zaharakis Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 και τελικά αχρηστεύεις το automatc... δεν εχει τελειως αυτοματο οπως το ομνια Σακη ;) changescreen....μεχρι στιγμης δεν εχω προβληματα και εχει και ευκολεσ ρυθμισεισ... νομιζεις οτι δεν εχεις :rolleyes: Όντως το ChangeScreen δεν δημιουργεί τόσα προβλήματα όσο τα άλλα. ετσι ακριβως....δεν δημιουργει ""τοσα"" οσο τα αλλα :) καλη εφαρμογη αλλα θελει υποχωρησεις....εγω δεν μπορω να εχω υποχωρησεις σε μερικα πραγματα.... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 ποιεσ υποχωρησεις εννοεισ??? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 ποιεσ υποχωρησεις εννοεισ??? δεν λειτουργει παντου σωστα.. στο τηλεφωνο,στο tf3d,σε μερικα προγραμματα πλοηγησης,και γενικα για να λειτουργησει σωστα,πρεπει να κατσεις και να προσθεσεις αρκετες εξαιρεσεις για να μην δουλευει σε αυτες..αλλα ακομα και ετσι μπερδευεται... ετσι σε συχνες εναλλαγες προγραμματων,εφαρμογων/τηλεφωνου/μανιλλα.... γινεται της ...:worry: εκδιδομενης γυναικος το κικγλιδωμα.....:lol::p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 axaax.....καλο..ναι και εγω χειρικινητα το κανω...το πιο αξιοπιστο.. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Οσοι εχετε παρει βαση αντιστοιχη της brodit http://www.brodit.com/montering.jsp?anr=853358 εχετε δει προβλημα στο ταμπλο του αυτοκινητου σας; γιατι ετσι οπως το σφινωνει το φοβαμαι... (εχω golf 5) Η εσοχή που πιάνει στο ταμπλό είναι ανεπαίσθητη και πολύ αποτελεσματική, άλλωστε η εταιρεία αυτή έχει αντικείμενό της τις βάσεις αυτές και είναι πολύ μελετημένες, περισσότερο να σε προβληματίζει η άλλη βάση που στηρίζεται το κινητό και κατά πόσο μπορεί να γδαρθεί στα πλαϊνά και στην μπροστινή πλευρά της οθόνης ! Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 ριξτε μια ματια καλυτερη αυτονομια wm κινητων http://www.1800pocketpc.com/2009/02/15/which-mobile-device-has-the-best-battery-life.html windows mobile 6.5 beta στο HD http://www.1800pocketpc.com/2009/02/15/video-review-wm65-on-touch-hd.html Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsalkit Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Χρειάζεσαι κάποιο πρόγραμμα όπως gyrator, Gsen ή ChangeScreen για να το κάνεις αυτό αλλά δημιουργούνται προβλήματα με τον καιρό. Υπάρχει και τρόπος να ορίσεις να γυρίζει η οθόνη από το κουμπί answer, από τα settings. ...γιατι δεν χρησιμοποιείτε το WkTASK πού έχει και άλλα καλούδια εκτός από το να γυρίζει την οθόνη? Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 15, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Το να χρησιμοποιείς το WkTask Manager, προϋποθέτει να θέλεις οπωσδήποτε τα υπόλοιπα καλούδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Χρειάζεσαι κάποιο πρόγραμμα όπως gyrator, Gsen ή ChangeScreen για να το κάνεις αυτό αλλά δημιουργούνται προβλήμα, από τα settings. Φίλε μου , μήπως μπορείς να γράψεις γι΄αυτόν τον τρόπο? Κάποια ρύθμιση με registry editor? Εχω το cd 2,5 βδομάδες αλλα απο τα πολλα τρεξήματα δεν εχω προλάβει αν κανω τιποτε :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Η εσοχή που πιάνει στο ταμπλό είναι ανεπαίσθητη και πολύ αποτελεσματική, άλλωστε η εταιρεία αυτή έχει αντικείμενό της τις βάσεις αυτές και είναι πολύ μελετημένες, περισσότερο να σε προβληματίζει η άλλη βάση που στηρίζεται το κινητό και κατά πόσο μπορεί να γδαρθεί στα πλαϊνά και στην μπροστινή πλευρά της οθόνης ! Αν δεν κανω λαθος ειχε αναφερθει απο καποιον εδω μεσα οτι και η βαση που κραταει το κινητο ειναι πολυ καλη και σταθερη και δεν θα γδαρει το κινητο. Ας απαντησει καποιος και σε αυτο και παταω το κουμπι για ολοκληρωση της παραγγελιας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Αν δεν κανω λαθος ειχε αναφερθει απο καποιον εδω μεσα οτι και η βαση που κραταει το κινητο ειναι πολυ καλη και σταθερη και δεν θα γδαρει το κινητο. Ας απαντησει καποιος και σε αυτο και παταω το κουμπι για ολοκληρωση της παραγγελιας. Χρησιμοποιώ τη συγκεκριμένη βάση της brodit, όντως κρατάει παρά πολύ καλά το κινητό, αλλά επειδή είναι πολύ σφιχτή δεν ξέρω με την πάροδο του χρόνου τη φθορά θα έχει στην συσκευή, της οποίας το χρώμα όπως θα έχεις διαβάσει σε μερικές συσκευές υπήρξε προβληματικό. Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 δλδ οταν βαζεις το κινητο (φανταζομαι συρταρωτα απο πανω) ζοριζεται να κατεβει? ειναι πλαστικο εσωτερικα εκει που κραταει το κινητο ή εχει καποιου ειδους επενδυση; υγ με προβληματισες τωρα!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 δλδ οταν βαζεις το κινητο (φανταζομαι συρταρωτα απο πανω) ζοριζεται να κατεβει? ειναι πλαστικο εσωτερικα εκει που κραταει το κινητο ή εχει καποιου ειδους επενδυση; υγ με προβληματισες τωρα!! Θα έλεγα ότι ζορίζεται αρκετά, δεν έχει κάποια επένδυση εσωτερικά εκεί που κρατάει το κινητό, είναι από πλαστικό που στην καλύτερη περίπτωση ίσως είναι καουτσούκ! Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 15, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Φίλε μου , μήπως μπορείς να γράψεις γι΄αυτόν τον τρόπο? Κάποια ρύθμιση με registry editor? Την αυτόματη εναλλαγή δεν τη συνιστούμε εδώ όπως βλέπεις. Η manual επιλογή είναι καλύτερη και κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου. Για να εμφανίσεις στη θέση Start / Settings / System / Screen τη ρύθμιση για περιστροφή της οθόνης σε landscape/portrait, με ένα registry Editor κάνεις πας στο HKEY_LOCAL_MACHINE\ System\ GDI\ Rotation\ HideOrientationUI και αλλάζεις την τιμή από 1 σε 0. Εχω το cd 2,5 βδομάδες αλλα απο τα πολλα τρεξήματα δεν εχω προλάβει αν κανω τιποτε :( Ποιο cd; Μάλλον για το HD θα μιλάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Την αυτόματη εναλλαγή δεν τη συνιστούμε εδώ όπως βλέπεις. Η manual επιλογή είναι καλύτερη και κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου. Για να εμφανίσεις στη θέση Start / Settings / System / Screen τη ρύθμιση για περιστροφή της οθόνης σε landscape/portrait, με ένα registry Editor κάνεις πας στο HKEY_LOCAL_MACHINE\ System\ GDI\ Rotation\ HideOrientationUI και αλλάζεις την τιμή από 1 σε 0. . Πιθανά να δοκιμάζω την υπομονή σου με το επίπεδο των ερωτήσεων μου αλλά δυστυχώς πρέπει να συνεχίσω… Εκανα την ρύθμιση με τον resco editor , οκ αλλα πρακτικά ποιο είναι το αποτέλεσμα που έφερε? Θα πρεπει δηλαδή καθε φορά που θέλω να γυρίσω σε οριζόντια η κάθετη μορφή να πηγαίνω σε ολη αυτή την διαδρομή tart / Settings / System / Screen ??? Δεν βλέπω άλλη χρησιμότητα σε αυτή την εμφάνιση. Με τον wktaskl poy πέρασα , δίχως να το έχω ψάξει πολύ σου δίνει μια δυνατότητα για περιστροφή… Διόρθωσε με αν κάτι δεν έχω σκεφτεί Ποιο cd; Μάλλον για το HD θα μιλάς. :O:O:O:O:O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Δεν βλέπω άλλη χρησιμότητα σε αυτή την εμφάνιση. Με τον wktaskl poy πέρασα , δίχως να το έχω ψάξει πολύ σου δίνει μια δυνατότητα για περιστροφή… http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2693222#post2693222 Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 15, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Πιθανά να δοκιμάζω την υπομονή σου με το επίπεδο των ερωτήσεων μου αλλά δυστυχώς πρέπει να συνεχίσω… Αλίμονο... γιαυτό είμαστε εδώ! Εκανα την ρύθμιση με τον resco editor , οκ αλλα πρακτικά ποιο είναι το αποτέλεσμα που έφερε? Θα πρεπει δηλαδή καθε φορά που θέλω να γυρίσω σε οριζόντια η κάθετη μορφή να πηγαίνω σε ολη αυτή την διαδρομή tart / Settings / System / Screen ??? Δεν βλέπω άλλη χρησιμότητα σε αυτή την εμφάνιση. Από τη στιγμή που εμφανίστηκε αυτό μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Μπορείς ας πούμε για παράδειγμα να πας Έναρξη -> Ρυθμίσεις -> Πλήκτρα και να αλλάξεις το Button 1 (Hold) από Voice Speed Dial σε Περιστροφή. Με τον wktaskl poy πέρασα , δίχως να το έχω ψάξει πολύ σου δίνει μια δυνατότητα για περιστροφή… Διόρθωσε με αν κάτι δεν έχω σκεφτεί Το WkTask Manager το προτείνω εγώ ανεπιφύλακτα ως τον καλύτερο Task Manager. Εάν θέλεις να τον χρησιμοποιείς καλό είναι να απενεργοποιήσεις τον υπάρχον της HTC. Κάνει και αυτό που θέλεις όπως λες και εσύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Εάν θέλεις να τον χρησιμοποιείς καλό είναι να απενεργοποιήσεις τον υπάρχον της HTC. Κάνει και αυτό που θέλεις όπως λες και εσύ. Απενεργοποιείται αλήθεια; Μέσω registry; Δεν το έχω ψάξει καθόλου το θέμα. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPERI Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Ξέρει κανείς γιατί εκτοξεύτηκε η τιμή του HD στο expansys??????????????????:p:lol::happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 15, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Η μόνη λογική εξήγηση είναι ότι κάποιος έχει hackέψει το site και έχει πειράξει τις τιμές όχι μόνο στο HD αλλά και σε άλλες HTC συσκευές. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 15, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Απενεργοποιείται αλήθεια; Μέσω registry; Δεν το έχω ψάξει καθόλου το θέμα. Μέσω των ρυθμίσεων του ίδιου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Η μόνη λογική εξήγηση είναι ότι κάποιος έχει hackέψει το site και έχει πειράξει τις τιμές όχι μόνο στο HD αλλά και σε άλλες HTC συσκευές. Μάλλον :p:p Μόνο στις HTC συμβαίνει αυτό. Περιεργο Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPERI Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Η μόνη λογική εξήγηση είναι ότι κάποιος έχει hackέψει το site και έχει πειράξει τις τιμές όχι μόνο στο HD αλλά και σε άλλες HTC συσκευές. :p Λες?????????????????????????????? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Δεν βλέπω κάποια επιλογή στις ρυθμίσεις. Εννοώ να απενεργοποιηθεί τελειώς, να φύγει και σαν εικονίδιο. Βρήκα στο HKCU\software\HTC\taskmanager\ το dword value "enable" και είναι ρυθμισμένο σε "1" λές να είναι αυτό; Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 15, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Δεν βλέπω κάποια επιλογή στις ρυθμίσεις. Στις ρυθμίσεις του... ξετίκαρε τα όλα. Εννοώ να απενεργοποιηθεί τελειώς, να φύγει και σαν εικονίδιο. Βρήκα στο HKCU\software\HTC\taskmanager\ το dword value "enable" και είναι ρυθμισμένο σε "1" λές να είναι αυτό; Το ίδιο πράγμα είναι. Άλλαξε το 1 σε 0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts