Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχει δοκιμασει κανεις την υπηρεσια vodafone 2gether στο HD να μου πει αν δουλευει;

Γνωρίζει κανείς τίποτα γι αυτό??????????????

Thanks.

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γνωρίζει κανείς τίποτα γι αυτό??????????????

Thanks.

με cosmote η ιδια υπηρεσια δουλευει στο hd μια χαρα :)

δεν βλεπω τον λογο να μην δουλευει και της vodafon ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Thanks!!! Περνάω το 1.10.25.25

δεν διαφερει σε τίποτα από το μαμισιο. Το μονο που κανει είναι να έχει λίγο μεγαλύτερη κατανάλωση σε μπαταρία. Το ειχα καμια βδομαδα και ξαναγυρισα στο γνησιο

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

αρα ολα καλα και με τα ελληνικα ετσι?

Όλα πάνε καλά μέχρι την εγκατάσταση των ελληνικών, προσπαθώντας να τα εγκαταστήσει και κάνοντας επανεκκίνηση, verify, διαπιστώνει σφάλμα και δίνει μια οθόνη με διάφορους κωδικούς σφάλματος και δεν εγκαθιστά τα ελληνικά. Ακολούθησα με ευλάβεια όλη τη διαδικασία που μου είπες. Τους ίδιους κωδικούς σφάλματος μου έδινε και την πρώτη ημέρα που είχα προσπαθήσει χωρίς να ακολουθήσω τα βήματα που μου έδωσες χτες! Δεν ξέρω τι φταίει?

Ευχαριστώ πάντως!

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

Aυτο με το ασπρο πιξελ στην εκκινηση της συσκευης το ειδα και γω σημερα το πρωι και εμεινα....αλλα στην επομενη μαυρη οθονη δεν υπηρχε!!!! τι να πω......θα δειξει...

ρε παιδια καμια βοηθεια για να σταματαει το activesync γιατι με το eLiAs_ASyncKiller.cab δεν γινεται δουλεια!!! δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει..... αλλα το activesync τρεχει ακομα!!!

Guest lagoudakis
λοιπον επειδη ειμαι εντελως στραβαδι με την νεα τεχνολογια:pθα δειξετε λιγη ανοχη μεχρι να παρω μπροστα(τοσο καιρο μονο με το 9000 εμεινα λιγο πισω)1.κατα την γνωμη σας ποιο ειναι καλυτερο και πιο αξιοπιστο;το g-sen η το gyretor;2.επισης με καποιο τροπο η με καποιο προγραμμα μπορω να εχω στην κατω μπαρα καποιο εικονιδιο για να γυριζω την οθονη σε landscape;3.το nodata ειδα οτι δεν παιζει στο hd σωστα;4.εβαλα το tcpmp αλλα δεν παιζει,υπαρχει καποια ειδικη εκδοση η παω μονο για coreplayer που παιζει σιγουρα;ευχαριστω οποιον μπει στο κοπο να απαντηση:)

λοιπον επειδη ειμαι εντελως στραβαδι με την νεα τεχνολογια:pθα δειξετε λιγη ανοχη μεχρι να παρω μπροστα(τοσο καιρο μονο με το 9000 εμεινα λιγο πισω)1.κατα την γνωμη σας ποιο ειναι καλυτερο και πιο αξιοπιστο;το g-sen η το gyretor;2.επισης με καποιο τροπο η με καποιο προγραμμα μπορω να εχω στην κατω μπαρα καποιο εικονιδιο για να γυριζω την οθονη σε landscape;3.το nodata ειδα οτι δεν παιζει στο hd σωστα;4.εβαλα το tcpmp αλλα δεν παιζει,υπαρχει καποια ειδικη εκδοση η παω μονο για coreplayer που παιζει σιγουρα;ευχαριστω οποιον μπει στο κοπο να απαντηση:)

1) Έχω δοκιμάσει gyretor 2 αλλά το έβγαλα λόγο προβλημάτων με την πάνω μπάρα που είχα τότε και δεν το ξαναπέρασα.

2) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2656226#post2656226

3) Το no data παίζει κανονικά αν και μου έκανε τελικά κάτι κουλά στην αρχή.

4) -

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Παιδιά μόλις το παρηγγειλα απο Wind με επιδότηση 450 ευρώ. Πόσο λετε να περιμένω????? Δε κρατιέμαιαιαιαια!!!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Guest lagoudakis
1) Έχω δοκιμάσει gyretor 2 αλλά το έβγαλα λόγο προβλημάτων με την πάνω μπάρα που είχα τότε και δεν το ξαναπέρασα.

2) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2656226#post2656226

3) Το no data παίζει κανονικά αν και μου έκανε τελικά κάτι κουλά στην αρχή.

