Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για τον screen protector που είχε μέσα στο κουτί του. Αφήνει τόσες δακτυλιές που είναι λες και ακουμπάς απευθείας την οθόνη. Όμως δες το σαν μια καλή ευκαιρία να προστατεύεις την οθόνη σου μέχρι να βγει κάποιος αξιόλογος για την συσκευή αυτή. Ακόμα δεν έχουν βγάλει αξεσουάρ και πρέπει να ψάχνεις από άλλες συσκευές που να ταιριάζουν. Στις θήκες γίνεται αυτό αλλά όχι στον screen protector. Εγώ θα περιμένω να βγει καποιος ultra clear και θα τον αλλάξω.

Ούτε το netimes.com έχει ακόμα κατηγορία αξεσουάρ για HD οπότε υπομονή... :cool:

Αυτά πάντα συμβαίνουν όταν είμαστε οι πρώτοι που παίρνουμε μια συσκευή όταν πρωτοβγεί!

Και η απάντηση είναι Brando.

Ρε παιδιά είμαι με το ένα χέρι να πατήσω ολοκλήρωση της παραγγελίας μου, από expansys έχει πάλι στοκ.

Είμαι σε δίλημμα...

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και η απάντηση είναι Brando.

Βλέπω έχει ήδη βγάλει για το HD!

Θα εφαρμόζει όμως σε ολόκληρη την πρόσοψη όπως αυτή που είχε το κουτί ή θα είναι όσο είναι η καθαρή οθόνη μόνο;

Ρε παιδιά, δεν μπορεί κανείς να μας απαντήσει;

Αν βάλεις το regional settings στα ελληνικά, στο touchflo3d, εμφανίζονται ελληνικά ή αγγλικά;

Αν το παραγγείλω τώρα από expansys, πότε θα το έχω;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν βάλεις το regional settings στα ελληνικά, στο touchflo3d, εμφανίζονται ελληνικά ή αγγλικά;

Αγγλικά.

Αύριο.

Περίεργο. Λογικά κάποιο registry value θα υπάρχει που να το εξαφανίζει και κάποιο άλλο που να βάζει την μπάρα. Στην Ελληνική έκδοση του Diamond νομίζω πως είναι έτσι, άρα θα γίνεται...

Δεν ρίχνεις μια ματιά στο menu/options?:whistle:

Αγγλικά.

Αύριο.

εαν περαξεις την registry οπως στο diamond σου βγαζει το tfl3d στα ελληνικα και εαν βαλετε το greek cab για diamond εχετε ελληνικο πληκτρολογιο τα δοκιμασα και δουλευουν τελεια.

Γιώργος

εαν περαξεις την registry οπως στο diamond σου βγαζει το tfl3d στα ελληνικα και εαν βαλετε το greek cab για diamond εχετε ελληνικο πληκτρολογιο τα δοκιμασα και δουλευουν τελεια.

Πως γίνεται να πειράξεις την registry?

Είναι εύκολο να μου στείλεις αυτό το greek cab του diamond?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οχι, αλλα μπορεις να κανεις αυτο που αναφερεται στο navimania.gr και αλλα, αρκετα για τοσο λιγο χρονικο διαστημα που κυκλοφορει η συσκευη θα ελεγα.

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Δεν ρίχνεις μια ματιά στο menu/options?:whistle:

Αν και δεν υπάρχει η επιλογή να κάνουμε ακριβώς αυτό, βοήθησε πολύ το post σου έτσι ώστε να ενεργοποιήσω από εκεί το "Show alphabetical index".

Με αυτόν τον τρόπο εμφανίζεται και πάλι το αγγλικό αλφάβητο στην κορυφή όμως αλλά εμφανίζεται και η μπάρα κύλισης στο πλάι δε, κάτι το οποίο το προτιμώ από όπως ήταν πριν!

Σχεδόν τέλεια. ;)

Αν το έχεις βάλει μπορείς να δεις αν εμφανίζονται κανονικά τα μηνύματα που σου στέλνουν;

βασικα το τηλεφωνο κυκλοφορη αυτη τη στιγμη στην ελλαδα. . ;;; απο εξωτερικο απο που μπορω να το απρω τπρεπει να προσεξω για το "ξεκλειδωμα";;

ευχαριστω. . . . .

Οχι, αλλα μπορεις να κανεις αυτο που αναφερεται στο navimania.gr και αλλα, αρκετα για τοσο λιγο χρονικο διαστημα που κυκλοφορει η συσκευη θα ελεγα.

Αρα λοιπόν, υπάρχει τρόπος!!

Το έχεις κάνει κι εσύ; Είχες κανένα πρόβλημα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σχεδόν τέλεια. ;)

Αν το έχεις βάλει μπορείς να δεις αν εμφανίζονται κανονικά τα μηνύματα που σου στέλνουν;

Γιατί σχεδόν τέλεια;

Τι εννοείς;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γιατί σχεδόν τέλεια;

Τι εννοείς;;

Νομίζω πως δεν βλέπεις τα μηνύματα και επίσης κάποες γραματοσειρές είναι τεράστιες όπως πχ στο ανέβασμα-κατέβασμα φωνής.

Νομίζω πως δεν βλέπεις τα μηνύματα και επίσης κάποες γραματοσειρές είναι τεράστιες όπως πχ στο ανέβασμα-κατέβασμα φωνής.

Μα αυτό αν συμβαίνει είναι καταστροφή!!!

Δεν βλέπεις τα μηνύματα καθόλου;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μα αυτό αν συμβαίνει είναι καταστροφή!!!

Δεν βλέπεις τα μηνύματα καθόλου;

Ας το δοκιμάσει και κάποιος άλλος και να μας πει μήπως και οφειλόταν από αλλού αν και δεν νομίζω... :worry:

Σχεδόν τέλεια. ;)

εμφανιζονται κανονικα

Γιώργος

βασικα το τηλεφωνο κυκλοφορη αυτη τη στιγμη στην ελλαδα. . ;;; απο εξωτερικο απο που μπορω να το απρω τπρεπει να προσεξω για το "ξεκλειδωμα";;

ευχαριστω. . . . .

Φίλε διάβασε λίγες σελίδες πιο πίσω (ολόκληρη διαμάχη έγινε γι' αυτό!) και θα βρεις τις πληροφορίες που ζητάς. Το τηλέφωνο είναι ήδη ξεκλείδωτο ακόμα και από το εξωτερικό.

εμφανιζονται κανονικα

Κάτσε να πάρω ένα backup και να το ξαναδοκιμάσω διότι όπως είπα μπορεί να ωφειλόταν και από αλλού.

Τα μηνύματα δεν τα διαβάζεις από το touchflo ε;

Και υπάρχει και πρόβλημα με τα Ελληνικά πληκτρολόγια, πρέπει να βάλεις δικό σου γιατί κολλάνε. Μικρό πρόβλημα όμως διότι βάζεις το resco και τελείωσε...