Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε metkosas , να ρωτήσω γιατι μπερδευτηκα και αγχώθηκα μαζι πριν τρέξω ενα απο τα παραπάνω cap ,πρεπει πρώτα να περάσω αυτο: http://forum.xda-developers.com/show...90&postcount=2 ή ειναι εντελώς άσχετο?

και.. τρέχει μαζι με το touchflo η πρέπει να περάσω και το second today πχ για να το βλέπω απο εναλακτική today?

Ναι νομίζω θέλει εγκατάσταση πρώτα εκείνο!!!

Όχι δεν χρειάζεται εναλλακτική Today... Μπαίνει σε soft key...

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φίλε metkosas , να ρωτήσω γιατι μπερδευτηκα και αγχώθηκα μαζι :( πριν τρέξω ενα απο τα παραπάνω cap ,πρεπει πρώτα να περάσω αυτο: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2585790&postcount=2 ή ειναι εντελώς άσχετο?

και.. τρέχει μαζι με το touchflo η πρέπει να περάσω και το second today πχ για να το βλέπω απο εναλακτική today?

Τρεχει απευθειας, δεν χρειαζεται να εγκαταστησεις τιποτε αλλο πριν.

Τρεχει μαζι με το TF3D και κανει assign το αριστερο soft key. Μην ξεχασεις τo Soft Reset μετα την εγκατασταση :D

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Παιδια ψαχνω ενα bluetooth για ομιλια αλλα και να ακουω μουσικη.

Κατ αρχην να μου πειτε αν αναπαραγεται μουσικη μεσω ακουστικων ΒΤ....μην κανω ονειρα τσαμπα.

Και μετα να μου πειτε τη γνωμη σας για τα δυο αυτα που βρηκα με μια προχειρη ματια

NOKIA BH-103 BLUETOOTH HEADSET

MUSES 802 BLUETOOTH HEADSET BLACK

Πλεονεκτημα για το Νοκια θεωρω τη μαρκα αφου την αλλη δεν την ξερω και οτι μπορει να το φοραω γυρω απο το λαιμο συνεχεια και να μην με ενοχλει.

Πλεονεκτημα για το αλλο τα κουμπια για χειρισμο μουσικης και το βισμα 3.5 που μπορω να βαλω οτι ακουστικα θελω αλλα και να συνδεσω αυτα με τη μια πανω στο HD να ακουσω μουσικη χωρις ΒΤ.

Τι λετε;

edit

και αυτο εδω ισως;;

http://www.emmoni.gr/Product.php?PageId=97&ProductId=1389

Φίλε metkosas , να ρωτήσω γιατι μπερδευτηκα και αγχώθηκα μαζι :( πριν τρέξω ενα απο τα παραπάνω cap ,πρεπει πρώτα να περάσω αυτο: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2585790&postcount=2 ή ειναι εντελώς άσχετο?

Δε χρειάζεται τίποτα. Απλά εγκαθιστάς το cabάκι ...

-----------------

Σ.Ζωγράφος

• Administrators
Κάπου διάβασα για το Windows Mobile 6.5 - θα βγεί μέσα στους πρώτους μήνες (3) του 2009. Ξέρει κανείς κάτι για αυτό?

Μέχρι τώρα είναι απλά φήμες. Δεν έχουμε κάτι σίγουρο και τεκμηριωμένο.

Modpic.gif

ΝΕΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ

Ελπίζω να σας αρέσει τώρα.:lol:

Πολύ καλή δουλειά. Είναι πολύ όμορφο, λειτουργικό και το καλύτερο είναι ότι ουσιαστικά είναι και παραμετροποιήσιμο ... ο καθένας μπορεί να βάλει τα προγράμματα της αρεσκίας του ...

Υπάρχει τρόπος να αλλάξουμε το BackGround ? Ας πούμε θα ήθελα να βάλω το ίδιο BackGround που έχω σε όλο το TF3D ... υπάρχει τρόπος ?

Αυτό που θα ήθελα να βάλω είναι το BackGround από το theme του te_salat ...

Επίσης, αυτό που λείπει για να είναι εντελώς παραμετροποιήτιμο (αν δεν είναι υπερβολή) θα ήταν να μπορούμε να αλλάζουμε και τα εικονίδια μόνοι μας ... :rolleyes:

-----------------

Σ.Ζωγράφος

δεσ στο navimania.υπαρχει post με διαφορα background....

Ναι, αλλά πως μπαίνουν στην Action Screen του φίλου μας ... και επίσης ποιο είναι το αρχείο που χρησιμοποιεί το te_salat ...

-----------------

Σ.Ζωγράφος

Παιδια ψαχνω ενα bluetooth για ομιλια αλλα και να ακουω μουσικη.

Κατ αρχην να μου πειτε αν αναπαραγεται μουσικη μεσω ακουστικων ΒΤ....μην κανω ονειρα τσαμπα.

Και μετα να μου πειτε τη γνωμη σας για τα δυο αυτα που βρηκα με μια προχειρη ματια

NOKIA BH-103 BLUETOOTH HEADSET

MUSES 802 BLUETOOTH HEADSET BLACK

Πλεονεκτημα για το Νοκια θεωρω τη μαρκα αφου την αλλη δεν την ξερω και οτι μπορει να το φοραω γυρω απο το λαιμο συνεχεια και να μην με ενοχλει.

Πλεονεκτημα για το αλλο τα κουμπια για χειρισμο μουσικης και το βισμα 3.5 που μπορω να βαλω οτι ακουστικα θελω αλλα και να συνδεσω αυτα με τη μια πανω στο HD να ακουσω μουσικη χωρις ΒΤ.

Τι λετε;

edit

και αυτο εδω ισως;;

http://www.emmoni.gr/Product.php?PageId=97&ProductId=1389

το παραθετω παλι γιατι χαθηκε μεσα στο θεμα της προηγουμενης σελιδας...

το παραθετω παλι γιατι χαθηκε μεσα στο θεμα της προηγουμενης σελιδας...
Αναπαραγει μουσικη απο bluetooth ακουστικα, εγω εχω αυτα http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&product=1117998

εδω και 6 μηνες και ειναι παρα πολυ καλα.:)

Παναγιώτης

Η βάση της Brodit ΔΕΝ κουμπώνει πάνω στη βάση της Hama. Η Brodit έχει τέσσερις τρύπες για βίδες και όχι τις τέσσερις "υποδοχές" που θέλει η Hama ... Πρέπει να βρεις κάποια άλλη λύση ...

Θα προσπαθήσω να βγάλω photos από τον τρόπο που στερέωσα εγώ τη βάση της Brodit με τα δετικά και θα δεις ότι είναι και πολύ εύκολο και ανώδυνο για το αυτοκίνητο αλλά και αόρατο ... Για όλες μου τις συσκευές και τα αυτοκίνητα είχα πάντα βάσεις της Brodit και πάντα με τον ίδιο τρόπο τις στερέωνα ...

Με μπέρδεψες λίγο φίλε μου... μπορώ να στερεώσω την βάση που παρήγγειλα κατευθείαν στους αεραγωγούς? θα μου είναι πολύ χρήσιμες οι φωτογραφίες... σε ευχαριστώ και πάλι.

Εκεί που μπερδεύτηκα είναι ότι λες ότι πάντα brodit χρησιμοποιείς, αλλά οι συγκεκριμένες φωτό που έχεις βάλει στο παραπάνω μύνημα, έχουν άλλη βάση.

Καλή σου μέρα

Διόρθωση: μολις αντιλήφθηκα ότι είσαι άλλος φίλος από τον πρώτο... συγγνώμη για την σύγχιση... μόλις ξύπνησα βλέπεις.

Σωτήρης

Με μπέρδεψες λίγο φίλε μου... μπορώ να στερεώσω την βάση που παρήγγειλα κατευθείαν στους αεραγωγούς? θα μου είναι πολύ χρήσιμες οι φωτογραφίες... σε ευχαριστώ και πάλι.

Εκεί που μπερδεύτηκα είναι ότι λες ότι πάντα brodit χρησιμοποιείς, αλλά οι συγκεκριμένες φωτό που έχεις βάλει στο παραπάνω μύνημα, έχουν άλλη βάση.

Καλή σου μέρα

Διόρθωση: μολις αντιλήφθηκα ότι είσαι άλλος φίλος από τον πρώτο... συγγνώμη για την σύγχιση... μόλις ξύπνησα βλέπεις.

No problem. Θα προσπαθήσω να σου ανεβάσω photos σήμερα.

-----------------

Σ.Ζωγράφος

Αναπαραγει μουσικη απο bluetooth ακουστικα, εγω εχω αυτα http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&product=1117998

εδω και 6 μηνες και ειναι παρα πολυ καλα.:)

ωραιο ειναι αλλα ακριβουτσικο.....40€ πανω απο τα αλλα.

Με το θεμα της αναγνωρισης κλησεων πως παει;

Καλή σου μέρα

Φίλε μου και γω έχω τη βάση που ανέφερε ο milospap που ανέβασε και τις φώτο. Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλο ομολογουμένος! Αποτελείτε από ένα ανταπτοράκι της ΗΑΜΑ που το χρησιμοποιούμε για να να στηρίξουμε τη βάση της συσκευής, το οποίο εγώ αγόρασα από τα SATURN ενώ ο φίλος milospap από τα MEDIAMARKT, και τη βάση της συσκευής η οποία όμως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ BRODIT, ΠΡΟΣΟΧΗ! Εδώ μάλλον έγινε η παρεξήγηση. Είναι μια βάση που είχε προτείνει κάποιος από αυτό το thread μερικές σελίδες πίσω και την έχουμε πάρει από ebay γύρω στα 7 ευρώ αν θυμάμαι καλά ή 3, μαζί με ένα screen protector και φορτιστή αυτοκινήτου. Ελπίζω να σε βοήθησα. Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό και σταθερό!

Mε το συνδιασμο που προτινετε μπορουμε να το εχουμε σε landscape?

ωραιο ειναι αλλα ακριβουτσικο.....40€ πανω απο τα αλλα.

Με το θεμα της αναγνωρισης κλησεων πως παει;

Ειναι αρκετα καλο,το μονο δυσαρεστο ειναι οτι εμφανιζει μονο τον αριθμο και οχι ονομα!:)
Παναγιώτης

Ειναι αρκετα καλο,το μονο δυσαρεστο ειναι οτι εμφανιζει μονο τον αριθμο και οχι ονομα!:)

το κλασικο "προβλημα" που το hd δεν στελνει δεδομενα (επαφες, λιστα κλησεων κλπ) στο bluetooth δλδ....:rolleyes::rolleyes:

επειδή βλέπω πως δέν μπορείτε χωρίς εμένα,σας έφτιαξα ένα προγραμματάκι(το 2ο μου για pocketpc)

το εγκατηιστάτε στην μνήμη του κινητού(όχι κάρτα μνήμης) και πατώντας για 5 second το Power κουμπί της συσκευής εκτελείτε.

Ελπίζω να σας αρέσει και αυτό.:lol::p:D

το κλασικο "προβλημα" που το hd δεν στελνει δεδομενα (επαφες, λιστα κλησεων κλπ) στο bluetooth δλδ....:rolleyes::rolleyes:

Οχι, ετσι ειναι η λειτουργια του συγκεκριμενου bluetooth!

Παναγιώτης

επειδή βλέπω πως δέν μπορείτε χωρίς εμένα,σας έφτιαξα ένα προγραμματάκι(το 2ο μου για pocketpc)

το εγκατηιστάτε στην μνήμη του κινητού(όχι κάρτα μνήμης) και πατώντας για 5 second το Power κουμπί της συσκευής εκτελείτε.

Μπραβο ρε Κωστα πολυ καλο

Βαλε και κανενα μικρο text απο κατω απο καθε κουμπι

Εισαι απιθανος δουλευει τελεια :D

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

ΜΠΡΑΒΟ αρχηγέ...έγραψες:up:χρειαζόταν!

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

φιλε metkosas πολυ καλο...και επιτελοθσ επιλογη για απενεργοποιηση...μια χαρη....γινεται να βαλουμε backround χωρισ το λουλουδακι?????????/
Samsung Galaxy S8 plus.....

φιλε metkosas πολυ καλο...και επιτελοθσ επιλογη για απενεργοποιηση...μια χαρη....γινεται να βαλουμε backround χωρισ το λουλουδακι?????????/

στο επόμενο version το οποίο δουλέυω ήδη. :lol:

προσωρινά δώσε μου το φόντο που θές και θα το φτιάξω.

παιδες το HD σε ταχήτητα αναγνωσης μεγάλων αρχείων PDF πχ 100ΜΒ πως τα πάει? Είναι ευχρηστο?

Το μεγαλύτερο pdf που χρησιμοποιώ στο HD είναι 70 Mb και η απόδοσή του είναι ικανοποιητική.

το original θα ηθελα...αλλα δεν μπορω να το ανεβασω ...δεν πειραζει.ευχαριστω..πολυ καλη δουλεια ..μπραβο..
Samsung Galaxy S8 plus.....