4) -

φιλε μου ευχαριστω,οποτε καλυτερα να μην μπλεξω με gyretor κλπ,gia to nodata αυτο ειδα στην αρχη και εγω,οποτε θα του δωσω μια ευκαιρια ακομα,το θελω βασικα για να μην μου ανοιγει τον καιρο οποτε μπαινω

• Administrators
Πως κανουμε backup των επαφων στην καρτα μνημης ( με copy ,past , ποιο αρχειο ειναι) :help:

PIM Backup

Είναι το πιο σίγουρο και ασφαλές.

Modpic.gif

• Administrators
1.κατα την γνωμη σας ποιο ειναι καλυτερο και πιο αξιοπιστο;το g-sen η το gyretor;2.επισης με καποιο τροπο η με καποιο προγραμμα μπορω να εχω στην κατω μπαρα καποιο εικονιδιο για να γυριζω την οθονη σε landscape;3.το nodata ειδα οτι δεν παιζει στο hd σωστα;4.εβαλα το tcpmp αλλα δεν παιζει,υπαρχει καποια ειδικη εκδοση η παω μονο για coreplayer που παιζει σιγουρα;ευχαριστω οποιον μπει στο κοπο να απαντηση:)

1. Γνώμη μου είναι να μη βάλεις κανένα από τα δύο. Περισσότερο θα σε ενοχλούν παρά θα κάνουν σωστά τη δουλειά τους!

2. Όσο υπάρχει το TF3D δεν μπορείς να βάλεις τίποτα άλλο στην αρχική οθόνη.

3. Το No Data παίζει. Ψάξτο λίγο και θα το βρεις, δε σε φοβάμαι! :rolleyes:

4. Κάποια στιγμή το είχα δουλέψει, συνιστώ όμως καλύτερα να πας κατευθείαν στο Core Player.

Modpic.gif

PIM Backup

Είναι το πιο σίγουρο και ασφαλές.

Δεν θελω προγραμμα , αν ξερει κανεις πιο ειναι το αρχειο των επαφων(contacts),που μπορω να αντιγραψω και να το επαναφερω μετα

φιλε μου ευχαριστω,οποτε καλυτερα να μην μπλεξω με gyretor κλπ,gia to nodata αυτο ειδα στην αρχη και εγω,οποτε θα του δωσω μια ευκαιρια ακομα,το θελω βασικα για να μην μου ανοιγει τον καιρο οποτε μπαινω

Αφού κάνεις την αλλαγή στην registry, μπορείς να κάνεις assign το screen rotation σε κουμπί από start >settings >buttons.

Για να μην ενημερώνει ο καιρός αυτόματα πας στο weather tab >menu >options >untick update weather automatically.

Επίσης αυτό που είδα με το Nodata είναι ότι αν κάνεις αλλάγες στις ρυθμίσεις του GPRS, τότε πρέπει να το ξαναεγκαταστήσεις για να λειτουργήσει σωστά.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

• Administrators
Δεν θελω προγραμμα , αν ξερει κανεις πιο ειναι το αρχειο των επαφων(contacts),που μπορω να αντιγραψω και να το επαναφερω μετα

Δεν θα το πρότεινα εάν δεν ήταν η καλύτερη λύση. Με αυτό που λες δεν είσαι ασφαλής.

Modpic.gif

Παιδιά καλησπέρα θα ήθελα λίγο βοήθεια. Εχω Cosmote 2 in 1 και όταν να πάω να αλλάξω αριθμό το κινήτο δεν κάνει επανεκκίνηση όπως σε παλιότερες συσκευές που είχα. Δείχνει οτι αλλάζει αριθμό αλλά.......μάταια. Αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι πως εγώ μπορω να πάρω τηλέφωνο από τον αριθμό που άλλαξα αλλά όταν με παίρνουν τηλέφωνο δείχνει σε αυτους που με καλούν οτι το τηλέφωνο δεν έχει σήμα. Για να επανέλθουν όλα φυσιολογικά πρέπει να βγάλω την κάρτα απο το HD να το βάλω σε άλλη συσκευή για να επανέλθει.

Καμιά ιδέα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:wacko:

στην υπογραφη μου στο ipmart Γιαννη...:rolleyes:

για να γυριζεις την οθονη ...λιγο μπερδεμα ....οσο υπαρχει touchflo3d..παντα κατι δεν θα πηγαινει καλα...

το καλυτερο ειναι το screenchange που εχω δωσει μερικες σελιδες πιο πισω :)

Πως κανουμε backup των επαφων στην καρτα μνημης ( με copy ,past , ποιο αρχειο ειναι) :help:

pim λεγεται το αρχειο αλλα να ξερεις οτι θελει resco file explorer η καποιον εξεζητημενο file explorer για να το κανεις επαναφορα/αντικατασταση ...

αν δεν αλλαξεις ρομ ειναι το πιο ασφαλες,αν ομως αλλαξεις απο ελληνικη σε αγγλικη ,πχ,μπορει να εχεις δυσλειτουργιες...

το pimbackup που σου προτεινε ο athanaso ειναι η πιο απλη και αξιοπιστη λυση για αυτη την δουλεια..

Παιδιά καλησπέρα θα ήθελα λίγο βοήθεια. Εχω Cosmote 2 in 1 και όταν να πάω να αλλάξω αριθμό το κινήτο δεν κάνει επανεκκίνηση όπως σε παλιότερες συσκευές που είχα. Δείχνει οτι αλλάζει αριθμό αλλά.......μάταια. Αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι πως εγώ μπορω να πάρω τηλέφωνο από τον αριθμό που άλλαξα αλλά όταν με παίρνουν τηλέφωνο δείχνει σε αυτους που με καλούν οτι το τηλέφωνο δεν έχει σήμα. Για να επανέλθουν όλα φυσιολογικά πρέπει να βγάλω την κάρτα απο το HD να το βάλω σε άλλη συσκευή για να επανέλθει.

Καμιά ιδέα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:wacko:

δεν κανουν επανεκινηση τα wm σε αυτες τις περιπτωσεις,αλλαζουν αριθμο αμεσως.

στο οτι εσενα σου κολαει ειναι θεμα ρομ/ραδιο ...

δεν χρειαζεται να βγαλεις καρτα...απλα κανεις επανεκινηση.

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Και επανεκκίνηση έκανα και Soft reset άλλα "τζιφος".. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο???

Έχω Rom 1.14.401.3 και Radio 1.09.25.14

Aυτο με το ασπρο πιξελ στην εκκινηση της συσκευης το ειδα και γω σημερα το πρωι και εμεινα....αλλα στην επομενη μαυρη οθονη δεν υπηρχε!!!! τι να πω......θα δειξει...

ρε παιδια καμια βοηθεια για να σταματαει το activesync γιατι με το eLiAs_ASyncKiller.cab δεν γινεται δουλεια!!! δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει..... αλλα το activesync τρεχει ακομα!!!

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2912529&postcount=22

Όλα πάνε καλά μέχρι την εγκατάσταση των ελληνικών, προσπαθώντας να τα εγκαταστήσει και κάνοντας επανεκκίνηση, verify, διαπιστώνει σφάλμα και δίνει μια οθόνη με διάφορους κωδικούς σφάλματος και δεν εγκαθιστά τα ελληνικά. Ακολούθησα με ευλάβεια όλη τη διαδικασία που μου είπες. Τους ίδιους κωδικούς σφάλματος μου έδινε και την πρώτη ημέρα που είχα προσπαθήσει χωρίς να ακολουθήσω τα βήματα που μου έδωσες χτες! Δεν ξέρω τι φταίει?

Ευχαριστώ πάντως!

πρεπει να βρουμε λυση με αυτο :O

Και επανεκκίνηση έκανα και Soft reset άλλα "τζιφος".. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο???

οι καρτες 2 σε 1 εχουν καποιες καθυστερησεις σε αυτες τις λειτουργιες γενικα...

δεν το συζηταω να αλλαξεις ρομ και να χασεις εγγυηση μονο και μονο για αυτο :confused:

οι καρτες 2 σε 1 εχουν καποιες καθυστερησεις σε αυτες τις λειτουργιες γενικα...

δεν το συζηταω να αλλαξεις ρομ και να χασεις εγγυηση μονο και μονο για αυτο :confused:

Οκ σε ευχαριστώ πολυ. Θα ζήσω με αυτο.

@ zaharakis

'Εχω τους κωδικούς σφάλματος αν βοηθάνε, αλλά μου κάνει εντύπωση:

1. ότι δεν περνάει με το stock spl και πρέπει να ακολουθήσουμε τη διαδικασία uspl

2. ότι η Rom τρέχει κανονικά αλλά δεν δέχεται τα ελληνικά

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

συνεχεια ερωτησεων:Oυπαρχει προβλημα που φορτιζω την συσκευη με τον φορτιστη του 9000;θελω να πιστευω πως οχι

κανενα Γιαννη :)

@ zaharakis

'Εχω τους κωδικούς σφάλματος αν βοηθάνε, αλλά μου κάνει εντύπωση:

1. ότι δεν περνάει με το stock spl και πρέπει να ακολουθήσουμε τη διαδικασία uspl

2. ότι η Rom τρέχει κανονικά αλλά δεν δέχεται τα ελληνικά

περασε hard spl :!:

ευχαριστω πολυ φιλε zaharakis!!!! επιτελους το εφτιαξα....