KONSTANTIN_KARAB Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 εχεις πμ,νομιζω οτι θα κανεις την δουλεια σου ευχαριστω φιλε,ομως ακολουθω ακριβως αυτα που μου εδωσες και δεν καταφερνω τιποτα!!!Ισως κανω κατι λαθος,γι'αυτο και ζητησα βοηθεια με αναλυτικες οδηγιες!Σε ευχαριστω και παλι Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 ευχαριστω φιλε,ομως ακολουθω ακριβως αυτα που μου εδωσες και δεν καταφερνω τιποτα!!!Ισως κανω κατι λαθος,γι'αυτο και ζητησα βοηθεια με αναλυτικες οδηγιες!Σε ευχαριστω και παλι πες ακριβώς τι κάνεις εσύ για να καταλάβουμε τι κάνεις λάθος!:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Σήμερα πήρα και εγώ το HD και παρατήρησα το εξής. Όταν ενεργοποιώ τη φωτογραφική μηχανή εμφανίζονται δύο μπλε pixel σε συγκεκριμένες θέσεις πάντα και παραμένουν εκεί σε όλη τη διάρκεια που είναι ενεργοποιημένη η φωτογραφική μηχανή. Όταν όμως τραβήξω φωτογραφία, στην τραβηγμένη φωτογραφία, δεν υπάρχουν τα δύο αυτά pixel δηλ. δεν φαίνεται κάποιο στίγμα. Το θέμα δείχνει να είναι στην απεικόνιση της οθόνης. Να αναφέρω όμως ότι δεν υπάρχει καμένο pixel στην οθόνη δηλ. τα μπλε pixel εμφανίζονται μόνο στην παραπάνω περίπτωση. Κάποια ιδέα; Συμβαίνει και σε κάποιον άλλον κάτι αντίστοιχο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 πες ακριβώς τι κάνεις εσύ για να καταλάβουμε τι κάνεις λάθος!:confused: λοιπον,οι φιλοι μου εχουν δωσει ενα link για κατεβασμα απο rapidshare και μου λενε να βαλω τον φακελο igo8 στην καρτα μου και απλα να τρεξω το igo8.exe.Εγω ομως αυτο που κατεβαζω ειναι ενα zip αρχειο που μεσα δεν εχει φακελο igo8,αλλα διαφορα αρχεια του προγραμματος!!!Και ρωταω,βαζω το zip αρχειο οπως ειναι στην καρτα??Βαζω τα αρχεια που περιεχει μεσα σε ενα φακελο που θα δημιουργησω και θα ονομασω igo8???Η' θα βαλω τα αρχεια του zip χυμα στην καρτα??? Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 λοιπον,οι φιλοι domal & ktsak μου εχουν δωσει ενα link για κατεβασμα απο rapidshare και μου λενε να βαλω τον φακελο igo8 στην καρτα μου και απλα να τρεξω το igo8.exe.Εγω ομως αυτο που κατεβαζω ειναι ενα zip αρχειο που μεσα δεν εχει φακελο igo8,αλλα διαφορα αρχεια του προγραμματος!!!Και ρωταω,βαζω το zip αρχειο οπως ειναι στην καρτα??Βαζω τα αρχεια που περιεχει μεσα σε ενα φακελο που θα δημιουργησω και θα ονομασω igo8???Η' θα βαλω τα αρχεια του zip χυμα στην καρτα??? Κανε αποσυμπιεση το αρχειο στο pc και θα εχεις ενα φακελο στο pc σου igo8, αυτο καν το copy paste στην συσκευη σου και τρεξε το αρχειο igo.exe Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 λοιπον, μου εχουν δωσει ενα link για κατεβασμα απο rapidshare και μου λενε να βαλω τον φακελο igo8 στην καρτα μου και απλα να τρεξω το igo8.exe.Εγω ομως αυτο που κατεβαζω ειναι ενα zip αρχειο που μεσα δεν εχει φακελο igo8,αλλα διαφορα αρχεια του προγραμματος!!!Και ρωταω,βαζω το zip αρχειο οπως ειναι στην καρτα??Βαζω τα αρχεια που περιεχει μεσα σε ενα φακελο που θα δημιουργησω και θα ονομασω igo8???Η' θα βαλω τα αρχεια του zip χυμα στην καρτα??? Κωστή σβύσε τα ονόματα από το μήνυμα σου. Μετα αποσυμπίεσε το αρχείο σε φάκελο και μετέφερε τον φάκελο στην κάρτα σου στο program files. Κάπου μέσα θα υπάρχει ενα αρχειο exe με το εικονίδιο του IGO. Κάντο να πάει με τον explorer στο start programs σαν shortcut. Μετά όταν κάνεις κλικ στο εικονίδιο αυτό θα ανοίγει το IGO. Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Κωστή σβύσε τα ονόματα από το μήνυμα σου. Μετα αποσυμπίεσε το αρχείο σε φάκελο και μετέφερε τον φάκελο στην κάρτα σου στο program files. Κάπου μέσα θα υπάρχει ενα αρχειο exe με το εικονίδιο του IGO. Κάντο να πάει με τον explorer στο start programs σαν shortcut. Μετά όταν κάνεις κλικ στο εικονίδιο αυτό θα ανοίγει το IGO. Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα. Μηπως πρεπει να τα σβησεις και συ στην παραθεση:p Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Παιδιά σήμερα μου έβγαλε κάποιες φορές σφάλμα ότι τα windows αντιμετώπιζαν πρόβλημα με το device.exe και μου ζήταγε να στείλω error report. Μόνο αυτό χωρίς να κολλάει η συσκευή ή να διακόπτεται η λειτουργία που έκανα εκείνη την ώρα. Τέσπα απενεργοποίησα την επιλογή να ζητάει error report και δεν ξαναεμφανίστηκε τπτ έχρι τώρα ούτε είχα κάποιο κόλλημα. Τι μπορεί να είναι; Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Θα το δοκιμασω και θα σας πω!Ξανα βεβαια γιατι αυτο το εχω κανει ηδη!! Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Θα το δοκιμασω και θα σας πω!Ξανα βεβαια γιατι αυτο το εχω κανει ηδη!! Σου βγαζει καποιο σφαλμα (insert storage card) ή κατι τετοιο? Αν ναι θα πρεπει να κανεις edit το SYS.TXT και εκει που λεει .....\par app=''ακριβη διαδρομη του φακελου/IGO8''\par...... Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Θα το δοκιμασω και θα σας πω!Ξανα βεβαια γιατι αυτο το εχω κανει ηδη!! Φιλε Κωνσταντίνε, εγω δεν σου εδωσα τιποτε σχετικο με το iGO-8. μαλλον εκανες λαθος και με συμπειέλαβες στο μηνυμα σου. Να σαι καλα :D Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Σου βγαζει καποιο σφαλμα (insert storage card) ή κατι τετοιο? Αν ναι θα πρεπει να κανεις edit το SYS.TXT και εκει που λεει .....\par app=''ακριβη διαδρομη του φακελου/IGO8''\par...... δεν κανεικατι τετοιο.Δειχνει την αρχικη εικονα του igo8 και μετα τιποτα,ξαναγυρναει στην storage card:confused: Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 δεν κανεικατι τετοιο.Δειχνει την αρχικη εικονα του igo8 και μετα τιποτα,ξαναγυρναει στην storage card:confused: Δοκιμασε και ενα soft reset. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 και αυτοτο εχω κανει!!!! Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 και αυτοτο εχω κανει!!!! Μαλλον εισαι καντεμης. Διεγραψε τα παντα που εχουν σχεση με το igo και ξαναδοκιμασε. Δες μην εχει περαστει τιποτα στην βασικη μνημη. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 ευχαριστω οσους ενδιαφερθηκαν και με βοηθησαν λεγοντας την γνωμη τους η' δινοντας τα καταλληλα link!!!Τα καταφερα τελικα!!!Με αρκετες αλχημειες και δοκιμες!!!!!!!:D Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlintas Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 και πως λυθηκε γιατι και εγω εχω το ιδιο προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moredread Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Na sas rwthsw kati ...Ta videakia ta paizei kanonikotata? xwris na kanei nera se grhgores skhnes? Epishs to Gps kleidwnei Kanonikotata giati ene oti exei problhma to Gps sto HD kyriws fobismenos me auta edw 2. Το GPS απλα....κακο. Πολυ ασθενες σημα. Χειροτερο και απο το 3600 και το diamond. Tα δοκιμασα διπλα-διπλα. 4. Μπηκα και στο you tube να δω πως αποδιδει στα βιντεακια αλλα δυστυχως δεν υπαρχει απολυτος συγχρονισμος ηχου-εικονας. 8. Ο opera.. αργος και κανει κολληματα. Αυτο βεβαια οφειλεται και λιγο στο παραπανω Ta epibebaiwnete k alloi xrhstes auta? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Καλημέρα :) Βρε παιδιά συγνώμη κιόλας... μην με παρεξηγήσετε, αλλά εγώ το έχω από το Σάββατο (σήμερα Πέμπτη δλδ 6 ημέρες) και ούτε πρόβλημα με το GPS, ούτε με το youtube, έχω δει, και γενικά δεν έχω δει κάτι περίεργο. Δουλέυει άψογα μέχρι στιγμής και ούτε soft ούτε harf reset έχει χρειαστεί να κάνω :rolleyes: Είναι Ελληνικό της Ace.... μήπως τα Αγγλικά HD με τα πολλά μαγειρέματα ROM βγάζουν προβλήματα ; Δεν ξέρω απλώς ρωτάω :rolleyes:.... Πάντως εμένα δουλεύει άψογα (φτου φτού) Και πάλι απλά η γνώμη μου.... ίσως να κάνω και λάθος :) Παράθεση Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Clouseau Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 παιδια εμενα μονο ο opera δεν τρεχει και παρα πολυ καλα. δηλαδη κανει κολληματα. επισης στο facebook για παραδειγμα δεν μπαινει. μου βγαζει οτι ειναι επενεργοποιημενη η java και να την ενεργοποιησω ή να κανω upgrade. ενεργοποιημενη ειναι παρολα αυτα. upgrade δεν εχω ασχοληθει gps, youtube παιζει μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gagaras Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Καλημέρα παιδιά :) Είμαι και εγώ ένας καινούργιος κάτοχος του HD (από χθές)... Ένα έχω να πώ: ΤΕΛΕΙΟ !!! Αυτή η οθόνη είναι το κάτι άλλο.... Μέχρι στιγμής δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα (κόλλημα κλπ κλπ)... (Έχω την αγγλική έκδοση)... Θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι... Πώς μπορώ να κάνω shortcut ένα πρόγραμμα που το έχω στην storage card? (να κάνω το exe δηλαδή)... και κάτι ακόμα Μπορεί να αντικαταστήσω την αγγλική ROM με την ελληνική και τούμπαλιν? Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 λοιπον,οι φιλοι μου εχουν δωσει ενα link για κατεβασμα απο rapidshare και μου λενε να βαλω τον φακελο igo8 στην καρτα μου και απλα να τρεξω το igo8.exe.Εγω ομως αυτο που κατεβαζω ειναι ενα zip αρχειο που μεσα δεν εχει φακελο igo8,αλλα διαφορα αρχεια του προγραμματος!!!Και ρωταω,βαζω το zip αρχειο οπως ειναι στην καρτα??Βαζω τα αρχεια που περιεχει μεσα σε ενα φακελο που θα δημιουργησω και θα ονομασω igo8???Η' θα βαλω τα αρχεια του zip χυμα στην καρτα??? Έχω κατεβάσει κι εγώ το ιGO και δουλεύει άψογα εκτός από την έξοδο που μου βγάζει το εξής error: fatal error occured in main thread. Address: 0x000dd268 Exception: 0xc0000005 Το αντιμετωπίζει κανείς άλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Na sas rwthsw kati ...Ta videakia ta paizei kanonikotata? xwris na kanei nera se grhgores skhnes? Epishs to Gps kleidwnei Kanonikotata giati ene oti exei problhma to Gps sto HD kyriws fobismenos me auta edw Ta epibebaiwnete k alloi xrhstes auta? Το μόνο που μπορώ να επιβεβαιώσω είναι ότι αυτός που λέει ότι δεν έχει καλό GPS δεν λέει την αλήθεια. Τα βιντεο δεν μ ενδιαφέρουν, στο μέτρο που το χρησιμοποιώ εγώ είναι μια χαρά. PPC με τηλέφωνο είναι ρε παιδιά. Είναι κριτιριο αγοράς αν αποδίδει 200% η 96%? Εγώ το πήρα να κάνω την δουλειά μου και όχι να παίζω βιντεακια. Και στην δουλειά μου είναι πολύ καλό. Ο OPERA τρέχει μια χαρά. Γρήγορες εναλλαγες σε landscape. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Παιδιά εγώ χθες δοκίμασα να δω ένα video από την εφαρμογή youtube και δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Βέβαια δεν ξέρω αν με άλλα υπάρχει πρόβλημα. Πάντως με αυτήν την οθόνη ήταν φοβερό... Το GPS το δοκίμασα χθες. Άνοιξα το destinator του έβαλα διαδρομή από τα αγαπημένα και μέχρι να την υπολογίσει είχε βρει στίγμα. Γρήγορος επαναϋπολογισμός και καλή διατήρηση του στίγματος. Ο Opera δουλεύει χωρίς προβλήματα απλά μου φαίνεται δύσχρηστος σε σχέση με τον mini, ο οποίος δείχνει τις σελίδες με μικρή γραμματοσειρά λόγω της ανάλυσης. Ένα video που μετέτρεψα χθες σε 640x480, 25fps, 1,02Mbit/sec mpeg4(divx) με την έκδοση του Coreplayer v1.0.4, raw frame buffer, high quality, παίζει με λίγα σπασίματα και πιάνει ~85% στο benchmark. Με medium quality παίζει κανονικά και το benchmark πάει στα 145%. Ελπίζω το βράδυ να δοκιμάσω με την τελευταία έκδοση του Coreplayer. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moredread Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Το μόνο που μπορώ να επιβεβαιώσω είναι ότι αυτός που λέει ότι δεν έχει καλό GPS δεν λέει την αλήθεια. Τα βιντεο δεν μ ενδιαφέρουν, στο μέτρο που το χρησιμοποιώ εγώ είναι μια χαρά. PPC με τηλέφωνο είναι ρε παιδιά. Είναι κριτιριο αγοράς αν αποδίδει 200% η 96%? Εγώ το πήρα να κάνω την δουλειά μου και όχι να παίζω βιντεακια. Και στην δουλειά μου είναι πολύ καλό. Ο OPERA τρέχει μια χαρά. Γρήγορες εναλλαγες σε landscape. τα video δηλαδη τα βλεπεις κανονικα χωρις να κανουν νερά σε γρηγορες σκηνες? π.χ μια ταινια? την βλεπεις κανονικότατα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts