ktiniatros Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 2 φορές την ημέρα φόρτιση για το HD δεν είναι φυσιολογικό. Μήπως σου τρέχει κάτι ανοιχτό μονίμως στο background και "τρώει" τη μπαταρία; Αυτό που είναι μονίμως ανοιχτό είναι το activesync, ακόμα και αν το κλείνω. Τώρα, από άλλες εφαρμογές, καμμιά φορά μπορεί να μένουν κάποιες ανοικτές. Είναι τόσο ενεργοβόρες; Έχω απενεργοποιήσει τη φόρτιση μέσω usb κατά τη σύνδεση με τον υπολογιστή. Επίσης το wi-fi όταν το ανοίγω το έχω ρυθμισμένο στη βέλτιστη επίδοση.Δεν είναι όμως όλη την ώρα ανοιχτό. Μήπως έπρεπε τελικά να αφήσω την μπαταρία περισσότερες ώρες στην πρώτη φόρτιση;(το είχα αφήσει γύρω στις 5 ώρες.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 για μονιμη απενεργοποιηση active sync μπειτε στο http://panosha.blogspot.com πανο σε ευχαριστουμε.. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 9, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Αυτό που είναι μονίμως ανοιχτό είναι το activesync, ακόμα και αν το κλείνω. για μονιμη απενεργοποιηση active sync μπειτε στο http://panosha.blogspot.com Εναλλακτικά... http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2703188&postcount=683 Μήπως έπρεπε τελικά να αφήσω την μπαταρία περισσότερες ώρες στην πρώτη φόρτιση;(το είχα αφήσει γύρω στις 5 ώρες.) Όχι... αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα. Σε αυτές τις συσκευές μπορείς απλά να το βγάλεις από τη πρώτη φόρτιση όταν απλά έχει φορτιστεί πλήρως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis_t Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Καλησπέρα παιδιά, χαίρομαι και εγώ αυτή τη συσκευή εδώ και κανα μηνα περίπου. Έχω κάνει disable του sms threading από τη registry αλλά παρατήρησα οτι αναγράφεται λάθος ώρα στα sms. Δε ξέρω αν έχει ξαναγραφτεί κάπου, όποιος γνωρίζει κάποιο fix γι'αυτό θα βοηθήσει. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Παιδια καλησπέρα σε όλους. Πλέον είμαι και εγω ένας ευτυχισμένος ιδιοκτήτης αυτού του εκπληκτικού κινητού. Έχω παρακολουθήσει αρκετά από αυτά που έχετε γράψει και πραγματικα κάνετε όλοι εκπληκτική δουλειά. Θα ήθελα να ρωτήσω από που θα μπορέσω να βρω έκδοση του iGO. Έχω ήδη εγκαταστημένο το Destinator 7 και ηθέλα πολυ μια δοκιμή μεταξύ αυτών των 2 εφαρμογών. Ευχαριστω προκαταβολικα. Συνεχίστε την καλή δουλειά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 10, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Θα ήθελα να ρωτήσω από που θα μπορέσω να βρω έκδοση του iGO. Εκεί που υπάρχουν τα πάντα... ipmart-forum.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Το μονο κακο που εντοπισα προς το παρον ειναι οτι το ξυπνητηρι του κινητου οταν το κινητο κλεινει δεν δουλευει.Αυτο ειναι θεμα των windows η θεμα του ξυπνητηριου?Δηλαδη αν βαλω αλλο προγραμμα θα δουλευει? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Θεμα των windows. Ειναι σαν να κλεινεις τον υπολογιστη σου..... Ερωτηση: μπηκα σε ενα σαιτ με τσατ σε java και δεν το ανοιγε.... πρεπει να εγκαταστησω java runtime enviroment? Flash player βαζουμε κανονικα ε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braveheart1980 Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 TO ΠΗΡΑ!!!!!!!!! Γιουπιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!! Παράθεση http://i.imgur.com/xrj2crT.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Έχω ένα φορτιστή αυτοκινήτου (συγκεκριμένα μόνο το κομμάτι που μπαίνει στον αναπτήρα του αυτοκινήτου και δέχεται καλώδιο usb με τα εξής χαραχτηριστικά: INPUT DC 12V-24V OUTPOUT DC 5.0V+- 5% MAX:500mA Δε το έχω δοκιμάσει διότι ψιλοφοβάμαι μήπως κάνω ζημιά στο HD μου.Εσείς τι λέτε να το δοκιμάσω?Πρέπει να ανάψει μπλέ φως στο led του HD? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ribasg3 Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Δυστυχως κανεις δεν μου απαντησε εδω κ μερες στο ερωτημαμου. Ετσι μιας κ πλεον εχω το κινητο στα χερια μου να ενημερωσω οτι το κινητο αυτο ερχεται ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ απο καποιες εταιριες κινητης τηλεφωνιας απο το εξωτερικο παραδειγματο κινητο μου το οποιο ειναι κλειδωμενο στην ΟRANGE UK. Κ ο μονος τροπος που εχωβρει να ξεκλειδωνει ειναι μεσω διαφορων site επι πληρωμη. Αναμενω την απαντηση απο ενα απο αυτα τα site ουτως ωστε να σας πω, οσους ενδιαφερονται, αν γινεται εστω κ ετσι να δουλεψει το τηλ. Ελπιζω να βοηθησω καποιον που εχει την ιδια απορια με εμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Εκεί που υπάρχουν τα πάντα... ipmart-forum.com Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση ξεκιναω την αναζητηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Αν ειναι ευκολο οσοι το αγοραζουν , ας ενημερωσουν και εμας που το ψαχνουμε,το καταστημα αγορας , ευχαριστω εκ των προτερον :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Δυστυχως κανεις δεν μου απαντησε εδω κ μερες στο ερωτημαμου. Ετσι μιας κ πλεον εχω το κινητο στα χερια μου να ενημερωσω οτι το κινητο αυτο ερχεται ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ απο καποιες εταιριες κινητης τηλεφωνιας απο το εξωτερικο παραδειγματο κινητο μου το οποιο ειναι κλειδωμενο στην ΟRANGE UK. Κ ο μονος τροπος που εχωβρει να ξεκλειδωνει ειναι μεσω διαφορων site επι πληρωμη. Αναμενω την απαντηση απο ενα απο αυτα τα site ουτως ωστε να σας πω, οσους ενδιαφερονται, αν γινεται εστω κ ετσι να δουλεψει το τηλ. Ελπιζω να βοηθησω καποιον που εχει την ιδια απορια με εμενα. Μάλλον είσαι ο μόνος που έχει πάρει branded HD από εξωτερικό και γι' αυτό δεν σου απάντησε κανείς. Το ξεκλείδωμα ίσως είναι θέμα rom, οπότε δες στο xda πως να περάσεις το USPL ώστε να περάσεις μετά κάποια άλλη rom, δες και του panosha όπου επίσης περιγράφετε η διαδικασία του USPL. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Επειδή έχω περάσει την B.P. 1.4 από την οποία έχουν αφαιρεθεί οι ήχοι, ξέρει κανείς αν υπάρχουν κάπου οι αυθεντικοι ήχοι του hd (εννοείται χωρίς να ξαναπεράσω την official rom)? Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 10, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Μάλλον είσαι ο μόνος που έχει πάρει branded HD από εξωτερικό και γι' αυτό δεν σου απάντησε κανείς. Το ξεκλείδωμα ίσως είναι θέμα rom, οπότε δες στο xda πως να περάσεις το USPL ώστε να περάσεις μετά κάποια άλλη rom, δες και του panosha όπου επίσης περιγράφετε η διαδικασία του USPL. Δεν είναι θέμα USPL ή Hard-SPL μιας και ο φίλος έχει SIM-locked συσκευή και οι συγκεκριμένες μέθοδοι δεν το λύνουν αυτό. Δυστυχώς για το SIM-Unlocking τα παιδιά στο XDA σε εξυπηρετούν με το αζημίωτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Αν ειναι ευκολο οσοι το αγοραζουν , ας ενημερωσουν και εμας που το ψαχνουμε,το καταστημα αγορας , ευχαριστω εκ των προτερον :) δινω το δικο μου φιλε μου :) αν σε ενδιαφερει πμ me ;) ελληνικο 1μηνος Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_6600 Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Έχω ένα φορτιστή αυτοκινήτου (συγκεκριμένα μόνο το κομμάτι που μπαίνει στον αναπτήρα του αυτοκινήτου και δέχεται καλώδιο usb με τα εξής χαραχτηριστικά: INPUT DC 12V-24V OUTPOUT DC 5.0V+- 5% MAX:500mA Δε το έχω δοκιμάσει διότι ψιλοφοβάμαι μήπως κάνω ζημιά στο HD μου.Εσείς τι λέτε να το δοκιμάσω?Πρέπει να ανάψει μπλέ φως στο led του HD? Μια χαρά είναι, απλά θα φορτίζει πιο αργά σε σχέση με το φορτιστη-πρίζα της συσκευασίας επειδή είναι μόνο 500mΑ. Θα φορτίζει όσο αργά φορτίζει και μέσω usb σε PC. Ζημιά δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει. Παράθεση In the Flesh? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Εκεί που υπάρχουν τα πάντα... ipmart-forum.com Να σε ρωτήσω ποιά από όλες τις εκδόσεις πρέπει να καταβάσω; Θα ήθελα να έχω κάποια κοινή με εσάς. Κατέβασα την έκδοση Nav N Go iGO 8 v8.3.2.64029 αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Έβγαζε μηνύματα και δεν άνοιγε η εφαρμογή. Ζήταγε διαρκώς να κάνω Soft Reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 10, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Ζημιά δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει. Απεναντίας, φροντίζει περισσότερο για την αξιοπιστία της μπαταρίας σε σχέση με τον ταχυφορτιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 10, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Να σε ρωτήσω ποιά από όλες τις εκδόσεις πρέπει να καταβάσω; Θα ήθελα να έχω κάποια κοινή με εσάς. Κατέβασα την έκδοση Nav N Go iGO 8 v8.3.2.64029 αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Έβγαζε μηνύματα και δεν άνοιγε η εφαρμογή. Ζήταγε διαρκώς να κάνω Soft Reset. Προφανώς πρέπει να αλλάξεις στο αρχείο sys.txt την ανάλυση και να βάλεις αυτή της οθόνης σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Προφανώς πρέπει να αλλάξεις στο αρχείο sys.txt την ανάλυση και να βάλεις αυτή της οθόνης σου. Το έκανα. Έχω βρει το sys.txt σε παλαιότερο post αλλα και πάλι τίποτα. Εσυ αυτή την έκδοση χρησιμοποιείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Το έκανα. Έχω βρει το sys.txt σε παλαιότερο post αλλα και πάλι τίποτα. Εσυ αυτή την έκδοση χρησιμοποιείς; φιλε μου μηπως να εψαχνες λιγο ακομη ...και λιγο καλυτερα?? ;) ας πουμε αν εβαζες στην αναζητηση.... Destinator 7 greek ready for sd (htc hd+ omnia) μην τα περιμενετε και ολα στο χερι ρε παιδια ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 φιλε μου μηπως να εψαχνες λιγο ακομη ...και λιγο καλυτερα?? ;) ας πουμε αν εβαζες στην αναζητηση.... Destinator 7 greek ready for sd (htc hd+ omnia) μην τα περιμενετε και ολα στο χερι ρε παιδια ;) Δημήτρη δεν μιλάω για Destinator το έχω ήδη περάσει. Αναφέρομαι για το iGO. Δεν μου αρέσουν τα έτοιμα απλά ακόμα ψάχνομαι με τα Pocket PCs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Δεν μου αρέσουν τα έτοιμα αρα δεν θελεις πμ :rolleyes: οκ :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts