. Θα πρότεινα στον mod ( :O ) να διαγράψει την συζήτηση απο την αρχή. Σαν να μην έγινε ποτέ. Δεν αξίζει πιστεύω...

Νομίζετε οτι ο Αινστάιν θα ασχολιότανε ποτέ με τον ... ... Γκουσγκούνη; Είναι άλλο το επίπεδο (ειδικά αυτού του forum) παιδιά...!

Προτιμώ την συζήτηση των πρώην χρηστών HD και νυν 3gs... η οποία μεταφέρθηκε και ... ... έγινε φτωχότερο το συγκεκριμένο forum...

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

παιδες μια βοήθεια.

Πως αλλάζω το μπλε χρώμα στις ειδοποιήσεις για sms και email. Θέλω να το κανω πάλι πράσινο

Εχω την energy leo 2.5,η οποια ειναι παρα πολυ καλη και γρήγορη

κανείς !!!!!!!!!!!!!!

Το λοιπόν , που λένε και στη Κύπρο... Πάμε απο την αρχή.

Αγαπητοί μου συνφορουμίτες, ζητώ τη βοήθειά σας.

Έχω στη κατοχή μου ένα από αυτά που έχετε και εσείς. Για το τηλέφωνο μιλάω..

Έχει ιταλικά γουίντοουζ, το ρολόι του κολλάει, δεν συνδέεται στο ίντερνετ μέσω WiFi, ενώ βρίσκει κανονικά το modem, αντίθετα όταν συνδεθεί μέσω GPRS, μετά δεν αποσυνδέεται και πρέπει να έχω το νου μου μη μείνει συνδεδεμένο.

Απλά πράγματα..

Μπορεί λοιπόν κάποιος να μου πει πως να αλλάξω τα γουίντοουζ;

Pleeeeeeeeeease?

Το λοιπόν , που λένε και στη Κύπρο... Πάμε απο την αρχή.

Αγαπητοί μου συνφορουμίτες, ζητώ τη βοήθειά σας.

Έχω στη κατοχή μου ένα από αυτά που έχετε και εσείς. Για το τηλέφωνο μιλάω..

Έχει ιταλικά γουίντοουζ, το ρολόι του κολλάει, δεν συνδέεται στο ίντερνετ μέσω WiFi, ενώ βρίσκει κανονικά το modem, αντίθετα όταν συνδεθεί μέσω GPRS, μετά δεν αποσυνδέεται και πρέπει να έχω το νου μου μη μείνει συνδεδεμένο.

Απλά πράγματα..

Μπορεί λοιπόν κάποιος να μου πει πως να αλλάξω τα γουίντοουζ;

Pleeeeeeeeeease?

οκ φιλε,αφου τα καταφερνεις με το pc ειναι θεμα χρονου να του παρεις τον αερα,απλα υπομονη και οταν εχεις χρονο λιγο διαβασμα και ολα θα πανε καλα;)

Όπως τα λέει ο Λαγουδάκης είναι.

Λοιπόν, το κινητό είναι αγορασμένο από Ιταλία να φανταστώ. Δοκιμάσε να πάς εδώ:http://www.htc.com/europe/SupportDownload.aspx?p_id=179&cat=2&dl_id=533

βάλε το Serial Number κάτω κάτω και προσπάθησε να κατεβάσεις το αρχείο. Αυτό είναι για Αγγλικα Windows. Αν δεν πετύχει έτσι, θα πρέπει να κάνεις άλλη δουλειά για να τα βάλεις.

Σε παρακαλω να αναφερεις εκ μερους μου να μην ξεχασουν το κοπτακι για τα πουρα, την αυτοματη σαμπανιερα που διατηρει την σσσσαμπανια στην καταλληλη θερμοκρασι αλλα και την τοστιερα γιατι η σσσσσαμπανια με πειραζει στο στομαχι.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

• Administrators
Παιδιά δεν πιστεύω οτι αξίζει να το συνεχίσετε το θέμα. Θα πρότεινα στον mod ( :O ) να διαγράψει την συζήτηση απο την αρχή. Σαν να μην έγινε ποτέ. Δεν αξίζει πιστεύω...

...και έτσι έγινε.

Ζητάω από όλους όσο μπορούμε να μην ξεφεύγουμε με τα off-topic. Το thread του HD έχει γίνει πολύ μεγάλο και θέλει περιποίηση.

Modpic.gif

Δυστυχώς, δεν κάνει το update... κακή αρχή..

τι εννοεις δεν κανει update?

μπαινεις στη σελιδα (που εδωσε ο soom)

http://www.htc.com/europe/SupportDownload.aspx?p_id=179&cat=2&dl_id=533

και αφου βαλεις το Serial Number (ειναι ο αριθμος κατω απο τη μπαταρια)

συμπληρωνεις το 2,3 και κατεβαζεις το αρχειο(ρομ )

υ.γ.ισα που προλαβα και διαβασα

Δυστυχώς, δεν κάνει το update... κακή αρχή..

τι εννοεις δεν κανει update?

μπαινεις στη σελιδα (που εδωσε ο soom)

http://www.htc.com/europe/SupportDownload.aspx?p_id=179&cat=2&dl_id=533

και αφου βαλεις το Serial Number (ειναι ο αριθμος κατω απο τη μπαταρια)

συμπληρωνεις το 2,3 και κατεβαζεις το αρχειο(ρομ )

υ.γ.ισα που προλαβα και διαβασα

Όπως έχει πει και ο athanaso77 κάθε χώρα έχει δικαίωμα για μια μονο ρομ, στην προκειμενη την ιταλικη.

Να ρωτησω εδω γιατί δεν ξέρω, υπάρχουν πουθενα στους xda συγκεντρωμενες ολες οι επισημες ρομ να τις κατεβαζουμε και να τις περναμε?

Και αν ναι, χρειαζεται hspl ή uspl για να περαστει? Το λεω, για να βάλει ο αρκουδος(bear) την επισημη αγγλικη που επιθυμει.;)

Όπως έχει πει και ο athanaso77 κάθε χώρα έχει δικαίωμα για μια μονο ρομ, στην προκειμενη την ιταλικη.

Να ρωτησω εδω γιατί δεν ξέρω, υπάρχουν πουθενα στους xda συγκεντρωμενες ολες οι επισημες ρομ να τις κατεβαζουμε και να τις περναμε?

Και αν ναι, χρειαζεται hspl ή uspl για να περαστει? Το λεω, για να βάλει ο αρκουδος(bear) την επισημη αγγλικη που επιθυμει.;)

υπαρχουν -λιγο να το ψαξω

Παίρνω αυτό το μήνυμα : "Sorry, this software download is not suitable for your device"

λοιπον κατεβασε απο δω

http://blog.celogeek.com/mobile/cooked-rom/mirror-for-all-kwbrs-roms/

αυτο το αρχειο (αυτη ειναι επισημη ρομ για το κινητο σου)

HTC_BlackStone_WWE_1.57.rar

Παίρνω αυτό το μήνυμα : "Sorry, this software download is not suitable for your device"

Είναι αυτό που σου έγραψα παραπάνω.

Περίμενε να μπει ή να δει κάποιος το μήνυμά μου παραπάνω να μας πει αν υπάρχουν συγκεντρωμένες όλες οι επίσημες ρομ κάπου.

Και αν για να την βάλεις θα χρειαστείς κάτι επιπλέον να κάνεις(HSPL/USPL).

Υπομονή...!:happy:

αρκουδε (μιας και δεν ξερουμε το ονομα σου ) :)

εδω εισαι ;)

πρεπει να διαβασεις ;) και η συνεχεια εδω απο τα παιδια του φορουμ:)

HTC_Blackstone_for_noobs

HTC_Blackstone_Flash 3

HTC Blackstone wiki

Blackstone USPL

Hard-SPL

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

λοιπον αν εχεις ορεξη για διαβασμα τα παντα ειναι εδω

http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=HTC_Blackstone

διαβασε το κομματι

Flashing Roms

ετσι θα μπορεις να βαλεις οποια ρομ θελεις (θα σου λυθουν πολλες αποριες, για τις αναπαντητες εδω ειμαστε)

λοιπον αν εχεις ορεξη για διαβασμα τα παντα ειναι εδω

http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=HTC_Blackstone

διαβασε το κομματι

Flashing Roms

ετσι θα μπορεις να βαλεις οποια ρομ θελεις (θα σου λυθουν πολλες αποριες, για τις αναπαντητες εδω ειμαστε)

Αρκούδε, κάνε αυτό που λέει ο hellas200...

Θα σου δώσουμε μια δυο ρομ να βάλεις να δεις αν σου αρέσουν και αν σου φαίνονται γρήγορες και αναλόγως πορεύεσαι. Για να μην τα έχεις όλα στο πιάτο. Να μάθεις και κάτι.;)

Τι λέτε για αυτό το link? http://www.htc.com.gr/download.html

αυτο ειναι για ελληνικα htc hd δεν μπορεις να κατεβασεις αρχεια απο κει (πρεπει να κανεις εγγραφη με το ιμει σου και δεν στο κανει αφου ειναι ιταλικο -ουτε μπορεις να βαλεις ρομ ελληνικη ετσι -αλλιως θα στο'χαμε δωσει απο την αρχη)

πρεπει να ακολουθησεις τα links που σου δωσαμε ετσι ωστε να ξεκλειδωσεις το κινητο σου για να βαλεις αλλη ρομ με αλλη γλωσσα

Yπαρχουν πουθενα drivers ή codecs για αναπαραγωγη βιντεο;

Εχω βαλει την lite του onkolog και δεν παιζει καθολου τα mp4 βιντεακια που ειχα φτιαξει με καποιους encoders και με την oem rom επαιζαν αψογα!!

Μολις παταω να τα παιξει με album/windows media player κολλαει το προγραμμα και ουτε καν που κλεινει και χρειαζεται soft reset. Ο core player τα παιζει αλλα με απειρα κολληματα!

Επισης οταν ξεκιναει και βγαινει η εικονα windows mobile 6.1 αυτη ειναι ασπρομαυρη! μηπως εχω κανει βλακεια στο περασμα της ρομ; αλλα κατα τ αλλα η ρομ ειναι αψογη και γρηγορη. Αν φτιαξω και το βιντεο θα κατασταλλαξω σ αυτη!

• Administrators

Βάλε το core player και ξαναδοκίμασε.

Η start up εικόνα είναι μέρος της ROM. Δεν υπάρχει λάθος στο πέρασμα της ROM.

Modpic.gif

Yπαρχουν πουθενα drivers ή codecs για αναπαραγωγη βιντεο;

Εχω βαλει την lite του onkolog και δεν παιζει καθολου τα mp4 βιντεακια που ειχα φτιαξει με καποιους encoders και με την oem rom επαιζαν αψογα!!

Μολις παταω να τα παιξει με album/windows media player κολλαει το προγραμμα και ουτε καν που κλεινει και χρειαζεται soft reset. Ο core player τα παιζει αλλα με απειρα κολληματα!

Επισης οταν ξεκιναει και βγαινει η εικονα windows mobile 6.1 αυτη ειναι ασπρομαυρη! μηπως εχω κανει βλακεια στο περασμα της ρομ; αλλα κατα τ αλλα η ρομ ειναι αψογη και γρηγορη. Αν φτιαξω και το βιντεο θα κατασταλλαξω σ αυτη!

Φανη τωρα το θυμηθηκα το πμ :confused::ninja:

σορυ φιλε...

αφου πρωτα το ξεζιπαρεις,βαλε αυτο το αρχειο που σου δινω στην μνημη της συσκευης,οχι σε καποιο φακελο απλα στην μνημη της συσκευης χυμα!

και κανε επανεκινηση.

πες μου τι εγινε...

και για λοιπα video formats ενoειται αυτο που σου ειπε ο Γιαννης(athanaso),για τον core player.

στα γνωστα μαγαζακια και την εκδοση 1.35 (οχι την 1.36)

για την εκινηση δεν ειναι κατι λαθος,πολλοι μαγειρες αλλαζουν την boot screen με αλλες της αρεσκειας τους ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Δεν πειραζει Δημητρη!

Δυστυχως δεν εγινε κατι διαφορετικο...:(:(:(

Επισης ενα αλλο προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να κανω το htc_youtube να δουλεψει! Εβαλα αυτο που δινεις 1-2 σελιδες πισω και παιζει με κολληματα!

Μηπως να ξαναφλασαρω;

edit:

τελικα τα παιζει, αλλα αργει πολυ να τα ξεκινησει απο την ωρα που πατας να τα παιξει!

δλδ για ενα βιντεο 110ΜΒ θελει περιπου 3' και 30"

ποτε δεν το ειχα αφησει τοσο να δω αν θα παιξει! αλλα καποιο προβλημα θα υπαρχει για να το κανει αυτο!!

edit2:

περασα ενα βιντεο 60ΜΒ στη συσκευη μηπως και καθυστερει λογω καρτας μνημης αλλα και αυτο ξεκινησε μετα απο 2' κ 20"

μηπως να ξαναπερασω το htc album?

Δεν πειραζει Δημητρη!

Επισης ενα αλλο προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να κανω το htc_youtube να δουλεψει! Εβαλα αυτο που δινεις 1-2 σελιδες πισω και παιζει με κολληματα!

Μηπως να ξαναφλασαρω;

edit:

τελικα τα παιζει, αλλα αργει πολυ να τα ξεκινησει απο την ωρα που πατας να τα παιξει!

ποτε δεν το ειχα αφησει τοσο να δω αν θα παιξει! αλλα καποιο προβλημα θα υπαρχει για να το κανει αυτο!!

edit2:

περασα ενα βιντεο 60ΜΒ στη συσκευη μηπως και καθυστερει λογω καρτας μνημης αλλα και αυτο ξεκινησε μετα απο 2' κ 20"

μηπως να σταματησεις να προσπαθεις να δεις βιντεο με το αλμπουμ??:happy:

δουλεψε τον core ρε φιλε ;) ολος ο κοσμος αυτο κανει και δεν εχει προβληματα.

εκτος και αν το βιντεο ου προσπαθεις να ανοιξεις ειναι σε μαγαλη αναλυση :confused:

και δεν εδωσα εγω κανενα youtube πριν μερικες σελιδες ;)αλλος στο εδωσε..

αυτη η εκδοση ειναι αθλια....εγω χρησιμοποιω την επισημη εκδοση που παιζει μια χαρα(για wm παντα!!)δεν ειναι iphone..

θα την βρεις μεσα στα add ons μου.

με τον core παιζουν με σπασιματα! τα εχω φτιαξει με τον encoder αυτον

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=467112

και ειναι 800Χ480

edit:

τελικα με τον core 1.3.5 παιζει τα .avi μια χαρα και δεν χρειαζονται και μετατροπη σε mp4. Σορρυ για το πρηξιμο, ειχα μεινει στο οτι για να παιξει σωστα βιντεο η συσκευη μας χρειαζοταν να τα κανεις mp4 και να τα παιξεις με το album.

το htc_youtube δεν υπηρχε μεσα στα add ons σου (εκτος αν τον εχεις με κανενα περιεργο ονομα), γι αυτο το κατεβασα απο εδω

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=3317998&postcount=3

αλλα οταν το εγκαταστησω και παω να το ανοιξω, ανοιγει για 1" και μετα χανεται!!

edit:

εβαλα την παλια εκδοση που δινει και εφτιαξε το youtube

http://depositfiles.com/files/e0u67l542

thnx for the help!!!!

Δεν πειραζει Δημητρη!

Μηπως να ξαναφλασαρω;

edit:

edit2:

εγω ειχα ανεβασειι ενα youtube το οποιο σε μενα δουλευει νερο

εχω βαλει την topix 301βεβαια θες wifi η 3g για να στο παιξει χωρις κολληματα αφου κανει beffering συνεχεια