FREAK_OF_NATURE Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Εμένα γιατι δεν μου δειχνει? http://wwwc.aftonbladet.se/special/webbtv/wmlive/wmp6.html δες απο εδω Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 θα βγει κανενα video του πειραματος στο youtube??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 http://wwwc.aftonbladet.se/special/webbtv/wmlive/wmp6.html δες απο εδωOK Αυτο λειτουργει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s1.1 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 virtual Cern Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cosco Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 virtual Cern Ωραίο το βιντεάκι! Παράθεση Buy, Sell or Rent Properties Around The World! - Real Estate Listings Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Eπισης μπορουμε και απο εδω: http://akastreaming.tsr.ch/vp/chtsr/no_geo/chtsr_3_1_no_geo.asx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Δεν μπορεί να είναι τόσο δύσκολο: Live webcast @ CERN Live webcast @ CERN (Flash Edition) Και επειδή τα παραπάνω δύσκολα θα ξεκινήσουν... Groovy Gecko - Live video Press Release Live on LCI.fr Live streaming Και η λίστα για το broadcast μέσω δορυφορικής τηλεόρασης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Αυτό το είδατε; http://cmsmon.cern.ch/zrwan/apanthsh.html Τι να πεις, ο καθένας με τον πόνο του. Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cosco Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Indian girl commits suicide over 'Big Bang' fear Παράθεση Buy, Sell or Rent Properties Around The World! - Real Estate Listings Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Εγώ πάντως ούτε φυσικός είμαι ούτε με ενδιαφέρουν τα πειράματα της φυσικής. Τί φταίω να πάω από ένα λάθος εξαιτίας τους? Και μην ξεχνάμε το γεγονός οτι είναι πείραμα και στα πειράματα γίνονται και λάθη... Προτιμώ να μη μάθω ποτέ για το bigbang, αφού ούτε θα καταλάβω τα περί σωματιδίων και τα λοιπά. Είναι πείραμα φυσικών για φυσικούς. Εγώ τί φταίω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Εγώ πάντως ούτε φυσικός είμαι ούτε με ενδιαφέρουν τα πειράματα της φυσικής. Τί φταίω να πάω από ένα λάθος εξαιτίας τους? Και μην ξεχνάμε το γεγονός οτι είναι πείραμα και στα πειράματα γίνονται και λάθη... Προτιμώ να μη μάθω ποτέ για το bigbang, αφού ούτε θα καταλάβω τα περί σωματιδίων και τα λοιπά. Είναι πείραμα φυσικών για φυσικούς. Εγώ τί φταίω??? γινεται για το καλο ολων των ανθρωπων φυσικα. εχω στο φροντηστιριο εναν ψαγμενο φυσικο, που εχει λαβει μερος σε πειραματα στο εξωτερικο κ εχει ασχοληθει ιδιαιτερα. κ μας ειπε πως αν το πειραμα εχει τα καλυτερα δυνατα αποτελεσματα, ισως ανατραπει ολη η φυσικη οπως διδασκεται σημερα. -ουτος η αλλως η φυσικη στα σχολεια ειναι ενα ψεμμα μιας και ασχολειται μονο με τελεια φαινομενα- Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 γινεται για το καλο ολων των ανθρωπων φυσικα. εχω στο φροντηστιριο εναν ψαγμενο φυσικο, που εχει λαβει μερος σε πειραματα στο εξωτερικο κ εχει ασχοληθει ιδιαιτερα. κ μας ειπε πως αν το πειραμα εχει τα καλυτερα δυνατα αποτελεσματα, ισως ανατραπει ολη η φυσικη οπως διδασκεται σημερα. -ουτος η αλλως η φυσικη στα σχολεια ειναι ενα ψεμμα μιας και ασχολειται μονο με τελεια φαινομενα- Αυτό ακριβώς. Είναι πείραμα φυσικής για φυσικούς. Όλοι οι υπόλοιποι τι φταίνε αμα τους πάρει κι αυτούς η μπάλα?? Είναι πολύ επίφοβο και θέλω να πιστεύω πως θα έρθουν στα συγκαλά τους πριν είναι πολύ αργά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Αυτό ακριβώς. Είναι πείραμα φυσικής για φυσικούς. Όλοι οι υπόλοιποι τι φταίνε αμα τους πάρει κι αυτούς η μπάλα?? Είναι πολύ επίφοβο και θέλω να πιστεύω πως θα έρθουν στα συγκαλά τους πριν είναι πολύ αργά... Κι εμείς τι φταίμε που θες εσύ να πετάς αεροπλάνα? Αν πέσει κανένα στο κεφάλι μας ? :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Eμενα κατι πηρε το αυτι μου οτι θα συμβαλει και στην ιατρικη,αλλα δεν ακουσα σε τι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Κι εμείς τι φταίμε που θες εσύ να πετάς αεροπλάνα? Αν πέσει κανένα στο κεφάλι μας ? :p Είμαι καλός πιλότος εγώ, μη φοβάσαι:p Ή θα συμβάλει στην ανθρωπότητα(δεν μπορώ να φανταστώ πως) ή θα την καταστρέψει τελείως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Είμαι καλός πιλότος εγώ, μη φοβάσαι:p Ή θα συμβάλει στην ανθρωπότητα ή θα την καταστρέψει τελείως... Κι αυτοί είναι καλοί επιστήμονες. In fact, οι καλύτεροι :) Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Κι αυτοί είναι καλοί επιστήμονες. In fact, οι καλύτεροι :) Κι οι καλύτεροι όμως κάνουν λάθη. Επίσης μηχάνημα είναι, και τα μηχανήματα χαλάνε καμιά φορά:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Δείτε ένα βίντεο κατά του πειράματος στο http://www.conspiracy-channel.gr Ανοιγει άμεσα το βίντεο αλλιως ψαξτε το ως CERN Δεν αποδεχομαι το βιντεο! Απλα δειτε το! Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snowball Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Αυτό ακριβώς. Είναι πείραμα φυσικής για φυσικούς. Όλοι οι υπόλοιποι τι φταίνε αμα τους πάρει κι αυτούς η μπάλα?? Είναι πολύ επίφοβο και θέλω να πιστεύω πως θα έρθουν στα συγκαλά τους πριν είναι πολύ αργά... Ρε φίλε, κλείσε την ΤιΒι λίγο... Αν θες να μάθεις για κάτι, υπάρχουν τρόποι εκτός από τα δελτία ειδήσεων. Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ φόβος. Επιταχυντές υπάρχουν δεκάδες ανά τον κόσμο και δεν είναι επικίνδυνοι. Και ναι, το LHC είναι ο ισχυρότερος όλων των εποχών, αλλά δεν κάνει τίποτα παραπάνω από ότι η ίδια η φύση καθημερινά (και μάλιστα σε πολύ υψηλότερες ενέργειες από το LHC). Είδες καμιά μάυρη τρύπα να δημιουργείται και να καταπίνει τον κόσμο; Ήμαρτο(ν). Είναι πείραμα φυσικής για φυσικούς. Αν δεν υπήρχε το LEP στο CERN (ο προηγούμενος επιταχυντής) δεν θα υπήρχε το World Wide Web και -κατ' επέκταση- το φόρουμ αυτό για να γράφεις: http://public.web.cern.ch/Public/en/About/Web-en.html Eμενα κατι πηρε το αυτι μου οτι θα συμβαλει και στην ιατρικη,αλλα δεν ακουσα σε τι. Εχεί ήδη συμβάλει στην καταπολέμηση του καρκίνου. Η τεχνολογία των επιταχυντών χρησιμοποιήθηκε για τα PET (positron emission tomography) scanners με τα οποία ανιχνεύουμε τον καρκίνο. Η έρευνα στην τεχνολογία της τομογραφίας συνεχίζεται και σήμερα στο CERN. Επίσης, στον μεχρι πρότινως μεγαλύτερο επιταχυντή του κόσμου (το Fermilab στo Σικάγο) υπάρχει facility για την καταπολέμηση του καρκίνου (Neutron Therapy Facility). Χρησιμοποιώντας έναν γραμμικό επιταχυντή, βομβαρδίζουν τον καρκίνο με νετρόνια. Τέλος, υπάρχουν κι άλλα σημαντικά spin-offs της Φυσικής υψηλών ενεργειών, αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος για τον οποίο κάνουμε βασική έρευνα. Ο στόχος είναι η ίδια η έρευνα. Ότι έκανε πάντα το ανθρώπινο είδος για να φτάσει στο σημείο που βρίσκεται σήμερα (εκτός από τον Μεσαίωνα βέβαια :P). Είναι εντελώς μυωπικό να λέει κάποιος ότι δεν τον ωφελεί σε τίποτα. Για παράδειγμα, χωρίς την θεωρητική και πειραματική φυσική δεν θα ξέραμε τίποτα για την κβαντική μηχανική που είναι θεμέλιως λίθος της τεχνολογίας μας σήμερα (βλέπε ηλεκτρονικά όπως το τρανζίστορ και τις διόδους, τα laser, τα MRI, κτλ.). Το μέλλον της πληροφορικής είναι το quantum computing, ενώ θα υπάρχξει επανάσταση και στις τηλεπικοινωνίες. Όλα αυτά λόγω των πειραμάτων φυσικής για τους φυσικούς... Παράθεση http://www.thesimpsons.com/bios/images/bios_family_snowball2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Eπισης δεν θα διναν τοσα εκατομμυρια ουτε θα ξημεροβραδιαζονταν τοσοι επιστημονες,τοσα χρονια μονο και μονο για ενα πειραμα για να τους φυγει η περιεργεια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snowball Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Δείτε ένα βίντεο κατά του πειράματος στο http://www.conspiracy-channel.gr Ανοιγει άμεσα το βίντεο αλλιως ψαξτε το ως CERN Δεν αποδεχομαι το βιντεο! Απλα δειτε το! Τα σπάει ο τύπος :lol: Το τί μπαρούφες λέει... Βασικά κάποιο βιβλίο πρέπει να πουλάει, δεν νομίζω να ειναι conspiracy theorist από χόμπυ μόνο. Παράθεση http://www.thesimpsons.com/bios/images/bios_family_snowball2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snowball Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Indian girl commits suicide over 'Big Bang' fear Τραγικό ρε π***η μου... Για τις μ....κιες που βγάζουν προς τα έξω τα media για να 'πουλήσουν'... Παράθεση http://www.thesimpsons.com/bios/images/bios_family_snowball2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Ρε φίλε, κλείσε την ΤιΒι λίγο... Αν θες να μάθεις για κάτι, υπάρχουν τρόποι εκτός από τα δελτία ειδήσεων. Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ φόβος. Επιταχυντές υπάρχουν δεκάδες ανά τον κόσμο και δεν είναι επικίνδυνοι. Και ναι, το LHC είναι ο ισχυρότερος όλων των εποχών, αλλά δεν κάνει τίποτα παραπάνω από ότι η ίδια η φύση καθημερινά (και μάλιστα σε πολύ υψηλότερες ενέργειες από το LHC). Είδες καμιά μάυρη τρύπα να δημιουργείται και να καταπίνει τον κόσμο; Ήμαρτο(ν). Αν δεν υπήρχε το LEP στο CERN (ο προηγούμενος επιταχυντής) δεν θα υπήρχε το World Wide Web και -κατ' επέκταση- το φόρουμ αυτό για να γράφεις: http://public.web.cern.ch/Public/en/About/Web-en.html Εχεί ήδη συμβάλει στην καταπολέμηση του καρκίνου. Η τεχνολογία των επιταχυντών χρησιμοποιήθηκε για τα PET (positron emission tomography) scanners με τα οποία ανιχνεύουμε τον καρκίνο. Η έρευνα στην τεχνολογία της τομογραφίας συνεχίζεται και σήμερα στο CERN. Επίσης, στον μεχρι πρότινως μεγαλύτερο επιταχυντή του κόσμου (το Fermilab στo Σικάγο) υπάρχει facility για την καταπολέμηση του καρκίνου (Neutron Therapy Facility). Χρησιμοποιώντας έναν γραμμικό επιταχυντή, βομβαρδίζουν τον καρκίνο με νετρόνια. Τέλος, υπάρχουν κι άλλα σημαντικά spin-offs της Φυσικής υψηλών ενεργειών, αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος για τον οποίο κάνουμε βασική έρευνα. Ο στόχος είναι η ίδια η έρευνα. Ότι έκανε πάντα το ανθρώπινο είδος για να φτάσει στο σημείο που βρίσκεται σήμερα (εκτός από τον Μεσαίωνα βέβαια :P). Είναι εντελώς μυωπικό να λέει κάποιος ότι δεν τον ωφελεί σε τίποτα. Για παράδειγμα, χωρίς την θεωρητική και πειραματική φυσική δεν θα ξέραμε τίποτα για την κβαντική μηχανική που είναι θεμέλιως λίθος της τεχνολογίας μας σήμερα (βλέπε ηλεκτρονικά όπως το τρανζίστορ και τις διόδους, τα laser, τα MRI, κτλ.). Το μέλλον της πληροφορικής είναι το quantum computing, ενώ θα υπάρχξει επανάσταση και στις τηλεπικοινωνίες. Όλα αυτά λόγω των πειραμάτων φυσικής για τους φυσικούς... Δεν βλέπω τηλεόραση, την σιχαίνομαι ειδικά τις ειδήσης. Βασική μου πηγή πληροφόρησης είναι το internet. Και σαν ενεργός πολίτης μπορώ να εκφράσω ελεύθερα την άποψή μου και τις ανησυχίες μου. Μπορεί εσύ να είσαι φυσικός και όλα να τα βλέπεις σύμφωνα με τις θεωρίες της φυσικής. Εγώ όμως που δεν έχω απολύτως καμία σχέση με τη φυσική και ούτε με ενδιαφέρει. οφείλω να ακούσω όλες τις πιθανές απόψεις επιστημόνων και να σχηματίσω τη δική μου άποψη, είτε θετική είτε αρνητική. Αυτό που κάνω πάντα είναι να λαμβάνω υπ'όψην μου όλα τα πιθανά σενάρια και να εκφράζω πολλές ανησυχίες , ειδικά όταν πρόκειται για τόσο σημαντικά θέματα. Επίσης το γεγονός ότι συνεχώς το αναβάλουν και προσπαθούν να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι, δηλώνει την μεγάλη επικινδυνότητα του πειράματος. Ειδάλως, θα το είχαν κάνει ήδη με επιτυχία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 τελικα τι εγινε ? Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 αφου μπορεις και γραφεις ακομα δεν εγινε τιποτα.....:innocent: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts