karhariasgr Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 χωριά?!?! μακάτι να ήταν μόνο τα χωριά το πρόβλημα. μιλάμε για κεντρικό παραλιακό δρόμο Θεσσαλονίκης-Καβάλας κ τον είχε λάθος. Εκτός του ότι είσαι μέσα στο νερό όσο διασχίζεις τον δρόμο, οι έξοδοι ήταν εντελώς λάθος. Δε θα αναφερθώ σε επαρχιακούς δρόμους οι οποίοι δυστυχώς δεν είναι ανύπαρκτοι αλλά είναι λάθος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 κακα τα ψεματα,το ιδανικο θα ηταν προγραμμα igo και χαρτες destinator(προσωπικη γνωμη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 30, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Πόσο καιρό το λέμε αυτό! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 100% απο περισυ τετοιο καιρο! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 συμφωνω...απολυτα... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starback Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους, Μήπως τυχόν γνωρίζετε κάποιο πρόγραμμα που να "ακούει" μουσικό κομμάτι και να βρίσκει πιο είναι? Παράθεση Samsung Galaxy Note 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Η γνωμη μου μετα απο πολλες δοκιμες στην Αθηνα te salat ειναι οτι ο χαρτης του iGO ακομα και ο τελευταιος δεν ειναι ισαξιος του Destinator. Tα δοκιμασα και εγω στην Αθηνα αυτες τις μερες και το συμπερασμα μου ειναι οτι στα ευκολα το iGO ειναι οκ!!!!!!!!! Αλλα αν θες να πας καπου στα σιγουρα θα πας με το Destinator!!!!!!!! A και κατι αλλο, εχω τον τελευταιο χαρτη στο iGO αλλα Βαρκιζα δεν εχει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν με πείθεις θέλω αποδείξεις:D Δηλαδή συγκεκριμένα πράγματα. Για παράδειγμα τι δεν βρήκες, που σε έδειξε λάθος. Λες δεν έχει την Βάρκιζα. Τι είναι η Βάρκιζα? Ονομασία μιας περιοχής είναι. Γιατί αν ζητήσεις πόλη και μετά ένα δρόμο δίπλα από το σημείο του χάρτη που δείχνει την Βάρκιζα θα διαπιστώσεις το destinator δεν σου δίνει τίποτα, απλά γιατί η περιοχή ανήκει στην Βάρη. Για να βρεις λοιπόν την οδό που θέλεις θα πρέπει να ζητήσεις πρώτα σαν πόλη την Βάρη. ΕΙΚΟΝΑ 1 Ζήτησα ένα δρόμο της περιοχής Βάρκιζας - Βάρης και στα δύο προγράμματα. Το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο ακριβώς. Επέλεξαν την ίδια διαδρομή. Δεν έχω κανένα συμφέρον, απλά το ψάχνω γιατί ακούω το ένα, ακούω το άλλο και προσπαθώ να διαπιστώσω αν όντως το iGO είναι τόσο κακό όσο το λένε οι περισσότεροι. Και αν η άποψη αυτή έχει βάση. Μέχρι στιγμής δεν το έχω πιάσει σε φαουλ. Γι' αυτό λέω να κάνουμε ενα ξεχωριστό θέμα, όπου θα μπαινουν τα σημεία που είναι λάθος για να δούμε τελικά αν όντως υπάρχουν τόσο σημαντικές διαφορές που να καλύπτουν την υπεροχή της εμφάνισης και της χρηστικότητας του IGO. Δοκιμάζω και τα 3 (και ΜΙΟ) και δεν έχω βρει κάτι που να με κάνει να απορίψω με απόλυτο τρόπο κάποιο από τα 3. Το Destinator είναι μια χαρά αλλά χρειάζεται άμεσα βελτιώσεις γιατί δεν συμβαδίζει με την εποχή. Είπα για το ΜΙΟ ότι είναι το μοναδικό που σε πάει χωρίς να χρειαστεί να κοιτάξεις την οθόνη γιατί έχει φοβερη φωνιτική καθοδήγηση με σωστούς χρόνους στις εντολές. Δείτε και τα υπόλοιπα screen shots Εβαλα και για τα 2 την επιλογή 2D γιατί αν έβαζα το 3D του IGO θα ήταν αθέμητος ανταγωνισμός:shifty: Προσέξτε οτι στο χάρτη του Destinator δεν εμφανίζονται τα ονόματα των δυο κάθετων δρόμων Σεριφου και Ροδων. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Εβαλα και για τα 2 την επιλογή 2D γιατί αν έβαζα το 3D του IGO θα ήταν αθέμητος ανταγωνισμός:shifty: Και στο 2D αθέμιτος είναι ο ανταγωνισμός τώρα που τα βλέπω δίπλα δίπλα. Edit: Παιδιά αυτό το είδε κανείς; Το τεστάρω τώρα. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=3059269&postcount=3 Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 κακα τα ψεματα,το ιδανικο θα ηταν προγραμμα igo και χαρτες destinator(προσωπικη γνωμη) Δεν φαντάζει και τόσο δύσκολο πλέον.:) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Να προσθέσω ότι στα χωριά έχω εντοπίσει τις ελείψεις αλλά μάλλον οφείλονται στο ευρετήριο που διαθέτει παρά στον χάρτη. Συγκεκριμένα εχω πει ότι αν ζητησω το όνομα του χωριού μου δεν το έχει. Αν όμως δώσω την διπλανή κομόπολη και πάω στον χάρτη, όχι μόνο υπάρχει, αλλά φαίνονται και οι δρόμοι του χωριού κάτι που μου επιτρέπει να βάλω σαν προορισμό ακριβώς το σπίτι μου. Βέβαια έτσι βάζεις τον προορισμό manual, κάτι που δεν διαθέτει νομίζω το Dest. και είναι πολύ χρησιμο σε εκτός δρόμου διαδρομές η σε πολυ μικρά χωριά όπως το δικό μου. Στο destinator το βρίσκεις με την αναζήτηση αλλά ο χάρτης δεν έχει λεπτομέριες. Οντως είναι μειον για το IGO και θα επρεπε να μην χρειάζεται να καταφύγεις στην maual λύση. Αν βέβαια ξέρεις να την δουλέψεις είναι πιο γρήγορη από την πληκτρολόγηση. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Και στο 2D αθέμιτος είναι ο ανταγωνισμός τώρα που τα βλέπω δίπλα δίπλα. Edit: Παιδιά αυτό το είδε κανείς; Το τεστάρω τώρα. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=3059269&postcount=3 μας εξηγειτε τι ακριβωσ σημαινει αυτο??? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Δουλεύει όντως καλύτερα το hologram αλλά από κει και πέρα δεν ξέρω τι κάνει. Υποθέτω ότι είναι για παιχνίδια μόνο ή όχι; Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Μπορείς δηλαδή να μου βρεις την οδό Φολεγάνδρου στον Καστελόκαμπο της Πάτρας; Γιατίστο igo απλά δεν υπάρχει. Βρε παιδιά, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να στείλεις sms με 160 χαρακτήρες τελικά; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Να προσθέσω ότι στα χωριά έχω εντοπίσει τις ελείψεις αλλά μάλλον οφείλονται στο ευρετήριο που διαθέτει παρά στον χάρτη. Συγκεκριμένα εχω πει ότι αν ζητησω το όνομα του χωριού μου δεν το έχει. Αν όμως δώσω την διπλανή κομόπολη και πάω στον χάρτη, όχι μόνο υπάρχει, αλλά φαίνονται και οι δρόμοι του χωριού κάτι που μου επιτρέπει να βάλω σαν προορισμό ακριβώς το σπίτι μου. Βέβαια έτσι βάζεις τον προορισμό manual, κάτι που δεν διαθέτει νομίζω το Dest. και είναι πολύ χρησιμο σε εκτός δρόμου διαδρομές η σε πολυ μικρά χωριά όπως το δικό μου. Στο destinator το βρίσκεις με την αναζήτηση αλλά ο χάρτης δεν έχει λεπτομέριες. Οντως είναι μειον για το IGO και θα επρεπε να μην χρειάζεται να καταφύγεις στην maual λύση. Αν βέβαια ξέρεις να την δουλέψεις είναι πιο γρήγορη από την πληκτρολόγηση. Δεν νομίζω πως έχει να κάνει με το ευρετήριο. Στον χάρτη μπορεί να υπάρχουν οι δρόμοι αλλά λείπει η πληροφορία από τον χάρτη. Κι ένα tip... Βρες το oποιοδήποτε μέρος θέλεις μέσω google earth, δες τις συντεταγμένες (ακριβώς πάνω στο σπιτάκι της γιαγιά σου στο βουνό π.χ.) και βάλτε τες στο ευρεση-συντεταγμένες. Για μελλοντική χρήση το σώζεις σ' ένα αρχείο .kml (ονομάζεις το αρχείο όπως θέλεις) και το πετάς στο φάκελο content/userdata/poi Θα το βρεις οποιαδήποτε στιγμή το θελήσεις μέσα στα poi.;) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 με ποιο τρόπο "φλασάρεις" rom?????? Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Βρε παιδιά, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να στείλεις sms με 160 χαρακτήρες τελικά; Εδώ δεν έχεις βγάλει άκρη; http://www.navimania.gr/showthread.php?t=12528 Χρησιμοποιώ το PCM πολύ καλό. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protogeo Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 hi παιδες.. μια απλη ερωτηση θα ηθελα να σας κανω.. τις φωτογραφιες τις στελνει με bluetooth η ειναι σαν του diamond που... δεν? και ακομα μια.. φακελους στις φωτο μπορεις να δημιουργησεις ετσι ωστε να μην ειναι χημα? ευχαριστω προκαταβολικα :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Aprilia SXV 450 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Μπορείς δηλαδή να μου βρεις την οδό Φολεγάνδρου στον Καστελόκαμπο της Πάτρας; Γιατίστο igo απλά δεν υπάρχει. Μια χαρά υπάρχει, και αρίθμηση έχει από 1-28. Για το iGO8 μιλάω με χάρτη Navteq 2008Q3. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Εδώ δεν έχεις βγάλει άκρη; http://www.navimania.gr/showthread.php?t=12528 Χρησιμοποιώ το PCM πολύ καλό. Εχω διαβάσει και τις 10 σελίδες 2 και 3 φορές και έχω μπερδευτεί περισσότερο. Στέλνεις με pcm 160 χαρακτήρες; Πως; Αφού εγώ όταν παώ να γράψω μου βγάζει 70. Το unicode είναι τικαρισμένο ή όχι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Μια χαρά υπάρχει, και αρίθμηση έχει από 1-28. Για το iGO8 μιλάω με χάρτη Navteq 2008Q3. Που είναι αυτός ο χάρτης; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Εδώ δεν έχεις βγάλει άκρη; http://www.navimania.gr/showthread.php?t=12528 Χρησιμοποιώ το PCM πολύ καλό. το πρώτο cab που μετατρέπει το Phone Keypad από αγγλικό σε ελληνικό κάνει κ για Touch Cruise ή είναι αποκλειστικό της Αγγλικής ROM του HD? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Που είναι αυτός ο χάρτης; Εσύ ποιόν έχεις? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Εχω διαβάσει και τις 10 σελίδες 2 και 3 φορές και έχω μπερδευτεί περισσότερο. Στέλνεις με pcm 160 χαρακτήρες; Πως; Αφού εγώ όταν παώ να γράψω μου βγάζει 70. Το unicode είναι τικαρισμένο ή όχι; Eίναι τικαρισμένο. Γράφεις με κεφαλαία; Πάτα το κουμπί Sym ή 123 κάτω αριστερά στο PCM μέχρι να σε πάει στα κεφαλαία, με μικρά θα γράφεις 70 χαρακτήρες. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 το πρώτο cab που μετατρέπει το Phone Keypad από αγγλικό σε ελληνικό κάνει κ για Touch Cruise ή είναι αποκλειστικό της Αγγλικής ROM του HD? όχι δε κανει.. :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Eίναι τικαρισμένο. Γράφεις με κεφαλαία; Πάτα το κουμπί Sym ή 123 κάτω αριστερά στο PCM μέχρι να σε πάει στα κεφαλαία, με μικρά θα γράφεις 70 χαρακτήρες. Εχεις δίκιο, κάποιο λάθος θα είχα κάνει προφανώς, τώρα στέλνει κανονικά με 160 χαρ. Εχω το Νav N Go 8 8.3.1.57021 Sep 25 2008 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts