Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μου περασε απο το μυαλο αλλα τωρα λεω να το κανω...... Αλλα για καποιο λογο εχω κολλησει το μικροβιο του φλασαρισματος. Καταλαβαινεις ετσι????

Διαβασα στο site του Laurentious και περιμενω.

κανε ενα καλο backup,βαλε το μανιλα,παρε και ενα backup me to manila,κρατησε τα και τα δυο και μολις βγει η ρομ του λαυρεντη,δοκιμαζεις αν σου αρεσει ολα καλα,στηνεις το τηλ σου...

αν οχι φλασαρεις παλι την super lite,hard reset,restore και ολα οκ ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

κανε ενα καλο backup,βαλε το μανιλα,παρε και ενα backup me to manila,κρατησε τα και τα δυο και μολις βγει η ρομ του λαυρεντη,δοκιμαζεις αν σου αρεσει ολα καλα,στηνεις το τηλ σου...

αν οχι φλασαρεις παλι την super lite,hard reset,restore και ολα οκ ;)

Στο μυαλο μου εισαι Δημητρη. Προσοχη μην μας χακαρουν και εμας και τρεχουμε

Στο μυαλο μου εισαι Δημητρη. Προσοχη μην μας χακαρουν και εμας και τρεχουμε

μπα ...

δεν παιρνουμε χαμπαρι εμεις :p

εχουμε ενα καρο backups :lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Το forum έχει αχρηστευτεί... :cry:

Είχε γίνει τραγική η κατάσταση με τα χιλιάδες ανούσια threads όμως. Ίσως βγει κάτι καλό από την όλη υπόθεση και για ότι ξεχαστεί και ξεμείνει στο off-topic υπάρχει πάντα το search για τα καλά παιδιά.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Το forum έχει αχρηστευτεί... :cry:

το ριξανε Γιαννη για να το επαναφερουνε οι admins ;)

οντως παθανε μεγαλη ζημια....:O

ευχομαστε να το επαναφερουν γρηγορα οπως πρωτα..

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Είχε γίνει τραγική η κατάσταση με τα χιλιάδες ανούσια threads όμως. Ίσως βγει κάτι καλό από την όλη υπόθεση και για ότι ξεχαστεί και ξεμείνει στο off-topic υπάρχει πάντα το search για τα καλά παιδιά.

πραγματικα ειχε γεμισει ο τοπος με αχρηστα και ανουσια ποστς...

Κανονικοτατα.... Καποιος τσαντιστηκε μαζι τους

μαλλον οι ομνιακηδες που δεν ασχολουνται οι xda με το ομνια:p:lol:

ευχομαστε να το επαναφερουν γρηγορα οπως πρωτα..

ειναι θεμα 2-3 ωρων ,συνηθως δεν τους παιρνει παραπανω...ας ελπισουμε οτι θα ειναι και τωρα επαναστρεψιμο το ολο θεμα :O

μαλλον οι ομνιακηδες που δεν ασχολουνται οι xda με το ομνια:p:lol:

ΘΕΟΣ!!!

:lol::X:rotfl::up::respect:

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

φιλε zaharakis, εχω το κιν με φωτο, αλλα εννοω σε μια φωτο που εχω στην μνιμι μεσα κ θελω να την ζουμαρω κ να την δω πανω ή κατω... αυτο ρωταω πως γινεται...
na zisoun ta giwtompala!!!!!!!!!!!!!! :X

Επειδή χρησιμοποιώ το SKTools και φοβάμαι όταν θέλω να επιλέξω κάτι μην τυχόν και γίνει στραβή κατα την κύλιση υπάρχει άλλος τρόπος να γίνεται η κύλιση εκτός απο σύρσιμο δαχτύλου ή γραφίδας επάνω στην οθόνη?

φιλε zaharakis, εχω το κιν με φωτο, αλλα εννοω σε μια φωτο που εχω στην μνιμι μεσα κ θελω να την ζουμαρω κ να την δω πανω ή κατω... αυτο ρωταω πως γινεται...

αν συρεις το δακτυλο σου πανω στην φωτο δεν παει πανω κατω??

λογικα πρεπει να το κανει :O

Επειδή χρησιμοποιώ το SKTools και φοβάμαι όταν θέλω να επιλέξω κάτι μην τυχόν και γίνει στραβή κατα την κύλιση υπάρχει άλλος τρόπος να γίνεται η κύλιση εκτός απο σύρσιμο δαχτύλου ή γραφίδας επάνω στην οθόνη?

ενα καλο backup πριν πειραξεις το sktools :!:

δεν ειναι προγραμμα για ατομα που ΔΕΝ ξερουν τι κανουν με αυτο :!:

εγω προσωπικα χρησιμοποιω memmaid+adnavced task manager για αυτες τις δουλειες (και οχι μονο!!)

αν συρεις το δακτυλο σου πανω στην φωτο δεν παει πανω κατω??

λογικα πρεπει να το κανει :O

δεν το κανει.... :knife:

γιατι ρε γμτ?!?!? :X

na zisoun ta giwtompala!!!!!!!!!!!!!! :X

δεν το κανει.... :knife:

γιατι ρε γμτ?!?!? :X

htc rules :wacko:

κουραγιο...ειναι πολλα που δεν γινονται σωστα στα τηλ της htc φιλε μου....παααρα πολλα.....:mad:

απο την στιγμη που παιζει ηχο στο τηλ γραφει με ηχο,οποτε αν κανουμε αυτο που λες με καποιον converter τοτε ολα καλα...γιατι δεν θελω με τπτ να αλλαξω ρομ:!:

Εκανα μια δοκιμη και το video παιζει κανονικα με ηχο στον υπολογιστη μου.Χωρις να το κανω μετατροπη.

................................

Γιαννης

Κανονικά δεν βγάζει επιλογές αλλά αν πχ πληκτρολογήσεις το "αντ" τότε θα έπρεπε να βγάζει drop down menu που έχει όλες τις επαφές που περιέχουν "αντ" και το τηλέφωνό τους. Εσύ απλά κάνεις κλικ την επαφή που σε ενδιαφέρει και βάζει από μόνο του το τηλέφωνο στο To:

Δεν το κάνει όμως και μάλλον φταίει η μαμίσια rom.

οταν παταω το ακουστικο για να εμφανιστει το πληκτρολογιο και θελω πχ να βρω το παπαδοπουλος μιας και αναφερθηκε εαν πατησω το π στο 7 δειχνει το νουμερο 7 καπατωντας και τα υπολοιπα ΝΟΥΜΕΡΑ απο κατω μου δειχνει επαφες με παρομοιο νουμερο.μιλαω για μαμισια ρομ.πως εσας λετε οτι κανετε αναζητηση βαση ΟΝΟΜΑΤΟΣ?μιλατε για αλλη ρομ?

• Administrators

Σε μαμίσια ROM δουλεύει κανονικά η αναζήτηση βάσει ονόματος.

Τα regional settings στις ρυθμίσεις της συσκευής τα έχεις σε Greek σωστά;

Modpic.gif

Σε μαμίσια ROM δουλεύει κανονικά η αναζήτηση βάσει ονόματος.

Τα regional settings στις ρυθμίσεις της συσκευής τα έχεις σε Greek σωστά;

ναι ελληνικα τα εχω ta regional αλλα αγγλικο μενου...

κατσε ειμαι στην οθονη που ανοιγει για να πληκτρολογησω το νουμερο.οταν κλικαρω το 69....μου βγαζει τις επαφες που ξεκινανε απο αυτα τα νουμερα.αρα με νουμερα ψαχνω.αν μπω στις επαφες τοτε ψαχνω βαση ονοματος

ναι ελληνικα τα εχω ta regional αλλα αγγλικο μενου...

κατσε ειμαι στην οθονη που ανοιγει για να πληκτρολογησω το νουμερο.οταν κλικαρω το 69....μου βγαζει τις επαφες που ξεκινανε απο αυτα τα νουμερα.αρα με νουμερα ψαχνω.αν μπω στις επαφες τοτε ψαχνω βαση ονοματος

κανε disabled το phone skin να ησυχασεις ;)

• Administrators
κανε disabled το phone skin να ησυχασεις ;)

Δεν φταίει αυτό Δημήτρη... και με το phone pad της HTC γίνεται κανονικά.

Modpic.gif

και σε εμενα παιδια δεν γινεται Πληκτρολογω νουμερα και νουμερα εμφανιζονται στην οθονη (Μαμίσια ρομ με Ελληνικά setings και εγκατεστημενο το Resco Contact Manager)

Γινεται εγκατασταση του ilauncher στην εργοστασιακή rom ή θελει φλασαρισμένη?

διαβαζω και στο thread αλλων παρομοιων σε μνημη κινητων οτι η μεταβαση πχ απο gps προγραμμα σε αλλο συνεχομενο γινεται ανετα και γενικα η διαχειρηση της μνημης ειναι καλη(βλ. xperia) στο ΗD πως σας φαινεται η μνημη και κατ΄επεκταση η διαχειρηση της?

• Administrators

Μια από τα ίδια ισχύει και εδώ. Αυτές οι συσκευές έχουν τόση RAM που δεν πρέπει να μας απασχολούν οι ανησυχίες του παρελθόντος. Είναι γεγονός πάντως ότι το xperia έχει μικρότερο memory leakage από όλες τις συσκευές της κατηγορίας.

Γινεται εγκατασταση του ilauncher στην εργοστασιακή rom ή θελει φλασαρισμένη?

Φυσικά και γίνεται.

Modpic.gif