Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους. Την Παρασκευή αγόρασα το HTC HD. Είναι η πρώτη φορά που αγοράζω κινητό με windows mobile. Ελπίζω να έχω κάνει καλή επιλογή. Προσπάθησα να διαβάσω όλες τις σελίδες του forum αλλα εκτός απο κουραστικό δεν έχω και το χρόνο.:) Διάβασα μολις και μετά βίας 60 σελίδες. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω με όλο το σεβασμό και να μου απαντήσετε σας παρακαλώ με απλά λόγια όσο αυτο γίνεται, ποια είναι τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνει κάποιος αρχάριος στη συσκευή. Τι πρέπει να προσέξει και αν γίνεται κάποιες συμβουλές ή κάποια tips για τη συσκευή. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτο εννοω επαφες (people tab). Οταν πηγαινω εκει, βρισκω μια επαφη και παταω αποστολη sms βλεπω 160 οκ.ΑΛΛΑ μολις αρχισω να πληκτρολογο το μηνυμα γυρναει σε 70.

Μήπως σου γυρίζει το πληκτρολόγιο σε μικρά ελληνικά; Μόνο με κεφαλαία στέλνεις 160 χαρακτήρες.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

εγω σταματησα την παιδικη ασθενια να φλασαρω, ειναι αρρωστια!!:lol::lol::lol:

εχω βαλει την official και την παραμετροποιησα

Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol:

Είναι ευρωπαϊκός? Αυτό με απασχολεί. Κάνει για ευρωπαϊκές μπρίζες; Και μπαταρίες λες αυτές;

Αυτές είναι οι μπαταρίες οι οποίες για μένα μόνο κατ' ονομασια είναι 1500αρες αφου πέφτουν πιο γρηγορα απο την γνήσια.

Πάντως πρόσεξε γιατι σε διάφορες άλλες σελίδες ηλεκτρονικών πωλήσεων κυκλοφορούν οι ίδιες μπαταρίες αναμεσα σε άλλα ποιοτικά αξεσουαρ και έχουν τρπλάσια τιμή.

Αντάπτορα βρίσκεις σε οποιοδήποτε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών. Εγώ βρηκα εδώ σο σουπερ μαρκετ.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Να ρωτήσω εγώ κάτι που δεν μου κολλάει..... στα παλία μου wm5 στην εφαρμογή του SMS όταν πήγαινες στο 'To' και ξεκινούσες να γράφεις (το όνομα) έκανε auto complete και έβαζε άμεσα το κινητό τηλέφωνό του (με το πάτημα δηλαδή 2-3 πλήκτρων).

Τώρα πρέπει να πατήσεις το 'To' και να πας να διαλέξεις όνομα και από εκεί να ξαναδιαλέξεις και τηλέφωνο....

Κάνω κάτι λάθος εγώ ή αντί να πάμε μπροστά, πάμε πίσω???? :wacko:

Σχετικά με τις μπαταρίες που λέτε....εγώ είχα πάρει για το rw6815 μου μια μπαταρία από εδώ

http://www.mugenpowerbatterijen.nl/pda_htc.html

και ήμουν φοβερά ευχαριστημένος. Απίστευτη μπαταρία...... από αυτές που τις φόρτιζες και ξεχνούσες πότε ήταν αυτό..... :)

Φυσικά αν δεν θέλει κάποιος να αλλάξει καπάκι μάλλον ξεχνάμε το παραπάνω και απλά μιλάμε για καλή ποιότητα σε αυτά τα mA........

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

εχεις ενα link να την δοκιμασω;που στο καλο ειναι στο xda;:confused:

παρε Γιαννη:)

http://rapidshare.com/files/240062301/SuperLite-xda-May-5-2009.rar

Αυτές είναι οι μπαταρίες οι οποίες για μένα μόνο κατ' ονομασια είναι 1500αρες αφου πέφτουν πιο γρηγορα απο την γνήσια.

Πάντως πρόσεξε γιατι σε διάφορες άλλες σελίδες ηλεκτρονικών πωλήσεων κυκλοφορούν οι ίδιες μπαταρίες αναμεσα σε άλλα ποιοτικά αξεσουαρ και έχουν τρπλάσια τιμή.

Αντάπτορα βρίσκεις σε οποιοδήποτε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών. Εγώ βρηκα εδώ σο σουπερ μαρκετ.

εγω ειμαι κατα των 2ων μπαταριων ..δεν θελω να σβηνω-αναβω το τηλ απλα να του κοτσαρω τον φορτιστη και να συνεχιζω :)

διαλεχτε :happy:

http://images.google.gr/images?rlz=1T4TSEA_elGR309&hl=el&q=htc%20hd%20extender%20battery&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Μήπως σου γυρίζει το πληκτρολόγιο σε μικρά ελληνικά; Μόνο με κεφαλαία στέλνεις 160 χαρακτήρες.

Και να ειναι γυρισμενο το βαζω εγω σε κεφαλαια, αλλα παλι τα ιδια κανει.

Και γυρναει σε 70 σε μερικους χαρακτηρες, οχι σε ολους (παραδειγμα μπορω να βαλω 160 το : Ψ) αλλα (70 φορες το : Β)

Καλησπέρα σε όλους. Την Παρασκευή αγόρασα το HTC HD. Είναι η πρώτη φορά που αγοράζω κινητό με windows mobile. Ελπίζω να έχω κάνει καλή επιλογή. Προσπάθησα να διαβάσω όλες τις σελίδες του forum αλλα εκτός απο κουραστικό δεν έχω και το χρόνο.:) Διάβασα μολις και μετά βίας 60 σελίδες. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω με όλο το σεβασμό και να μου απαντήσετε σας παρακαλώ με απλά λόγια όσο αυτο γίνεται, ποια είναι τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνει κάποιος αρχάριος στη συσκευή. Τι πρέπει να προσέξει και αν γίνεται κάποιες συμβουλές ή κάποια tips για τη συσκευή. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλως ήλθες.

Αν τα αγγλικά σου είναι ικανοποιητικά στο να καταλαβαίνεις στο XDA θα βρεις τα πάντα. http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=BlackstoneFAQ

Πέρασε και απο το navimania.gr που έχει κατι πραγματάκια μαζεμενα για τα windows mobiles

εδώ http://www.navimania.gr/forumdisplay.php?f=10

κι εδώ http://pocketpccentral.net/help/tutorials.htm

Κατα τα άλλα τις πρώτες μέρες φρόντισε να διαβάσεις καλα το manual και να μάθεις την συσκευή σου.

Τα πρώτα προγραμματάκια που θα χρειαστουν είναι τα:

Resco explorer για να διαχειρίζεσαι τα αρχεία της συσκευης και των προγραμμάτων.

Sprite backup για να παίρνεις back up

τα υπόλοιπα θα τα βρεις στην πορεία.

Το πρώτο που πρεπει να μαθεις να συγχρονιζεις την συσκευη σου με το pc σου.

Αν έχεις όρεξη για διαβασμα θα μάθεις πολυ γρήγορα.

Και φυσικά πάρε αυτά που δίνει ο Ζαχαράκης

http://rapidshare.com/files/20726740...d_ons_apps.rar

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Και να ειναι γυρισμενο το βαζω εγω σε κεφαλαια, αλλα παλι τα ιδια κανει.

Και γυρναει σε 70 σε μερικους χαρακτηρες, οχι σε ολους (παραδειγμα μπορω να βαλω 160 το : Ψ) αλλα (70 φορες το : Β)

Νίπτω τας χείρας μου δεν είχα ποτέ oficial rom, ίσως ξέρει κάποιος άλλος.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

παρε Γιαννη:)

εγω ειμαι κατα των 2ων μπαταριων ..δεν θελω να σβηνω-αναβω το τηλ απλα να του κοτσαρω τον φορτιστη και να συνεχιζω :)

Δημήτρη μην νομίζεις οτι τις χρησιμοποιώ καθημερινα.

Είναι για εκτακτες περιπτώσεις που δεν βρισκομαι σε υπολογιστή η στο αυτοκίνητο.

Δεν συνηθίζω να κουβαλώ φορτιστή ρευματος γιατι σε καμια περίπτωση δεν θα αφηνα την συσκευη μου πουθενα για φόρτιση. Φορτίζει μόνο από το λαπτοπ μου και το πολυ πολυ απο πριζα του σπιτιου μου και μονο.

Είναι για εκτακτες περιπτώσεις που δεν βρισκομαι σε υπολογιστή η στο αυτοκίνητο.

Δεν συνηθίζω να κουβαλώ φορτιστή ρευματος γιατι σε καμια περίπτωση δεν θα αφηνα την συσκευη μου πουθενα για φόρτιση. Φορτίζει μόνο από το λαπτοπ μου και το πολυ πολυ απο πριζα του σπιτιου μου και μονο.

μετα το καιζερ Κωστη,που ειχα 2 mugen 3000mAh δεν ξαναπηρα εξτρα μπαταριες.

μου αρεσουν αυτοι οι εξωτερικοι φορτιστες και με βλεπω για κανεναν ηλιακο :happy:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

δημητρη ευχαριστω για την ρομ,αυριο θα την περασω να δω τι λεει:)

Γιαννη θα χρειαστεις τα add ons μου (δεν ειναι δικα μου,απλα ειναι μαζεμενα :happy:) μιας και η ρομ ειναι τελειως αδεια!!

http://rapidshare.com/files/207267401/HD_add_ons_apps.rar

οτι αλλο μιλα ;)

Ναι το είδα το 1500άρι και προφανώς υποψιάστηκα αυτό που λες. Για την πρίζα ήθελα να ξέρω αυτό ακριβώς που λες. Αν είναι ευρωπαϊκή ή θέλει αντάπτορα. Θα κοιτάξω και στο ebay για άλλο φορτιστή γιατί δε θέλω να πάρω κι άλλο μαραφέτι. :lol:

Δημήτρη δεν έχεις άδικο. Αλλά ο μόνος λόγος για τον οποίο τις θέλω είναι για το αεροπλάνο και τα ταξίδια. Όταν είμαι σε πτήση της αλλάζω τα φώτα της συσκευής. Μουσική, ταινίες, παιχνίδια, ό,τι υπάρχει για να περνάει η ώρα. Αν τελειώσει η μπαταρία βάζω μια δεύτερη και τελειώνει η ιστορία. Για κάθε άλλη περίπτωση (δουλειά και σπίτι) υπάρχει πάντα λάπτοπ. Όλη η ιστορία γίνεται για το αεροπλάνο ως επί το πλείστον. :)

απαιχτος για ακομα μια φορα:respect:

Γιάννη αν χρειάστείς κι άλλα μπιχλιμπίδια που δεν έχει ο Δημήτρης γιατί απλά δεν τα χρησιμοποιεί σφύρα κι από δω. (Dialers κλπ)

==========

Και κάτι άλλο. Δεν ξέρω πόσοι από σας χρησιμποιείτε το twitter, αλλά έχοντας δοκιμάσει ό,τι εφαρμογή κυκλοφορεί προτείνω ανεπιφύλακτα το Twikini. :)

να εισαι καλα νικο,και φυσικα θα ενοχλησω αν θελω κατι ακομα:)
ετσι μπραβο να κανεις εκπαιδευση γιατι αυριο παιρνω και εγω ενα HD και οπως καταλαβαινεις...:rolleyes:

Guest lagoudakis
ετσι μπραβο να κανεις εκπαιδευση γιατι αυριο παιρνω και εγω ενα HD και οπως καταλαβαινεις...:rolleyes:
τωρα εδεσε το γλυκο!!εσυ μας ελειπες:pαντε καλοριζικο;)δυσκολα θα απαλαγουμε απο την παρουσια σου

Καλησπέρα!! Έχω 2 ερωτήσεις:

1) Υπάρχει κανένα χρονόμετρο για τη συσκευή?

2) Υπάρχει τρόπος να φλασάρω δίχως την παρουσία υπολογιστή? Να χρησιμοποιώ μόνο το κινητό.Αλλά μόνο USPL.. Ή κάπως ώστε να μη χαθεί η εγγύηση τέλος πάντων..

Φιλικά, Θάκης

Καλησπέρα!! Έχω 2 ερωτήσεις:

1) Υπάρχει κανένα χρονόμετρο για τη συσκευή?

2) Υπάρχει τρόπος να φλασάρω δίχως την παρουσία υπολογιστή? Να χρησιμοποιώ μόνο το κινητό.Αλλά μόνο USPL.. Ή κάπως ώστε να μη χαθεί η εγγύηση τέλος πάντων..

1) http://www.ageye.de/index.php?s=gwatch/about

2) USPL και χωρίς PC δε γίνεται. Αν δε θες PC καθόλου τότε μόνο hardspl και φλασάρισμα από την κάρτα.

1) http://www.ageye.de/index.php?s=gwatch/about

2) USPL και χωρίς PC δε γίνεται. Αν δε θες PC καθόλου τότε μόνο hardspl και φλασάρισμα από την κάρτα.

Ευχαριστώ πολύ!!!!

Φιλικά, Θάκης

@Ζαχαράκης

Δημήτρη είχες δίκιο για την Small Topix, είναι μια μαμακια και μισή. Καμία σχέση με την Vanilla.

Την δοκίμασα απόψε, είναι πολυ μέτρια. Ο τύπος προσπάθησε να κρατήσει χαμηλά την ram και απέτυχε παταγοδώς.

Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα έχει τέτοια διαφορά με την Vanilla που είναι σχεδόν foul.

Μήπως ξέρει κάποιος κάτι για αυτό που ρώτησα σχετικά με τα sms ? (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2811341)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

παιδια γιατι δεν το βλεπει ο υπολογιστης το κινητο (εχω βιστα) driver μηπως θελει

και πως μπαινουν ????

KAΝΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ 'Η ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΑΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΔΙΠΛΑΣΙΑ .............................

ΤΙ ΕΝΝΟΩ ????????

ΠΧ. ΗΤΑΝ 1GB ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ 2GB..ΗΤΑΝ 512MB ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ 1GB....!!!!

ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΔΕΝ ΦΕΡΩ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ....

"ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΔΩ "

Αποθηκεύετε ότι αρχεια εχετε στη Memory stick καθώς θα χρειαστεί να τα σβήσετε (πρέπει να γίνει format πρώτα). Συνδέετε το κινητό σας με τον υπολογιστή μέσω USB με το κινητό ανοιχτό. Με δεξί κλικ στο εικονίδιο "Ο υπολογιστής μου" πατάτε πάνω στο "Διαχείριση". Από το αριστερό πλαίσιο επιλέγετε διαχείριση δίσκων και βρίσκετε κάτω δεξιά τη Memory stick χωρισμένη σε δυο τόμους. Ο ένας τόμος είναι με μπλε ("σε καλή κατάσταση") και ο άλλος με μαύρο ("δεν έχει καταχωρηθεί"). Σβήνετε τον τόμο που είναι με μπλε και στη συνεχεία γίνεται όλος με μαύρο. Με δεξί κλικ επιλέγετε "Νέος τόμος" με σύστημα αρχείων FAT ή FAT32 και ΟΧΙ NTFS και μέγεθος δίσκου "προεπιλογή". Όταν τελειώσει, η Memory stick σας θα έχει το διπλάσιο αποθηκευτικό μέγεθος!!!!

ΠΡΟΤΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΑ SONY MEMORY STICKS.....!!!!!!

ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙς ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ?

[sIGPIC][/sIGPIC]