KPERI Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 http://img411.imageshack.us/img411/4530/screen002hm2.png μπορειτε να κανετε τα εικονιδια της πανω μπαρας ετσι δειτε δω http://www.navimania.gr/showthread.php?t=12433&page=23 Domal γινεται να μας δωσεις κανενα λινκ με αυτο το υπεροχο wallpaper??????? Thanks. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Οδυσσέα μάλλον κάτι δεν συνδιάζεται στο sys με την δική μου κάρτα, άλλαξα το όνομα από Sdcard σε storage card αλλά τίποτα. 'Εβαλα δοκιμαστικά κάποιο άλλο sys από το xda πήγε να ξεκινήσει, μου έβγαλε την αρχική οθόνη αλλα "έσβυσε". Θα του δώσω άλλη μια ευκαιρεία βάζοντας άλλο data. Το iGO 8.3 είναι το μοναδικό πράγμα που με παίδεψε από την μέρα που ασχολήθηκα με ppc. Και απ' ότι είδα στο xda ακόμα ψάχνονται. Μωρέ ας μην ήταν ο καινούργιος χάρτης και σιγά μην παράταγα το 8.0 για να παιδεύομαι με τις ώρες:lol: Λοιπόν έκανα και το τελευταίο βήμα με καινούργιο data αλλά τίποτα. Απλά προχώρησε ένα βήμα παραπάνω. πρόλαβαν και βγήκαν μερικά επιπλέον γράμματα στο μενου πριν εξαφανισθεί. Κρίμα. Σε όλους μια χαρά παίζει πάντως, τι να πω...:( Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Domal γινεται να μας δωσεις κανενα λινκ με αυτο το υπεροχο wallpaper??????? Thanks. φυσικα οριστε :) Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPERI Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 thanks a lot Nα ρωτήσω κάτι υπαρχει τροπος αυτα τα wallpaper να τα βλέπουμε σε ολα τα tab του flo και οχι μονο στην αρχικη του ρολογιου???????????????????????????? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 9, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Nα ρωτήσω κάτι υπαρχει τροπος αυτα τα wallpaper να τα βλέπουμε σε ολα τα tab του flo και οχι μονο στην αρχικη του ρολογιου???????????????????????????? http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2869354&postcount=571 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Ανέβηκε Τελευταία έκδοση ελληνικών 1.4.0.1 (9/12/2008): (στο site της ace) - Δυνατότητα εμφάνισης ονόματος επαφής στην αναφορά παράδοσης των SMS. - Διόρθωση του πληκτρολογίου όταν η συσκευή βρίσκεται σε landscape. (Οδηγίες για εγκατάσταση, στο forum της ace) ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Thanks athanaso77 & domal :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 thanks a lot Nα ρωτήσω κάτι υπαρχει τροπος αυτα τα wallpaper να τα βλέπουμε σε ολα τα tab του flo και οχι μονο στην αρχικη του ρολογιου???????????????????????????? http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2869354&postcount=571 Δυστυχώς στο HD λόγω ανάλυσης δεν είναι ικανοποιητικό το αποτέλεσμα. Αρχικά ειπώθηκε ότι το manilla αρχείο δέχεται μόνο 256χ256 εικόνες και αργότερα με πειραματισμό φάνηκε ότι δέχεται και 512χ512, το αισθητικό αποτέλεσμα όμως δεν είναι καλό: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=445238&page=4 δείτε το post 40 στην σελίδα. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPERI Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Custom Image in All Tabs With different Images in Home tab and rest of the Tabs There are 2 files 5c9aa261_manila - Background all tabs (mode9 file) 4a087e41_manila - Custom Background (image file) Just edit 4a087e41_manila with Manila editor and put whatever image you want... U can't change the size of the image! Δηλαδή πώς ????????Εγω βεβαια μιλαω μονο για αλλαγη background οχι εικονιδιων,αυτο γινεται? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 9, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Epeidi apo oti eida thelei arketo "tweaking" gia na doulepsei swsta... tha synistousa na to afisete kai na kanete ligo ypomoni mexri na bgei kati pio efkolo na doulepsei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MoUCLAs Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Θέλει 4 περίπου εργάσιμες για να δουν στην τράπεζα τους την κατάθεση σου. Χώρια που δεν είναι ξεκάθαρο το αν θα βάλεις x ευρώ για να λάβει ο άλλος y λίρες, ποιανής ημερομηνίας η ισοτιμία χρησιμοποιείται. Εγώ είχα βάλει κάτι παραπάνω στην κατάθεση σε σχέση με αυτό που μου έβγαζε η τότε ισοτιμία και σήμερα ρώτησα για το τι ακριβώς λάβανε και τι θα πιστωθεί πίσω στον λογαριασμό μου. Αυτό ισχύει για συναλλαγή με Web Banking που έκανα την κατάθεση. Αν πάς στην τράπεζα να αλλάξεις επιτόπου το συνάλλαγμα και να κάνεςι την κατάθεση θα είναι ξεκάθαρο λογικά. και εγω μέσω web banking είχα σκοπό να το κάνω.. απότι βλέπω πάντως υπάρχει γενικά μια έλλειψη stock.. ήδωμεν Παράθεση http://www5.picfront.org/picture/ppt2du2p1/img/banner-new-2008-09_WeCapture_YouWatch.jpg http://www.eikonostoixeio.eu/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Σε όλους μια χαρά παίζει πάντως, τι να πω...:( Ody, το sys & Data σου, είναι μια χαρά. Υποπτεύομαι ότι υπάρχου κάποια σκουπίδια στην storage μου από προηγούμενη έκδοση και γι' αυτό δημιουργείται το πρόβλημα. Νομίζω ότι είμαι κοντά στην λύση. Εχω πεισμώσει και θα την βρώ. :mad: Ουσιαστικά δεν το χρειάζομαι αφού βρίσκομαι 300 μέρες το χρόνο εκτός Ελλάδας, αλλά είναι το γα...ωτο.:X Όταν όλοι το τρέχουν κανονικά, δεν μπορώ να δεχθώ ότι το δικό μου μουλαρώνει:mad: Παρατήρησα ότι ενώ το έβαζα στην storage/program files, που έφτιαχνε έξω χύμα στην storage ένα δεύτερο φάκελο iGO8 με μερικά από τα αρχεία μέσα. Όχι όλα. Σκοπεύω να κάνω φορματ στην κάρτα αφού κρατήσω back up ότι μου χρειάζονται και να την μετονομάσω σε SDcard όπως είναι μέσα στο sys. Θα το ρίξω χύμα μέσα και όχι σε κάποιο υποφάκελο και βλέπουμε. Έχω και κάποιες άλλες λύσεις στο μυαλό μου. Θα δούμε. Πάντως το ίδιο πρόβλημα με μενα το έχουν κι αλλοι. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Τα κατάφερα επιτελους:lol: Μετά από άπειρες δοκιμές και πολύ ψάξιμο βρήκα αυτό που χρειάζεται. Αυτό που χρειάζονταν ήταν μια δύηση στο sys # δηλαδή έτσι: #app="%SDCARD%/iGO8" Thanks to maverick® Και φυσικά στον δικό μας Οδυσσέα για το χριστουγεννιάτικο δώρο του. Αν αληθεύει ότι ο νέος χάρτης είναι εφάμιλος του Destinator, τότε θα έχει μεγάλη αξία και χαλάλι ο κόπος μου. Βρήκε αμέσως δορυφόρους όχι πολλούς γιατί στον κήπο μου δεν πιάνω ποτέ πάνω από 6. Εντόπισε την θέση μου με ακρίβεια, κρίμα που δεν έχω χάρτη της Αιγύπτου για να χρησιμοποιώ αυτό το υπέροχο πρόγραμμα συνεχώς. Δειτε τα screen shots Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Τα κατάφερα επιτελους:lol: Επιτέλους.:p Τις τελευταίες μέρες πάντως χρησιμοποιώ στο HD τον Navteq 2008Q2 και στο pna τον γνωστό μας 2008Q1 της NGI (με τα ανάλογα προγράμματα πλοήγησης φυσικά). Συμπέρασμα? Για την πόλη της Θεσσαλονίκης και των γύρω περιοχών ο Navteq είναι καλύτερος!!!:O Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Επιτέλους.:p Τις τελευταίες μέρες πάντως χρησιμοποιώ στο HD τον Navteq 2008Q2 και στο pna τον γνωστό μας 2008Q1 της NGI (με τα ανάλογα προγράμματα πλοήγησης φυσικά). Συμπέρασμα? Για την πόλη της Θεσσαλονίκης και των γύρω περιοχών ο Navteq είναι καλύτερος!!!:O O Q1 είναι αυτός της epsilon που κυκλοφορούσε? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Επιτέλους. :p Τις τελευταίες μέρες πάντως χρησιμοποιώ στο HD τον Navteq 2008Q2 και στο pna τον γνωστό μας 2008Q1 της NGI (με τα ανάλογα προγράμματα πλοήγησης φυσικά). Συμπέρασμα? Για την πόλη της Θεσσαλονίκης και των γύρω περιοχών ο Navteq είναι καλύτερος!!!:O O Q1 είναι αυτός της epsilon που κυκλοφορούσε? Επιτέλους, δουλευει και σε μενα η εκδοση 8.3.1.χχχχχ με το χαρτη της Navteq 2008Q2. Αυτο που εκανα (το διαβασα στο ipmart-forum.com) ηταν να απενεργοποιήσω τα κινούμενα σχέδια στο Μενού και εσβησα τα παντα στο φακελο save. Ετσι σταματησε πια να βγαζει μηνυμα Fatal Error οταν κανω Exit την εφαρμογη :lol: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roky21stam Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Τα κατάφερα επιτελους:lol: Μετά από άπειρες δοκιμές και πολύ ψάξιμο βρήκα αυτό που χρειάζεται. Αυτό που χρειάζονταν ήταν μια δύηση στο sys # δηλαδή έτσι: #app="%SDCARD%/iGO8" Thanks to maverick® Και φυσικά στον δικό μας Οδυσσέα για το χριστουγεννιάτικο δώρο του. Αν αληθεύει ότι ο νέος χάρτης είναι εφάμιλος του Destinator, τότε θα έχει μεγάλη αξία και χαλάλι ο κόπος μου. Βρήκε αμέσως δορυφόρους όχι πολλούς γιατί στον κήπο μου δεν πιάνω ποτέ πάνω από 6. Εντόπισε την θέση μου με ακρίβεια, κρίμα που δεν έχω χάρτη της Αιγύπτου για να χρησιμοποιώ αυτό το υπέροχο πρόγραμμα συνεχώς. Δειτε τα screen shots φιλε είχες δίκιο εάν δεν έλεγες αυτό με τι δίεση ακόμα θα το έψαχνα εγώ έχω το xperia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPERI Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 Μια ερώτηση σε οσους εχουν χρησιμοποιησει και τους 2 χαρτες ,δλδ Greece Navteq Q2,και τον αλλο 07.2008.930. Ποιον θεωρουν καλυτερο πιο αξιοπιστο απο τη δικη τους προσωπικη εμπειρια????????? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ODY07 Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 Ρε παιδια συγμωμη που ρωταω αλλα απο που μπορω να παρω αυτο το απιστευτο κινητο ?????? Ευχαριστω παρα πολυ ....... Παράθεση Samsung Galaxy S3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 Ρε παιδια συγμωμη που ρωταω αλλα απο που μπορω να παρω αυτο το απιστευτο κινητο ?????? Ευχαριστω παρα πολυ ....... μια αναζήτηση στο skroutz.gr θα σε βοηθήσει.Ενδεικτικά vnp, e-shop, play24 και expansys απο εξωτερικό! Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 παιδια το πηρα..............τα καταφερα το εφερε ο Γερμανοσ στην πατρα.....αντε καλο καψιμο. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 ΕΓΩ ΤΟ περιμενα σημερα αλλα μου τα χαλασε η απεργια. με την ευκαιρια 16αρα καρτα δεχεται? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 η τελευταια εκδοση ρομ ποια ειναι??? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasg Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 Ξέρει κάποιος που υπάρχει στην Αθήνα ετοιμοπαράδοτο το ριμάδι για να το αγοράσω;;;; Στον Γερμανό δεν το γνωρίζουν καν, στην Voda**ne μου λένε με ονομαστικη παραγγελία θα το έχουν σε 7-10 ημέρες, το eshop δεν το εχει ετοιμοπαράδοτο μου ειπαν τηλεφωνικα. ΗΜΑΡΤΟΝ ρε παιδιά, που θα το βρώ επιτέλους;;;;;;;;;;;; :cry::cry::cry: Υ.Γ. επιθυμώ της επίσημης αντιπροσωπείας και οχι... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 10, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 με την ευκαιρια 16αρα καρτα δεχεται? Κανονικότατα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 Παίδες, εχετε κανένα link για να δω τιμή απο Αγγλία? Εχω ένα φίλο τώρα που είναι εκει να δούμε μήπως συμφέρει να μου το φέρει? Απο που μπορει να το πάρει? Για καινούριο λεμε! Τελικά το πήρε ο φίλος σου; Δες και εδώ για τιμές http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=455156 Όσοι σκέφτονται να το αγοράσουν τώρα είναι η κατάλληλη εποχή από Αγγλία. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts