CarpeNoctum Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 μαλλον ειναι θεμα rom,με την παλια μου επιανα δυκτια απο τις απεναντι πολυκατοικιες η ρυθμιση εξυπακουεται οτι εχει γινει Δε δοκιμάζεις και κάνα άλλο ράδιο; Γιατί το να φταίει η ρομ είναι λίγο απίθανο. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 μαλλον ειναι θεμα rom,με την παλια μου επιανα δυκτια απο τις απεναντι πολυκατοικιες η ρυθμιση εξυπακουεται οτι εχει γινει Νοικιαζω HD :lol: :p :lol: :p :lol: "Δόθηκε και επίσημα στην κυκλοφορία από την Ιntrinsyc το νέο Destinator 9 το οποίο και μπορείτε να δείτε στην σελίδα της σε σχετικό video." Για περισσοτερες πληροφοριες MinOtaVrS Blog :rolleyes: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 σκεφτομαι να αλλαξω radio αλλα στους xda εχει το 1.14radio αλλα εχει και ενα αλλο αρχειο το bs rilphone αυτο τι ειναι ? και με πια σειρα τα περναω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 με hard reset εγινε τελικα η εγκατασταση τησ v3 τωρα μεχρι στιγμης ολα δουλευουν κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 σκεφτομαι να αλλαξω radio αλλα στους xda εχει το 1.14radio αλλα εχει και ενα αλλο αρχειο το bs rilphone αυτο τι ειναι ? και με πια σειρα τα περναω? Βαλε αυτα αφου τα αποσυμπιεσεις. Εχει και οδηγιες μεσα για το πως θα εγκαταστησεις το καινουριο Radio (χρησιμοποιησε το τελευταιο USPL 2.5). Ακολουθησε τες, δουλευουν κανονικα, το εκανα και εγω αρκετες φορες :rolleyes: Διαβασε και αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthre...62#post2730962 αν θελεις, λεει τα ιδια :) Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpion8283 Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 SOS... Δεν μπορω να κανω βαθμονομηση οθονης... Ειχα κατι κοληματα προχθες το πρωι, και ειπα να κανω hard reset... Απο τοτε το κινητο κολαει στο screen alignment... Ακομα και με original rom, μου ζηταει να "Tap the target" και μολις τελειωνει η διαδικασια, αναβοσβηνει η οθονη ελαφρα 2-3 φορες, και μου ζηταει να "tap the target" απο την αρχη...\ Και 4-5 φορες να το κανω, παλι ταιδια... Σκεφτηκα να βγαλω το screen protector, γιατι ειχε μεινει εκτεθιμενο στον ηλιο μεταξυ 7-9 το πρωι, και ειπα μηπως ειχε ζεσταθει και ειχε κολλησει..., αλλα tipota... Παω για οθονη?? Help pls, εχω μεινει 2 μερες χωρις κινητο... Παράθεση Απλώς....Κωστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 SOS... Δεν μπορω να κανω βαθμονομηση οθονης... Ειχα κατι κοληματα προχθες το πρωι, και ειπα να κανω hard reset... Απο τοτε το κινητο κολαει στο screen alignment... Ακομα και με original rom, μου ζηταει να "Tap the target" και μολις τελειωνει η διαδικασια, αναβοσβηνει η οθονη ελαφρα 2-3 φορες, και μου ζηταει να "tap the target" απο την αρχη...\ Και 4-5 φορες να το κανω, παλι ταιδια... Σκεφτηκα να βγαλω το screen protector, γιατι ειχε μεινει εκτεθιμενο στον ηλιο μεταξυ 7-9 το πρωι, και ειπα μηπως ειχε ζεσταθει και ειχε κολλησει..., αλλα tipota... Παω για οθονη?? Help pls, εχω μεινει 2 μερες χωρις κινητο... Αφού ούτε το hard reset, ούτε η αλλαγή rom έλυσαν το πρόβλημα (θεωρώντας ότι έγινε σωστά και με το σωστό SPL) τότε μάλλον πας για service αφού πρώτα βεβαιωθείς ότι φοράς την επίσημη rom και το επίσημο spl. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Βαλε αυτα αφου τα αποσυμπιεσεις. Εχει και οδηγιες μεσα για το πως θα εγκαταστησεις το καινουριο Radio (χρησιμοποιησε το τελευταιο USPL 2.5). Ακολουθησε τες, δουλευουν κανονικα, το εκανα και εγω αρκετες φορες :rolleyes: Διαβασε και αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthre...62#post2730962 αν θελεις, λεει τα ιδια :) κολλαει στο 0% και δεν κουνιετε φυλλο,θα το περασεις στην συναντηση?ε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 κολλαει στο 0% και δεν κουνιετε φυλλο,θα το περασεις στην συναντηση?ε? θα σε φτιαξω ρε φιλαρακι :lol: μηπως δεν κανεις κατι σωστα ? :wacko: Το φτιαξανε στην HTC το HD σου ? Tι κανανε ? Που το πηγες ? Κυπρου στην Κηφησια ? :blink: Δεν μπορεις καμια μερα να βρεθουμε να το δουμε απο κοντα ? :worry: Μην ξεχαστεις, η ημερα αλλαξε, το καναμε 15 Ιουν :happy: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 θα σε φτιαξω ρε φιλαρακι :lol: μηπως δεν κανεις κατι σωστα ? :wacko: Το φτιαξανε στην HTC το HD σου ? Tι κανανε ? Που το πηγες ? Κυπρου στην Κηφησια ? :blink: Δεν μπορεις καμια μερα να βρεθουμε να το δουμε απο κοντα ? :worry: Μην ξεχαστεις, η ημερα αλλαξε, το καναμε 15 Ιουν :happy: το φτιαξανε ηθελε πλακετα,ναι στην καλαμαρια,οχι γιατι δουλευω δουλευω δουλευω ακομα και στις εκλογες:(,ναι ναι το ειδα θα ειμαι εκει απο τους πρωτους:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 το φτιαξανε ηθελε πλακετα,ναι στην καλαμαρια,οχι γιατι δουλευω δουλευω δουλευω ακομα και στις εκλογες:(,ναι ναι το ειδα θα ειμαι εκει απο τους πρωτους:lol: με βλεπω να ερχομαι απο βδομαδα κανενα πρωινο στο τ.....μειο με το λαπτοπακι μου :p Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 παιδια επειδη καταφερα να το σεταρω και εγω με την v3 μετα απο καποια προβλημματα που ειχα και επειδη απο τωρα θα το δουλεψω κανονικα θα ηθελα να βαλω δυο προγραμματα τα οποια μου ειναι χρησιμα α) προγραμμα που να κλειδωνει αρχεια -προγραμματα κ.λ.π β) χρησιμοποιω στον υπολογιστη ενα προγραμμα access βαση δεδομενων και καταχωρω καποια αρχεια ,παρομοιο προγραμμα υπαρχει για την συσκευη??? αυτα.........;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpion8283 Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Αφού ούτε το hard reset, ούτε η αλλαγή rom έλυσαν το πρόβλημα (θεωρώντας ότι έγινε σωστά και με το σωστό SPL) τότε μάλλον πας για service αφού πρώτα βεβαιωθείς ότι φοράς την επίσημη rom και το επίσημο spl. Προφανως το παω στην Αγ. Παρασκευη ετσι? Το τηλ. ειναι ελληνικο και 4-5 μηνων, εννοειται με πεντακαθαρη και αγρατσουνιστη οθονη,οποτε υπαρχουν καποιες "ειδικες" προυποθεσεις για την χρηση της εγγυησης??? Παράθεση Απλώς....Κωστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anemelos1 Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Παιδια συγγνώμη και πάλι. Μια απλή ερώτηση? Στο site της htc έχει ενα update της rom. Η ημερομηνία είναι του 2009 ενω στο τηλέφωνό μου είναι η ημερομηνία της rom είναι του 2008. Να κάνω update? Ευχαριστώ Αναφέρει επίσης οτι η γλώσσα της νέας έκδοσης δεν είναι διαθέσιμη στα Ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 :"Βαλε αυτα αφου τα αποσυμπιεσεις. Εχει και οδηγιες μεσα για το πως θα εγκαταστησεις το καινουριο Radio (χρησιμοποιησε το τελευταιο USPL 2.5). Ακολουθησε τες, δουλευουν κανονικα, το εκανα και εγω αρκετες φορες" Ας ποσταρει καποιος το αρχειο παλι γιατι δεν ειναι δυνατον να κατεβει....δοκιμαστε και θα δειτε γιατι.. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Παιδια συγγνώμη και πάλι. Μια απλή ερώτηση? Στο site της htc έχει ενα update της rom. Η ημερομηνία είναι του 2009 ενω στο τηλέφωνό μου είναι η ημερομηνία της rom είναι του 2008. Να κάνω update? Ευχαριστώ Αναφέρει επίσης οτι η γλώσσα της νέας έκδοσης δεν είναι διαθέσιμη στα Ελληνικά. Εάν η συσκευή σου είναι από Ελλάδα, τρέχεις το αρχείο που δίνει το site και μετά για ελληνικά κατεβάζεις από το site της htc.gr το αρχείο για να έχεις ελληνικά! Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Παιδια συγγνώμη και πάλι. Μια απλή ερώτηση? Στο site της htc έχει ενα update της rom. Η ημερομηνία είναι του 2009 ενω στο τηλέφωνό μου είναι η ημερομηνία της rom είναι του 2008. Να κάνω update? Ευχαριστώ Να κανεις! Ελληνικα εχει.Και γλωσσα και σμσ και τα παντα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Ας ποσταρει καποιος το αρχειο παλι γιατι δεν ειναι δυνατον να κατεβει....δοκιμαστε και θα δειτε γιατι.. ευχαριστω Φιλε μου τι προβλημα αντιμετωπιζεις ? Δοκιμασα και κατεβηκε κανονικα το αρχειο. Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις τι μηνυμα παιρνεις ? :worry: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 Φιλε μου τι προβλημα αντιμετωπιζεις ? Δοκιμασα και κατεβηκε κανονικα το αρχειο. Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις τι μηνυμα παιρνεις ? :worry: επιβεβαιώνω και εγώ μόλις το κατέβασα χωρίς πρόβλημα... Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 Παιδια συγγνώμη και πάλι. Μια απλή ερώτηση? Στο site της htc έχει ενα update της rom. Η ημερομηνία είναι του 2009 ενω στο τηλέφωνό μου είναι η ημερομηνία της rom είναι του 2008. Να κάνω update? Ευχαριστώ Αναφέρει επίσης οτι η γλώσσα της νέας έκδοσης δεν είναι διαθέσιμη στα Ελληνικά.δες εδω και θα εισαι οκ http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=13332 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 Προφανως το παω στην Αγ. Παρασκευη ετσι? Το τηλ. ειναι ελληνικο και 4-5 μηνων, εννοειται με πεντακαθαρη και αγρατσουνιστη οθονη,οποτε υπαρχουν καποιες "ειδικες" προυποθεσεις για την χρηση της εγγυησης??? Δεν σε κατάλαβα... Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 Φιλε μου τι προβλημα αντιμετωπιζεις ? Δοκιμασα και κατεβηκε κανονικα το αρχειο. Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις τι μηνυμα παιρνεις ? :worry: Αφου ακολουθησω το λινκ και πατησω free,στη συνεχεια περιμενω 60 δευτερολεπτα περιπου,εμφανιζεται το εξης μηνυμα No premium-user. Please enter ("κατι") here: αυτο το κατι ΧΤΕΣ δε μπορουσα να το δω με τιποτα.Σημερα με την πρωτη προσπαθεια δουλεψε.:rolleyes: Ευχαριστω φιλε ktsak για το ενδιαφερον.Αντε να δουμε ελπιζω να καταφερω να αλλαξω ραδιο και σιγα σιγα να βαλω κι εγω καμια μαγειρεμενη ρομ .....:) EDIT Στο φακελο που κατεβασα υπαρχουν τα αρχεια blacimg.nbh και HD_Blackstone_CustomRUU.exe ενω στις οδηγιες περιγραφονται 2 αλλα αρχεια ,τα BlackstoneRUUWrapper.exe και HD_Radio_1.12.25.16.nbh. τι κανω ρε παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 Αφου ακολουθησω το λινκ και πατησω free,στη συνεχεια περιμενω 60 δευτερολεπτα περιπου,εμφανιζεται το εξης μηνυμα No premium-user. Please enter ("κατι") here: αυτο το κατι ΧΤΕΣ δε μπορουσα να το δω με τιποτα.Σημερα με την πρωτη προσπαθεια δουλεψε.:rolleyes: Ευχαριστω φιλε ktsak για το ενδιαφερον.Αντε να δουμε ελπιζω να καταφερω να αλλαξω ραδιο και σιγα σιγα να βαλω κι εγω καμια μαγειρεμενη ρομ .....:) EDIT Στο φακελο που κατεβασα υπαρχουν τα αρχεια blacimg.nbh και HD_Blackstone_CustomRUU.exe ενω στις οδηγιες περιγραφονται 2 αλλα αρχεια ,τα BlackstoneRUUWrapper.exe και HD_Radio_1.12.25.16.nbh. τι κανω ρε παιδια? Το αρχείο blacimg.nbh είναι αυτό που περιλαμβάνει το radio, τρέχεις το uspl και φλασάρεις είτε από τον υπολογιστή τρέχοντας το BlackstoneRUUWrapper.exe, είτε από την κάρτα σύμφωνα με τις οδηγίες! Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anemelos1 Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 Ευχαριστώ πολύ όλους και ίδιαίτερα τον lagoudakis. Τα πέρασα ολα, τη firmware, τα ελληνικά, το patch για τη βελτίωση και το άλλο patch για τα sms και είμαι οκ. Ευχαριστώ πολύ και πάλι παιδια... κανετε πολύ καλή δουλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 Το αρχείο blacimg.nbh είναι αυτό που περιλαμβάνει το radio, τρέχεις το uspl και φλασάρεις είτε από τον υπολογιστή τρέχοντας το BlackstoneRUUWrapper.exe, είτε από την κάρτα σύμφωνα με τις οδηγίες! Ναι αλλα το BlackstoneRUUWrapper.exe που θα το βρω?Αφου αλλα αρχεια εχει μεσα το rar kai αλλα λενε οι οδηγιες.....μπερδευτηκα τρελα.Επισης βρηκα κι αυτο FAQ: How to do a Rom/Radio Upgrade with SD Card.. Solution: 1.Copy BLACIMG.NBH into the root dir of your Storage Card. 2. Be sure to have at least 30% of charge. 3. Turn off your device by using the Power Button 4. Go to bootloader mode. Push and hold Vol Down + press Power button. 5. As soon as presented the message, push Power button to start flashing or Volume Down button to cancel. 6. The whole procedure will take about 3 minutes. After you finish and see the relative message, soft reset your device, you are ready. Αφου λοιπον χρειαζομαι μονο το BLACIMG.NBH ,ΤΟΤΕ τι δουλεια κανει το HD_Blackstone_CustomRUU.exe που εχει μεσα το rar του φιλου ktsak? ...και στην τελικη αξιζει τον κοπο το καινουριο ραδιο η θα τρωει μπαταρια?εχετε δει διαφορες?εσεις οι πιο πολλοι το εχετε βαλει?ποια η γνωμη σας? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts