george1007 Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Συμφωνώ και για το Nothing Else Matters... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Stairway to heaven για μένα, έχει ψηφιστεί κιόλας σαν καλύτερο σε μια ψηφοφορία. Επισης και το spiders απο S.O.A.D. εχω λογους να το θυμαμαι. Έτσι κι αλλιώς όμως υπάρχουν πολλά. Κανείς δεν μπορεί να είναι αντικειμενικός. Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Pink Floyd - Wish you were here Black Sabbath - Paranoid http://www.youtube.com/watch?v=SRwwYWlbP2U Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjPaN_ Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Sweet child o' mine- Guns 'n' Roses Παράθεση .!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Ειμαι μεταξυ 2 το Nothing else matters απο Metallica και το With or Without You των U2 Αλλα και παλι ειναι πολυ δυσκολη επιλογη να επιλεξεις ενα μονο τραγουδι! Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lila1024 Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 τελειο το wish you were here αλλα το αγαπμενο μου einai to comfortably numb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stella711 Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Το Imagine πως και δεν το'πε κανένας μέχρι τώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
life_is_nice Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 bobby brown my prerogative wind of change scorpions a view to a kill duran duran wild boys duran duran die another day madonna sweet victory david glen eisley και άλλα που δεν θυμάμαι Παράθεση Αφιερωμένο στους ερωτευμένους του myphone. I believe i can fly www.youtube.com/ watch?v=AYq6bdJF4ts Μαρία είσαι το άλλο μου μισό. :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Hotel California Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Bohemian Rhapsody - QUEEN για πολλούς και διάφορους λόγους που βαριέμαι να πω :D Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guitarist4u Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Hotel California συμφωνω απολυτα...αυτο το τραγουδι κρυβει απο πισω του τα θεματα μιας ολοκληρης γενιας...:O Παράθεση The music mixing device. Youtube Channel Blog Check it out. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris1984 Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 +1 Συμφωνώ και πολύ απλά γιατι τα έχει ΟΛΑ τα ειδη σοβαρής μουσικής σε ένα :) Bohemian Rhapsody - QUEEN για πολλούς και διάφορους λόγους που βαριέμαι να πω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 (edited) Stairway to Heaven - Led Zeppelin Nothing else matters - Metallica Ave Maria - Schubert Smooth criminal - Michael Jackson Και φυσικά δεκάδες άλλα.. Να διαλέξω 1 μου είναι πολύ δύσκολο.. Edited September 21, 2011 by Pitsikoulina Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Stairway to Heaven - Led Zeppelin Nothing else matters - Metallica Ave Maria - Schubert Smooth criminal - Michael Jackson Και φυσικά δεκάδες άλλα.. Να διαλέξω 1 μου είναι πολύ δύσκολο.. Θα συμφωνήσω σε όλα και θα προσθέσω ( είναι όντως πολύ δύσκολο να επιλέξεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurtz Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Voodoo Child (Slight Return) - The Jimi Hendrix Experience Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 δεν νομιζω οτι μπορεις να πεις ενα... ειναι απειρα ! υπαρχει το τραγουδι για την καθε περισταση ! smells like teen spirit, nothing else matters, paint it black, the passenger, losing my religion, no one like you ειναι μονο μερικα που μου ηρθαν τωρα στα γρηγορα.. Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Και το Bohemian Rhapsody των Queen, επικό! Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 The Show must go on-QUEEN Αν και χιλιοπαιγμενο, συνοψιζεται ολο το νοημα, το πεισμα, ο πονος και ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ της ζωης σε ενα τραγουδι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 (edited) και αυτό καλούτσικο είναι με ωραίο βιντεοκλιπ :) Edited February 10, 2012 by siciliano Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
falloutdemo Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 deftones - sweetest perfection Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Θα συμφωνήσω σε όλα και θα προσθέσω ( είναι όντως πολύ δύσκολο να επιλέξεις) δεν νομιζω οτι μπορεις να πεις ενα... ειναι απειρα ! υπαρχει το τραγουδι για την καθε περισταση ! smells like teen spirit, nothing else matters, paint it black, the passenger, losing my religion, no one like you ειναι μονο μερικα που μου ηρθαν τωρα στα γρηγορα.. Συμφωνώωωω! Θα ηταν παραλειψη αν δεν αναφεροταν και το Sympathy for the Devil, των Rolling Stones! :devil: Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Linkin Park - The Little Things Give You Away enough said. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Linkin Park - The Little Things Give You Away enough said. σοβαρα τωρα?! καλυτερο τραγουδι ολων των εποχων ενα των Linkin Park??! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 σοβαρα τωρα?! καλυτερο τραγουδι ολων των εποχων ενα των Linkin Park??! μετα απο πολυ σκεψη αναμεσα σε μερικα αλλα των L.P.:lol::lol: πιστεψε με η λιστα ειναι τεραστια για να κατσω να την γραψω φιλτατε.αλλα για μενα δεν παιζει ρολο το ποσο διαχρονικο,ή "τεραστιο" ενα κομματι ειναι αλλα με το τι το εχω συνδεσει και τι συναισθηματα μου εχει δημιουργησει.:) Ακου το παρολα αυτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts