ilka71 Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Μια από τα ίδια ισχύει και εδώ. Αυτές οι συσκευές έχουν τόση RAM που δεν πρέπει να μας απασχολούν οι ανησυχίες του παρελθόντος. Είναι γεγονός πάντως ότι το xperia έχει μικρότερο memory leakage από όλες τις συσκευές της κατηγορίας. Φυσικά και γίνεται.δεν μου εξηγησες ομως πως γινεται ενω πληκτρολογω νουμερα να φαινονται γραμματα αντι για νουμερα:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 καλησπερα απο ενα ψαξιμο που εκανα εδω δεν μπορεσα να βρω το σκιν για το destinator 7 μπορει καποιος να μου πει που θα το βρω η ακομη καλυτερα του mls destinator 8?ευχαριστω... Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Αποφάσισε, ή το Destinator 7 έχεις ή το 8 Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 30, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 δεν μου εξηγησες ομως πως γινεται ενω πληκτρολογω νουμερα να φαινονται γραμματα αντι για νουμερα:O Το επεξεργάζομαι... :O καλησπερα απο ενα ψαξιμο που εκανα εδω δεν μπορεσα να βρω το σκιν για το destinator 7 μπορει καποιος να μου πει που θα το βρω η ακομη καλυτερα του mls destinator 8?ευχαριστω... Ποιος είπε ότι είναι ακόμα καλύτερα του 8; Γιατί δεν είναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 κ τα δυο...τσιγγουνιες θα κανουμε? Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 30, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Εάν δεν θέλεις να κάνεις τσιγκουνιές... να αναζητήσεις το iGO8.3.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 κ τα δυο...τσιγγουνιες θα κανουμε? αφου εισαι large βαλε και τομτομ που εχει και φρεσκοαναβαθμισμενο χαρτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 κοιτα πιο πριν εχω καποια screen shots απο το τηλ μου ;) αν σου αρεσουν οι συντομευσεις στην αρχικη οθονη,τοτε ilauncher ειναι η λυση που ζητας:) ενα απο τα must have στα pda μου ... τα θεματα δεν τα κανεις εγκατασταση αλλα τα πετας χυμα μεσα στον φακελο windows και εμφανιζονται αυτοματα στο μενου του τηλ (εναρξη/ρυθμισεις/σημερα) δεν το βλεπω λογικο με το nodata ενεργοποιημενο,να εχεις την απαιτηση να παιρνεις και mms :lol: επειδή είδα τα screen shots σου και ζήλεψα θα το δοκιμάσω το ilauncher.. ελπίζω να είναι εύχρηστο και κατανοητό για κάποιον χρήστη σαν κι εμένα..:O τα εικονίδια κάτω δεξιά στην οθόνη σου πάλι με το ίδιο πρόγραμμα τα έβαλες;;μπορώ πχ να βάλω ν' ανοιγοκλείνει με συντόμευση κ το wifi; σχετικά με τα mms, αν θέλω να λαμβάνω αλλά παράλληλα να μην έχω τα εκνευριστικά errors του gprs (που μόνο μέσω nodata ρυθμίστηκαν..), πρέπει να κάνω τάμα;;;;:lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
X-GogoZ Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 δεν μπορώ να βγάλω άκρη με το πληκτρολόγιο fingerkey...έχω απενεργοποιήσει όλους τους ήχους , έκανα διαγραφη το αρχειάκι κλικ.wav απο το φάκελο του finger κ ακόμα οταν πατάω τα κουμπιά κάνει τους ήχους!!!!έλεος!!:mad: τι κάνω λάθος δλδ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 καλα σαν το NDRIVE δεν ειναι κανενα τους αλλα υποθετω ειναι μονο για μεγαλες πολεις..επισης το κορυφαιο ειναι το google maps αλλα δυστυχως στοιχιζει...εχω βρει το mls talk and drive 8 κ θελω να το δοκιμασω... Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 30, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Υποθέτω πως τα έχεις δοκιμάσει όλα και έχεις καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
X-GogoZ Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 athanaso σε μένα μιλάς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 30, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Όχι στον φίλο doctor-gio για τα προγράμματα πλοήγησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 το ndrive το εχει μεσα οταν αγορασα το HD αλλα το εχω χρησιμοποιησει μονο αθηνα,,φωτορεαλιστικος χαρτης τιποτα αλλο δεν λεω...κ πολυ απλο κ ομορφο interface...οσο για το google maps το δοκιμασα με το iphone...απλα να πω πως χαθηκα σε ενα βουνο κ με την δορυφορικη απεικονιση βρηκα τους χωματοδρομους που με γυρισαν στον πολιτισμο αλλα με συνδεση στο ιντερνετ βεβαια... Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 30, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Είναι καλό πάντως να δοκιμάσεις και τα άλλα προγράμματα πλοήγησης που προτείνω παραπάνω για να αποφανθείς ποιο ταιριάζει καλύτερα στις απαιτήσεις σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 το ndrive το εχει μεσα οταν αγορασα το HD αλλα το εχω χρησιμοποιησει μονο αθηνα,,φωτορεαλιστικος χαρτης τιποτα αλλο δεν λεω...κ πολυ απλο κ ομορφο interface...οσο για το google maps το δοκιμασα με το iphone...απλα να πω πως χαθηκα σε ενα βουνο κ με την δορυφορικη απεικονιση βρηκα τους χωματοδρομους που με γυρισαν στον πολιτισμο αλλα με συνδεση στο ιντερνετ βεβαια... χμμ εχω δοκιμασει ολα τα προγραμματα gps και αυτο με την google που σε βοηθησε με τους χωματοδρομους δεν το ειχα σκεφτει:) για χωματοδρομους χρησιμοποιω το garmin με το χαρτη της αναβασις αλλα οχι με φωτορεαλιστικες φωτο σαν του google! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 NETIMES :) http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006061 στο μεν eshop το προιον ειναι εξαντλημενο,στο δε αλλο site στελνουν ελλαδα?δε νομιζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 στο μεν eshop το προιον ειναι εξαντλημενο,στο δε αλλο site στελνουν ελλαδα?δε νομιζω... Το netimes στελνει Ελλαδα. Να επιλεξεις οχι FEDEX, αλλα Hong Kong Postal Service (ταχυδρομειο) για φθηνα μεταφορικα. Ειναι αξθιοπιστο και σε 1 εβδομαδα θα εχεις το προιϊον ειτε στα ΕΛΤΑ με συστημενο, ειτε στο σπιτι σπυ, αν δεν ειναι μεγαλο :lol: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 ............. σχετικά με τα mms, αν θέλω να λαμβάνω αλλά παράλληλα να μην έχω τα εκνευριστικά errors του gprs (που μόνο μέσω nodata ρυθμίστηκαν..), πρέπει να κάνω τάμα;;;;:lol::p Απενεργοποιησε με το no data μονο το wap (web) και ασε το mms ανοικτο. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 αν εισαι λατρης του βουνου δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο απο το google maps...αρκει να εχεις σημα ωστε να μπαινεις ιντερνετ..λολ...ενα προγραμμα που ελευθερωνει μνημη ραμ χωρις να κανεις σοφτ ρεσετ πως το λενε? Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 31, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 ενα προγραμμα που ελευθερωνει μνημη ραμ χωρις να κανεις σοφτ ρεσετ πως το λενε? Προτείνω το FreeUp RAM του SKTools. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros0 Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 για να κατεβασω τα μειλ απο hotmail, πρεπει αν εχω το bill gates γκομενο??? γιατι δεν κατεβαινουν?? εχω βαλει αλλουσ 3 λογαριασμουσ, οχι hotmail, κ ειναι οκ... any ideas?? Παράθεση na zisoun ta giwtompala!!!!!!!!!!!!!! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 αν εισαι λατρης του βουνου δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο απο το google maps...αρκει να εχεις σημα ωστε να μπαινεις ιντερνετ..λολ...ενα προγραμμα που ελευθερωνει μνημη ραμ χωρις να κανεις σοφτ ρεσετ πως το λενε? Μπορείτε να χρησιμοποιείσετε τους χάρτες του google και χωρίς να είστε online. Υπάρχει το πρόγραμμα Google Navigator με το οποίο κατεβάζεις τους χάρτες της περιοχής που σε ενδιαφέρει εν όσο είσαι συνδεδεμένος με WiFi, αποθηκευονται αυτόματα στην storage card και μπορεις αργότερα να τα χρησιμοποιήσεις κανονικά. Το πρόγραμμα το έχω αγοράσει γιατί είναι το μοναδικό που μπορώ να δουλέψω στην Αίγυπτο. Υπάρχουν όμως και free εκδόσεις εκεί που συνήθως βρίσκουμε τέτοια πράγματα. Στην Ελλάδα δουλευει με όλες του τις δυνατότητες, δηλαδή μπορείς να του δώσεις διευθυνση η σημείο και να σου βγάλει πορεία. Ακόμα και σε χωματόδρομους. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 για να κατεβασω τα μειλ απο hotmail, πρεπει αν εχω το bill gates γκομενο??? γιατι δεν κατεβαινουν?? εχω βαλει αλλουσ 3 λογαριασμουσ, οχι hotmail, κ ειναι οκ... any ideas?? Πήγαινε στα προγράμματα και θα βρεις το Windows Live , τρέξτο και αφού κάνεις σύνδεση θα κατεβάσει τα mail αυτόματα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros0 Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Πήγαινε στα προγράμματα και θα βρεις το Windows Live , τρέξτο και αφού κάνεις σύνδεση θα κατεβάσει τα mail αυτόματα . το κανω, συνδεομαι κ ειμαι εκει που λεει messenger πανω κ αν πατησω βελακι δεξια ή αριστερα λεει συνχρονισμος... τα μειλ που υποτιθεται οτι θα φαινοντουσαν??? εσειε ολοι το εχετε φτιαγμενο αυτο?? Παράθεση na zisoun ta giwtompala!!!!!!!!!!!!!! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts