CarpeNoctum Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 αρα δεν θελεις πμ :rolleyes: οκ :) Σ αρέσει να παίζεις με τον κόσμο ε?? :lol::lol::lol: Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Σ αρέσει να παίζεις με τον κόσμο ε?? :lol::lol::lol: Πότε φίλε μου Δημήτρη. Ο κόσμος παίζει μαζι μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Σ αρέσει να παίζεις με τον κόσμο ε?? :lol::lol::lol: ε να σπαει λιγο η μονοτονια Νικο :D Πότε φίλε μου Δημήτρη. Ο κόσμος παίζει μαζι μου. κανεις δεν παιζει μαζι σου αλλα ουτε και με κανεναν αλλον :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Οκ εβγαλα ακρη.Τελικα το βαζω στο flight mode για να μην το κλεινω τελειως το βραδυ και χτυπαει το ξυπνητηρι...Το A2DP ομως με το bluetooth headset μου κατι παιζει.Ενω το τηλεφωνο ακουω μια χαρα, οταν βαζω μουσικη η κατι αλλο δεν ακουγεται στο ακουστικο οπως συνεβαινε στο N95 που χρησιμοποιουσα μεχρι προτεινος.Ξερει καποιος αν γινεται αυτο που λεω η οχι? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 ε να σπαει λιγο η μονοτονια Νικο :D κανεις δεν παιζει μαζι σου αλλα ουτε και με κανεναν αλλον :) Το ξέρω απλά έπρπε να πουμε και κατι για να σπάσει η μονοτονία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Οκ εβγαλα ακρη.Τελικα το βαζω στο flight mode για να μην το κλεινω τελειως το βραδυ και χτυπαει το ξυπνητηρι...Το A2DP ομως με το bluetooth headset μου κατι παιζει.Ενω το τηλεφωνο ακουω μια χαρα, οταν βαζω μουσικη η κατι αλλο δεν ακουγεται στο ακουστικο οπως συνεβαινε στο N95 που χρησιμοποιουσα μεχρι προτεινος.Ξερει καποιος αν γινεται αυτο που λεω η οχι? Εμένα μια χαρά παίζει πάντως. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Μηπως ειναι αναλογα με το headset?Εγω εχω το plantronics 520... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos30 Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 θα ηθελα να σας ρωτησω και εγω μερικα πραγματακια... μιας και μολις το αγορασα... ειμαι στο φλο καφε χαλανδριου και για κανα 3ωρο οποιος θελει τον κερναω καφε μιας και θα προσπαθω να το φερω το μηχανιμα στα ισια του. λοιπον στις ερωτησεις... 1ο πως γινεται ελληνικο το μενου; εννοω τα windows αλλα και τα διαφορα μενου... 2ο δεν μπορω να βρω το τζιπιες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 1ο πως γινεται ελληνικο το μενου; εννοω τα windows αλλα και τα διαφορα μενου... Αν δεν το αγόρασες ελληνικό δεν μπορείς! 2ο δεν μπορω να βρω το τζιπιες... Πρόγραμμα πλοήγησης έβαλες??? Κάνα Destinator ή IGO?? Αν καταλαβαίνω καλά πρέπει να είσαι νέος στο χώρο. Μάλλον πρέπει να αρχίσεις να ψάχνεσαι λίγο Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 δινω το δικο μου φιλε μου :) αν σε ενδιαφερει πμ me ;) ελληνικο 1μηνος Τοσο πολυ ευχαριστημενος εισαι :lol: Θελω καινουργιο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas ntinos Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Θα εισαι ενταξει μην ανησηχεις. Αν εχεις παλιο αυτοκινητο (8ετιας) καλο ειναι να το βγαζεις απο το ρευμα πριν βαλεις μπροστα! Έχω ένα φορτιστή αυτοκινήτου (συγκεκριμένα μόνο το κομμάτι που μπαίνει στον αναπτήρα του αυτοκινήτου και δέχεται καλώδιο usb με τα εξής χαραχτηριστικά: INPUT DC 12V-24V OUTPOUT DC 5.0V+- 5% MAX:500mA Δε το έχω δοκιμάσει διότι ψιλοφοβάμαι μήπως κάνω ζημιά στο HD μου.Εσείς τι λέτε να το δοκιμάσω?Πρέπει να ανάψει μπλέ φως στο led του HD? Παράθεση __________________kostas ntinos______________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Μηπως ειναι αναλογα με το headset?Εγω εχω το plantronics 520... Με αυτό δε θα ακούσεις μουσική. Χρειάζεσαι στερεοφωνικά bluetooth ακουστικά. Και μένα το plantronics μου δεν παίζει μουσική. To Jabra BT3030 παίζει όμως. δινω το δικο μου φιλε μου :) αν σε ενδιαφερει πμ me ;) ελληνικο 1μηνος Έχεις πάρει φόρα. Τι θα αγοράσεις πάλι; Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Έχεις πάρει φόρα. Τι θα αγοράσεις πάλι; Αγόρασε, δες στο Xperia... Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Με αυτό δε θα ακούσεις μουσική. Χρειάζεσαι στερεοφωνικά bluetooth ακουστικά. Και μένα το plantronics μου δεν παίζει μουσική. To Jabra BT3030 παίζει όμως. Μαλιστα.Δεν το ηξερα.Νομιζα οτι επειδη το νοκια επαιζε κανονικα μουσικη απο το ιδιο headset θα παιζει και το HTC... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Με αυτό δε θα ακούσεις μουσική. Χρειάζεσαι στερεοφωνικά bluetooth ακουστικά. Και μένα το plantronics μου δεν παίζει μουσική. To Jabra BT3030 παίζει όμως. Έχεις πάρει φόρα. Τι θα αγοράσεις πάλι; στηνω τωρα ασε με :lol::D Αγόρασε, δες στο Xperia... μαρτυριαρη :p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafims Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Φίλε zaharaki αν δεν το άλλαξες έτσι για να κάνεις μια αλλαγή γιατί βαρέθηκες νομίζω πως το xperia έχοντας το HD θα σου φανεί τουλάχιστον οικτρό. Θα ήθελα να μας πεις την άποψη σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Φίλε zaharaki αν δεν το άλλαξες έτσι για να κάνεις μια αλλαγή γιατί βαρέθηκες νομίζω πως το xperia έχοντας το HD θα σου φανεί τουλάχιστον οικτρό. Θα ήθελα να μας πεις την άποψη σου. στα λιγα λεπτα που το εχω στα χερια μου...ειναι τουλαχιστον 2 φορες πιο γρηγορο απο το hd μαμα..... η οθονη του ομως μετα του hd ...με τοσο μικρα γραμματακια....θελει γυαλια :lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ribasg3 Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Μάλλον είσαι ο μόνος που έχει πάρει branded HD από εξωτερικό και γι' αυτό δεν σου απάντησε κανείς. Το ξεκλείδωμα ίσως είναι θέμα rom, οπότε δες στο xda πως να περάσεις το USPL ώστε να περάσεις μετά κάποια άλλη rom, δες και του panosha όπου επίσης περιγράφετε η διαδικασία του USPL. Καλο ειναι να απανταει οποιος ξερει κατι για ενα θεμα. Πλεον αφου πληρωσα 16 ευρω το εχω ξεκλειδωτο. Κ να σκεφτεις το αγορασα 470 ευρω......new. Καθολου ασχημα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos30 Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 λοιπον ελληνικα το καναμε απο εδω... http://www.htc.com.gr/download.html τωρα επιτηθεμεθα εις τζιπιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafims Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 στα λιγα λεπτα που το εχω στα χερια μου...ειναι τουλαχιστον 2 φορες πιο γρηγορο απο το hd μαμα..... η οθονη του ομως μετα του hd ...με τοσο μικρα γραμματακια....θελει γυαλια :lol::lol: Πραγματικά το είχα για ένα απογευματάκι δανεικό και πραγματικα σε σχέση με το HD απογοητεύτικα. Για να είμαι ειλικρινής περίμενα να έρθει για να το πάρω από το Σεπτέμβριο αλλά η sony ericsson τη πήγε πολύ μακριά τη βαλίτσα και τελικά μου βγήκε σε καλό πιστεύω που δεν το περίμενα. Το HD μου φαίνεται μια γενιά μπροστά χωρίς να θέλω να υπερβάλω. Αυτό που με ενόχλησε στο xperia είναι που η οθόνη του είναι ένα κλικ πιο μέσα με αποτέλεσμα να μην μπορείς να πιέσεις με το δάκτυλο σου τις άκρες της οθόνης! Σε ταχύτητα δεν καταλαβα διαφορές αλλά δε το πέρασα και κανένα προγραμματάκι ούτε στο ιντερνετ είχα μπει. Ήσουνα δυνατός εδώ μέσα με το HD και μου έκανε απορία η αλλαγή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Πραγματικά το είχα για ένα απογευματάκι δανεικό και πραγματικα σε σχέση με το HD απογοητεύτικα. Για να είμαι ειλικρινής περίμενα να έρθει για να το πάρω από το Σεπτέμβριο αλλά η sony ericsson τη πήγε πολύ μακριά τη βαλίτσα και τελικά μου βγήκε σε καλό πιστεύω που δεν το περίμενα. Το HD μου φαίνεται μια γενιά μπροστά χωρίς να θέλω να υπερβάλω. Αυτό που με ενόχλησε στο xperia είναι που η οθόνη του είναι ένα κλικ πιο μέσα με αποτέλεσμα να μην μπορείς να πιέσεις με το δάκτυλο σου τις άκρες της οθόνης! Σε ταχύτητα δεν καταλαβα διαφορές αλλά δε το πέρασα και κανένα προγραμματάκι ούτε στο ιντερνετ είχα μπει. Ήσουνα δυνατός εδώ μέσα με το HD και μου έκανε απορία η αλλαγή σου. ειναι νωρις ακομη για συμπερασματα :) δεν θελω και πολυ να αλλαξει αντικειμενο η αγγελια μου,απο ""πωλειται HD"" να λεει ""πωλειται X1"" :D:p αυτα τα ρημαδια τα εχω για φτυσιμο!!! εμεις να ειμαστε καλα ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 λοιπον ελληνικα το καναμε απο εδω... http://www.htc.com.gr/download.html Τι έκανες από εκεί ??? Τίποτα. Δεν σε καταλαβαίνω ακριβώς τι θες να πεις. Ξέρεις ποια συσκευή έχεις πάρει?? Το HD λογικά εφόσων γράφεις εδώ. Αυτή είναι ROM του Diamond, άρα δεν μπαίνει στο HD. Και να μπορέσεις τέλος πάντως που δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο 1 000 000 εκείνη την ΡΟΜ, πάλι δεν θα μπορείς γιατί μπαίνει μόνο σε ελληνικές συσκευές. Και αν δεν είναι δεν μπαίνει. Η μόνη λύση είναι η ROM του Panosha (τώρα την θυμήθηκα) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Ακριβώς... Εμείς να είμαστε καλά! Κινητά είναι ! φτιάχνονται ή τα πετάς. τους ανθρώπους όχι! Το X1 πάντως μου φαίνετα λίγο χοντρό Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos30 Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 λοιπον ελληνικα το καναμε απο εδω... http://www.htc.com.gr/download.html τωρα επιτηθεμεθα εις τζιπιες οκ τα παντα!!! ευχαριστω οσους βοηθησαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Τελικά υπάρχει και ROM του HD εκεί δεν το είχα προσέξει πριν. Είδα από την αρχή Diamond και νόμισα ήταν όλες. Τελικά τι έκανες? Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts