Administrators athanaso77 Δημ. April 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Start -> Settings -> Connections (tab) -> Connection setup. Βρες εκεί τον provider σου και τα υπόλοιπα θα τα κάνει μόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros0 Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 με εσωσες as usual... :p ειναι τζαμπε η πλιρωνουμε κατιτις??? πως παει η χρεωσι??? Παράθεση na zisoun ta giwtompala!!!!!!!!!!!!!! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Δεν είναι free εκτός και εάν έχεις κάνει σύνδεση με κάποιο σχετικό πακέτο. Για τις χρεώσεις μπες στη σελίδα του provider σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros0 Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 ok thanx αρχιγε μου... κατι ακομα... παρατηρησα οτι μπαινει οποτε γουσταρει, συνδεεται κ καθεται στο νετ αρκετη ωρα... πως μπορω να του κοψω την αυτοματη σινδεσι κ να μπαινω οποτε κανω κεφι??? Παράθεση na zisoun ta giwtompala!!!!!!!!!!!!!! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 ok thanx αρχιγε μου... κατι ακομα... παρατηρησα οτι μπαινει οποτε γουσταρει, συνδεεται κ καθεται στο νετ αρκετη ωρα... πως μπορω να του κοψω την αυτοματη σινδεσι κ να μπαινω οποτε κανω κεφι??? No Data. Έχει δοθεί πάμπολες φορές εδώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Εχει βγάλει η βόνταφον μία προσφορά με 13 ευρώ/μήνα, 1,5 gb data. Η ερώτηση είναι η εξής. Βάζοντας αυτό το πακέτο, μπορώ να χρησιμοποιώ το ppc σαν μόντεμ για να μπαίνω Internet απο το λαπτοπ? Κάτι σαν mobile broadband card? κανονικοτα!! με το που συνδεεις το κινητο στο λαπτοπ μια απο τις 3 επιλογες που εχει το τηλ ειναι αυτη! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Παιδια εχω το εξης θεμα με τη συσκευη μου: Εχω τη ρομ Duttys XT 3 εδω και μερες. Το θεμα ειναι οτι οποιαδηποτε ρομ και αν εχω φορεσει η μπαταρια μου κραταει τραγικα λιγο. Σημερα με παρα πολυ χαλαρη χρηση δλδ 2 τηλεφωνα των 1 - 2 λεπτων και 10 λεπτα παιχνιδιου και χωρις να εχει ανοιχτει το wi fi η το BT καθολου εχει χασει απο τις 9 το πρωι μεχρι και τωρα ( 17:41 ) 35 % απο τη μπαταρια του. Στη συσκευη δεν εχουν εγκατασταθει εγαρμογες ουτε καν HD tweak! Επαναλαμβανω πως θεωρω οτι δεν ειναι θεμα ρομ καθως αλλοι φιλοι που εχουν δουλεψει την ιδια ρομ μου αναφερουν μακραν καλυετερες ενεργειακες επιδοσεις. Σκεφτομαι να περασω τη καινουρια επισημη ρομ και να τη δουλεψω για 2 - 3 μερες και εαν παρατηρησω αναλογη απωλεια μπαταριας να στειλω το κιν στην ace καθως τρεχει η εγγυηση μου. Τι νομιζετε εσεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Σκεφτομαι να περασω τη καινουρια επισημη ρομ και να τη δουλεψω για 2 - 3 μερες και εαν παρατηρησω αναλογη απωλεια μπαταριας να στειλω το κιν στην ace καθως τρεχει η εγγυηση μου. Τι νομιζετε εσεις? Αυτό να κάνεις. Βάλε την official (1.56) και παρατήρησε τη συμπεριφορά με αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Αυτό να κάνεις. Βάλε την official (1.56) και παρατήρησε τη συμπεριφορά με αυτή. Επειδη αφηνω το κιν καθε βραδυ να φορτιζει με το φορτιστη ολο το βραδυ μεχρι το πρωι, μηπως αυτο επηρεαζει αρνητικα τη μπαταρια? Παντως φοβαμαι οτι ισως ειναι θεμα μπαταριας...... Ειπαμε πετυχα καλη SD card στη συσκευασια αλλα η μπαταρια μαλλον δεν μας εκατσε. Σορρυ που ξαναρωταω αλλα η εγγυηση καλπτει θεμα κακης μπαταριας??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Σορρυ που ξαναρωταω αλλα η εγγυηση καλπτει θεμα κακης μπαταριας??? με βαση τα ποσοστα που ανεφερες προηγουμενα δεν νομιζω οτι θα θεωρησουν τη μπαταρια ελλατωματικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Επειδη αφηνω το κιν καθε βραδυ να φορτιζει με το φορτιστη ολο το βραδυ μεχρι το πρωι, μηπως αυτο επηρεαζει αρνητικα τη μπαταρια? Δεν είναι και ότι καλύτερο αυτό που κάνεις πάντως. Καλό είναι να τη φορτίζεις όσο θέλεις κατά τη διάρκεια της ημέρας και κατά προτίμηση στη σύνδεση με τον υπολογιστή (παρά με τον ταχυφορτιστή της μπρίζας). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 με βαση τα ποσοστα που ανεφερες προηγουμενα δεν νομιζω οτι θα θεωρησουν τη μπαταρια ελλατωματικη Σε 9 ωρες δλδ αναμονης και βια 20 λεπτα χρησης δικαιολογειτε πτωση 35% ???? Γιατι επισημα δινεται ως χρονος αναμονης 350 ωρες περιπου οποτε μαλλον κατι παιζει...... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 χρονος αναμονης 350 ωρες περιπου οποτε μαλλον κατι παιζει...... Μην παίρνεις αυτούς τους χρόνους και να τους συγκρίνεις με αυτούς που βγάζει η συσκευή σου. Καμία μπαταρία δεν κρατάει τόσο όσο γράφουν στα site τους οι εταιρίες. Δεν θα πετύχεις ποτέ τέτοιο χρόνο Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Σε 9 ωρες δλδ αναμονης και βια 20 λεπτα χρησης δικαιολογειτε πτωση 35% ???? Όχι δεν είναι λογικά αυτά τα νούμερα. Να αλλάξεις μέθοδο φόρτισης και να προτιμήσεις αυτή που προτείνω παραπάνω. Βάλε όμως την official ROM για να μπορέσουμε να αποφανθούμε για την πηγή του προβλήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Σε 9 ωρες δλδ αναμονης και βια 20 λεπτα χρησης δικαιολογειτε πτωση 35% ???? Γιατι επισημα δινεται ως χρονος αναμονης 350 ωρες περιπου οποτε μαλλον κατι παιζει...... Στο θέμα μπαταρία όλα είναι σχετικά, ακόμα και το πόσο δυνατό ή ασθενές σήμα έχεις παίζει ρόλο, πάντως αυτό που έχω διαπιστώσει από το δικό μου είναι ότι με ανοιχτή την οθόνη η κατανάλωση αυξάνει κατακόρυφα, γι΄αυτό στα είκοσι λεπτά που αναφέρεις συνυπολογίζεις και επεξεργαστή, οθόνη, σήμα και βέβαια τη rom που φοράς! Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakisn Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Για να κατεβάσω την 1.56 πάω εδώ http://www.htc.com.gr/download.html .Θα κατεβάσω την έκδοση με installer ή χωρίς? Παράθεση Φιλικά, Θάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Για να κατεβάσω την 1.56 πάω εδώ http://www.htc.com.gr/download.html .Θα κατεβάσω την έκδοση με installer ή χωρίς? Η έκδοση 1.56 είναι η rom και είναι εκτελέσιμο αρχείο από τον υπολογιστή, μήπως αναφέρεσαι στην έκδοση των ελληνικών γιατί εκεί υπάρχει installer! Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Για να κατεβάσω την 1.56 πάω εδώ http://www.htc.com.gr/download.html .Θα κατεβάσω την έκδοση με installer ή χωρίς? Να προσθεσω οτι τα Ελληνικα κατεβαζεις απο την σελιδα που εδωσες . Αφου πρωτα αναβαθμισεις στην 1.56. περνας τα Ελληνικα, Δεν εχει σημασια τι θα κατεβασεις .Το μεν cab αρχειο το στελνεις στην συσκευη και το εγκαθιστας απο εκει ,το δε exe το κανεις εγκατασταση στο pc σου . Διαβασε τις οδηγιες απο το φορουμ της ace. http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=13332 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Παιδια εχω το εξης θεμα με τη συσκευη μου: Εχω τη ρομ Duttys XT 3 εδω και μερες. Το θεμα ειναι οτι οποιαδηποτε ρομ και αν εχω φορεσει η μπαταρια μου κραταει τραγικα λιγο. Σημερα με παρα πολυ χαλαρη χρηση δλδ 2 τηλεφωνα των 1 - 2 λεπτων και 10 λεπτα παιχνιδιου και χωρις να εχει ανοιχτει το wi fi η το BT καθολου εχει χασει απο τις 9 το πρωι μεχρι και τωρα ( 17:41 ) 35 % απο τη μπαταρια του. Στη συσκευη δεν εχουν εγκατασταθει εγαρμογες ουτε καν HD tweak! Επαναλαμβανω πως θεωρω οτι δεν ειναι θεμα ρομ καθως αλλοι φιλοι που εχουν δουλεψει την ιδια ρομ μου αναφερουν μακραν καλυετερες ενεργειακες επιδοσεις. Σκεφτομαι να περασω τη καινουρια επισημη ρομ και να τη δουλεψω για 2 - 3 μερες και εαν παρατηρησω αναλογη απωλεια μπαταριας να στειλω το κιν στην ace καθως τρεχει η εγγυηση μου. Τι νομιζετε εσεις? δεν ειναι θεμα ρομ αλλα ουτε και ραδιο,οπως και εσυ λες. καποια εφαρμογη στην κανει την ζημια που τρεχει στο παρασκηνιο. παντως θα σου συνιστουσα την official 1.56.401.0 που ειναι και παρα πολυ καλη και σταθερη ρομ! Επειδη αφηνω το κιν καθε βραδυ να φορτιζει με το φορτιστη ολο το βραδυ μεχρι το πρωι, μηπως αυτο επηρεαζει αρνητικα τη μπαταρια? Παντως φοβαμαι οτι ισως ειναι θεμα μπαταριας...... Ειπαμε πετυχα καλη SD card στη συσκευασια αλλα η μπαταρια μαλλον δεν μας εκατσε. Σορρυ που ξαναρωταω αλλα η εγγυηση καλπτει θεμα κακης μπαταριας??? καλυπτει η εγγυηση και την μπαταρια μην ανυσηχεις αν φταιει κατι τετοιο. παντως η καλυτερη φορτιση ειναι μεσω usb μεσω υπολογιστη και αν αυτο ειναι εφικτο...με σβηστο το τηλεφωνο σου... βοηθαει την μπαταρια να αυτο-καλιμπραριστει και φυσικα να συνεχιζει την διαρκεια ζωης της σε καλο επιπεδο.. Σε 9 ωρες δλδ αναμονης και βια 20 λεπτα χρησης δικαιολογειτε πτωση 35% ???? Γιατι επισημα δινεται ως χρονος αναμονης 350 ωρες περιπου οποτε μαλλον κατι παιζει...... ουτε να τα σκεφτεσαι αυτα τα νουμερα! thnx zaxarakis για την info! στην υπογραφη μου θα το βρεις αυτο αλλα και πολλα αλλα add ons για το HD σου. Για να κατεβάσω την 1.56 πάω εδώ http://www.htc.com.gr/download.html .Θα κατεβάσω την έκδοση με installer ή χωρίς? αυτα ειναι τα ελληνικα της ace hellas,τα οποια θα περασεις ΜΕΤΑ απο την αναβαθμιση της επισημης ρομ ! μπορεις να την κατεβασεις απο το site της HTC η και της ace hellas, αφου πρωτα θα πρεπει να δηλωσεις την συσκευη σου ;) παντως η ρομ του Dutty δεν ειναι και οτι καλυτερο... ριξε και ενα διαβασμα και εκει http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=HTC_Blackstone_Flash3 για να παρεις μια ιδεα τι γινεται με το φλασαρισμα γενικα.. ps για καλο ξαναπηρα το HD??:wacko: καλα δεν ημουν ησυχος για ενα μηνα κοντα μονο με το iphone ?:( Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 φαυλος κυκλος τα wm zaharaki ! ! !:D οπως ειχες πει αν διαβαζαμε ολοι ετσι στο σχολειο θα δουλευαμε τωρα στη nasa:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 φαυλος κυκλος τα wm zaharaki ! ! !:D ανωμ@λος κυκλος ειναι και τπτ παραπανω....:ninja: και εμεις ψυχακηδες....:happy::p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Για να κατεβάσω την 1.56 πάω εδώ http://www.htc.com.gr/download.html .Θα κατεβάσω την έκδοση με installer ή χωρίς? Και οι δύο τρόποι την ίδια δουλειά κάνουν, από εσένα εξαρτάται ποιος τρόπος σε βολεύει καλύτερα. Και οι οδηγίες είναι αναλυτικότατες για να διαλέξεις αυτόν που σου ταιριάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 φαυλος κυκλος τα wm zaharaki ! ! !:D οπως ειχες πει αν διαβαζαμε ολοι ετσι στο σχολειο θα δουλευαμε τωρα στη nasa:p :respect::respect::respect: Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Όχι δεν είναι λογικά αυτά τα νούμερα. Να αλλάξεις μέθοδο φόρτισης και να προτιμήσεις αυτή που προτείνω παραπάνω. Βάλε όμως την official ROM για να μπορέσουμε να αποφανθούμε για την πηγή του προβλήματος. Me tin rom pou eimai h opoia exei arketa kali katanalosi sxedon 2 ores internet peftei 30%. sorry gia ta latinika Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros0 Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 με το kd power meter μπορουμε να μετρησουμε τιν χρεωση ιντερνετ??? :cry: Παράθεση na zisoun ta giwtompala!!!!!!!!!!!!!! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts