Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@zaharakis: έχω λιώσει στα γέλια ρε Δημήτρη με τα χθεσινοβραδινά. Θεός! :lol::lol:

@te_salat: Κώτα είπες παραπάνω ότι έχεις βρει ένα τρόπο για τη δημιουργία cab files. Δώσε κάνα λινκ για να παίξω κι εγώ και αν τα καταφέρω να λυθούν λίγο τα χέρια μας.

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θα μπορούσατε για κάποιους (σαν εμένα) που δεν είμαστε τόσο καλοί γνώστες... να μας δώσετε λεπτομερείς οδηγίες για το "πώς"? Θα ήθελα πολύ να ξεφύγω από την μαυρίλα του original (έχω την στανταρντ rom).

Ευχαριστώ

Δεν υπάρχει απλούστερος τρόπος από το να τα εγκαταστήσεις με το αρχειο cab.

1) Θα κατεβάσεις το ζιπαρισμένο φάκελο που δίνει στον link ο metkosas

2) Θα τον ξεζιπάρεις και θα βρεις μέσα δυο υποφακέλους που είναι τα CAB.

Ένα για τα εικονίδια και ενα για το background.

3) Τα κάνεις copy paste στην storage card

4) πηγαίνεις settings/today/Items και απενεργοποιείς το TF3D

5) Πηγαίνεις στην storage card εκεί που έχεις αποθηκευσει τα cabs. Τρεχεις πρώτα το tesalat_vista_black_theme και μετά το HD_color_tabs v2, restart και τελείωσες.

Αν θελήσεις να επανέλθεις στα official

Settings/system/remove programs τα διαγράφεις κανεις restart και είσαι πάλι με την μαυρίλα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παιδιά άλλη μία ερώτηση απο μένα. Αυτή την στιγμή τρέχω την πολύ καλή ρομ του Πάνου.Εχω πάρει backup με το spb και αναρωτιέμαι αν περάσω κάποια άλλη rom επάνω και προσπαθήσω να επαναφέρω το backup θα μου χαλάσει τα προγράμματα που έχει περάσει η 2η μέσα? Σκέφτομαι την L26_THDV5 WWE ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=465637 ) λόγψ του VoIP kai call recording που έχει μέσα.

Δεν κανουμε ποτε επαναφορα (restore) backup που πηραμε απο αλλη ROM. Εχει ειπωθει και παλι στο παρελθον, οτι δεν καθετααι πανω σε διαφορετικη ROM κια δημιουργει προβληματα :happy:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Παιδιά το Action Screen, εμένα μου δημιουργεί προβλήματα. Έβγαλα 2-3 προγράμματα και μόλις έβγαλα το Action Screen τα πληκτρολόγια δουλεύουν κανονικά.. Έχετε παρόμοιο πρόβλημα?
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Ωραίο εντάξει. Εγώ έβαλα ένα που βρήκα στο xda πολύ ωραίο!
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

λέω να φτιάξω κανένα dialer με ελληνικά για όσους έχουμε μαμά rom.

Αν εχεις χρόνο θα ήθελα να δουλέψουμε σε κάτι μαζί.

Το action screen είναι μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή. Δεν παρουσιάζει κανένα προβλημα.

Θα ήθελα λοιπόν να προσπαθήσουμε να του αλλάξουμε skin.

Διαφορετικό background και buttons ώστε να μπορεί να ενσωματοθεί στο γενικό looking της συσκευής.

Για δες τι μπορούμε να κάνουμε.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Το action screen είναι μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή. Δεν παρουσιάζει κανένα προβλημα.

Διαφορετικό background και buttons ώστε να μπορεί να ενσωματοθεί στο γενικό looking της συσκευής.

Αν φτιάξεις το action screen θα σου είμαι κάτι παραπάνω από υπόχρεος. Το είχα στο diamond και μου είχε λύσει τα χέρια. Φαντάσου πόσο καλύτερο θα είναι εδώ με 12 κουμπιά αντί για 9.

για δωσε μου τα templates να δω περίπου πως είναι γιατί δέν το έχω εγκαταστήσει ποτέ

για δωσε μου τα templates να δω περίπου πως είναι γιατί δέν το έχω εγκαταστήσει ποτέ

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=422136&highlight=action

Δεν κανουμε ποτε επαναφορα (restore) backup που πηραμε απο αλλη ROM. Εχει ειπωθει και παλι στο παρελθον, οτι δεν καθετααι πανω σε διαφορετικη ROM κια δημιουργει προβληματα :happy:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ :)

Vivere Pericolosamente

It's the only way...

άμα βρώ πως ανοίγουν τα .brn αρχεία τότε όλα θα γίνουν.

Εκεί είναι το πρόβλημα:cry::(

άμα βρώ πως ανοίγουν τα .brn αρχεία τότε όλα θα γίνουν.

Εκεί είναι το πρόβλημα:cry::(

As I said it is a little bit tricky and time-consuming

The .brn files are indeed .bmp pictures with crippled file header and you have to modify this header.

And to make it difficult, it is a very unusual picture format with 16bit and 5R6G5B bitmasks. The only program I found which can handle this format is Adobe Photoshop. Windows Paint can open it, but will save it as 24 bit.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=325424

Δωστε μου τα αρχεία που λέτε να δω τι μπορώ να κάνω! Αν τα καταφέρω θα σας πω

edit: Μάλλον θα δώσω την λύση. Από το xda το βρήκα!

[ATTACH]13243[/ATTACH]

Πάρτε το .zip και ξεζιπάρετε το. Μετά ανοίξτε την εφαρμογή. Εκεί που λέει drag and drop βάλτε το .brn και θα σας το κάνει .bmp. Κάντε τις απαραίτητες αλλαγές και μετά βάλτε το .bmp στο drag and drop για να το κάνει .brn! Ελπίζω να σας δουλέψει.

Μάλλον το Gyrator2 φτέει για τα πληκτρολόγια

Δωστε μου τα αρχεία που λέτε να δω τι μπορώ να κάνω! Αν τα καταφέρω θα σας πω

edit: Μάλλον θα δώσω την λύση. Από το xda το βρήκα!

[ATTACH]13243[/ATTACH]

Πάρτε το .zip και ξεζιπάρετε το. Μετά ανοίξτε την εφαρμογή. Εκεί που λέει drag and drop βάλτε το .brn και θα σας το κάνει .bmp. Κάντε τις απαραίτητες αλλαγές και μετά βάλτε το .bmp στο drag and drop για να το κάνει .brn! Ελπίζω να σας δουλέψει.

Μάλλον το Gyrator2 φτέει για τα πληκτρολόγια

ΘΕΟΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

αρχίζω να φτιάχνω κάτι καλό τώρα :p:lol:

ΘΕΟΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Α ρε να μην είχα το σχολείο και θα έκανα ότι φανταστείς!!! :p :p :lol: :lol:

• Administrators
λέω να φτιάξω κανένα dialer με ελληνικά για όσους έχουμε μαμά rom.

Εάν μπορούσες να κάνεις κάτι σαν τον IPC Black Dialer GR που είχε φτιάξει ο Πάνος... καλά θα ήταν! ;)

Modpic.gif

ΘΕΟΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

αρχίζω να φτιάχνω κάτι καλό τώρα :p:lol:

Προτείνω να κρατήσεις τα ήδη υπάρχοντα κουμπιά που υπάρχουν εδώ:

και να σκεφτούμε 3 επιπλέον για να φτάσουμε τα 12. Εκτός αν απλά αλλάζεις το skin και κρατάς 9 τα κουμπιά.

Παιδιά το Action Screen, εμένα μου δημιουργεί προβλήματα. Έβγαλα 2-3 προγράμματα και μόλις έβγαλα το Action Screen τα πληκτρολόγια δουλεύουν κανονικά.. Έχετε παρόμοιο πρόβλημα?

Βρε συ Αντρεα, τοσα πολλα προβληματα αντιμετωπιζεις στο HD ? Σημειωτεον οτι κανενας αλλος δεν εχει παραπονεθει για τοσα προβληματα μετα απο εγκατασταση ROM. Μηπως η εκδοση αυτη εχει προβληματα ? Μηπως να την ξανακατεβαζες και να την ξαναεγκαταστησεις ? Γιατι και εγω την 1.3 εχω και δεν εχω προβληματα. ;)

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Προτείνω να κρατήσεις τα ήδη υπάρχοντα κουμπιά που υπάρχουν εδώ:

και να σκεφτούμε 3 επιπλέον για να φτάσουμε τα 12. Εκτός αν απλά αλλάζεις το skin και κρατάς 9 τα κουμπιά.

to skin tha alaxo ego

xml einai siga tosa rltoday skins exo ftiaxei :P