Guest lagoudakis Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Αν η ACE HELLAS το παραλαβει την αλλη βδομαδα,τοτε ολα τα υπολοιπα μαγαζια(πλαισιο-γερμανος.......) θα το εχουν διαθεσιμο γυρω στα Χριστουγεννα!!!:(μην το λες,πιστευω οτι μεχρι τελος του μηνα θα υπαρχει,αρκει να προλαβεις να το παρεις απο την πρωτη παρτιδα,η δευτερη ισως αργησει λιγακι,θα ειναι και περιοδος χριστουγεννων που ολοι παιρνουν το δωρο και καταλαβαινεις:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Ξέρει κανείς κάνα action screen που να δουλεύει στην ανάλυση του HD; Εγκατέστησα ένα που είχα και μου βγήκε μικροσκοπικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 'Αραγε παιδιά βιντεάκια ανάλυσης 640^480 στα 30fps όπως τραβάει το νοκια ν95 και άλλα κινητά, θα τα παίζει;Γιατί στο cruise αντιμετώπιζα πρόβλημα με τέτοια βίντεο. Συγγνώμη αν το έχετε ήδη απαντήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Ξέρει κανείς κάνα action screen που να δουλεύει στην ανάλυση του HD; Εγκατέστησα ένα που είχα και μου βγήκε μικροσκοπικό! Yparxei mia ekdosi gia VGA kai den kserw ean tha doulevei swsta sti WVGA sou. Tha to breis edw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 'Αραγε παιδιά βιντεάκια ανάλυσης 640^480 στα 30fps όπως τραβάει το νοκια ν95 και άλλα κινητά, θα τα παίζει;Γιατί στο cruise αντιμετώπιζα πρόβλημα με τέτοια βίντεο. Den tha exeis problima. To Cruise (dystyxws) itan idiaiteri periptwsi sto sygkekrimeno thema. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amaretos Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Καλημέρα, λίγο off topic βέβαια, αλλα χτες είδα στο Πλαίσιο το PRO και μου έκανε μεγάλη εντύπωση το πληκτρολόγιο, μπορώ να πω το περίμενα χειρότερο και δύσχρηστο. Θέλω ενα HD με πληκτρολόγιο :) Τους ρώτησα για το HD και δεν έχουν ιδέα :) Sorry για το off topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Θέλω ενα HD με πληκτρολόγιο :) Pare ena Advantage. (Allo to Diamond me pliktrologio kai allo to HD me pliktrologio, einai megali i diafora!!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Καλημέρα, λίγο off topic βέβαια, αλλα χτες είδα στο Πλαίσιο το PRO και μου έκανε μεγάλη εντύπωση το πληκτρολόγιο, μπορώ να πω το περίμενα χειρότερο και δύσχρηστο. Θέλω ενα HD με πληκτρολόγιο :) Τους ρώτησα για το HD και δεν έχουν ιδέα :) Sorry για το off topicεγω να δεις!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Μια και μιλάμε για πληκτρολόγια, Μπορεί κάποιος να ποστάρει screenshots με διάφορα software keyboards, κατά προτίμηση το PCM keyboard, σε landscape; Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Clouseau Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Μια και μιλάμε για πληκτρολόγια, Μπορεί κάποιος να ποστάρει screenshots με διάφορα software keyboards, κατά προτίμηση το PCM keyboard, σε landscape; προσωπικα δεν εχω δοκιμασει καποιο αλλο αλλα αρχικα απογοητευθηκα με το full qwerty keyboard που ειχε. απλα γιατι σε portrait mode ηταν μικρα τα πληκτρα και παταγα αλλα αντι αλλων. απο την στιγμη που εβαλα το gsen και η οθονη γυριζει σε landscape τοτε το keyboard ειναι πολυ ποιο ευχρηστο. βεβαια οχι τοσο οσο το κανονικο hardware keyboard. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 προσωπικα δεν εχω δοκιμασει καποιο αλλο αλλα αρχικα απογοητευθηκα με το full qwerty keyboard που ειχε. απλα γιατι σε portrait mode ηταν μικρα τα πληκτρα και παταγα αλλα αντι αλλων. απο την στιγμη που εβαλα το gsen και η οθονη γυριζει σε landscape τοτε το keyboard ειναι πολυ ποιο ευχρηστο. βεβαια οχι τοσο οσο το κανονικο hardware keyboard. Ekei katalabaineis tin aksia tou ekswterikou pliktrologiou (blepe Pro!) Giafto kai panta leme oti i kalyteri syskevi einai afti pou antapokrinetai stis proswpikes apaitiseis mas. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Λοιπόν έβγαλα το gsen γιατί όποτε ήθελε δούλευε και έβαλα το gyrator. Ευτυχώς διότι είναι απίστευτη εφαρμογή και αν δούλευε το gsen δεν θα ήξερα τι έχανα. Από αυτό έμαθα ότι το HD έχει και stylus sensor που μπορείς να το εκμεταλευτείς και να κάνεις απίστευτους συνδυασμούς με το g-sensor! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectons Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Το Destinator στο HD φαίνεται μια χαρά, ποιό skin έχεις περασμένο; papoulis skin ...΄όποια παράξενη ανάλυση ο τύπος βγάζει αμέσως και μια αντίστοιχη έκδοση.. προσωπικα δεν εχω δοκιμασει καποιο αλλο αλλα αρχικα απογοητευθηκα με το full qwerty keyboard που ειχε. απλα γιατι σε portrait mode ηταν μικρα τα πληκτρα και παταγα αλλα αντι αλλων. απο την στιγμη που εβαλα το gsen και η οθονη γυριζει σε landscape τοτε το keyboard ειναι πολυ ποιο ευχρηστο. βεβαια οχι τοσο οσο το κανονικο hardware keyboard. Δοκίμασε το ΝΕΟ spb kayboard 4.0 Απλά απίστευτο και ειδικά φτιαγμένο για χοντρά δάχτυλα. Παίζει και fullscreen και καταργεί τα πληκτρολόγια στυλ diamond pro λόγο τεράστιας οθόνης του HD Ekei katalabaineis tin aksia tou ekswterikou pliktrologiou (blepe Pro!) Giafto kai panta leme oti i kalyteri syskevi einai afti pou antapokrinetai stis proswpikes apaitiseis mas. ;) Ναι αλλά δεν μπορείς να δουλέψεις με το ένα χέρι το πληκτρολόγιο του pro φίλε μου. Μόνο με τα 2 χέρια. Και για αυτό βγήκανε και τα net books και με 9άρες οθόνες και κάτω από 300 ευρώ για αυτήν την δουλειά. Basic σερφάρισμα και πληκτρολόγηση (γιατί εκεί είναι που θέλεις πληκτρολόγιο περισσότερο) με το νέο spb keyboard που γυρίζει fullscreen καταργεί την ιδέα αυτή σε ένα μεγάλο ποσοστό της. Σίγουρα όμως παραμένει για κάποιους απαραίτητο το keyboard το ενσωματωμένο. Παράθεση Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 spb full keyboard http://www.imageshack.gr/files/k33kevoydtj1vzmv2wqq.jpg http://www.imageshack.gr/files/d6hkv95c37so0yl50lfu.jpg ειναι το καλυτερο που εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης:worry: παρα πολυ καλο και βολικο. ειδικα στην κατασταση landscape ειναι τρομερο! το προγραμμα στο ipmart και τα σκινς απευθειας κατεβασμα μεσα απο το προγραμμα μεσω του κινητου στην επισημη σελιδα της εταιρειας:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Ναι αλλά δεν μπορείς να δουλέψεις με το ένα χέρι το πληκτρολόγιο του pro φίλε μου. Μόνο με τα 2 χέρια. Den briskw pou einai to kako se afto! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 @zaharakis Πόσα κινητά έχεις στα χέρια σου; Που τα κουβαλάς όλα; Πως και πήρες και το HD; (The 3Π questions :lol::lol::lol:) Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 φιλε nectons αν το ομνια ειχε εξωτερικο πληκτρολογιο εφαμιλο του καιζερ και εβρισκαν οι κορεατες να βαλουν το stylous ΜΕΣΑ στο κινητο,τοτε το ομνια θα ηταν παρα πολυ κοντα στο ιδανικο κινητο:) @zaharakis Πόσα κινητά έχεις στα χέρια σου; Που τα κουβαλάς όλα; Πως και πήρες και το HD; (The 3Π questions :lol:) το ομνια πηρα,δεν πηρα το HD (και δεν προκειται να το κανω ) αλλα τωρα με το θεμα ""ποσα κινητα εχω"" εδω εχουμε ενα θεμα :worry::cry::lol::D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Clouseau Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 ευχαριστω πολυ τα παιδια για την βοηθεια για το destinator7. το περασα και δουλευει μια χαρα! εχω μια ερωτηση: ενω ειχα βαλει τα cab στην καρτα και τα ετρεξα εκει, δεν μου ζητησε που θελω να γινει η εγκατασταση και ετσι εγινε στην μνημη του τηλεφωνου. ετσι πρεπει να ειναι? δεν γινεται να τρεχει απο την καρτα για να μην τρωει χωρο απο την μνημη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 δεν γινεται να τρεχει απο την καρτα για να μην τρωει χωρο απο την μνημη? Mporeis na metafereis olokliro to fakelo DestinatorApps apo ti kuria mnimi stin karta mnimis kai na trexei kanonika apo ekei. Apla tha xreiasteis na allakseis to shortcut pou brisketai sto /Windows/Start Menu /Programs/Destinator na diabazei to Destinator.exe apo to kainourgio path. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Clouseau Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Mporeis na metafereis olokliro to fakelo DestinatorApps apo ti kuria mnimi stin karta mnimis kai na trexei kanonika apo ekei. Apla tha xreiasteis na allakseis to shortcut pou brisketai sto /Windows/Start Menu /Programs/Destinator na diabazei to Destinator.exe apo to kainourgio path. ωραια. ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. Ενώ το παλιό μου NOKIA N95, δεν έπιανε σήμα Cosmote στο υπόγειο γκαράζ της πολυκατοικίας μου, το HTC πιάνει 2 γραμμές!! 2. Ενω το παλιό Fujitsu-Siemens Loox N560 ΔΕΝ είχε σήμα μέσα στο σπίτι (παρόλο που είμαι ρετιρέ), το HTC έπιασε 9 δορυφόρους !!! 3. Ενώ επίσης το Loox συνγχρονιζόταν με το PC μέσω USB με διακοπές και μου τάσπαγε και ενω συγχρονισμός με Bluetooth ήταν Αδιανόητος, το HTC συγχρονίζεται ΑΨΟΓΑ και απροβλημάτιστα είτε με usb είτε με Bluetooth !! 4. ΦΩΤΟ και Video δεν έχω ακόμα μελετήσει, εν καιρώ.. 4. MEIONEKTHMAΤΑ: *** Παρατηρώ κάποιες διακοπές όταν συνομιλώ με άλλους (ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;) *** Οχι πολύ καλή ποιότητα mp3, *** έλλειψη Convertion calculator. ΑΛΗΘΕΙΑ, θα ήμουν υπόχρεος αν κάποιος μου μου έστελνε ένα link για να κατεβάσω ένα μετατροπέα μεγεθών (νομίσματα, θερμοκρασίες από C σε F κλπ). Μπορώ και να το αγοράσω. Ευχαριστώ:D Α και ένα άλλο αίτημα. Εχω φτιάξει κάτι avi με το DVD fab στο PC. Το HTC δεν το παίζει. Υπάρχει κάποιο software που να τα παίζε;. Θα με ενδιέφερε επσης να το κλειδώνει. Και πάλι ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Core player. Πιστεύω είναι ο καλύτερος. Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 *** έλλειψη Convertion calculator. ΑΛΗΘΕΙΑ, θα ήμουν υπόχρεος αν κάποιος μου μου έστελνε ένα link για να κατεβάσω ένα μετατροπέα μεγεθών (νομίσματα, θερμοκρασίες από C σε F κλπ). Μπορώ και να το αγοράσω. HiCalc v2.5.1 Tha to breis sto ipmart-forum.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Ξέρει κανείς κάνα action screen που να δουλεύει στην ανάλυση του HD; Εγκατέστησα ένα που είχα και μου βγήκε μικροσκοπικό! Εγω εχω εγκατστησει το Ελληνικό που βρηκα εδω και παίζει κανονικά Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Εγω εχω εγκατστησει το Ελληνικό που βρηκα εδω και παίζει κανονικά Τι ακριβώς είναι αυτό το action screen??:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts