zaharakis Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Δημήτρη να φλασάρεις. Εχω δοκιμάσει την πιο απλή του την vanilla που ειναι σχεδον foul, δηλαδη ο άνθρωπος εχει πετάξει μονο τα εντελως άχρειστα οπως κάνει ο πανος στις δικες του. Δεν είναι καν light. Διαβασε τα threads του και διάλεξε μια και δοκίμασε την. Είδες αυτό που φωνάζω για τα 6.5? Είναι ολες πιο αργές. Παραπονέθηκαν στο τυπο που εκανε τις μετρισεις οτι επρεπε να τις βάλει ξεχωριστα κλπ κλπ το εκανα και απλα ξαναγυριζω πισω:!: ρε παδια δεν υπαρχει καλυτερη ρομ απο αυτην που δουλευω... τι τοξικ κ χημικα μου λετε??αν αυτη ειναι γρηγορη τοτε τι να πω για του μλκα του αραβα της 5ης μαιου????για 6.1 μιλαω παντα ετσι?τα 6.5 δεν υπαρχουν για μενα!! οποτε θα κλεισω τον μηνα μου με την ιδια ρομ κ ...δεν σας ξανακουω:happy: ειμαι κ με ενα χερι απο χθες...:( Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 το εκανα και απλα ξαναγυριζω πισω:!: ρε παδια δεν υπαρχει καλυτερη ρομ απο αυτην που δουλευω... τι τοξικ κ χημικα μου λετε??αν αυτη ειναι γρηγορη τοτε τι να πω για του μλκα του αραβα της 5ης μαιου????για 6.1 μιλαω παντα ετσι?τα 6.5 δεν υπαρχουν για μενα!! οποτε θα κλεισω τον μηνα μου με την ιδια ρομ κ ...δεν σας ξανακουω:happy: ειμαι κ με ενα χερι απο χθες...:( Δημήτρη sorry αλλα δεν θα συμφωνήσω καθόλου.:happy: Του αραβα καλη ήταν για οταν βγήκε.;) Εγώ βάζω στοιχημα με οποιον θελει να ανοίξουμε το igo8 βαρυ οπως το εχω με gurjon skin. Εγώ με την vanilla που εχει μανιλα και είναι φουλ κι εσυ με την σουπερ του αραβα. Να δουμε σε ποια θα ανοίξει πρώτο. Με την onkolog μου εβγαζε κλεψυδρα με την vanilla απλά κάνει μερικά κλάσματα πριν εμφανίσει την start icon. Αλλα τι λέω εδώ μου έβγαζε κλεψυδρα όταν πήγαινα να ανοίξω τα sms:lol: Δειτε και τα benchmark της, το μικρότερο και το μεγαλύτερο αλλά foul στημενη ε, όχι μετά από hard reset. http://www.image-upload.net/images/bdy14p3ivsh1tcrsg4vp.jpg Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talentscout Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Εχω φτιάξει ένα wallpaper 480 x 800 και όταν το βάζω στο hd χαλάει η ποιότητα, όταν πάλι το ανοίξω με resco photo τα χρώματα είναι όπως του υπολογιστή...ξέρετε αν φτιάχνει αυτό? Και κάτι ακόμα, οι πάνω και κάτω μπάρες (έναρξη, συντομεύσεις & προγράμματα) γίνεται να γίνουν διάφανες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Δημήτρη sorry αλλα δεν θα συμφωνήσω καθόλου.:happy: Του αραβα καλη ήταν για οταν βγήκε.;) Εγώ βάζω στοιχημα με οποιον θελει να ανοίξουμε το igo8 βαρυ οπως το εχω με gurjon skin. Εγώ με την vanilla που εχει μανιλα και είναι φουλ κι εσυ με την σουπερ του αραβα. Να δουμε σε ποια θα ανοίξει πρώτο. Με την onkolog μου εβγαζε κλεψυδρα με την vanilla απλά κάνει μερικά κλάσματα πριν εμφανίσει την start icon. Αλλα τι λέω εδώ μου έβγαζε κλεψυδρα όταν πήγαινα να ανοίξω τα sms:lol: Δειτε και τα benchmark της, το μικρότερο και το μεγαλύτερο αλλά foul στημενη ε, όχι μετά από hard reset. http://www.image-upload.net/images/bdy14p3ivsh1tcrsg4vp.jpg Κωστη μολις τελειωσα το resore κ ειμαι ευτυχισμενος με την ρομ που δουλευω πλεον. στην καθημερινοτα μου δεν εχω δει κατι καλυτερο οποτε ειμαι μια χαρα με αυτην. εγω δεν δουλευω igo παρα μονο dest 6.1 k 7 οποτε δεν προκειται να δω ποτε την κλεψυδρα που λες:D μονο κ μονο ο τροπος που αργουσε να ανοιξει τον φακελο windows εφτανε για να την βγαλω αμεσως! τελικα θα σπασω το ρεκορ μου κ θα κλεισω μηνα με την ιδια ρομ! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Κωστη μολις τελειωσα το resore κ ειμαι ευτυχισμενος με την ρομ που δουλευω πλεον. στην καθημερινοτα μου δεν εχω δει κατι καλυτερο οποτε ειμαι μια χαρα με αυτην. εγω δεν δουλευω igo παρα μονο dest 6.1 k 7 οποτε δεν προκειται να δω ποτε την κλεψυδρα που λες:D μονο κ μονο ο τροπος που αργουσε να ανοιξει τον φακελο windows εφτανε για να την βγαλω αμεσως! τελικα θα σπασω το ρεκορ μου κ θα κλεισω μηνα με την ιδια ρομ! Ε τότε βάλε την Clean του Πάνου που ανοίγει τα windows ακόμα πιο γρήγορα:D Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreasM77 Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 ωραια,εβγαλα ακρη για το πως να περασω cooked roms,απλα θα ηθελα μια βοηθεια ακομα.Πως μπορω να παρω backup της μαμας ρομ και του μαμα spl για να τα ξαναπερασω σε περιπτωση που χρειαστω την εγγυηση μου...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 ωραια,εβγαλα ακρη για το πως να περασω cooked roms,απλα θα ηθελα μια βοηθεια ακομα.Πως μπορω να παρω backup της μαμας ρομ και του μαμα spl για να τα ξαναπερασω σε περιπτωση που χρειαστω την εγγυηση μου...? Δεν χρειάζεται back up για να ξαναπεράσεις την οριγιναλ ρομ. Back up θα πάρεις για αν τυχον επανελθεις, να μην ξαναστήνεις την συκευη σου. backup παίρνουμε με το προγραμμα sprite backup αν ψάξεις θα το βρεις. Πριν φλασαρεις βεβαιώσου οτι εχεις κατανοησει την διαδικασία καλά. Δεν θα συμβεί κάτι στην συσκευη σου αλλα θα ταλαιπωρηθεις αν δεν κάνεις κάτι σωστά. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreasM77 Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 σ ευχαριστω για την απαντηση.εχεις διαθεση να σε ρωτησω 2 πραγματα ακομα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 σ ευχαριστω για την απαντηση.εχεις διαθεση να σε ρωτησω 2 πραγματα ακομα? ρωτα οτι θες υπαρχουν πολλοι εδω να βοηθησουν Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreasM77 Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 ωραιος...λοιπον,η συσκευη ειναι καινουρια,δεν εχει τοσα πολλα πανω οποτε και back up να μην κανω δεν παιζει προβλημα.Ας πουμε λοιπον οτι φλασαρω με αλλη ρομ,και ολα πανε καλα.Μετα για να γυρισω στα stock,τι θα χρειαστω?επισης μου ειπες οτι δεν θα παθει κατι η συσκευη,δεν εχω κινδυνο δηλαδη απο bad flash,ή ακομα και brickαρισμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 ναι το ειχα δει το δοκιμασα αλλα...τελικα την λυση την εδωσε η το advanced config οποτε του δουλευει προς το παρων μια χαρα:),παντως λιγο που την δουλεψα την συσκευη μου φανηκε αρκετα καλη,εγω αυτη την στιγμη ειμαι με αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=509423 και δεν εχω βρει καποιο προβλημα,μου δουλευει αψογα εδω και 2 μερες Πολύ καλή, γρήγορη και σταθερή όσο τη δοκίμασα, αλλά μου την έσπασαν δύο πράγματα: ότι θέλει ένα σωρό ρυθμίσεις για να τη φέρεις στα μέτρα σου και η μικρή γραμματοσειρά που χρησιμοποιεί! Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 ωραιος...λοιπον,η συσκευη ειναι καινουρια,δεν εχει τοσα πολλα πανω οποτε και back up να μην κανω δεν παιζει προβλημα.Ας πουμε λοιπον οτι φλασαρω με αλλη ρομ,και ολα πανε καλα.Μετα για να γυρισω στα stock,τι θα χρειαστω?επισης μου ειπες οτι δεν θα παθει κατι η συσκευη,δεν εχω κινδυνο δηλαδη απο bad flash,ή ακομα και brickαρισμα? Για να επανέλθεις θα πρεπει να φλασάρεις ξανα την οριτζιναλ. μαλλον θα εχεις συσκευη με ελληνικη ρομ της ACE. Σ' αυτην την περίπτωση η επαναφορά προυποθέτει να φλασάρεις την ρομ που είχε οταν το πήρες και μετά να βάλεις τα ελληνικά. Επειδή εγω εχω αγγλική συσκευή δεν μπορώ να σου πω λεπτομέριες. Όμως υπάρχουν πολλα μέλη με ελληνικές συσκευές να σε βοηθήσουν. Τώρα ειδικά το HD είναι σκυλί στο φλασάρισμα. Δεν έχει παρατηρηθεί κανενα κρούσμα μέχρι τώρα. Με το που τρέξεις το uspl η συσκευη σου ξεκλειδωνεται στιγμιαία μέχρι να φλασάρεις. Αν για παραδειγμα τρεξεις το uspl αλλά για κάποιο λόγο δεν φλασάρεις, μ' ενα soft reset από πισω, επανερχεσαι κανονικά οπως ήσουν Πριν ξεκινησεις πες μας ποια ακριβως ρομ φοράς τώρα, γιατι αν είσαι σε ρομ 1.14.... θα πρεπει πρωτα να φλασαρεις την official 1.56 και μετα με uspl 2.5 πας σε οποια ρομ θέλεις. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 μιας και ειναι της μοδας τα bench μετρησα την lite(την περασμενη)του onko sorry που δεν εχω screenshot αλλα δεν το εχω βαλει σαν εφαρμογη Integer;328.6692;Moves/25 usec Floating point;7.486;MWIPS RAM access;578;Speed index Draw bitmaps;789;Speed index Main storage (write);1981.30;KB/sec Main storage (read);7856.78;KB/sec Storage Card (write);1534.08;KB/sec Storage Card (read);7670.41;KB/sec File List;2427;Items/s FL: Storage Card;3007;Items/s SKTools loading;4957;ms Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreasM77 Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 ειλικρινα ευχαριστω για τις απαντησεις.την 1,56 φοραω ναι απο ace,ελληνικη...αυριο θα το επιχειρησω και ισως σε ενοχλησω με ενα πμ.Καλο βραδυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nemogr Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Παιδια το ρολοι μας με το καρτελακι....Αλλαζει???Μπορω να βρω καπου θεματα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jparalias Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Βοήθεια!! Είχα περάσει προ ενός μήνα την έκδοση Black Pearl GR 2.3 του Πάνου. Ξαφνικά, πριν λίγα λεπτά βλέποντας την οθόνη του τηλεφώνου διαβάζω: "Με τον τρόπο αυτό ολοκληρώνονται οι δοκιμές beta αυτής της έκδοσης λογισμικού. Σας ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο που δαπανήσατε για να μας βοηθήσετε να φτιάξουμε ένα εκπληκτικό προϊόν για τους πελάτες μας. Για να λάβετε μια νεότερη έκδοση ή περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε ξανά την τοποθεσία web που χρησιμοποιήσατε για τη λήψη της τρέχουσας έκδοσης beta". :wacko::wacko: 1) Μα καλά, έχουν οι ρομ του Πάνου ημερομηνία λήξης; Πού αναφέρεται αυτό το πράγμα, γιατί εγώ δεν είχα καν ιδέα; 2) Οι νεότερες εκδόσεις (π.χ. 2.9) έχουν την ίδια "παρενέργεια"; 3) Το σημαντικότερο: τι πρέπει να κάνω τώρα; Έμεινα μέσα στα ξημερώματα ξαφνικά χωρίς τηλέφωνο!! 4) Μπορώ να περάσω τη μαμίσια ρομ και πώς, καθότι θέλω να στείλω τη συσκευή και στο σέρβις της Θεσσαλονίκης με την ευκαιρία (σχεδόν αδύνατη λήψη ραδιοσταθμών fm); Κάθε βοήθειά σας ευπρόσδεκτη, αν και θα ασχοληθώ αναγκαστικά από αύριο το απόγευμα (πρακτικά θα είμαι μια μέρα χωρίς τηλεφωνο), αν όλα πάνε καλά!! Όσο ζω, μαθαίνω και άλλη λαχτάρα να μη με βρει!! :(:( Σας ευχαριστώ!! :O Παράθεση jparalias.blogspot.com Περί ανέμων και υδάτων (ενίοτε όμως ανεμοστροβίλων & πλημμυρών)... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 βαλε την συσκευη σε bootloader και περασε την official,λογικα δεν θα εχεις προβλημα(δεν εχεις κανει hspl ετσι?) 2.δοκιμασεσ hard reset,αν μετα αφησεις μια παλια ημερομηνια,ισως ανοιξει,και θα φλασαρεις την official κανονικα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Βοήθεια!! Είχα περάσει προ ενός μήνα την έκδοση Black Pearl GR 2.3 του Πάνου. Ξαφνικά, πριν λίγα λεπτά βλέποντας την οθόνη του τηλεφώνου διαβάζω: "Με τον τρόπο αυτό ολοκληρώνονται οι δοκιμές beta αυτής της έκδοσης λογισμικού. Σας ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο που δαπανήσατε για να μας βοηθήσετε να φτιάξουμε ένα εκπληκτικό προϊόν για τους πελάτες μας. Για να λάβετε μια νεότερη έκδοση ή περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε ξανά την τοποθεσία web που χρησιμοποιήσατε για τη λήψη της τρέχουσας έκδοσης beta". :wacko::wacko: 1) Μα καλά, έχουν οι ρομ του Πάνου ημερομηνία λήξης; Πού αναφέρεται αυτό το πράγμα, γιατί εγώ δεν είχα καν ιδέα; 2) Οι νεότερες εκδόσεις (π.χ. 2.9) έχουν την ίδια "παρενέργεια"; 3) Το σημαντικότερο: τι πρέπει να κάνω τώρα; Έμεινα μέσα στα ξημερώματα ξαφνικά χωρίς τηλέφωνο!! 4) Μπορώ να περάσω τη μαμίσια ρομ και πώς, καθότι θέλω να στείλω τη συσκευή και στο σέρβις της Θεσσαλονίκης με την ευκαιρία (σχεδόν αδύνατη λήψη ραδιοσταθμών fm); Κάθε βοήθειά σας ευπρόσδεκτη, αν και θα ασχοληθώ αναγκαστικά από αύριο το απόγευμα (πρακτικά θα είμαι μια μέρα χωρίς τηλεφωνο), αν όλα πάνε καλά!! Όσο ζω, μαθαίνω και άλλη λαχτάρα να μη με βρει!! :(:( Σας ευχαριστώ!! :O Πολλα από τα builds που χρησιμοποιουνται για cooked rom έχουν χρονο λήξης. Οι περισσότερο δεν το αντιμετοπίζουμε γιατι μεχρι να φτασει η χρονικη στιγμη αυτή, εχουμε φλασαρει αλλες 10 φορές. Μην πανικοβαλεσαι, κανε οτι σου ειπε ο alex. Αν μπεις στο boot ακομα και με Hrspl γίνεται. Απλά θα φλασαρεις μια αλλη cooked και μετα θα κάνεις την διαδικασία απεγκαταστασης του Hrspl. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 αλο μπόυζζ.. δεν μπορω να βρω ποιο κλειδι αλλάζουμε για να αυξήσουμε τα tabs στην οπερα. Θυμάτε κάποιος?? Πληκτρολογείς opera:config στη γραμμή διευθύνσεων. Preferences User Prefs\Maximum Allowed Tabs. H στην γραμμή αναζήτησης πληκτρολογείς tabs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MoUCLAs Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Πληκτρολογείς opera:config στη γραμμή διευθύνσεων. Preferences User Prefs\Maximum Allowed Tabs. H στην γραμμή αναζήτησης πληκτρολογείς tabs θενκς.. και εκει εψαξα.. αλλα είναι τόσες πολλές οι επιλογες.. την αναζήτηση δεν την είχα προσεξει.. Επίσης κάτω χαμηλά στο UserPref πρεπει να πατήθεί και το Save. αλλιώς δεν κανει τπτ.. :P:wacko: Παράθεση http://www5.picfront.org/picture/ppt2du2p1/img/banner-new-2008-09_WeCapture_YouWatch.jpg http://www.eikonostoixeio.eu/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nemogr Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Παιδια το ρολοι μας με το καρτελακι....Αλλαζει???Μπορω να βρω καπου θεματα???? Δεν υπαρχει τπτ παιδια???:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Δεν υπαρχει τπτ παιδια???:( http://www.navimania.gr/showpost.php?p=184713&postcount=36 http://www.image-upload.net/images/j947mq2kdolo4f2czr.jpg Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Δημήτρη να φλασάρεις. Εχω δοκιμάσει την πιο απλή του την vanilla που ειναι σχεδον foul, δηλαδη ο άνθρωπος εχει πετάξει μονο τα εντελως άχρειστα οπως κάνει ο πανος στις δικες του. Δεν είναι καν light. Διαβασε τα threads του και διάλεξε μια και δοκίμασε την. Είδες αυτό που φωνάζω για τα 6.5? Είναι ολες πιο αργές. Παραπονέθηκαν στο τυπο που εκανε τις μετρισεις οτι επρεπε να τις βάλει ξεχωριστα κλπ κλπ Κώστα να μην κάνεις τίποτα. Βρες κάποιον με HD, παρακάλεσε τον βαλει την ιδια γνησια με σενα και χωρίς να εχετε βάλει τίποτα άλλο εκτός απο επαφές δοκιμαστε στο ίδιο σημειο για το wifi. Επίσης βάλε και την κάρτα σου στο άλλο HD και δες το σημα πάλι στο ίδιο σημείο. Το ακουστικό παιζει μουσικη? αν ναι σημαινει οτι δεν ειναι hardware προβλημα. Ξαναφλασάρισε την γνησια ε μουσικη νομιζω παιζει απο το πισω ηχειο της ανοικτης ακροασης.εγω εχω προβλημα με το ακουστικο, σε κατασταση κλησης δεν ακουω τιποτα,ακουω τον αλλο μονο αν το γυρισω στην ακροαση....... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 δωστε και μενα ενα ling βρε παιδια με την τελευτεα ρομ του πανου ελληνικη βεβαια γιατι εχω μπερδευτη ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nemogr Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 δωστε και μενα ενα ling βρε παιδια με την τελευτεα ρομ του πανου ελληνικη βεβαια γιατι εχω μπερδευτη ????? Oριστε!!!! http://rapidshare.com/files/237461795/Black_Pearl_v2.9_WWE_GR-EN_keyboards.zip :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts