CarpeNoctum Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Δεν έχω προσθέσει καμία εφαρμογή τις τελευταίες μέρες, αλλά χωρίς να εμφανίζεται στον task manager είναι δυνατό να τρέχει και μάλιστα να καταναλώνει τόση ενέργεια! Το ότι δεν εμφανίζεται στον task manager δε λέει κάτι απαραίτητα. Μπορεί η εφαρμογή να έχει κλείσει αλλά να αφήνει ανοιχτά services. Από κει και πέρα αφού η συμπεριφορά της συσκευής άλλαξε τόσο απότομα όσο περιγράφεις, αν δε μπορείς να βρεις τι φταίει δοκιμάζοντας να βγάλεις μια μια τις εφαρμογές που έχεις περασμένες τότε κάνε Hard reset και παρακολούθα το μερικές μέρες πριν προσθέσεις κάτι πάνω. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don Karlos Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Πιστεύω κι εγώ ότι δεν είναι ο task manager αυτό που πρέπει να τσεκάρεις, αλλά τα "services" που τρέχουν. Αν θυμάμαι καλά μπορείς να τα δεις με το pocket mechanic. Δες πρώτα αυτό πριν κάνεις κάτι άλλο. Κλείσε τα "ύποπτα" και δες τη συμπεριφορά του τηλεφώνου. Παράθεση Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Πιστεύω κι εγώ ότι δεν είναι ο task manager αυτό που πρέπει να τσεκάρεις, αλλά τα "services" που τρέχουν. Αν θυμάμαι καλά μπορείς να τα δεις με το pocket mechanic. Δες πρώτα αυτό πριν κάνεις κάτι άλλο. Κλείσε τα "ύποπτα" και δες τη συμπεριφορά του τηλεφώνου. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, νομίζω ότι υπεύθυνο είναι το sktools το οποίο κάποια φορά δεν έκλεισε καλά και δημιούργησε το πρόβλημα, δημιουργήθηκε όμως μόνο με το άνοιγμα της εφαρμογής και χωρίς να κάνω κάποιο tweak. Κάθε φορά που το τρέχω παρατηρώ ότι καταναλώνει πολλή ενέργεια μόνο με απλή περιήγηση στα εργαλεία του. Τα services ελέγχονται και με τα memmaid, sktools Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motor Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 πως γίνεται να φαίνονται τα html emails; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 φαίνονται. Εκτός και έχεις exchange server παλαιότερο και τότε δυστυχώς δεν είναι html στα windows mobile Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motor Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 έχω μέσω username@mail2web.com ποιο άλλο μπορείς να μου προτείνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandipl Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 ενω εχω βαλει ringtone mp3 δεν εχω μπορεσει να κανω το ιδιο για τον ηχο οταν ερχεται sms .καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotistav Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Ερώτηση: Θέλω να σβήσω ενα e-mail account απο το "mail" tab και δεν μπορώ. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα ή ό,τι account μπαίνει δέν βγαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 έχω μέσω username@mail2web.com ποιο άλλο μπορείς να μου προτείνεις; Κανένα... και εγώ για δωρεάν αυτό χρησιμοποιώ Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 ενω εχω βαλει ringtone mp3 δεν εχω μπορεσει να κανω το ιδιο για τον ηχο οταν ερχεται sms .καμια ιδεα? το mp3 το ριχνεις χυμα μεσα στο φακελο των windows και το διαλεγεις μετα απο τα notifications- new text message, σε μενα ετσι δουλευει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordanton Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 το mp3 το ριχνεις χυμα μεσα στο φακελο των windows και το διαλεγεις μετα απο τα notifications- new text message, σε μενα ετσι δουλευει Επίσης δουλεύει και αν το ρίξεις χύμα στο /My Documents Παράθεση Vivere Pericolosamente It's the only way... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Επίσης δουλεύει και αν το ρίξεις χύμα στο /My Documents Που to my Documents για να μη πιανει χωρο απ τη main memory μπορει να ειναι και στη storage card:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgoss Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 γιατι δεν κοιτας εκει? http://www.play247.gr/index.php?main_page=advanced_search_result&keyword=&inc_subcat=1&categories_id=1&fromcate=1&cPath=1&manufacturers_id=194&sort=4d εχει ελληνικα τηλ με εγγυηση φυσικα ελληνικης αντιπροσωπειας!! σε μια μερα ειναι σπιτι σου :) Γιατί θέλω να χρησιμοποιήσω την επιδότησή μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Γι αυτο και γω το περιμενω 2+1μηνες απο βονταφον το HD!!!! αυριο ελπιζω να το εχω.... υποτιθεται οτι χτες θα το εστελναν με κουριερ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tedsbk Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 παιδια μπορειτε να μου πειτε ποια ειναι η καταληλη εκδοση destinator και ποια i-go για το HD; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 παιδια μπορειτε να μου πειτε ποια ειναι η καταληλη εκδοση destinator και ποια i-go για το HD; μα φυσικά οι τελευταίες δηλ. 7 για Dest και 8 για iGO, αλλά αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να φορέσεις το κατάλληλο skin λόγω ιδιαιτερότητας ανάλυσης οθόνης. Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 παιδια μπορειτε να μου πειτε ποια ειναι η καταληλη εκδοση destinator και ποια i-go για το HD; destinator 7.0.0.588.11 με χαρτη 2008.q4 v.115 και σκιν panosha 801 και igo 8 8.3.2.64873 με χαρτη 2008.q3 navtec[081204] Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 8, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 EDIT: Με κάλυψε ο milena03... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 καμια διεύθυνση για κατεβασμα high definition φιλμακια υπαρχει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tedsbk Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 ευχαριστω για την απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasg Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 @ athanaso77 Πριν λίγες ημέρες είχες προτείνει το ING HideSIM V 2.1 για να λύσουμε το πρόβλημα της εμφάνισης των επαφών της κάρτας sim. Πώς το εγκαθιστούμε το προγραμμα; εχει περίεργο τύπο και δεν μπορώ να το καταλάβω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braveheart1980 Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Βρήκα το [Tutorial] Mετατροπη αρχείων βιντεο για HD και το έβαλα να κάνει την μετατροπή. Πάντως απο ότι φαίνεται της υπομονής είναι.... Το να βλέπεις ταινίες στο HD πολυ απλά δεν παίζεται. Βέβαια μπορεί να κάνει κάποια ώρα η μετατροπή της ταινίας αλλά πραγματικα αξίζει τον κόπο Χαίρομαι που σου άρεσε ο οδηγος μου Πράγματι τα βιντεο ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ Αντε να ερθει και το δικο μου (17.2!!!) , ΔΕΝ κρατιεμαι Κατι αλλο : αυτο το ειδατε ; Θα τους πάρω τηλ. και αυριο να δω αν ισχυει Δηλ. αν θα παρω το hd μου ΜΕ το ndrive δωρο Παράθεση http://i.imgur.com/xrj2crT.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 8, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 @ athanaso77 Πριν λίγες ημέρες είχες προτείνει το ING HideSIM V 2.1 για να λύσουμε το πρόβλημα της εμφάνισης των επαφών της κάρτας sim. Πώς το εγκαθιστούμε το προγραμμα; εχει περίεργο τύπο και δεν μπορώ να το καταλάβω Τι περίεργο τύπο; Ένα απλό .cab αρχείο είναι. Το πετάς μέσα στη συσκευή σου και το τρέχεις από εκεί με ένα απλό click στον file explorer της συσκευής σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafims Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Που μπορώ να κατεβάσω τους τελευταίους χάρτες για το destinator 7 και το igo εχω τις προηγούμενες εκδόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 8, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 ipmart-forum.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts