petran66 Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Δεν το λέει στο τηλέφωνο. Στο manual το γράφει νομίζω!! OK.Το βρηκα!Εχω θηκη σιλικονης και ειναι καλυμμενο το power buton κι ετσι δεν φαινοταν το λαμπακι που ειναι κι αυτο εκει:X:p Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 που ειναι i reg Φίλε μου Χρονια Πολλα και Καλη χρονιά Κατ' αρχας γραφε Ελληνικά Οσο για τη Registry θα πρεπει να χρησιμοποιήσεις εναν Registry Editor (Resco Registry, PHM Registry κ.α.) :D Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους παιδια!:) απο μεθαυριο .....:worry: μπαινω και γω στο γκρουπ....ελπιζω να μην το μετανοιωσω:O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους παιδια!:) απο μεθαυριο .....:worry: μπαινω και γω στο γκρουπ....ελπιζω να μην το μετανοιωσω:O Θα μετανοιώσεις σίγουρα!!!:) Που το πήρες τώρα και όχι πριν δυο μήνες!!!:p:lol: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Θα μετανοιώσεις σίγουρα!!!:) Που το πήρες τώρα και όχι πριν δυο μήνες!!! καλη χρονια Οδυσσεα :) ελπιζω φιλε μου να εχεις δικιο:D εφαγα ενα φλας.....ετσι ξαφνικα..που λεει και το τραγουδι :lol: 1η φορα μου :worry:ξανασυμβαινει...:p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 http://www.imageshack.gr/files/wox5uws297eq6h2t1yb8.png' alt='wox5uws297eq6h2t1yb8.png'> :):lol: καλη χρονια σε ολους σας Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 http://www.imageshack.gr/files/wox5uws297eq6h2t1yb8.png' alt='wox5uws297eq6h2t1yb8.png'> :):lol: καλη χρονια σε ολους σας Καλή χρονιά Πες αν θες ποια προγράμματα φαίνονται στην συσκευή σου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 spd mobileshell pdastatus weather panel Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Για βάλτε high quality TTS φωνές στο iGO8! http://i13.tinypic.com/2dlnexx.png Περισσότερα εδώ. http://gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?f=51&t=3591 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους παιδια!:) απο μεθαυριο .....:worry: μπαινω και γω στο γκρουπ....ελπιζω να μην το μετανοιωσω:O Καλωσόρισες. Δεν νομίζω να το μετανιώσεις, άλλωστε μετά από τόσο καιρό που είναι στην κυκλοφορόρία είναι σαν να ξέρεις τα πάντα. Εσυ τουλάχιστον μπορεις να εκτιμήσεις καλύτερα αυτά που διαβάζεις σχετικά με το HD. Αυτό που είναι σίγουρο, είναι οτι όσοι το έχουν δεν θα μπορέσουν με τίποτα να πάνε σε κάτι άλλο που δεν έχει τέτοια οθόνη τόσο σε μέγεθος όσο και σε ποιότητα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynagrego Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 :yahoo:Καλη χρονια κι απο μενα! Mηπως γνωριζετε την τιμη για τα favorites για να αλλαξω την προεπιλεγμένη λειτουργία στα softkeys στην πρώτη σελίδα του TouchFLO? Στο Ημερολόγιο π.χ. η τιμη ειναι "\Windows\calendar.exe".Στα Favorites του Internet Explorer ποια ειναι?Που βρισκονται? Χρησιμοποιω τον PHM Registry Editor. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 :yahoo:Καλη χρονια κι απο μενα! Mηπως γνωριζετε την τιμη για τα favorites για να αλλαξω την προεπιλεγμένη λειτουργία στα softkeys στην πρώτη σελίδα του TouchFLO? Στο Ημερολόγιο π.χ. η τιμη ειναι "\Windows\calendar.exe".Στα Favorites του Internet Explorer ποια ειναι?Που βρισκονται? Χρησιμοποιω τον PHM Registry Editor. HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\HTC\Manila HomeLSKPath, HomeLSKText, HomeLSKArguments HomeRSKPath, HomeRSKText, HomeRSKArguments Τα Favorites είναι στο \Windows\Favorites Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Αυτό που είναι σίγουρο, είναι οτι όσοι το έχουν δεν θα μπορέσουν με τίποτα να πάνε σε κάτι άλλο που δεν έχει τέτοια οθόνη τόσο σε μέγεθος όσο και σε ποιότητα. Δεν έχουν όλοι τις ίδιες προτεραιότητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynagrego Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Τα Favorites είναι στο \Windows\Favorites:cry:Δυστυχως,δεν τα βρισκει εκει-το εχω δοκιμασει. Περιεργο,ε? Εσενα εκει τα βρισκει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Δεν έχουν όλοι τις ίδιες προτεραιότητες. Χωρίς παρεξήγηση φίλε johner, Εγώ μιλούσα γι' αυτούς που το έχουν. Που σημαίνει για να το έχουν, μια τέτοια οθόνη είναι στις προτεραιότητες τους και συνεπώς δύσκολα θα μπορέσουν να πάνε σε κάτι άλλο που θα έχει μια οθόνη 2,6 ιντζες έστω και αν προσφέρει κάτι παραπάνω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Μάλλον θα μιλάει για το TCPMP modded for Goforce, το οποίο παίζει σε συσκευές με Nvidia Goforce 5500 (Xda Flame, κάποια iMate και στο Toshiba G900). Είναι φοβερό αλλά θέλει χαμηλό bitrate. Βέβαιως είναι ακόμη σε alpha version! :O κατα 99% γι αυτο ελεγε.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Χρόνια πολλά και καλή χρονιά και από μένα συναδελφοι:) το ξέρω ότι το έχουμε καλύψει το θέμα Igo vs. Destinator αλλά θέλω να καταθέσω άλλη μια εμπειρία που είχα σήμερα με το Igo. Ξεκινησα για μια μονοήμερη εκδρομή στην ορεινή Κορινθία. Πολύ ωραία ιδέα θα μου πείτε...Συμφωνώ απολύτως...Αυτό που δεν ήταν καθόλου ωραία ιδέα όμως, ήταν να εμπιστευθώ το Igo για να με "πάει" στο Στενό Φενεού:mad: Για να σας κατατοπίσω καλύτερα, είναι μισή ώρα δρόμος από τα Τρικαλα Κορινθίας. Και αφου ξεκινήσαμε και τα έδειχνε και τα έκανε όλα πολύ ωραία, και αφού έχουμε περάσει το Ξυλόκαστρο - που σημειωτέον έπρεπε σε αυτήν την έξοδο να βγούμε, βέβαια το έμαθα κατόπιν εορτής - και πλησιάζουμε στο Δερβένι, το Igo μας προτείνει να κάνουμε μια στροφή σχεδόν U, ΠΑΝΩ στην εθνική Αθηνών-Πατρών, χωρίς να επιτρέπεται κάτι τέτοιο καθώς επίσης να είναι και τρομερά επικίνδυνο!!! Οπως αντιλαμβάνεστε, σταμάτημα στο πρώτο parking και μελέτη του "παραδοσιακού" χάρτη. Αποτέλεσμα, στο Στενό Φενεού δεν φτάσαμε ποτέ γιατί πολύ απλά η διαδρομή που πρότεινε το Ιgo απλά δεν υπήρχε:mad:Αυτό που κάναμε ήταν να φτάσουμε στα Τρίκαλα Κορινθίας, μετά από αρκετή ταλαιπωρία και πάλι καλά να λέμε. Το μάθημά μας το πήραμε βέβαια, ξηλώνουμε το Igo και αφήνουμε τα δύσκολα στους επαγγελματίες - βλ. Destinator - που απλά θέλουν να "τελειώσουν την δουλειά" χωρίς "φρου-φρου και αρώματα". Τα παραπάνω ήταν μια προσωπική άποψη που στηρίζεται σε πραγματικά γεγονότα! Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Καλα πολυ γελιο, κατεβαινα προχθες προς Λάρισα για να παω Πηλιο. Περνωντας απο τα Τεμπη, μεχρι και το εκκλησακι της Αγιας Παρασκευης ο δρομος εμφανιζεται κανονικα, αριστερα του Πηνειου, μετα το εκκλησακι, ο δρομος μετακομιζει δεξια του Πηνειου. Αψογο, ετσι ? :lol: Ουτε ο Σουφλιας που ειναι ΥΠΕΧΩΔΕ δεν τα καταφερνει ετσι .Επιπλεον, επανω στο Πηλειο, τα Χανια στην ανευρεση των πολεων, χωριων δεν το εμφανιζει. κατα τα αλλα ολα πολυ καλα. Εχω αρχισει και το συμπαθω τα μαλα. Πλεον χρησιμοποιω και Dest 7 και iGO8 :) Επιπλεον, ποτε θα εχουμε και εμεις για αναλυση 480Χ800 κανενα αυτοκινητακι μερας και νυχτας αντι για τον κλασσικο κέρσορα βελος ? Ειναι πιο μουρατα, αλλα στο site που υπαρχουν τα διαφορα skins δεν υπαρχουν για αυτη την αναλυση Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 ..Αυτό που δεν ήταν καθόλου ωραία ιδέα όμως, ήταν να εμπιστευθώ το Igo για να με "πάει" στο Στενό Φενεού: Και αφου ξεκινήσαμε και τα έδειχνε και τα έκανε όλα πολύ ωραία, και αφού έχουμε περάσει το Ξυλόκαστρο - που σημειωτέον έπρεπε σε αυτήν την έξοδο να βγούμε, βέβαια το έμαθα κατόπιν εορτής - και πλησιάζουμε στο Δερβένι, το Igo μας προτείνει να κάνουμε μια στροφή σχεδόν U, ΠΑΝΩ στην εθνική Αθηνών-Πατρών, χωρίς να επιτρέπεται κάτι τέτοιο καθώς επίσης να είναι και τρομερά επικίνδυνο!!! Οπως αντιλαμβάνεστε, σταμάτημα στο πρώτο parking και μελέτη του "παραδοσιακού" χάρτη. Αποτέλεσμα, στο Στενό Φενεού δεν φτάσαμε ποτέ γιατί πολύ απλά η διαδρομή που πρότεινε το Ιgo απλά δεν υπήρχε:mad:Αυτό που κάναμε ήταν να φτάσουμε στα Τρίκαλα Κορινθίας, μετά από αρκετή ταλαιπωρία και πάλι καλά να λέμε. Το μάθημά μας το πήραμε βέβαια, ξηλώνουμε το Igo και αφήνουμε τα δύσκολα στους επαγγελματίες - βλ. Destinator - που απλά θέλουν να "τελειώσουν την δουλειά" χωρίς "φρου-φρου και αρώματα". Τα παραπάνω ήταν μια προσωπική άποψη που στηρίζεται σε πραγματικά γεγονότα! Δεν θα ήθελα να καταντήσω γραφικός, αλλά ή εγώ αλλα βλέπω τουλάχιστον σε θεωρητικό επίπεδο και άλλα ακούω. Τονίζω ότι δεν πέφτω στην παγίδα ποιό είναι πιο καλό, απλά το ψάχνω περισσότερο από ενδιαφέρον. Λοιπόν στο θέμα μας: 1) Και το IGO και to Destinator οταν επιλέξεις γρήγορη διαδρομή θα σε πάνε από το Δερβένι απλά γιατί έτσι είναι προγραμματισμένα να κάνουν. Αν είχες επιλέξει την συντομότερη θα σε πήγαινε από τα Τρίκαλα μέσω Ξυλόκαστρου. 2) Εφόσον ήθελες να πας και στα Τρίκαλα που είναι κοντινότερο σημείο στο Ξυλόκαστρο λογικό είναι να πας από την έξοδο του Ξυλοκάστρου. Αρα έπερεπε να επιλέξεις διαδρομή με ενδιάμεσο σταθμό τα Τρίκαλα. 3) Η στροφή U που λες δεν είναι τίποτα άλλο από γέφυρα που αποτελει την έξοδο στο Δερβένι. Δεν κάνω τον έξυπνο, απλά θα πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι έχουμε χειριστεί σωστά το πρόγραμμα. Εκανα ότι περιγράφεις παραπάνω και το destinator μου βγάζει την ίδια διαδρομή. Δεν ξέρω τι συμβαίνει σε περιπτώσεις όπως αυτή που δείχνει τον δρόμο δεξια, νομίζω ότι πρόκειται για κάποιο bug που θα πρέπει να το δουν. Επίσης τα Χάνια Πηλίου τα βλέπει σαν πραγματικό "χάνι" αφού τα δείχνει χωρίς το ¨κυκλάκι" που σε όλους τους χάρτες σημαίνει Χωριό η κομόπολη. Αλλά όσον αφορα τις στημένες επιλογές πορείας και τσεκαρίσματος της διαδρομής δεν έχετε δίκιο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPERI Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Χρόνια πολλά και καλή χρονιά και από μένα συναδελφοι:) το ξέρω ότι το έχουμε καλύψει το θέμα Igo vs. Destinator αλλά θέλω να καταθέσω άλλη μια εμπειρία που είχα σήμερα με το Igo. Ξεκινησα για μια μονοήμερη εκδρομή στην ορεινή Κορινθία. Πολύ ωραία ιδέα θα μου πείτε...Συμφωνώ απολύτως...Αυτό που δεν ήταν καθόλου ωραία ιδέα όμως, ήταν να εμπιστευθώ το Igo για να με "πάει" στο Στενό Φενεού:mad: Για να σας κατατοπίσω καλύτερα, είναι μισή ώρα δρόμος από τα Τρικαλα Κορινθίας. Και αφου ξεκινήσαμε και τα έδειχνε και τα έκανε όλα πολύ ωραία, και αφού έχουμε περάσει το Ξυλόκαστρο - που σημειωτέον έπρεπε σε αυτήν την έξοδο να βγούμε, βέβαια το έμαθα κατόπιν εορτής - και πλησιάζουμε στο Δερβένι, το Igo μας προτείνει να κάνουμε μια στροφή σχεδόν U, ΠΑΝΩ στην εθνική Αθηνών-Πατρών, χωρίς να επιτρέπεται κάτι τέτοιο καθώς επίσης να είναι και τρομερά επικίνδυνο!!! Οπως αντιλαμβάνεστε, σταμάτημα στο πρώτο parking και μελέτη του "παραδοσιακού" χάρτη. Αποτέλεσμα, στο Στενό Φενεού δεν φτάσαμε ποτέ γιατί πολύ απλά η διαδρομή που πρότεινε το Ιgo απλά δεν υπήρχε:mad:Αυτό που κάναμε ήταν να φτάσουμε στα Τρίκαλα Κορινθίας, μετά από αρκετή ταλαιπωρία και πάλι καλά να λέμε. Το μάθημά μας το πήραμε βέβαια, ξηλώνουμε το Igo και αφήνουμε τα δύσκολα στους επαγγελματίες - βλ. Destinator - που απλά θέλουν να "τελειώσουν την δουλειά" χωρίς "φρου-φρου και αρώματα". Τα παραπάνω ήταν μια προσωπική άποψη που στηρίζεται σε πραγματικά γεγονότα! Ποιον χαρτη χρησιμοποιεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Χωρίς παρεξήγηση φίλε johner, Εγώ μιλούσα γι' αυτούς που το έχουν. Που σημαίνει για να το έχουν, μια τέτοια οθόνη είναι στις προτεραιότητες τους και συνεπώς δύσκολα θα μπορέσουν να πάνε σε κάτι άλλο που θα έχει μια οθόνη 2,6 ιντζες έστω και αν προσφέρει κάτι παραπάνω. Δεν είναι απαραίτητο αυτό, ο καθένας έχει πάρει το HD για τους δικούς του λόγους. Αν έβρισκα ένα PPC φτιάγμενο από μέταλλο και άλλα ποιοτικά υλικά και γενικοτερα καλή συναρμολόγηση τότε σίγουρα τα specs και οι οθόνες θα περνούσαν σε δεύτερη μοίρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Το μάθημά μας το πήραμε βέβαια, ξηλώνουμε το Igo και αφήνουμε τα δύσκολα στους επαγγελματίες - βλ. Destinator - που απλά θέλουν να "τελειώσουν την δουλειά" χωρίς "φρου-φρου και αρώματα". Τα παραπάνω ήταν μια προσωπική άποψη που στηρίζεται σε πραγματικά γεγονότα! Το destinator χωρίς δικές σου παρεμβάσεις (skin) δεν είναι συμβατό με HD. Η εταιρεία σας έχει αφήσει με ένα προϊόν χωρίς καμία υποστήριξη. Για ποιούς επαγγελματίες μιλάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Δεν είναι απαραίτητο αυτό, ο καθένας έχει πάρει το HD για τους δικούς του λόγους. Αν έβρισκα ένα PPC φτιάγμενο από μέταλλο και άλλα ποιοτικά υλικά και γενικοτερα καλή συναρμολόγηση τότε σίγουρα τα specs και οι οθόνες θα περνούσαν σε δεύτερη μοίρα. Υπάρχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Υπάρχει... Μας το κρατάς μυστικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Μας το κρατάς μυστικό; Καθόλου. Κοίτα το avatar μου:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts