zaharakis Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Μιχάλη εκτος απο την τελευταία που είχε καποια προβλήματα τα οποία προέρχονται απο τa builds και τα ειχαν ολες οι ρομ που βασιστικαν σ αυτο, οι παλιοτερες ειναι απαιχτες. Και να ξερεις ότι είναι πολυ πιο δυσκολο να φτιαξεις μια light παρα μια foul γιατι οταν αφαιρεις δημιουργουνται πολλα προβληματα. Κωστη λες για την ρομ που εχει δωσει ο micky ε?:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Όχι αυτή που έδωσα είναι με build 21038, αυτή που δίνει ο zaharakis είναι με build 21018 αν και το αρχείο όταν το κατεβάζεις λέει ότι είναι με 21032. Thanks Μιχαλη. Δεν την εχω δοκιμασει αυτη του Ζαχαρακη αλλα αυτη που εδωσες εσυ. Και την εψαχνα THANKSSSSSSSSSSSSSSS. Τα add-ons του Δημητρη ειναι σωτηρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Κωστη λες για την ρομ που εχει δωσει ο micky ε?:) Ναι αυτή λέω, δεν ξέρω αν έχει διαφορές από την προηγούμενη, αλλά είναι όπως ακριβώς μου αρέσει μια ρομ. Χωρίς περιτά που κάνουν τον επεξεργαστή να ψάχνει ανάμεσα σε άχρηστα πράγματα. Πολύ καλή διαχείριση ενέργειας και με ram που σταματά εκεί που πρέπει. Δεν έχει ενεργοποιημένα αυτόματα rotation, εμενα δεν μοπυ αρεσουν. Τα θέλω μανουαλ μονο στα mail, και excel. Στην πλοήγηση δεν θέλω landscape, ειναι καλυτερα να βλέπεις μεγαλύτερο μήκος του δρόμου που ακολουθεις. Και στο κατω κατω γιατι να εχω εφαρμογες που δεν χρησιμοποιώ ποτέ. Για το manila συμφωνώ ότι δεν είναι ότι καλύτερο αλλα δεν πρέπει να του παραγνωρίσουμε οτι ανοιγει κάποιες εφαρμογές πολύ πιο γρήγορα από οτιδήποτε άλλο. Εγώ όπως εχω στήσει τώρα εχω απενεργοποιήσει κάποια tab που δεν τα χρειάζομαι και είναι σφεράτο. Είμαι σίγουρος οτι και η δική σου exrta light με την προσθηκη μανιλα θα είναι το ίδιο. Εγώ έβαλα την 21038 γιατί την είχα backup στημενη. @Xaris m Τα add-ons του Δημητρη ειναι σωτηρια. Αυτο ξαναπεστο. Τώρα που δεν έχω να φλασάρω είναι ευκαιρεία να κάνω μια αναδιοργάνωση της κάρτας μου και πετάξω ενα σωρό άχρηστα cabs. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 1--εχω και χρησιμοποιω τον οπερα μινι.και εχω ρυθμισει το yahoo mail μου να κατεβαινει στο κινητο(οι τιτλοι των email) .οταν ενα mail εχει ενα λινκ και το κλικαρω ομως μου ανοιγει ο explorer!οχι ο οπερα.πως γινεται να κανω default τον οπερα και να ανοιγει αυτος?μιλαω για μαμισια ρομ 2--υπαρχει τροπος οταν ανοιγω πχ τον οπερα να συνδεεται μεσω τουπροφιλ της wind για ιντερνετ αλλα οταν μπαινω με τον explorer να μπαινει μεσω του προφιλ wap?γιατι απο τις ρυθμισεις των συνδεσεων εχω βρει μονο να βαζω ΜΙΑ προεπιλογη. κανενας που μπορει να βοηθησει πλιζ? athanaso τελικα βρηκες πως στην οθονη κλησεων κανουμε αναζητηση βαση γραμματων και οχι νουμερων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 καλησπερα σε ολους νομιζω(!:wacko:!) οτι φλασαρα την ρομ που ανεβασε ο micky, επειδη εχω χασει τη μπαλα απο τις rom που εχει γεμισει το desktop,στο device info ομως γραφει r.ver 1.21w rom date 1/06/09 επειδη γινεται μπαχαλο ας μου πει καποιος αν ειναι νορμαλ!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 1, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 κανενας που μπορει να βοηθησει πλιζ? Για το 2) το μόνο που σκέφτομαι είναι να κάνεις την αλλαγή με το No Data ανάλογα με το τι θες να συνδέεται στο internet. Ξέρω δεν είναι και ότι καλύτερο αλλά σίγουρα είναι ασφαλές. athanaso τελικα βρηκες πως στην οθονη κλησεων κανουμε αναζητηση βαση γραμματων και οχι νουμερων? Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω τη δυνατότητα να το ψάξω τόσο πολύ μιας και ποτέ δεν το είδα αυτό το πρόβλημα στο HD και με καμία ROM. Το έχω στα υπόψιν όμως. Μήπως είναι οι επαφές γραμμένες με περίεργη κωδικοποίηση; Ακόμα και μια επαφή που την φτιάχνεις μέσα στη συσκευή εσύ χειροκίνητα, όταν πας να γράψεις τα γράμματα που αντιστοιχούν βγάζει πάλι μόνο τους αριθμούς; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 1--εχω και χρησιμοποιω τον οπερα μινι.και εχω ρυθμισει το yahoo mail μου να κατεβαινει στο κινητο(οι τιτλοι των email) .οταν ενα mail εχει ενα λινκ και το κλικαρω ομως μου ανοιγει ο explorer!οχι ο οπερα.πως γινεται να κανω default τον οπερα και να ανοιγει αυτος?μιλαω για μαμισια ρομ 2--υπαρχει τροπος οταν ανοιγω πχ τον οπερα να συνδεεται μεσω τουπροφιλ της wind για ιντερνετ αλλα οταν μπαινω με τον explorer να μπαινει μεσω του προφιλ wap?γιατι απο τις ρυθμισεις των συνδεσεων εχω βρει μονο να βαζω ΜΙΑ προεπιλογη. 1. Δες εδω 2. Δύσκολο να υπάρχει κάτι. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Για το 2) το μόνο που σκέφτομαι είναι να κάνεις την αλλαγή με το No Data ανάλογα με το τι θες να συνδέεται στο internet. Ξέρω δεν είναι και ότι καλύτερο αλλά σίγουρα είναι ασφαλές. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω τη δυνατότητα να το ψάξω τόσο πολύ μιας και ποτέ δεν το είδα αυτό το πρόβλημα στο HD και με καμία ROM. Το έχω στα υπόψιν όμως. Μήπως είναι οι επαφές γραμμένες με περίεργη κωδικοποίηση; Ακόμα και μια επαφή που την φτιάχνεις μέσα στη συσκευή εσύ χειροκίνητα, όταν πας να γράψεις τα γράμματα που αντιστοιχούν βγάζει πάλι μόνο τους αριθμούς; :worry:ολες οι επαφες μου ειναι χειροκινητα φτιαγμενες στο ιδιο το κινητο!δεν εχουν καμμια περιεργη κωδικοποιηση απλα ελληνικα ειναι...αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι σε εσενα πατας το 7 ας πουμε και πανω πανω στο παραθυρακι σου βγαζει το Π οχι το 7?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 1, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι σε εσενα πατας το 7 ας πουμε και πανω πανω στο παραθυρακι σου βγαζει το Π οχι το 7?:blink: Όχι... το 7 βγάζει αλλά από κάτω στη λίστα ακολουθούν όλες οι επαφές που αρχίζουν από Π, Ρ, Σ και οι αντίστοιχες αγγλικές εάν υπάρχουν p, q, r, s. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 λοιπον ψηθηκα να βαλω τη lite του onkolog και ομολογω εντυπωσιαστηκα ολα τα θετικα τα εχετε πει,μενω εδω γιατι εχω καει μαζι με το hd στα flash.απλα O,TI καλυτερο εχω βαλει μεχρι τωρα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 λοιπον ψηθηκα να βαλω τη lite του onkolog και ομολογω εντυπωσιαστηκα ολα τα θετικα τα εχετε πει,μενω εδω γιατι εχω καει μαζι με το hd στα flash.απλα O,TI καλυτερο εχω βαλει μεχρι τωρα Μπορεις να μου πεις εαν αυτη η λαιτ φιλαδελφεια......... εεεεεε σορρυ ρομ περιεχει ολα τα καλουδια του καινουριου μανιλα?? τι εννοω: καινουριο dialer, new threading sms, new start menu, και ολα αυτα τα ωραια γιατι η αληθεια ειναι οτι τα εχω συνηθισει και μου αρεσουν πολυ!! αααα, επισης απο πλευρας καταναλωσεις ενεργειας πως παει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Μπορεις να μου πεις εαν αυτη η λαιτ φιλαδελφεια......... εεεεεε σορρυ ρομ περιεχει ολα τα καλουδια του καινουριου μανιλα?? τι εννοω: καινουριο dialer, new threading sms, new start menu, και ολα αυτα τα ωραια γιατι η αληθεια ειναι οτι τα εχω συνηθισει και μου αρεσουν πολυ!! αααα, επισης απο πλευρας καταναλωσεις ενεργειας πως παει? Ναι με μικροδιαφορές σε καποια σημεια Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 λοιπον ψηθηκα να βαλω τη lite του onkolog και ομολογω εντυπωσιαστηκα ολα τα θετικα τα εχετε πει,μενω εδω γιατι εχω καει μαζι με το hd στα flash.απλα O,TI καλυτερο εχω βαλει μεχρι τωρα Απλα προς ενημέρωση εβγαλε τελικα και αλλη Lite ο τύπος απλα δεν αντεχω να την δοκιμασω τωρα... Αυριο ομως...........:D Καλη συνεχειαα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=482258 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Ναι με μικροδιαφορές σε καποια σημεια αν εχεις την ευγενη καλοσυνη μπορεις να μου τις παραθεσεις ? :O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 ναι τα εχει απο ενεργεια δεν μπορω να πω ακομα to soon ας πουν οσοι εχουν ολοκληρωμενη αποψη edit:την εχει ανεβασει αρκετη ωρα την καινουργια αλλα δεν αντεχω αλλη αποψε !!! important part of the update is memory...now you have more than 128 Mb free memory !! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 ναι τα εχει απο ενεργεια δεν μπορω να πω ακομα to soon ας πουν οσοι εχουν ολοκληρωμενη αποψη edit:την εχει ανεβασει αρκετη ωρα την καινουργια αλλα δεν αντεχω αλλη αποψε !!! Την κατεβασα ηδη αυριο το φλασαρισμα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Την κατεβασα ηδη αυριο το φλασαρισμα:lol: Παρομοιως!!! Αντε να ξεφυγουμε λιγο απο τον Λαυρεντη!! Παρεπιπτοντως ο Πανοσα εβγαλε και Ελληνικη Ρομ απο τοπαζ ιμπορτ!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 λοιπον παληκαρια :) μπορειτε να φλασαρετε οτι θελετε! εγω θα μεινω με την super light και εσεις βασανιστειτε με οποιο μανιλα θελετε! Κωστη δεν θα παρω φιλε μου σορυ. δεν θα βαλω μια ρομ που με αναγκαζει να απενεργοποιω τις μισες εφαρμογες της!!!! γραφω απο το τηλ τωρα-ειμαι δουλεια κ ειχα δυσκολη νυχτα-τα υπολοιπα απο πρωι! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 Απλα προς ενημέρωση εβγαλε τελικα και αλλη Lite ο τύπος απλα δεν αντεχω να την δοκιμασω τωρα... Αυριο ομως...........:D Καλη συνεχειαα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=482258 Χαρη φλασαρεις μονο αν δεν εισαι ευχαριστημενος !μην μπαινεις στο τρυπακι κ αρχισεις να φλασαρεις μονο για το φλασαρισμα!δεν θα χαρεις ποτε το τηλ σου ετσι!!!!! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 λοιπον παληκαρια :) μπορειτε να φλασαρετε οτι θελετε! εγω θα μεινω με την super light και εσεις βασανιστειτε με οποιο μανιλα θελετε! Κωστη δεν θα παρω φιλε μου σορυ. δεν θα βαλω μια ρομ που με αναγκαζει να απενεργοποιω τις μισες εφαρμογες της!!!! γραφω απο το τηλ τωρα-ειμαι δουλεια κ ειχα δυσκολη νυχτα-τα υπολοιπα απο πρωι! ]يثى غحشقءثه حقخلاماةش يهةهفقه Δεν υπάρχει πρόβλημα Δημήτρη την πλάκα μας κανουμε:D Το καλό ειναι οτι βρηκαμε καποια ρομ που μπορουμε να βασιστούμε ώστε να δουλεύουν τα πάντα. Καλή ξεκούραση. (τα αραβικά προς τιμή του ONKO):lol: Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 ]يثى غحشقءثه حقخلاماةش يهةهفقه Δεν υπάρχει πρόβλημα Δημήτρη την πλάκα μας κανουμε Το καλό ειναι οτι βρηκαμε καποια ρομ που μπορουμε να βασιστούμε ώστε να δουλεύουν τα πάντα. Καλή ξεκούραση. (τα αραβικά προς τιμή του ONKO) δεν την αντεχω αυτην την παλιο :wacko: μανιλα :lol: ρε φιλε καθολου...μα καθολου... καλη η ρομ αλλα σκεψου οτι επρεπε να απενεργοποιησω τα tf3d notifications menu large title bar popup finger menu htc dialer για να αρχισω να στηνω :wacko: το θεμα ειναι οτι υπαρχουν πλεον καποιες πολυ καλες ρομς και για τους φαν της παλιο μανιλας:p αλλα και για εμας (τους λογικους :happy:) που δεν την παλευουμε καθολου με αυτες τις βαριες εφαρμογες! τα αραβικα μην μου πεις οτι τα γραφεις και τα διαβαζεις???:blink: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 καλησπερα σε ολους νομιζω(!:wacko:!) οτι φλασαρα την ρομ που ανεβασε ο micky, επειδη εχω χασει τη μπαλα απο τις rom που εχει γεμισει το desktop,στο device info ομως γραφει r.ver 1.21w rom date 1/06/09 επειδη γινεται μπαχαλο ας μου πει καποιος αν ειναι νορμαλ!! Αν πας start>settings>system>about θα δεις ότι είναι to build 21038. Προσωπικά δεν φλασάρω rom αν δεν υπάρξει πρώτα feedback 2 ημερών τουλάχιστον. ΄Οταν έιχε βγάλει αυτό το build μέτραγε τις μέρες που ήταν χωρίς bugs η rom, είχε φτάσει τις 6 και μετά έβγαλε rom στις 26/03/09 με το 21042 που είχε προβλήματα. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 2, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 τα αραβικα μην μου πεις οτι τα γραφεις και τα διαβαζεις???:blink: Εκεί κάτω που έχει ξενιτευτεί... τι να κάνει ο άνθρωπος; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 τα αραβικα μην μου πεις οτι τα γραφεις και τα διαβαζεις???:blink: Εκεί κάτω που έχει ξενιτευτεί... τι να κάνει ο άνθρωπος; :p أجل يعرف أنا الخدعة أيضا... http://www.systranet.com/ :lol: :rotfl: :wink: :geek: Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 أجل يعرف أنا الخدعة أيضا... http://www.systranet.com/ :lol: :rotfl: :wink: :geek: Νεα super light με νεο built 21042...:D http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=482258 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts