Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://img411.imageshack.us/img411/4530/screen002hm2.png

μπορειτε να κανετε τα εικονιδια της πανω μπαρας ετσι

δειτε δω

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=12433&page=23

Domal γινεται να μας δωσεις κανενα λινκ με αυτο το υπεροχο wallpaper???????

Thanks.

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οδυσσέα μάλλον κάτι δεν συνδιάζεται στο sys με την δική μου κάρτα, άλλαξα το όνομα από Sdcard σε storage card αλλά τίποτα. 'Εβαλα δοκιμαστικά κάποιο άλλο sys από το xda πήγε να ξεκινήσει, μου έβγαλε την αρχική οθόνη αλλα "έσβυσε".

Θα του δώσω άλλη μια ευκαιρεία βάζοντας άλλο data.

Το iGO 8.3 είναι το μοναδικό πράγμα που με παίδεψε από την μέρα που ασχολήθηκα με ppc. Και απ' ότι είδα στο xda ακόμα ψάχνονται.

Μωρέ ας μην ήταν ο καινούργιος χάρτης και σιγά μην παράταγα το 8.0 για να παιδεύομαι με τις ώρες:lol:

Λοιπόν έκανα και το τελευταίο βήμα με καινούργιο data αλλά τίποτα. Απλά προχώρησε ένα βήμα παραπάνω. πρόλαβαν και βγήκαν μερικά επιπλέον γράμματα στο μενου πριν εξαφανισθεί.

Κρίμα.

Σε όλους μια χαρά παίζει πάντως, τι να πω...:(

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Domal γινεται να μας δωσεις κανενα λινκ με αυτο το υπεροχο wallpaper???????

Thanks.

φυσικα οριστε :)

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

thanks a lot

Nα ρωτήσω κάτι υπαρχει τροπος αυτα τα wallpaper να τα βλέπουμε σε ολα τα tab του flo και οχι μονο στην αρχικη του ρολογιου????????????????????????????

• Administrators
Nα ρωτήσω κάτι υπαρχει τροπος αυτα τα wallpaper να τα βλέπουμε σε ολα τα tab του flo και οχι μονο στην αρχικη του ρολογιου????????????????????????????

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2869354&postcount=571

Modpic.gif

Ανέβηκε Τελευταία έκδοση ελληνικών 1.4.0.1 (9/12/2008):

(στο site της ace)

- Δυνατότητα εμφάνισης ονόματος επαφής στην αναφορά παράδοσης των SMS.

- Διόρθωση του πληκτρολογίου όταν η συσκευή βρίσκεται σε landscape.

(Οδηγίες για εγκατάσταση, στο forum της ace)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Thanks athanaso77 & domal :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

thanks a lot

Δυστυχώς στο HD λόγω ανάλυσης δεν είναι ικανοποιητικό το αποτέλεσμα. Αρχικά ειπώθηκε ότι το manilla αρχείο δέχεται μόνο 256χ256 εικόνες και αργότερα με πειραματισμό φάνηκε ότι δέχεται και 512χ512, το αισθητικό αποτέλεσμα όμως δεν είναι καλό:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=445238&page=4 δείτε το post 40 στην σελίδα.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Custom Image in All Tabs

With different Images in Home tab and rest of the Tabs

There are 2 files

5c9aa261_manila - Background all tabs (mode9 file)

4a087e41_manila - Custom Background (image file)

Just edit 4a087e41_manila with Manila editor and put whatever image you want...

U can't change the size of the image!

Δηλαδή πώς ????????Εγω βεβαια μιλαω μονο για αλλαγη background οχι εικονιδιων,αυτο γινεται?

• Administrators
Epeidi apo oti eida thelei arketo "tweaking" gia na doulepsei swsta... tha synistousa na to afisete kai na kanete ligo ypomoni mexri na bgei kati pio efkolo na doulepsei.

Modpic.gif

Θέλει 4 περίπου εργάσιμες για να δουν στην τράπεζα τους την κατάθεση σου. Χώρια που δεν είναι ξεκάθαρο το αν θα βάλεις x ευρώ για να λάβει ο άλλος y λίρες, ποιανής ημερομηνίας η ισοτιμία χρησιμοποιείται. Εγώ είχα βάλει κάτι παραπάνω στην κατάθεση σε σχέση με αυτό που μου έβγαζε η τότε ισοτιμία και σήμερα ρώτησα για το τι ακριβώς λάβανε και τι θα πιστωθεί πίσω στον λογαριασμό μου.

Αυτό ισχύει για συναλλαγή με Web Banking που έκανα την κατάθεση. Αν πάς στην τράπεζα να αλλάξεις επιτόπου το συνάλλαγμα και να κάνεςι την κατάθεση θα είναι ξεκάθαρο λογικά.

και εγω μέσω web banking είχα σκοπό να το κάνω.. απότι βλέπω πάντως υπάρχει γενικά μια έλλειψη stock.. ήδωμεν

http://www5.picfront.org/picture/ppt2du2p1/img/banner-new-2008-09_WeCapture_YouWatch.jpg

http://www.eikonostoixeio.eu/

Σε όλους μια χαρά παίζει πάντως, τι να πω...:(

Ody, το sys & Data σου, είναι μια χαρά.

Υποπτεύομαι ότι υπάρχου κάποια σκουπίδια στην storage μου από προηγούμενη έκδοση και γι' αυτό δημιουργείται το πρόβλημα.

Νομίζω ότι είμαι κοντά στην λύση.

Εχω πεισμώσει και θα την βρώ. :mad:

Ουσιαστικά δεν το χρειάζομαι αφού βρίσκομαι 300 μέρες το χρόνο εκτός Ελλάδας, αλλά είναι το γα...ωτο.:X

Όταν όλοι το τρέχουν κανονικά, δεν μπορώ να δεχθώ ότι το δικό μου μουλαρώνει:mad:

Παρατήρησα ότι ενώ το έβαζα στην storage/program files, που έφτιαχνε έξω χύμα στην storage ένα δεύτερο φάκελο iGO8 με μερικά από τα αρχεία μέσα. Όχι όλα.

Σκοπεύω να κάνω φορματ στην κάρτα αφού κρατήσω back up ότι μου χρειάζονται και να την μετονομάσω σε SDcard όπως είναι μέσα στο sys.

Θα το ρίξω χύμα μέσα και όχι σε κάποιο υποφάκελο και βλέπουμε.

Έχω και κάποιες άλλες λύσεις στο μυαλό μου. Θα δούμε.

Πάντως το ίδιο πρόβλημα με μενα το έχουν κι αλλοι.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Τα κατάφερα επιτελους:lol:

Μετά από άπειρες δοκιμές και πολύ ψάξιμο βρήκα αυτό που χρειάζεται.

Αυτό που χρειάζονταν ήταν μια δύηση στο sys # δηλαδή έτσι: #app="%SDCARD%/iGO8"

Thanks to maverick®

Και φυσικά στον δικό μας Οδυσσέα για το χριστουγεννιάτικο δώρο του.

Αν αληθεύει ότι ο νέος χάρτης είναι εφάμιλος του Destinator, τότε θα έχει μεγάλη αξία

και χαλάλι ο κόπος μου.

Βρήκε αμέσως δορυφόρους όχι πολλούς γιατί στον κήπο μου δεν πιάνω ποτέ πάνω από 6.

Εντόπισε την θέση μου με ακρίβεια, κρίμα που δεν έχω χάρτη της Αιγύπτου για να χρησιμοποιώ αυτό το υπέροχο πρόγραμμα συνεχώς.

Δειτε τα screen shots

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Επιτέλους.:p

Τις τελευταίες μέρες πάντως χρησιμοποιώ στο HD τον Navteq 2008Q2 και στο pna τον γνωστό μας 2008Q1 της NGI (με τα ανάλογα προγράμματα πλοήγησης φυσικά).

Συμπέρασμα?

Για την πόλη της Θεσσαλονίκης και των γύρω περιοχών ο Navteq είναι καλύτερος!!!:O

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Επιτέλους.:p

Τις τελευταίες μέρες πάντως χρησιμοποιώ στο HD τον Navteq 2008Q2 και στο pna τον γνωστό μας 2008Q1 της NGI (με τα ανάλογα προγράμματα πλοήγησης φυσικά).

Συμπέρασμα?

Για την πόλη της Θεσσαλονίκης και των γύρω περιοχών ο Navteq είναι καλύτερος!!!:O

O Q1 είναι αυτός της epsilon που κυκλοφορούσε?

Επιτέλους. :p Τις τελευταίες μέρες πάντως χρησιμοποιώ στο HD τον Navteq 2008Q2 και στο pna τον γνωστό μας 2008Q1 της NGI (με τα ανάλογα προγράμματα πλοήγησης φυσικά). Συμπέρασμα? Για την πόλη της Θεσσαλονίκης και των γύρω περιοχών ο Navteq είναι καλύτερος!!!:O

O Q1 είναι αυτός της epsilon που κυκλοφορούσε?

Επιτέλους, δουλευει και σε μενα η εκδοση 8.3.1.χχχχχ με το χαρτη της Navteq 2008Q2. Αυτο που εκανα (το διαβασα στο ipmart-forum.com) ηταν να απενεργοποιήσω τα κινούμενα σχέδια στο Μενού και εσβησα τα παντα στο φακελο save. Ετσι σταματησε πια να βγαζει μηνυμα Fatal Error οταν κανω Exit την εφαρμογη :lol:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Μετά από άπειρες δοκιμές και πολύ ψάξιμο βρήκα αυτό που χρειάζεται.

Αυτό που χρειάζονταν ήταν μια δύηση στο sys # δηλαδή έτσι: #app="%SDCARD%/iGO8"

Thanks to maverick®

Και φυσικά στον δικό μας Οδυσσέα για το χριστουγεννιάτικο δώρο του.

Αν αληθεύει ότι ο νέος χάρτης είναι εφάμιλος του Destinator, τότε θα έχει μεγάλη αξία

και χαλάλι ο κόπος μου.

Βρήκε αμέσως δορυφόρους όχι πολλούς γιατί στον κήπο μου δεν πιάνω ποτέ πάνω από 6.

Εντόπισε την θέση μου με ακρίβεια, κρίμα που δεν έχω χάρτη της Αιγύπτου για να χρησιμοποιώ αυτό το υπέροχο πρόγραμμα συνεχώς.

Δειτε τα screen shots

φιλε είχες δίκιο εάν δεν έλεγες αυτό με τι δίεση ακόμα θα το έψαχνα εγώ έχω το xperia

Μια ερώτηση σε οσους εχουν χρησιμοποιησει και τους 2 χαρτες ,δλδ Greece Navteq Q2,και τον αλλο 07.2008.930.

Ποιον θεωρουν καλυτερο πιο αξιοπιστο απο τη δικη τους προσωπικη εμπειρια?????????

Ρε παιδια συγμωμη που ρωταω αλλα απο που μπορω να παρω αυτο το απιστευτο κινητο ??????

Ευχαριστω παρα πολυ .......

μια αναζήτηση στο skroutz.gr θα σε βοηθήσει.Ενδεικτικά vnp, e-shop, play24 και expansys απο εξωτερικό!

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

παιδια το πηρα..............τα καταφερα το εφερε ο Γερμανοσ στην πατρα.....αντε καλο καψιμο.
Samsung Galaxy S8 plus.....

ΕΓΩ ΤΟ περιμενα σημερα αλλα μου τα χαλασε η απεργια. με την ευκαιρια 16αρα καρτα δεχεται?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Ξέρει κάποιος που υπάρχει στην Αθήνα ετοιμοπαράδοτο το ριμάδι για να το αγοράσω;;;; Στον Γερμανό δεν το γνωρίζουν καν, στην Voda**ne μου λένε με ονομαστικη παραγγελία θα το έχουν σε 7-10 ημέρες, το eshop δεν το εχει ετοιμοπαράδοτο μου ειπαν τηλεφωνικα.

ΗΜΑΡΤΟΝ ρε παιδιά, που θα το βρώ επιτέλους;;;;;;;;;;;; :cry::cry::cry:

Υ.Γ. επιθυμώ της επίσημης αντιπροσωπείας και οχι...

Ευχαριστώ

Παίδες, εχετε κανένα link για να δω τιμή απο Αγγλία? Εχω ένα φίλο τώρα που είναι εκει να δούμε μήπως συμφέρει να μου το φέρει? Απο που μπορει να το πάρει?

Για καινούριο λεμε!

Τελικά το πήρε ο φίλος σου;

Δες και εδώ για τιμές http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=455156

Όσοι σκέφτονται να το αγοράσουν τώρα είναι η κατάλληλη εποχή από Αγγλία.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club