sopyster Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 ευχαριστω....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 ε μουσικη νομιζω παιζει απο το πισω ηχειο της ανοικτης ακροασης.εγω εχω προβλημα με το ακουστικο, σε κατασταση κλησης δεν ακουω τιποτα,ακουω τον αλλο μονο αν το γυρισω στην ακροαση....... Τι να σου πω ρε Κωστή, για δοκίμασε να ξαναφλασάρεις μην τυχον. Λες να βγάλανε τα μάτια στο ηχειάκι κατα την διάρκεια του searvice? Από την αρχή δεν σε πήγε καλά αυτή η συσκευή. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Τι να σου πω ρε Κωστή, για δοκίμασε να ξαναφλασάρεις μην τυχον. Λες να βγάλανε τα μάτια στο ηχειάκι κατα την διάρκεια του searvice? Από την αρχή δεν σε πήγε καλά αυτή η συσκευή. την τεταρτη θα το παρω πισω, στην συναντηση ας φερει κανενας κανενα λαπτοπ με καμια rom που να εχει καλο gsm gps wifi σημα και οτι καλο αλλο εχει :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Θεμα :Δυσκολια στη συνδεση με ActiveSync. Βημα 1(σε περιπτωση που εχετε sygate firewall):Aν τρεξετε τον troubleshooter θα σας πει χρησιμες πληροφοριες ,πως να σεταρετε το firewall. Βημα 2:που βρηκα googlάρωντας: "I think I fixed the problem. (Not sure why I didn't get any replies...). On my mobile device I disabled 'Enable advanced network functionality' (Settings | Connections | USB to PC) and it is now starting to sync." Ελπιζω να βοηθησει καποιον που ταλαιπωρειται με το εν λογω προγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talentscout Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Βρε παιδιά το έχει καταφέρει κανείς σας αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=500178 σε 1.56.401.0? Ποιός θα με βοηθήσει που πεδέυομαι 2 μέρες τώρα? Ενώ φτιάχνω τα κομμάτια που μας λέει στο tutorial (portrait & landscape) σε png, έχω κολήσει στο επόμενο βήμα...το Cfc Gui δεν μου ανοίγει τον φάκελο που έχω βάλει τα bitmap που έχω πάρει από την συσκευή και έτσι δεν μπορώ να προχωρήσω! Και κάτι ακόμα, έχω βάλει και το Background For All Pages, δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Βρε παιδιά το έχει καταφέρει κανείς σας αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=500178 σε 1.56.401.0? Ποιός θα με βοηθήσει που πεδέυομαι 2 μέρες τώρα? Ενώ φτιάχνω τα κομμάτια που μας λέει στο tutorial (portrait & landscape) σε png, έχω κολήσει στο επόμενο βήμα...το Cfc Gui δεν μου ανοίγει τον φάκελο που έχω βάλει τα bitmap που έχω πάρει από την συσκευή και έτσι δεν μπορώ να προχωρήσω! Και κάτι ακόμα, έχω βάλει και το Background For All Pages, δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό. Δοκιμασε αυτο φιλε μου ειναι πολυ πιο απλο :) Απλως πριν ξεκινησεις την διαδικασια πηγαινε στο config και ξετικαρε την επιλογη cfc compression. Kαι κανε απεγκατασταση το Background For All Pages. Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talentscout Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Δοκιμασε αυτο φιλε μου ειναι πολυ πιο απλο :) Απλως πριν ξεκινησεις την διαδικασια πηγαινε στο config και ξετικαρε την επιλογη cfc compression. Kαι κανε απεγκατασταση το Background For All Pages. Πρώτα από αυτό που λές ξεκίνησα και τίποτα δεν άλλαξε, βέβαια δεν είχα κάνει απεγκατάσταση το Background For All Pages, αλλά πάλι κάποιος μου είπε ότι δεν δουλεύει σε όλες τις ROM και απ' ότι κατάλαβα ούτε στην δική μου. Αν πάντως το έχεις δοκιμάσει εσύ στην ROM της ACE HELLAS και χωρίς το Background For All Pages και σου δούλεψε να ξαναδοκιμάσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Πρώτα από αυτό που λές ξεκίνησα και τίποτα δεν άλλαξε, βέβαια δεν είχα κάνει απεγκατάσταση το Background For All Pages, αλλά πάλι κάποιος μου είπε ότι δεν δουλεύει σε όλες τις ROM και απ' ότι κατάλαβα ούτε στην δική μου. Αν πάντως το έχεις δοκιμάσει εσύ στην ROM της ACE HELLAS και χωρίς το Background For All Pages και σου δούλεψε να ξαναδοκιμάσω! Οχι στην official δεν δουλευει :(Κάνει μονο για τοπαζ ρομ. Για την official το Background For All Pages. Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talentscout Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Και δηλαδή όποιος έχει official Rom δεν μπορεί να έχει ένα HQ Wallpaper στην συσκευή του? Το Background For All Pages που λές δεν κάνει αυτό που θέλω εγώ, απλά βάζει το ίδιο wallpaper σε όλα τα tabs, αλλά η ποιότητα, χάλια! Κρίμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 παιδια δουλευω ενα προγραμμα Office Access που μου εχουν φτιαξει και καταχωρω καποια δεδομενα λογω δουλειασ . Υπαρχει καποιο αντιστοιχω που να δουλευη στην συσκευη ???????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Βρε παιδιά το έχει καταφέρει κανείς σας αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=500178 σε 1.56.401.0? Ποιός θα με βοηθήσει που πεδέυομαι 2 μέρες τώρα? Ενώ φτιάχνω τα κομμάτια που μας λέει στο tutorial (portrait & landscape) σε png, έχω κολήσει στο επόμενο βήμα...το Cfc Gui δεν μου ανοίγει τον φάκελο που έχω βάλει τα bitmap που έχω πάρει από την συσκευή και έτσι δεν μπορώ να προχωρήσω! Και κάτι ακόμα, έχω βάλει και το Background For All Pages, δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό. Αγαπητε φίλε επειδή έχω ασχοληθεί λίγο με το θέμα, θεωρώ όλα αυτά στο link που δίνει "πολλά για το τίποτα" η μάλλον καλύτερα, πολλά για μικρή βελτίωση. Οταν πρωτο βγήκε το προσπάθησα αλλά δεν είδα κάτι που να αξίζει τον κόπο και το παράτησα. Είναι αναμφισβήτητο ότι σε backgraound χάνει η φωτο σε σχέση με το αν την ανοιξεις με το αλμπουμ. Εγω σε όσα θεματάκια έχω φτιάξει προσπαθώ να βρισκω εικονες με σωστή ανάλυση και δοκιμάζοντας την αποδοση τους. Αν η εικόνα που θες να χρησιμοποιήσεις δεν είναι καλή όσο πρέπει μην περιμένεις αποτέλεσμα. Αν ξέραμε τι ακριβώς θες να φτιάξεις ισως μπορουσαμε να σε βοηθήσουμε περισσότερο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Ας αναφέρω και γω τη δική μου εμπειρία σχετικά με το flashing του HD. Χρησιμοποιώ και γω εδώ και ένα μήνα περίπου τη SL του onkolog που αναφέρει ο Δημήτρης (version 02/05 αν δεν κάνω λάθος). Τη συσκευή την έχω πολύ πιο βαριά στημένη απ' ότι εκείνος μιας και χρησιμοποιώ εφαρμογές που ξέρω ότι δεν έχει (π.χ. SPB mobile shell 3) καθώς και άλλες χαζομαρούλες (Topaz Dialer + Phone Canvas κλπ). Πραγματικά αυτή τη στιγμή δε βρίσκω και γω το λόγο να φλασάρω κάτι άλλο. Η ρομ είναι κάτι παραπάνω από σταθερή ενώ η ταχύτητά της είναι υποδειγματική παρά το φόρτωμα όλων των εφαρμογών. Επειδή ο Κώστας (te_salat) ανέφερε παραπάνω κάτι για καθυστέρηση στην έναρξη του IGO να πω ότι εγώ κλεψύδρα στην έναρξή του δεν έχω δει ποτέ. Ίσως αυτό να έχει να κάνει και με την κάρτα αλλά και το πώς είναι στημένο το ίδιο το IGO μιας και εγώ δεν έχω custom skin πάνω (αν και έχω περασμένους χάρτες από 8 χώρες μαζί με Pois, buildings και 3d terrain). Αυτό που με έχει άφησει απόλυτα ευχαριστημένο είναι η ταχύτητα του browsing, κάτι στο οποίο είχα προβλήματα με άλλες roms (opera 9.5, build 15316). Έχοντας περάσει πάνω το Clean Ram (htcaddicts) παρακολουθώ εδώ και δύο βδομάδες πώς τα πάει η RAM και έχω να πω ότι το leakage είναι σχεδόν ανύπαρκτο. Με 3-4 μέρες χωρίς soft reset (εσκεμμένα) τρέχω το Clean RAM σε level 2 και προχωράει μόνο σε small changes κάτι το οποίο (για όποιον γνωρίζει τη συγκεκριμένη εφαρμογή) είναι αρκετά θετικό. Το μόνο αρνητικό που έχω αντιμετωπίσει στη συγκεκριμένη ρομ είναι κάτι το οποίο είχε αναφέρει παλιότερα και ο alex_n80 αν θυμάμαι καλά και πρόκειται για ένα πρόβλημα στα γραφικά στο NFS Underground. Το πρόβλημα δεν διορθώθηκε ούτε μετά το πέρασμα των ATI Drivers τους οποίους μετά έβγαλα μιας και δε χρειαζόμουν για κάτι άλλο. Δεν ξέρω πού αλλού μπορεί να οφείλεται, αλλά το αναφέρω χωρίς βέβαια για μένα να αποτελεί μειονέκτημα, απλά για να παρουσιάζουμε όσες περισσότερες λεπτομέρειες μπορούμε για κάθε rom. Εν κατακλείδι... Αν και συμμερίζομαι κι εγώ την άποψη ότι το flashing καταντάει εθιστικό, εγώ το αντιμετωπίζω καθαρά ως μια προσπάθεια να βρω μια rom που θα είναι έτσι όπως θέλω εγώ και θα δουλεύει απροβλημάτιστα. Για μένα η συγκεκριμένη συσκευή είναι εργαλείο δουλειάς και ψυχαγωγίας οπότε από κάποιο σημείο και μετά δε μπορώ να φλασάρω και να ξαναστήνω κάθε 2-3 μέρες. Όπως και στο diamond είχα καταλήξει σε μια από τις Shine On του Πάνου, στο HD έχω καταλήξει στη SL του Onkolog. Ξεφορτώθηκα το manilla και με το MS3 έφερα τη συσκευή στα μέτρα μου με μια ρομ από πίσω που με αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο. Θεωρώ ότι για να φτάσω πλέον στο σημείο να ξαναφλασάρω με σκοπό να κρατήσω άλλη ρομ θα περιμένω να ωριμάσει αρκετά το cooking των 6.5 και να δούμε κάτι αξιόλογο. Στο ενδιάμεσο, έχω φλασάρει μια-δύο φορές άλλες ρομ του Πάνου για να μπορέσω να εκφέρω την άποψή μου και να τον βοηθήσω και γω με το feedback μου να συνεχίσει κι αυτός την εξαιρετική δουλειά που κάνει. Αυτά κι από μένα σχετικά με τις roms. Τώρα, μια ερωτησούλα. Θέλω να αγοράσω δεύτερη μπαταρία για το HD. Περιμένω προτάσεις (αν γίνεται με την εμπειρία τους από τη μπαταρία και όχι απλά τι αγόρασαν) από όσους έχουν προχωρήσει σε τέτοια αγορά. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 εχεις ενα link να την δοκιμασω;που στο καλο ειναι στο xda;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 εχεις ενα link να την δοκιμασω;που στο καλο ειναι στο xda;:confused: Ο Onkolog βγάζει τα Links όταν ανεβάζει άλλες. Πρέπει να την έχει ο zaharakis σε ένα rapidshare. Αν δεν την έχει να στην ανεβάσω εγώ σήμερα το βράδυ. Προσοχή όμως. Είναι χωρίς manilla (tf3d)!! Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Ο Onkolog βγάζει τα Links όταν ανεβάζει άλλες. Πρέπει να την έχει ο zaharakis σε ένα rapidshare. Αν δεν την έχει να στην ανεβάσω εγώ σήμερα το βράδυ. Προσοχή όμως. Είναι χωρίς manilla (tf3d)!!αααα και λεω τετοια στραβομαρα;:Dοκ μην σε βαλω στον κοπο,αν δεν απαντησει ο μητσος σου στελνω pm να κανεις το ψυχικο,για το μανιλα δεν με ενδιαφερει,το ψιλοβαρεθηκα μετα απο 3 μηνες,σε ευχαριστω παντως;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Ας αναφέρω και γω τη δική μου εμπειρία σχετικά με το flashing του HD............. Αυτά κι από μένα σχετικά με τις roms. Τώρα, μια ερωτησούλα. Θέλω να αγοράσω δεύτερη μπαταρία για το HD. Περιμένω προτάσεις (αν γίνεται με την εμπειρία τους από τη μπαταρία και όχι απλά τι αγόρασαν) από όσους έχουν προχωρήσει σε τέτοια αγορά. Νίκο σωστά όσα λες. Η ρομ που επιλέγει καθένας έχει και υποκειμενική διάσταση. Δηλαδή το πως αντιδρά εκεί που την χρησιμοποιείς. Εμενα πχ με ενδιαφέρουν 2-3 απλά πραγματάκια. Δεν θέλω να βλέπω κλεψύδρα η δισταγμό στο άνοιγμα καμιας εφαρμογής. Θέλω το inbox στα mails μου να ανοίγει ακαριαία, θέλω ευκολία και ταχύτητα στην χρήση. Στην παρούσα φάση έχω ελευθερο χρόνο γιατί έχουμε μικρό παιδί οπότε εχω την δυνατότητα να δοκιμάζω αρκετές ρομ. Εχω καταφέρει να στηνω την συσκευη μου σε ελάχιστο χρόνο, ειδικά στις ρομ του Πάνου που περιέχουν τα πάντα, σε 20' το τηλέφωνο μου είναι έτοιμο για χρήση. Αυτή την στιγμή έχω βρει δυο ρομ που κάνουν σε μένα αυτά που θέλω. Η μια είναι η clean του Πάνου και η άλλη είναι η vanilla για να έχω μανιλα χωρίς επιβάρινση σε ταχύτητα κλπ. Από χθες ξαναπέρασα την vanilla γιατι θέλω να την δοκιμάσω επισταμένα για τυχόν bags & time bomb επειδή την θέλει ο παιδίατρος της κόρης μου και καθ'ότι δεν φλασάρει συχνά, μην πάθει καμια πλάκα. Την είδε σε λειτουργία και τρελάθηκε. Δεν είναι κανας τυχαίος, έχει HTC χρόνια. Την περνάω για δεύτερη φορά μετά από "σκέτη" ρομ και διαπιστώνω ότι κάνει όλα όσα θέλω στον ίδιο χρόνο με οποιαδήποτε SL συν του ότι έχω και το μανιλα και τον πλήρες τοπαζ dialer. To browsing επίσης είναι άψογο. Χρειάστηκα ολιγόλεπτη προσαρμογή γιατι οταν μετακινούμαι σε μια σελίδα η ταχύτητα έιναι εκπληκτική και θέλει απαλές κινήσεις για να μην βρισκεσαι από την μια άκρη στην άλλη. Το σημαντικότερο όλων η μπαταρία. Εχει παρα πολυ καλή διαχείριση για τοπαζ ρομ. Τουλάχιστον σ αυτό το θέμα είναι καλύτερη απο οποιαδήποτε ρομ του onkolog αλλα και των περισσοτερων που κυκλοφορούν. Είναι κάτι σαν την 2.4 GR του Πάνου. Κάτι άλλο, όσοι χρησιμοποιούν τοπαζ, θα έχουν προσέξει ότι αν δεν έχουν ριξει το cabaki με το κλασσικό start menu, μόλις φορτώσουν το "programs" με εφαρμογές, παρατηρείται ένας δισταγμός στο άνοιγμα. Σ' αυτήν δεν καταλαβαίνεις τίποτα, ανοίγει ακαριαία ακόμα και όταν η μνήμη φτάνει στο 59% που είναι το μόνο αρνητικό, αλλα φυσιολογικό για τοπαζ. Για να φτάσει τόσο ψηλά, χρειάζεται αρκετό browsing. Δεν ανεβαίνει πάνω από 54% με νορμάλ χρήση. Ειλικρινά με τέτοιες ρομ χαίρομαι το τηλέφωνο μου. Εχει official οψη αλλά "κάτω από το καπό, κρύβεται κινητήρας διαμάντι". Και πάλι όμως αυτό δεν σημαίνει ότι κάνει σε όλους. Ποτέ δεν λέω βάλτε την, αυτό που εννοώ πάντα οταν μιλάω για κάποια ρομ, είναι δοκιμάστε την. Πάμε στο θεμα μπαταρίας που ρωτάς. Εχω αγοράσει 2 απο Netimes. Δεν υπάρχει κανενα πρόβλημα ασφάλειας τις χρησιμοποιώ την μια μετά τα Χριστουγεννα αν θυμάμαι καλά και την δευτερη 1,5 μήνα. Όμως είναι πολύ κατώτερες απο την γνήσια σε αντίθεση με αυτές που είχα αγοράσει από τον ιδιο για το diamond. Αδειάζουν τουλάχιστον 20% πιο γρήγορα. Αλλά κάνω την δουλειά μου γιατι τις έχω πάντα φορτισμένες και τις δυο. Την γνήσια την φορτώνω μόνο από το laptop ενω αυτές με εξτρα φορτιστή έξω από την συσκευή, Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Από χθες ξαναπέρασα την vanilla γιατι θέλω να την δοκιμάσω επισταμένα για τυχόν bags & time bomb επειδή την θέλει ο παιδίατρος της κόρης μου και καθ'ότι δεν φλασάρει συχνά, μην πάθει καμια πλάκα. Την είδε σε λειτουργία και τρελάθηκε. Δεν είναι κανας τυχαίος, έχει HTC χρόνια. Την περνάω για δεύτερη φορά μετά από "σκέτη" ρομ και διαπιστώνω ότι κάνει όλα όσα θέλω στον ίδιο χρόνο με οποιαδήποτε SL συν του ότι έχω και το μανιλα και τον πλήρες τοπαζ dialer. To browsing επίσης είναι άψογο. Χρειάστηκα ολιγόλεπτη προσαρμογή γιατι οταν μετακινούμαι σε μια σελίδα η ταχύτητα έιναι εκπληκτική και θέλει απαλές κινήσεις για να μην βρισκεσαι από την μια άκρη στην άλλη. Το σημαντικότερο όλων η μπαταρία. Εχει παρα πολυ καλή διαχείριση για τοπαζ ρομ. Τουλάχιστον σ αυτό το θέμα είναι καλύτερη απο οποιαδήποτε ρομ του onkolog αλλα και των περισσοτερων που κυκλοφορούν. Είναι κάτι σαν την 2.4 GR του Πάνου. Κάτι άλλο, όσοι χρησιμοποιούν τοπαζ, θα έχουν προσέξει ότι αν δεν έχουν ριξει το cabaki με το κλασσικό start menu, μόλις φορτώσουν το "programs" με εφαρμογές, παρατηρείται ένας δισταγμός στο άνοιγμα. Σ' αυτήν δεν καταλαβαίνεις τίποτα, ανοίγει ακαριαία ακόμα και όταν η μνήμη φτάνει στο 59% που είναι το μόνο αρνητικό, αλλα φυσιολογικό για τοπαζ. Για να φτάσει τόσο ψηλά, χρειάζεται αρκετό browsing. Δεν ανεβαίνει πάνω από 54% με νορμάλ χρήση. Ειλικρινά με τέτοιες ρομ χαίρομαι το τηλέφωνο μου. Εχει official οψη αλλά "κάτω από το καπό, κρύβεται κινητήρας διαμάντι". , Αυτή την εντύπωση μου έδωσε και μένα, πάρα πολύ καλή αλλά πρέπει να κάνεις κάποιες ρυθμίσεις για τη φέρεις στα μέτρα σου (η περιστροφή της οθόνης δεν είναι ενεργοποιημένη, έχει μικρή γραμματοσειρά κτλ), αλλά είπαμε τα πάντα είναι υποκειμενικά και εξαρτάται τη χρήση και τις συνήθειες! Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Αυτή την εντύπωση μου έδωσε και μένα, πάρα πολύ καλή αλλά πρέπει να κάνεις κάποιες ρυθμίσεις για τη φέρεις στα μέτρα σου (η περιστροφή της οθόνης δεν είναι ενεργοποιημένη, έχει μικρή γραμματοσειρά κτλ), αλλά είπαμε τα πάντα είναι υποκειμενικά και εξαρτάται τη χρήση και τις συνήθειες! Αυτά είναι πολύ εύκολο να ρυθμιστούν. Της έχω αλλάξει γραμματοσειρά, την έχω μεγαλώσει μεσω registry και έχω landscape σε mail & sms To manila δεν θέλω να εχει landscape. Είναι κάτι που κάνω σε όλες τις ρομ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 @ te_salat Οι ρυθμίσεις για τη γραμματοσειρά που άλαλξες είναι αυτές που δίνει στο θέμα της vanilla ο δημιουργός ή έτρεξες το cab για τα μενού? Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Πάμε στο θεμα μπαταρίας που ρωτάς. Εχω αγοράσει 2 απο Netimes. Δεν υπάρχει κανενα πρόβλημα ασφάλειας τις χρησιμοποιώ την μια μετά τα Χριστουγεννα αν θυμάμαι καλά και την δευτερη 1,5 μήνα. Όμως είναι πολύ κατώτερες απο την γνήσια σε αντίθεση με αυτές που είχα αγοράσει από τον ιδιο για το diamond. Αδειάζουν τουλάχιστον 20% πιο γρήγορα. Αλλά κάνω την δουλειά μου γιατι τις έχω πάντα φορτισμένες και τις δυο. Την γνήσια την φορτώνω μόνο από το laptop ενω αυτές με εξτρα φορτιστή έξω από την συσκευή, Εξωτερικό φορτιστή ποιόν έχεις; Γιατί ο φίλος μας στο nettimes έχει ένα με κινέζικο (???) αντάπτορα απ' ότι φαίνεται στις φωτογραφίες. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Εξωτερικό φορτιστή ποιόν έχεις; Γιατί ο φίλος μας στο nettimes έχει ένα με κινέζικο (???) αντάπτορα απ' ότι φαίνεται στις φωτογραφίες. Ναι αυτον εχω. Μια χαρα κανει την δουλεια του. τον χρησιμοποιω απο την εποχη Diamond Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Ναι αυτον εχω. Μια χαρα κανει την δουλεια του. τον χρησιμοποιω απο την εποχη Diamond Είναι ευρωπαϊκός? Αυτό με απασχολεί. Κάνει για ευρωπαϊκές μπρίζες; Και μπαταρίες λες αυτές; Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periptero Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Παιδια εχω μια απορια... Νεος κατοχος του HD, δεν εχω αρχισει ακομη με τις unofficial roms. Παρολα αυτα εριξα το επισημο update που δινει η HTC. Εγκατεστησα και τα Ελληνικα και εριξα και το sms fix για 160 χαρακτηρες...Και το εριξα ΣΩΣΤΑ αφου διαβασα προσεκτικα ολες τις οδηγιες ΑΛΛΑ...για να στειλω sms με 160 χαρακτηρες πρεπει να παω μονο απο το touchflo (να παω στα μηνυματα δηλαδη και να πατησω το "επανω δεξια" εικονιδιο )!!! Αν ομως παω επαφες, (διαλεξω μια) και πατησω "αποστολη sms", με το που αρχισω να γραφω γυρναει σε 70 χαρακτηρες!!! Πηρα τηλ στην HTC και μου ειπανε να κανω hard reset και να ξαναριξω το fix για 160 χαρακτηρες. Εχει συμβει και σε αλλον αυτο ?Υπαρχει τροπος χωρις hard reset να διορθωθει το προβλημα ? (μιλαω παντα για μια λυση με την original Rom και χωρις εχτρα προγραμματα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Παιδια εχω μια απορια... Νεος κατοχος του HD, δεν εχω αρχισει ακομη με τις unofficial roms. Παρολα αυτα εριξα το επισημο update που δινει η HTC. Εγκατεστησα και τα Ελληνικα και εριξα και το sms fix για 160 χαρακτηρες...Και το εριξα ΣΩΣΤΑ αφου διαβασα προσεκτικα ολες τις οδηγιες ΑΛΛΑ...για να στειλω sms με 160 χαρακτηρες πρεπει να παω μονο απο το touchflo (να παω στα μηνυματα δηλαδη και να πατησω το "επανω δεξια" εικονιδιο )!!! Αν παω επαφες, (διαλεξω μια) και πατησω "αποστολη sms", με το που αρχισω να γραφω γυρναει σε 70 χαρακτηρες!!! Πηρα τηλ στην HTC και μου ειπανε να κανω hard reset και να ξαναριξω το fix για 160 χαρακτηρες. Εχει συμβει και σε αλλον αυτο ?Υπαρχει τροπος χωρις hard reset να διορθωθει το προβλημα ? (μιλαω παντα για μια λυση με την original Rom και χωρις εχτρα προγραμματα) O πρώτος τρόπος που περιγράφεις είναι μέσω της κλασσικής εφαρμογής messaging των windows mobile που χρησιμοποιούμε όλοι. Αλλά και ο δέυτερος τρόπος που περιγράφεις την ίδια εφαρμογή θα έπρεπε να σου ανοίγει. Αν πας στο people tab και επιλέξεις από κει αποστολή sms με πόσους χαρακτήρες στέλνει; Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periptero Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 O πρώτος τρόπος που περιγράφεις είναι μέσω της κλασσικής εφαρμογής messaging των windows mobile που χρησιμοποιούμε όλοι. Αλλά και ο δέυτερος τρόπος που περιγράφεις την ίδια εφαρμογή θα έπρεπε να σου ανοίγει. Αν πας στο people tab και επιλέξεις από κει αποστολή sms με πόσους χαρακτήρες στέλνει; Αυτο εννοω επαφες (people tab). Οταν πηγαινω εκει, βρισκω μια επαφη και παταω αποστολη sms βλεπω 160 οκ.ΑΛΛΑ μολις αρχισω να πληκτρολογο το μηνυμα γυρναει σε 70. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts