Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
δεν ηταν δυνατή η εγκατασταση σε μένα λέει.. υπάρχει κάτι άλλο για ελληνικά?

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=12528

Modpic.gif

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πως στο αλλάξανε (διαδικασία - τι τους είπες κτλ)? Είχε μεγάλη ζημιά?

Είχες ποστάρει πιο παλιά θυμάμαι κάποιες φώτο, ποιές ήταν δικές σου και το δεχτήκανε?

Πόσο καιρό το 'χες?

Επειδή έπαθα το ίδιο ρωτάω :X:wacko::cry:. ευχαριστώ :D

Eιχε ενα σημαδακι περιπου 0.8mm διπλα στη εισοδο του φορτιστη usb! To πηγα απο εκει το εβγαλαν φωτογραφια και την εστειλαν στην HTC η οποια απαντησε οτι πρεπει να γινει αλλαγη του κινητου!

Ελπιζω να βρεις ακρη γιατι το ξερω οτι ειναι πολυ εκνευριστικο!:)

oohh thanks.. εψαχνα εψαχνα και ντεν..

βρήκα επισης client που δουλευει ρολοι μεχρι στιγμής και με πάρα πολλές επιλογές.. mchat λέγεται.. ;)

http://www5.picfront.org/picture/ppt2du2p1/img/banner-new-2008-09_WeCapture_YouWatch.jpg

http://www.eikonostoixeio.eu/

Στο site της htc (όχι το ελληνικό) έχει εναβασμένο ένα hotfix για τη συσκευή και από ότι είδα έχει αναφερθεί σε προηγούμενα ποστ. Στο ελληνικό site δεν το έχουν ανεβάσει απ' εναντίας όμως έχουν μια καινούργια έκδοση ελληνικών που διορθώνει κάποια πραγματάκια. Θέλω να ρωτήσω σε όσους γνωρίζουν τι από όλα πρέπει να κάνω install, και τα δύο? Επειδή το δικό μου είναι με ελληνική ρομ μπορώ να εγκαθιστώ τα hotfix που δεν τα δίνει το ελληνικό site? Ή πρέπει μόνο στο ελληνικό site να κοιτάω για αναβαθμίσεις κτλ.

καλημέρα,

απ'ότι έχω δεί μέχρι τώρα στα καταστήματα της vodafone τα τηλέφωνα φέρουν το λογότυπο της vodafone. Το είδα - το λογότυπο - και σε omnia που πήρε γνωστός μου.

δεν μιλαω γενικα για τα τηλεφωνα, αναφερομαι στο HD συγκεκριμενα. Επειδη διαβασα οτι το ομνια βγαινει σε vodafone live ξενερωσα. Το diamond παντως που μου ειχε φερει το ιδιο καταστημα δεν ηταν vodafone live:)

• Administrators
Στο site της htc (όχι το ελληνικό) έχει εναβασμένο ένα hotfix για τη συσκευή και από ότι είδα έχει αναφερθεί σε προηγούμενα ποστ. Στο ελληνικό site δεν το έχουν ανεβάσει απ' εναντίας όμως έχουν μια καινούργια έκδοση ελληνικών που διορθώνει κάποια πραγματάκια. Θέλω να ρωτήσω σε όσους γνωρίζουν τι από όλα πρέπει να κάνω install, και τα δύο? Επειδή το δικό μου είναι με ελληνική ρομ μπορώ να εγκαθιστώ τα hotfix που δεν τα δίνει το ελληνικό site? Ή πρέπει μόνο στο ελληνικό site να κοιτάω για αναβαθμίσεις κτλ.

Den exei sxesi to ena me to allo. Afto pou ebgale i ACE Hellas einai kainourgia ekdosi twn ellinikwn tis kai tipote allo. To hotfix tis HTC exei na kanei me update sti ROM (tin opoia foraei kai i syskevi sou) kai prepei na to baleis kai afto.

Modpic.gif

αυτό -hard-spl- σημαίνει ότι χάνεται η εγγύηση? το είδα οτι περιέχει το restock, αλλά είναι αξιόπιστο?

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

• Administrators
αυτό -hard-spl- σημαίνει ότι χάνεται η εγγύηση?

Mexri na ksanaperaseis to stock-SPL.

Hard-SPL simainei oti ksekleidwneis ti syskevi etsi wste na einai se thesi na dextei opoiadipote ROM official h' cooked yparxei, exei ftiaxtei h' tha ftiaxtei gia to HD.

Modpic.gif

Είχαμε κανένα νέο με το γίνεται με τα δύο pixels που φαίνονται σαν καμένα την ώρα που τραβάς φωτογραφία σε μαύρο? Είναι για αντικατάσταση η συσκευή ή όχι??
Τα νεύρα μου, τα χάπια μου και ένα ταξί να φύγω!!!! :)

αυτα λογικα θα πρεπει να ειναι καμμενα ή stuck pixels του αισθητηρα της φωτογρφικης
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Γεια σας, το αγόρασα και εγώ τελικά από Λονδίνο στις 540 λίρες. Επειδή έχω χάσει τον μπούσουλα που μπορώ να χαζέψω προγράμματα? Έχω βάλλει Ελληνικό πληκτρολόγιο και το coreplayer. Υπάρχει κανά πρόγραμμα να βάζει υπότιτλους στις ταινίες? Βασικά θέλω να χαζέψω τι διαθέσιμα προγράμματα υπάρχουν και ειδικότερα αν υπάρχει κάτι που εκμεταλλεύεται την οθόνη του. Ευχαριστώ πολύ!

Guest lagoudakis
Γεια σας, το αγόρασα και εγώ τελικά από Λονδίνο στις 540 λίρες. Επειδή έχω χάσει τον μπούσουλα που μπορώ να χαζέψω προγράμματα? Έχω βάλλει Ελληνικό πληκτρολόγιο και το coreplayer. Υπάρχει κανά πρόγραμμα να βάζει υπότιτλους στις ταινίες? Βασικά θέλω να χαζέψω τι διαθέσιμα προγράμματα υπάρχουν και ειδικότερα αν υπάρχει κάτι που εκμεταλλεύεται την οθόνη του. Ευχαριστώ πολύ!
καλοριζικο,αν γραψεις στο google programs for ppc,software for ppc θα σου βγαλει εκατονταδες σελιδες;)

Αν είναι καμμενα ή stuck pixels του αισθητηρα της φωτογρφικης τότε λογικά το τηλέφωνο δεν θα πρέπει να αντικατασταθεί με καινούριο?
Τα νεύρα μου, τα χάπια μου και ένα ταξί να φύγω!!!! :)

παιδια το device ID της συσκευης μας πως το βρισκουμε????ειχα βαλει τα μπιχλιμπιδια τησ επανω μπαρας μου εκανα παρα πολλα προβληματα...δεν θα τα προτεινα..
Samsung Galaxy S8 plus.....

• Administrators
Βασικά θέλω να χαζέψω τι διαθέσιμα προγράμματα υπάρχουν και ειδικότερα αν υπάρχει κάτι που εκμεταλλεύεται την οθόνη του. Ευχαριστώ πολύ!

ipmart-forum.com

Modpic.gif

• Administrators
παιδια το device ID της συσκευης μας πως το βρισκουμε????

Ean ennoeis to IMEI pigaine Start -> Settings -> Settings (tab) -> Device Information h' dwse sto dialpad *#06#

Ean ennoeis to S/N (Serial Number) tis syskevis einai pisw apo tin mpataria sou h' sto kouti tis syskevasias.

Modpic.gif

ειχα βαλει τα μπιχλιμπιδια τησ επανω μπαρας μου εκανα παρα πολλα προβληματα...δεν θα τα προτεινα..

Απεναντειας, εγω τα εχω βαλει απο την πρωτη μερα, εδω και ενα μηνα και δεν εχω μεχρι στιγμης προβλημα. Τι να πω :blink:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

κ εμενα μ κανει εντυπωση..αλλα γιαβασ κ στο xda καποια προβληματα κ μετα απο την απεγκατασταση δεν εχω κανε προβλημα...

το spl της συσκευησ μας ως το βλεπουμε???αν πατησω τα volume up k down κ κανω επανακινηση μπαινει απευθειασ στο μην για hard rest κ οχι σε ολυχρωμη οθονη...μετα απο μια cooked rom θα γινεται να επαναρθουμε σε official για λογουσ εγγυησησ????????????

Samsung Galaxy S8 plus.....

• Administrators
το spl της συσκευησ μας ως το βλεπουμε???αν πατησω τα volume up k down κ κανω επανακινηση μπαινει απευθειασ στο μην για hard rest κ οχι σε ολυχρωμη οθονη...μετα απο μια cooked rom θα γινεται να επαναρθουμε σε official για λογουσ εγγυησησ????????????

To SPL tis syskevis sou to blepeis bazontas ti syskevi sou se bootloader. Pws mpaineis tha breis sto link pou edwsa pio panw.

Episis sto idio link yparxei kai to stock-SPL pou endexomenws xreiastei na epanafereis gia logous anaktisis tis eggyisis.

Modpic.gif

παιδια το device ID της συσκευης μας πως το βρισκουμε????ειχα βαλει τα μπιχλιμπιδια τησ επανω μπαρας μου εκανα παρα πολλα προβληματα...δεν θα τα προτεινα..

τι εννοείς μπιχλιμπίδια της επάνω μπάρας??

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

παιδια ο ποιο ενημερωμενος χαρτης για το i-go ποιος ειναι ?? μπορει καποιος να μου στειμε με πμ το link ??

επισης υπαρχει καποιος τροπος να αλλαξουμε το βελακι - κενσορα που μας δειχνει που ειμαστε με κατι αλλο πχ αυτοκινητακι ??

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Δυο ερωτήσεις κι απο εμένα

1. Οταν η συσκευή είναι off το ξυπνητήρι δεν χτυπάει;

2. Υπάρχει κάποιο προγραμμα το οποίο οταν σε καλέι κάποιος να ακούγεται το ονομά του (το εχουν κάποια Νοκια).

Ευχαριστώ

Δυο ερωτήσεις κι απο εμένα

1. Οταν η συσκευή είναι off το ξυπνητήρι δεν χτυπάει;

2. Υπάρχει κάποιο προγραμμα το οποίο οταν σε καλέι κάποιος να ακούγεται το ονομά του (το εχουν κάποια Νοκια).

Ευχαριστώ

το καλλιτερο με διαφορα απο ολα

pocketalarm for WM

VERSION 2.18.5

FROM 30.03.2008

POCKETALARM.GOOGLEPAGES.COM

θα σε ξυπναει παντα και δεν θα μενεις ξαγρυπνος μπασ και δεν χτυπησει το ξυπνητηρι και να σε κατσαδιαζει το αφεντικο .....και αντε να λες καθημερινα οτι εχει κινηση στον δρομο