Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξαναπέρασες τη ROM; Hard reset έκανες;

την ξαναμαναφορτωνω ειναι στο 30%:) γιανα δουμε τι θα δουμε παρεπιπτοντος την παλια ρομ 1.14 που μπορω να την βρω ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δες και την vanilla του kwbr! ;)

Για να το λες εσυ κάτι θα ξέρεις;)

Θα την δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία.:D

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

την ξαναπερασα ....ουφ τα παραταω με εσπασε τα νευρα,λογο της αλλοιωσης χρωματων δεν μπορω να τικαρω τον σταυρο στην align screen και να προχωρησει στο customization :knife::dash:
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
παρεπιπτοντος την παλια ρομ 1.14 που μπορω να την βρω ?

Έχεις ελληνική συσκευή ή όχι; Ρωτάω γιατί είναι διαφορετική η ROM.

Εάν έχεις ελληνική συσκευή...

http://rapidshare.com/files/194127710/HTC_Stock_ROM_BLACKSTONE_1.14.401.3__22273__WWE.zip

Της λείπει το Radio και πρέπει να το βάλεις χωριστά... http://www.4shared.com/file/78466228/660313bf/HD_Blackstone_Radio_1092514.html

Και τα ελληνικά της ACE... θα τα ανεβάσουμε κάποια στιγμή.

Modpic.gif

την ξαναπερασα ....ουφ τα παραταω με εσπασε τα νευρα,λογο της αλλοιωσης χρωματων δεν μπορω να τικαρω τον σταυρο στην align screen και να προχωρησει στο customization :knife::dash:

Δεν παρακολούθησα το πρόβλημα σου απο την αρχή.

Αν κατάλαβα καλά, απο την μαμισια φλασάρισες την 1.56 official και έχασες το συμπαν.

Δεν πιστευω να χρησιμοποιήσες κανα uspl για να φλασάρεις την 1.56?

Την 1.56 την κατέβασες από το site της HTC?

Στην τελευταία σου προσπάθεια πέρασες ξανα την 1.14 η πάλι κατευθείαν την 1.56?

Δεν δικαιολογείται πάντως κάτι τέτοιο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Έχεις ελληνική συσκευή ή όχι; Ρωτάω γιατί είναι διαφορετική η ROM. Εάν έχεις ελληνική συσκευή...

Γιαννη, νομιζω εχει συσκευη απο Expansys, νομιζω ....................

Κωστα, επιβεβαιωσε :worry:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

• Administrators
Αρκεί να μας πει ποια επίσημη 1.56 φοράει η συσκευή officially και θα καταλάβουμε εάν πρόκειται για ευρωπαϊκή ή αγγλική συσκευή και κατά συνέπεια ποια 1.14 χρειάζεται ακριβώς.

Modpic.gif

Αρχικό μήνυμα από athanaso77

Δες και την vanilla του kwbr!

Για να το λες εσυ κάτι θα ξέρεις

Θα την δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία.

Λοιπόν την φλασάρισα.

Γιαννη μυρίζομαι κάτι καλό αν και δεν έχω βάλει ακομα ουτε ενα πρόγραμμα.

Πως το κατάλαβα?

Κυρίως από την ταχύτητα που ανοίγει το start menu και απο το πολυ γλυκο τρεξιμο του touch flo.

Θα επανελθω με εντυπώσεις αυριο.

• Administrators
Κώστα εάν προσέξεις, στο background τρέχει μονίμως ο Opera. Εάν τον κλείσεις ξανανοίγει αμέσως μόνος του. Στα τελευταία post του εν λόγω thread στο XDA δίνω δύο registry tweaks για να το αποφύγεις αυτό και όταν τον κλείνεις, να κλείνει πραγματικά. Εάν το κάνεις αυτό θα κερδίσεις αρκετή RAM η οποία κρατιέται σε χαμηλά επίπεδα για την κατηγορία.

Modpic.gif

Κώστα εάν προσέξεις, στο background τρέχει μονίμως ο Opera. Εάν τον κλείσεις ξανανοίγει αμέσως μόνος του. Στα τελευταία post του εν λόγω thread στο XDA δίνω δύο registry tweaks για να το αποφύγεις αυτό και όταν τον κλείνεις, να κλείνει πραγματικά. Εάν το κάνεις αυτό θα κερδίσεις αρκετή RAM η οποία κρατιέται σε χαμηλά επίπεδα για την κατηγορία.

Γιάννη το ένα είναι αυτό

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Opera\Preload\RealExit που το γυρνάμε από το 0 σε 1. Το άλλο ποιό είναι;

• Administrators

Ναι Νίκο αλλά αυτό μόνο του δεν αρκεί πάντα.

Χρειάζεται και αυτό... HKLM\Software\HTC\PushInternetEngine\Enable από 1 σε 0

Modpic.gif

παιδια σημερα πηγα σε ενα καφε στην γλυφαδα εψαξα τα wifi βρηκε 3-4 που ελεγε unsecured το ενα ειχε καλο σημα(στο oscar που καθομασταν) αλλα δεν εκανε connect.ξερετε γιατι?και αλλες φορες σε ξεκλειδωτα δικτυα δεν συνδεεται.τα βρισκει αλα δεν συνδεεται!

στου σπιτιου μου ολα καλα,του εχω δωσει και το wep key και συνδεεται μια χαρα.στα αλλα ομως αν και ξεκλειδωτα γιατι δεν συνδεεται?

Δίκιο έχεις από 49% μετα τα tweaks πήγε στο 43 με το activ sync σε χρηση.

Thanks

vanilal η topix?και για τις 2 παντως ακουγονται πολυ καλα σχολια

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

• Administrators
H topix είναι πιο φορτωμένη. Πάντως δεν λείπει τίποτα από τη vanilla. Eυτυχώς βέβαια δεν έχει το Cyberon voice speed dial.

Modpic.gif

παντως η s.lite του onko ειναι πραγματι η γρηγοροτερη που εχω βαλει,αλλα δεν εχει στρωτο δουλεμα,τα γραφικα..απο το start menu μεχρι την ανανεωση στα menu..δεν ξερω τι παιζει σε σχεση με τη lite δοκιμαστε να παιξετε το nfs σε lite και s.lite και θα καταλαβετε σαν κατι να λειπει απο drivers γραφικων θα δοκιμασω vanilla να δουμε

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

παντως η s.lite του onko ειναι πραγματι η γρηγοροτερη που εχω βαλει,αλλα δεν εχει στρωτο δουλεμα,τα γραφικα..απο το start menu μεχρι την ανανεωση στα menu..δεν ξερω τι παιζει σε σχεση με τη lite δοκιμαστε να παιξετε το nfs σε lite και s.lite και θα καταλαβετε σαν κατι να λειπει απο drivers γραφικων θα δοκιμασω vanilla να δουμε

Αλεξ δεν εχω τετοιο προβλημα οπως αυτο που αναφερεις..

κατι λαθος εχεις κανει με τα tweaks εσυ ;) τσεκαρε το καλυτερα.

η ρομ δουλευει παρα πολυ καλα και ομαλοτατα μαλιστα παντου ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

θα κανω h/r και θα δοκιμασω παλι zaharaki.

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

παιδια σημερα πηγα σε ενα καφε στην γλυφαδα εψαξα τα wifi βρηκε 3-4 που ελεγε unsecured το ενα ειχε καλο σημα(στο oscar που καθομασταν) αλλα δεν εκανε connect.ξερετε γιατι?και αλλες φορες σε ξεκλειδωτα δικτυα δεν συνδεεται.τα βρισκει αλα δεν συνδεεται!

στου σπιτιου μου ολα καλα,του εχω δωσει και το wep key και συνδεεται μια χαρα.στα αλλα ομως αν και ξεκλειδωτα γιατι δεν συνδεεται?

το ίδιο μου συμβαίνει και μένα...:(

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

θα κανω h/r και θα δοκιμασω παλι zaharaki.

Alex αφού είναι να κάνεις hard reset, ρίξε μια ματιά και στην βανίλια.

Την έβαλα χθες βράδυ και μ' έχει εντυπωσιάσει. Είναι νωρίς βέβαια αλλά μετα από 7 μήνες μπορούμε να καταλάβουμε γρήγορα μια καλή ρόμ από το πως αντιδρα η συσκευή.

@Ελενα

Αν δεν έχεις ήδη φλασάρει θα έλεγα να δοκιμάσεις κι εσυ την βανίλια http://rapidshare.com/files/231390699/Topaz_vanilla_2.0.zip

Λεπτομέριες εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=509423

Εγώ δεν έχω κάτω από το HTC τέτοιο \PushInternetEngine\ directory...... γιατί γιατρέ μου?? Τι κάνω? Το δημιουργώ και εκεί μέσα δημιουργώ κλειδί Enable mε τιμή 0??? :cry:

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

• Administrators

Σου μένει μονίμως ανοιχτός ο Opera και σου ανοίγει ακόμα και αν τον κλείσεις;

Σιγουρέψου ότι κοιτάς στο σωστό path και αν δεν υπάρχει... φτιάξτο χειροκίνητα. Νομίζω όμως ότι πρέπει να υπάρχει.

Modpic.gif

Γιάννη ευχαριστώ, αλλά και γω όπως και ο staurakis από πάνω, δεν έχω τέτοιο string στη registry.

Το ότι τα βλέπεις ξεκλείδωτα δε σημαίνει ότι μπορεί να μπεις αναγκαστικά. Μπορεί να είναι κλειδωμένα μόνο με MAC Address. Ειδικά αν πρόκειται για wifi από καφετέριες που δε βάζουν key αλλά μόνο ενεργοποιούν το φίλτρο MAC για να επικοινωνούν τα μηχαναματάκια για τις παραγγελίες. ;)

Παιχνίδια δεν έχω βάλει για να δοκιμάσω για τα γραφικά. Τη δούλευα χθες όλη μέρα, έβαζα έβγαζα προγράμματα, έκανα 3-4 hard reset έτσι γιατί απλά γινόταν σε 2 λεπτά μέχρι να στήσω τη συσκευή όπως ήθελα... και η ρομ δεν κόλωσε πουθενά. Πέρασα ΤΑ ΠΑΝΤΑ που είχα και πριν, από comm manager μέχρι τον dialer του topaz. Η ram δεν έχει ανέβει πάνω από 30% και όλα πάνε στρωτά (μέχρι τώρα τουλάχιστον).

Το μόνο που παρατήρησα από αυτά που λες είναι το Start Menu το οποίο κάθε φορά και μετά απο hard reset όταν το πατούσα έβγαζε πρώτα την πρώτη μπάρα του today και μετά τα άλλα. Αλλά επειδή έχω βάλει πάνω το MS3 δεν έχω ασχοληθεί περισσότερο.

Θα δοκιμάσω και το NFS και το XTRAKT το απόγευμα και θα επανέλθω.

εχετε σκεφτει οτι μπορει να μπαινετε στο δικτυο παραγγελιων των μαγαζιων και οχι στο internet?

αυτο ακριβως συμβαινει :)

οποτε μην ανυσυχειτε αδικα παιδια ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog