Jump to content

Google Chrome

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@ilka71

Μπορείς να της αλλάξεις με αυτό το πρόσθετο New Tab Page by Speed Dial Team

ωραιο σε ευχαριστω .απο οτι βλεπω ομως δεν υπαρχει τροπος μετα απο καποιο αριθμο tab να μπαινουν σε 2η σειρα γιατι μετα δεν φαινονται καν τα ονοματα τους!δοκιμαζω το tab outliner αλλα δεν κανει αυτο που θελω..

επισης γινεται οταν παταω ενα λινκ να ανοιγει στο background οπως μπορω και κανω με το add on tab mix plus του firefox?

Edited by ilka71

• 1 month later...
  • Απαντήσεις 475
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα παιδια.Εχω ενα θεματακι με το facebook μεσω του chrome δηλαδη κολλαει αρκετα ειδικα οταν επιστρεφω προς τα πανω για να παω στις ειδοποιησεις του facebook.Διεγραψα και το ιστορικο αλλα τιποτα το ιδιο μου φαινεται με πριν.Επισης ελεγα οτι αυτο το κολλημα μην προερχεται απο την απεγκατασταση της εφαρμογης facebook.Την ξαναεγκατεστησα και δεν ειδα μεγαλη διαφορα με πριν.Επηρρεαζει η εφαρμογη facebook το facebook του chrome;;;;η βοηθεια σας θα ηταν πολυτιμη.Ευχαριστω. Edited by gogos2

στην 47.0.2526.73 φαινονται και σε εσας με σκουρο γκρι τα εικονιδια για τους φακελους με τους σελιδοδεικτες;;

• 4 weeks later...
Παιδια καλησπερα ..εχει βαρυνει λιγο στο pc ο chrome η μου φαινεται ?

10aria 64bit

εγω ειμαι σε 32 με 10αρια και ο chrome σερνεται .... :( ...

πολλα προβληματα ...

το dropbox δεν ανοιγει ποτε το facebook κανει 10 ωρες και οταν το κανει τα μισα βιντεο δεν μπορω να τα δω κτλ ...

@freddaras

Πόση ram έχεις??

Έκανες διαγραφή ιστορικού??

ram εχω 2g....διαγραφη ιστορικου γιατι να κανω ? παιζει κανενα ρολο?

ειδικα στο facebook και στο dropbox παντως κολλάει παρα πολυ

@freddaras

Θα έχει πολλά mb ιστορικού (εικόνες cookies κ.α).

CTR+Shift+N (incognito mode) πως πάει?? κολλάει στο facebook dropbox??

@freddaras

Θα έχει πολλά mb ιστορικού (εικόνες cookies κ.α).

CTR+Shift+N (incognito mode) πως πάει?? κολλάει στο facebook dropbox??

διεγραψα τον λογαριασμο μου και τα εσβησα ολα!....

καθαρισα το pc και με ccleaner κτλ και δειχνει να εχει παρει τα πανω του παλι ..για να δουμε! ...

Παρακαλώ την βοήθειά σας.

Χρησιμοποιώ τον chrome σαν κύριο browser και όταν προσπαθώ να ολοκληρώσω ηλεκτρονικές πληρωμές μου

βγάζει μήνυμα ότι δεν αναγνωρίζει την κάρτα μου.

Αναγκαστικά τις ίδιες πληρωμές τις ολοκληρώνω χωρίς κανένα πρόβλημα μέσω microsoft edge.

Με άλλο browser δεν δοκίμασα. Γνωρίζει κανείς αν είναι κάποια ρύθμιση του chrome που φταίει;

Ευχαριστώ.

Παρακαλώ την βοήθειά σας.

Χρησιμοποιώ τον chrome σαν κύριο browser και όταν προσπαθώ να ολοκληρώσω ηλεκτρονικές πληρωμές μου

βγάζει μήνυμα ότι δεν αναγνωρίζει την κάρτα μου.

Αναγκαστικά τις ίδιες πληρωμές τις ολοκληρώνω χωρίς κανένα πρόβλημα μέσω microsoft edge.

Με άλλο browser δεν δοκίμασα. Γνωρίζει κανείς αν είναι κάποια ρύθμιση του chrome που φταίει;

Ευχαριστώ.

Σε ποιο σιτε σου το βγαζει και με ποια καρτα?

• 2 weeks later...

ρε παιδια τι προβληματα ειναι αυτα που εχει ο chrome με τα windows 10?!

οτι και αν δοκιμασα δεν στρωνει με τιποτα!

εχω αρχισει να πιστευω οτι το κανουν επίτηδες!

στο facebook και dropbox το σερφαρισμα ειναι πλεον μαρτύριο!

ετοιμος ειμαι να τα βγαλω και να γυρισω σε 7 μονο και μονο για αυτο το λογο !

δεν ξερω αν εχεις τον 32 η τον 64 bit ειχα και εγω κατι θεματα στα 10αρια και εβαλα τον 64 και βελτιωθηκε η κατασταση καπως.
myphone_2.png

δε ξερω που να γραψω το προβλημα ακριβως..

τωρα τελευταια ο chrome ανοιγει μονος του tab ή/και κλεινει τα παραθυρα.

σκέφτηκα μηπως ειναι malware αλλά ειμαι σε linux και δε παρατηρησα να συμβαινει κατι παρομοιο εκτος αν χρησιμοποιω τον chrome.

Note: Support for Windows XP and Vista will end soon.

we’re announcing the end of Chrome’s support for Windows XP, as well as Windows Vista, and Mac OS X 10.6, 10.7, and 10.8, since these platforms are no longer actively supported by Microsoft and Apple. Starting April 2016, Chrome will continue to function on these platforms but will no longer receive updates and security fixes.

και για τους linuxαδες

Linux 32 and Ubuntu Precise will no longer be supported starting in March, 2016.

• 2 weeks later...
γεια σας ειμαι καινουρια εδω και εχω ενα προβλημα με το γοογλε δεν ξερω τι εγινε ξαφνικα πηγα να μπω προχθεσ το πρωι και μ ου εβγαλε ενα μυνημα λεγοντας Αυτός ο υπολογιστής θα σταματήσει σύντομα να λαμβάνει ενημερώσεις επηδη δεν θα υποστιριζοντε πια η εκδοσεις windows xp k vista μπορει καπιος να με βοηθησει????????????:(

Αν ο υπολογιστης σου ειναι ΧP ή Vista, δε θα υποστηριζεται πλεον με updates ο chrome που εχεις.

Θα πρεπει να βαλεις αλλον browser(firefox, chromium, opera) ή να αναβαθμισεις τον υπολογιστη σου.

Ή να ρισκαρεις να χρησιμοποιήσεις την τελευταια εκδοση που θα εχει βγει ως τοτε.

γεια σας ειμαι καινουρια εδω και εχω ενα προβλημα με το γοογλε δεν ξερω τι εγινε ξαφνικα πηγα να μπω προχθεσ το πρωι και μ ου εβγαλε ενα μυνημα λεγοντας Αυτός ο υπολογιστής θα σταματήσει σύντομα να λαμβάνει ενημερώσεις επηδη δεν θα υποστιριζοντε πια η εκδοσεις windows xp k vista μπορει καπιος να με βοηθησει????????????:(

Καλωσόρισες στο forum,

Πέρα από τα σωστά που έγραψε ο συμφορουμίτης, είχα και εγώ παρόμοιο θέμα από τότε που σταμάτησε η Microsoft να υποστηρίζει τα XP με updates, για τους οικιακούς χρήστες, ενώ συνεχίζει να υποστηρίζει τους επαγγελματικούς. Έψαξα στο δίκτυο και βρήκα μια λύση με την οποία, στην ουσία, μπορείς να παίρνεις τα updates και στο δικό σου σύστημα (desktop ή laptop) τουλάχιστον μέχρι το 2019, όπως λένε.

Ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως πχ "How to get windows xp updates" θα διαβάσεις για το τρυκ αυτό που είναι εύκολο να το εφαρμόσεις.

Το έκανα από πέρυσι σε ένα παλιό laptop και δέχεται τα updates όποτε βγουν.

• 3 weeks later...

Έχω δύο πολύ ενοχλητικά προβλήματα με τον Chrome εδώ και κάμποσες μέρες.

To πρώτο είναι ότι βγάζει κάτι κινέζικα στην μπάρα των bookmarks όταν συνδέομαι με συγκεκριμένο λογαριασμό

και το δεύτερο -ασχέτως λογαριασμού- δεν αλλάζει με τίποτα την μηχανή αναζήτησης (έχει μπει μία ρώσικη το sputnik, χωρίς να ξέρω πως).

Παραθέτω και δύο φωτογραφίες.

Πρόβλημα με κινέζικα στα bookmarks

http://i64.tinypic.com/9jnj2v.png

πρόβλημα με μηχανή αναζήτησης που δεν μπορώ να αλλάξω

http://i65.tinypic.com/a5y79.png

Κατέβασα και ένα εργαλείο καθαρισμού του Chrome, αλλά δεν έγινε τίποτα.

https://www.google.com/chrome/cleanup-tool/

Επίσης έτρεξα και το AntiMalware βρήκε κάτι απειλές, τις απομόνωσε αλλά πάλι τα ίδια!

Όποιος μπορεί ας βοηθήσει. Ευχαριστώ.

adwcleaner και malwarebytes και καθαρισες.

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

• 9 months later...
Παιδιά καλημέρα. Έχω ένα θέμα με τον Chrome και θέλω κάποια λύση να μου προτείνετε. Όταν πάω ν ανοίξω το σαιτ euroleague.net, μου ανοίγει την σελίδα της ευρολιγκας όπως αυτή είναι στο sport24, κάνει δηλαδή redirect. Πως μπορώ να το αλλάξω αυτό, χωρίς όμως να κάνω επαναφορά τον Chrome;

Παιδιά καλημέρα. Έχω ένα θέμα με τον Chrome και θέλω κάποια λύση να μου προτείνετε. Όταν πάω ν ανοίξω το σαιτ euroleague.net, μου ανοίγει την σελίδα της ευρολιγκας όπως αυτή είναι στο sport24, κάνει δηλαδή redirect. Πως μπορώ να το αλλάξω αυτό, χωρίς όμως να κάνω επαναφορά τον Chrome;

Το ίδιο συμβαίνει και σ' εμένα και η μόνη (πρόχειρη) λύση που έχω βρει είναι να ανοίγω αμέσως μια (οποιαδήποτε) σελίδα του net πριν γυρίσει στο sport24, αλλά δεν είναι Η λύση.