Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια κανενα καλο προγραμματακι για να φιλτραρουμε τισ κλησεις ποου δεχομαστε ?

magic call :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Zaharaki, ξανάρθα!!:lol:

αν η ρομ δεν "βλεπει" ένα πληκτρολόγιο παρά μόνο το default, τι κάνω;;

εκτός απ' το να το πατήσω κάτω..!:lol::lol::p

δοκιμασε αυτο

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=5487

Βασικά το έχω ήδη δοκιμάσει, αλλά δεν το εμφανίζει ως επιλογή αυτό που θέλω..:(

το εχεις εγκαταστησει στην μνημη ?

κατεβασε το ship change απο το λινκ που δινω και εγκατεστησε το στην μνημη της συσκευης σου.

μετα επελεξε απο αυτο το προγραμμα το πληκτρολογιο που θελεις να ειναι το προεπιλεγμενο και τελος

η μονη διαφορα ειναι οτι δεν χρειαζεται να μπει ο χρονος στα 30"(στα νεοτερα builds δεν απαιτειται τοσος χρονος για να ""κλειδωσει"" το πληκτρολογιο της επιλογης μας ως default ) αλλα απλα το αφηνεις στα 10" που εχει ως προεπιλογη.

μαλλον αυτο ενοεις?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=475468

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

καλησπέρα.μπορεί κάποιος να μου πει πως θα βάλω ειδοποίηση για τα μυνήματα? (δονηση,ηχητικη ειδοποίηση)

ευχαριστώ.

1--T9 εχει?αν καταλαβα καλα για να ενεργοποιηθει-απενεργοποιηθει το τ9 πρεπει να παω στο full qwerty και να αλλαξω την επιλογη απο εκει?δεν εχει επιλογη το ιδιο το finger?

2--πως βλεπουμε την διαταξη σε landscape?

3--οσο προχωραω να γραφω εξαφανιζεται η γραμμη που λεει ποσοι χαρακτηρες απομενουν!αυτο φτιαχνεται?η εχω κανει κατι λαθος?

4--εντοπισα ενα προβληματακι?οταν ανοιγω τις επαφες στο hd -με την μαμα ρομ- μου ανοιγει δειχνωντας τα αγγλικα γραμματα παροτι το ειχα κλεισει με τα ελληνικα!

ρωτησα και στο thread του fingerkeyboard αλλα εδω ειναι πιο συχνες οι απαντησεις γιαυτο ξαναρωταω :)

κανενας?ολοι διακοπες εισαστε ρεμαλια?:lol:

EDIT κανενας ρε παιδια δεν ξερει να απαντησει?αφου οι ποιο πολλοι το finger εχετε!

• Administrators
καλησπέρα.μπορεί κάποιος να μου πει πως θα βάλω ειδοποίηση για τα μυνήματα? (δονηση,ηχητικη ειδοποίηση)

ευχαριστώ.

Στο Sounds & Notifications στις Ρυθμίσεις, θα πας στην καρτέλα Notifications και εκεί θα επιλέξεις στο Event: Messaging: New text message.

Εκεί υπάρχουν οι επιλογές που ζητάς.

(Εάν έχεις ελληνικό μενού στη συσκευή σου κάνε τη μετάφραση και θα το βρεις.

Modpic.gif

η καταναλωση μπαταριας απο χαντς φρη μπλουτουθ ειναι ιδια σε ολες? η μια καλη <μαρκα>εχει λιγοτερη καταναλωση? πηρα ενα μαρκας μεκαψες και βλεπω να περνει το 10%καθε μια ωρα χωρις χρηση:blink:
[sIGPIC][/sIGPIC]

η καταναλωση μπαταριας απο χαντς φρη μπλουτουθ ειναι ιδια σε ολες? η μια καλη <μαρκα>εχει λιγοτερη καταναλωση? πηρα ενα μαρκας μεκαψες και βλεπω να περνει το 10%καθε μια ωρα χωρις χρηση:blink:

οτι κ να παρεις το ιδιο θα ειναι..

το τηλ ρουφαει την μπαταρια κ οχι το hands free!!

Καλησπέρα παιδιά,

Έχω καιρό να γράψω σε αυτό το θέμα. Ελπίζω να είστε όλοι καλά.

Η εταιρεία μου παίρνει κάποια δωρεάν τηλέφωνα από Vodafone την άλλη εβδομάδα, και ο καθένας από εμάς διαλέγει (σχεδόν) ότι θέλει. Επειδή πρέπει να παραγγείλω και εγώ, ποιο θεωρείται ο απόγονος του HD να τον παραγγείλω; Συγνώμη για την χαζή ερώτηση αλλά το HD μου με έχει βολέψει τόσο πολύ που δεν έχω ψάξει εδώ και 10 μήνες για άλλη συσκευή :D

Θα μου πείτε, γιατί την αλλάζείς τότε. Θα σας πω ότι μου χαρίζουν ότι pda θέλω, γιατί να μην παραγγείλω ένα πιο εξελιγμένο PDA ; Αν με ρωτάγατε θα σας έλεγα να παραγγείλω ένα ακόμα HD και να πουλήσω το παλιό (το οποίο είναι μια χαρά :rolleyes: ), αλλά αφού το κάνω που το κάνω, ας κάνω την διαφορά.

Τι λέτε ;

Σας ευχαριστώ για την γνώμη σας,

Νίκος

:)

Νίκος,

Καλησπέρα παιδιά,

Έχω καιρό να γράψω σε αυτό το θέμα. Ελπίζω να είστε όλοι καλά.

Η εταιρεία μου παίρνει κάποια δωρεάν τηλέφωνα από Vodafone την άλλη εβδομάδα, και ο καθένας από εμάς διαλέγει (σχεδόν) ότι θέλει. Επειδή πρέπει να παραγγείλω και εγώ, ποιο θεωρείται ο απόγονος του HD να τον παραγγείλω; Συγνώμη για την χαζή ερώτηση αλλά το HD μου με έχει βολέψει τόσο πολύ που δεν έχω ψάξει εδώ και 10 μήνες για άλλη συσκευή :D

Θα μου πείτε, γιατί την αλλάζείς τότε. Θα σας πω ότι μου χαρίζουν ότι pda θέλω, γιατί να μην παραγγείλω ένα πιο εξελιγμένο PDA ; Αν με ρωτάγατε θα σας έλεγα να παραγγείλω ένα ακόμα HD και να πουλήσω το παλιό (το οποίο είναι μια χαρά :rolleyes: ), αλλά αφού το κάνω που το κάνω, ας κάνω την διαφορά.

Τι λέτε ;

Σας ευχαριστώ για την γνώμη σας,

Νίκος

παρε iphone:p:lol:

οτι κ να παρεις το ιδιο θα ειναι..

το τηλ ρουφαει την μπαταρια κ οχι το hands free!!

αυτο το ηξερα αλλα ...........ε ειπα μηπως !!!!!! εσυ παλι συσκευη αλλαξες :) ρε μπας και αλαζεις μονο avatar και μας κανεις και ανησυχουμε,αν σε χασουμε απο δεξι χερι βοηθειας?

---->http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/multiquote_off.gif ----> http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/multiquote_on.gif

[sIGPIC][/sIGPIC]

παρε iphone:p:lol:

αυτο το ηξερα αλλα ...........ε ειπα μηπως !!!!!! εσυ παλι συσκευη αλλαξες :) ρε μπας και αλαζεις μονο avatar και μας κανεις και ανησυχουμε,αν σε χασουμε απο δεξι χερι βοηθειας?

---->http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/multiquote_off.gif ----> http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/multiquote_on.gif

το εχω παραγγειλει κ το περιμενω..

οσο για την βοηθεια,μην ανυσυχεις,εδω γυρω θα μαι!:)

κι αλλες φορες ημουν με αλλες συσκευες..αλλα εδινα παντα το παρον!:)

Το iphone πέρασε από τα χέρια μου ακριβώς με τον ίδιο τρόπο πέρσι (μέσω επιδότησης)... το κράτησα 3 ημέρες και η γυναίκα μου άλλες δύο. άθλιο τηλέφωνο, ωραίο όμως gadget... ευχαριστώ δεν θα πάρω.

Τελικά ποιος θεωρείται ο διάδοχος του HD ; το Pro 2 ;

Νίκος,

Το iphone πέρασε από τα χέρια μου ακριβώς με τον ίδιο τρόπο πέρσι (μέσω επιδότησης)... το κράτησα 3 ημέρες και η γυναίκα μου άλλες δύο. άθλιο τηλέφωνο, ωραίο όμως gadget... ευχαριστώ δεν θα πάρω.

Τελικά ποιος θεωρείται ο διάδοχος του HD ; το Pro 2 ;

To HD2 :lol: που θα βγει λογικα πριν το τελος της χρονιας οπως μας εχει συνηθίσει η ΗΤC η οποια ανακοινωνει τα νεα μοντελα 2 μηνες πριν.

@Ζαχαράκης

Απο expansys το παραγγειλες?

Απο εφαρμογες τι παιζει σιγουρα θα το εψαξες

Ειλικρινα το ειχα σκεφτει εδω και καιρο αλλα κολλησα στο οτι δεν εχει καλυτερα χαρακτηριστικα απο το HD και στο οτι δεν μου πολυαρεσει το designe του.

Ειδωμεν.

Κατσε να παραλάβω πρωτα το μηλαράκι, να δω αν μου κανει, να ανκοινωθει το HD2 και βλεπουμε.

Πάντως με τα οσα διαβασα και το μηλο εχει περιθωρια να παιξεις ειδικά στον καλλιτεχνικό τομεα:D που εχω ασχοληθεί και στο HD. Δηλαδη θεματάκια εικονιδια κλπ

Επισης με το OS3 συμπληρωθηκαν καποια από τα καινα.

Επρεπε να το δοκιμασω κι αυτό για να εχω πληρη αποψη για τα γκατζετ.

Ηδη φροντισα με την βοήθεια του "hostolis" να προσαρμοσουμε ενα χαρτη της αιγυπτου που ανακάλυψα καπου στο διαδυκτιο, στο sygic που παίζει το iphone.

Α και το Sygic μην το γελατε καθόλου. Με σωστό χάρτη εχει πολυ καλύτερη απεικονιση και απο το Dest και απο το mireo black.

Και μια που αναφαιρόμαστε σε πλοηγιση, κυκλοφορησε το iGO πλεον στην Ελλαδα και μπορει να το αγορασει ο καθενας.

Δοκιμαζω τον χάρτη που περιεχει και τα πρωτα δείγματα είναι πολυ θετικα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

573 σελίδες; :X

Παιδιά συγγνώμη αλλά δεν προλαβαίνω να τις διαβάσω όλες. :O

Θέλω να πάω ένα ταξιδάκι οδικώς μέχρι Ολλανδία. Έχω destinator 7 και IGO8. Είμαι σε καλό δρόμο για να αναζητήσω χάρτες Ευρώπης ή να κοιτάξω κάποιο άλλο software πλοήγησης; :sick:

@Ζαχαράκης

Απο expansys το παραγγειλες?

Απο εφαρμογες τι παιζει σιγουρα θα το εψαξες

Ειλικρινα το ειχα σκεφτει εδω και καιρο αλλα κολλησα στο οτι δεν εχει καλυτερα χαρακτηριστικα απο το HD και στο οτι δεν μου πολυαρεσει το designe του.

Ειδωμεν.

Κατσε να παραλάβω πρωτα το μηλαράκι, να δω αν μου κανει, να ανκοινωθει το HD2 και βλεπουμε.

Πάντως με τα οσα διαβασα και το μηλο εχει περιθωρια να παιξεις ειδικά στον καλλιτεχνικό τομεα:D που εχω ασχοληθεί και στο HD. Δηλαδη θεματάκια εικονιδια κλπ

Επισης με το OS3 συμπληρωθηκαν καποια από τα καινα.

Επρεπε να το δοκιμασω κι αυτό για να εχω πληρη αποψη για τα γκατζετ.

Ηδη φροντισα με την βοήθεια του "hostolis" να προσαρμοσουμε ενα χαρτη της αιγυπτου που ανακάλυψα καπου στο διαδυκτιο, στο sygic που παίζει το iphone.

Α και το Sygic μην το γελατε καθόλου. Με σωστό χάρτη εχει πολυ καλύτερη απεικονιση και απο το Dest και απο το mireo black.

Και μια που αναφαιρόμαστε σε πλοηγιση, κυκλοφορησε το iGO πλεον στην Ελλαδα και μπορει να το αγορασει ο καθενας.

Δοκιμαζω τον χάρτη που περιεχει και τα πρωτα δείγματα είναι πολυ θετικα.

ναι απο expancys Κωστη.

φιλε μου ειναι πολυ ενθαρυντικα τα πραγματα,απο οτι εχω διαβασει τουλαχιστον,για αυτην την συσκευη..

η μεταβαση μας σε android δεν ξερω πως θα μας κατσει..

λιγη υπομονη και θα δουμε τι απιδια πιανει...

το πολυ πολυ ...αγγελιες και αυτο :happy:

αλλα το UI του οπως και ολο το πακετο touch/scrolling κλπ,το δινουν πολυ πιο δυνατο ακομη και απο τον βασιλια του touch,iphone...

οσο για το iphone το νεο...δεν θελω καν να το σκεφτομαι!!!

αποφασισε η πρωτοποριακη apple μετα απο τοσα χρονια να δωσει επισημα στο νεο της ""οπλο"" οσα ειχαν τοσα χρονια δεδομενα σε αυτο οσοι το ειχαν σπασμενο:lol:

τεραστια πρωτοπορια....

παλι καλα που εδωσαν και λιγη ραμ επιτελους παραπανω....

α και καμερα 3 μεγαπιξελς(το γραφω ελληνικα γιατι θελω να ακουγεται οπως εχει...δλδ γελοιο....:cool:)

αξιωθηκαν και εδωσαν μετα απο τοσα χρονια ολα αυτα τα ριζοσπαστικα πραγματα:happy:

1.ελληνικη γλωσσα επισημα

2.video recording

3.send/received files via bl...

4.send/receive mms

5.copy/paste

6.file browsing

ε λοιπον ολα αυτα τα ειχαν οσοι ειχαν σπασει το iphone τους και με τα προηγουμενα iphones...:!:

α ....και ολοι οι υπολοιποι χρηστες,ακομη και με τα πιο απλα κινητα,ανα τον κοσμο:lol:

οσο για το ποιο ειναι και τι κανει το sygic,

καλυτερα να ρωτησετε τους παλιους ""νοκιακηδες"" και του κατοχους UIQ συσκευων...που εκαναν τα πρωτα τους βηματα στο χωρο του gps με αυτο το προγραμμα και τα route 66,tom tom κλπ..

αλλες εποχες:!:

573 σελίδες; :X

Παιδιά συγγνώμη αλλά δεν προλαβαίνω να τις διαβάσω όλες. :O

Θέλω να πάω ένα ταξιδάκι οδικώς μέχρι Ολλανδία. Έχω destinator 7 και IGO8. Είμαι σε καλό δρόμο για να αναζητήσω χάρτες Ευρώπης ή να κοιτάξω κάποιο άλλο software πλοήγησης; :sick:

Για εξωτερικο φυσικα μονο igo8. Θα σου ελεγα και tom tom αλλα δεν προλαβαινεις να βρεις και να μάθεις αυτα που πρεπει.

@Ζαχαρακης

μα δεν αγορασα το νεο μοντελο:rolleyes:

Σχετικά με τα προγραμματα πλοηγισης δεν υπάρχουν παλιοι και νεοι. Τα πραγματα είναι απλά. Ψαχνεσαι πραγματικά, δοκιμαζεις αληθινα οχι μια που το εβαλα και μια που το εβγαλα και βλεπεις.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Πάντως με βλέπω και μένα για το Hero σε κάνα μήνα. Δημήτρη περιμένω τα σχόλια σου μόλις το πάρεις.

το pro 2 μου κάνει καλύτερα πάντως :)

σαν το HD όμως δεν είναι :rolleyes:

Νίκος,