NightMare- Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Καλησπερα παιδια, προσφατα απεκτησα και εγω ενα G1 απο Αμερικη. Του περασα την CyanogenMod 4.2.14.1 και ολα παιζουν μια χαρα. Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι δεν υπαρχει καποιο εικονιδιο στην status bar που να υποδεικνυει αν εχει σημα 3g η GPRS. Συμβαινει και σε άλλους; Ειναι φυσιολογικο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Όχι! ίδιο κινητο, ιδια ρομ, ποτε δεν ειχα κατι τετοιο, εκτος απο τις στιγμες που δεν ειχα καθόλου data connection! εσένα κατεβάζει κανονικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Καλησπερα παιδια, προσφατα απεκτησα και εγω ενα G1 απο Αμερικη. Του περασα την CyanogenMod 4.2.14.1 και ολα παιζουν μια χαρα. Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι δεν υπαρχει καποιο εικονιδιο στην status bar που να υποδεικνυει αν εχει σημα 3g η GPRS. Συμβαινει και σε άλλους; Ειναι φυσιολογικο; Μηπως εχεις βαλει καποιο προγραμμα οπως π.χ. APNdroid που κοβει τη data connection? Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NightMare- Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Οχι, δεν εχω βαλει καποιο προγραμμα. Δηλαδη για να καταλαβω...σε εσας χωρις να εχετε καποιο APN στη λιστα σας εμφανιζει το εικονιδιο του GPRS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 (edited) Οχι, δεν εχω βαλει καποιο προγραμμα. Δηλαδη για να καταλαβω...σε εσας χωρις να εχετε καποιο APN στη λιστα σας εμφανιζει το εικονιδιο του GPRS? Ναι φιλε μου διπλα απο το εικονιδιο του σηματος.Πες μου κατι οταν πας ρυθμισεις-δικτυα κινητης τηλεφωνιας-ονοματα σημειου προσβασης υπαρχει επιλεγμενο το apn της εταιρειας σου ή οχι?Αν οχι πρεπει να το περασεις χειροκινητα edit διαβασα πιο προσεκτικα το σχολιο σου και καταλαβα οτι δεν υπαρχει το apn οποτε βαλτο χειροκινητα Edited February 21, 2010 by sardas Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NightMare- Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Βασικα το δοκιμασα με 2 καρτες. Μια cosmote και μια wind. Με την wind κανω τις ρυθμισεις και με το που επιλεξω το apn εμφανιζεται το εικονιδιο με δυο βελακια πανω-κατω. Αλλα ετσι δεν σημαινει οτι θα χρεωθω αν κατεβασει δεδομενα? Με την cosmote ενω κανω τις ρυθμισεις δεν μου εμφανιζεται τιποτα. Μηπως θα πρεπει να ενεργοποιησω την υπηρεσια για mobile internet πρωτα? Και οι 2 καρτες ειναι καρτοκινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Βασικα το δοκιμασα με 2 καρτες. Μια cosmote και μια wind. Με την wind κανω τις ρυθμισεις και με το που επιλεξω το apn εμφανιζεται το εικονιδιο με δυο βελακια πανω-κατω. Αλλα ετσι δεν σημαινει οτι θα χρεωθω αν κατεβασει δεδομενα? Με την cosmote ενω κανω τις ρυθμισεις δεν μου εμφανιζεται τιποτα. Μηπως θα πρεπει να ενεργοποιησω την υπηρεσια για mobile internet πρωτα? Και οι 2 καρτες ειναι καρτοκινητο. Ναι αυτο το εικονιδιο εμφανιζεται και ναι χρεωνει πολυ αν δεν εχεις καποιο πακετο δεδομενων απο την εταιρεια κινητης τηλεφωνιας Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellogadgetman78 Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Οχι, δεν εχω βαλει καποιο προγραμμα. Δηλαδη για να καταλαβω...σε εσας χωρις να εχετε καποιο APN στη λιστα σας εμφανιζει το εικονιδιο του GPRS? ρε φιλε η ιστορια με τα apn settings καθε εταιριας μας απασχολουσε πριν κανα χρόνο περίπου στην δέκατη σελίδα. Ξεκινα να διαβαζεις λίγο ολα αυτά που γραψαμε τότε και ΟΛΕΣ οι απορίες σου θα λυθούν.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] αν θέλετε κατεβαστε την εφαρμογη μου Olympiakos Voices ,Panathinaikos Voices and AEK Voices όπως και DrGonzo[/b] (Fear and Loathing to Las Vegas)http://www.cyrket.com/p/android/com.DrGonzo/ και την Veggos http://apps.doubletwist.com/search?q=Veggos απο το Android Market Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 4.2.15 cyanogen update is out Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiros Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 καλησπερα παιδια,επειδη θελω να αγορασω ενα dream ξερετε που μπορω να βρω απο ελλαδα?και εδω στις πωλησεις δεν μπορω να δω γιατι δεν εχω συμπληρωσει τα απαιτουμενα μηνυματα.ξερει κανεις?ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 καλησπερα παιδια,επειδη θελω να αγορασω ενα dream ξερετε που μπορω να βρω απο ελλαδα?και εδω στις πωλησεις δεν μπορω να δω γιατι δεν εχω συμπληρωσει τα απαιτουμενα μηνυματα.ξερει κανεις?ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας. Υπάρχουν πολλά site ελληνικών αγγελιών στο ίντερνετ. Μια απλή αναζήτηση αρκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 (edited) ο cyanogen στο twitter του λεει οτι σε λιγο καιρο θα βγαλει eclair rom για dream/magic αφου πλεον λυθηκε το προβλημα του βιντεο :D:D:D edit:να και τι λεει στους xda''Yeah, I believe CM5 is coming to the G1. Getting the hardware-accelerated video codecs working was the big blocker, which I just solved. I didn't want to release another one of these "almost eclair" ROMs that have flooded the place which all have the same bugs. Just have to tidy some things up. Also, it's running on kernel 2.6.33.2, and it's very fast. I'll open up a new thread when I'm happy with it.'' Edited April 22, 2010 by sardas Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Τέλεια! ευχαριστούμε για την ενημέρωση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 ανεβηκε στο youtube βιντεο απο beta tester της καινουργιας eclair rom του cyanogen για G1/Magic και ειναι 100% λειτουργικη Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellogadgetman78 Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 ναι το ειδα και εγω το video πολυ καλο σημερα θα το βγαλει για beta και βλεπουμε αντε το παληκαρι μετρησε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] αν θέλετε κατεβαστε την εφαρμογη μου Olympiakos Voices ,Panathinaikos Voices and AEK Voices όπως και DrGonzo[/b] (Fear and Loathing to Las Vegas)http://www.cyrket.com/p/android/com.DrGonzo/ και την Veggos http://apps.doubletwist.com/search?q=Veggos απο το Android Market Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapcom01 Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 γεια σας, σκέφτομαι να πάρω ένα φτηνό android μεταχειρισμένο από ebay. Σκέφτομαι για το Dream.. Θέλω να σας ρωτήσω αν έχει multitouch γιατί στο site της HTC λέει flat touch-sensitive και δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό. Επίσης θέλω να μάθω αν γίνεται να του κάνω αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση του android 2.1 και μελλοντικές.. Ευχαριστώ. Παράθεση My Blog | My Facebook | My Jamendo | My Last.fm | My MySpace | My Youtube Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Κυκλοφόρησε η Cyanogen Cyanogen V5.0.7-Test1. Οδηγίες εγκατάστασης για το Dream μπορείτε να βρείτε εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Κυκλοφόρησε η Cyanogen Cyanogen V5.0.7-Test1. Οδηγίες εγκατάστασης για το Dream μπορείτε να βρείτε εδώ. εκανα το update πριν λιγες ωρες και προς το παρον ολα καλα,το μονο που δεν εχω δοκιμασει ειναι την ανταλλαγη αρχειων μεσω bluetooth γιατι αυτη τη στιγμη δεν εχω δευτερη συσκευη μαζι μου.Επισης υπαρχουν καποια live wallpaper δωρεαν στο μαρκετ που παιζουν κανονικα με τη ρομ. Επισης vman οι οδηγιες εχουν αλλαξει λιγο στο thread του cyan οποτε αν καποιος ενδιαφερεται ας ριξει μια ματια http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=672992 Τελος μεγαλη ΠΡΟΣΟΧΗ σε οποιον πρεπει να βαλει το danger spl (οπως εγω),να βεβαιωθει οτι διαθετει το σωστο radio,διαβαζοντας εδω http://wiki.cyanogenmod.com/index.php/DangerSPL εγω χρησιμοποιησα το 2.22.19.26Ι radio Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellogadgetman78 Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 εγω το ειχα βαλει απο παλια το danger spl τοτε που βαζαμε το hero και το sense gui στο g1 απλα προσοχη θελει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] αν θέλετε κατεβαστε την εφαρμογη μου Olympiakos Voices ,Panathinaikos Voices and AEK Voices όπως και DrGonzo[/b] (Fear and Loathing to Las Vegas)http://www.cyrket.com/p/android/com.DrGonzo/ και την Veggos http://apps.doubletwist.com/search?q=Veggos απο το Android Market Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Επισης vman οι οδηγιες εχουν αλλαξει λιγο στο thread του cyan οποτε αν καποιος ενδιαφερεται ας ριξει μια ματια http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=672992 Τις οδηγίες δεν τις πήρα από το site του Cyanogen. Η διαδικασία εγκατάστασης είναι τυπική για custom ROM. Διαφορά υπάρχει μόνο για όσους δεν έχουν το Danger SPL που και γι' αυτό η διαδικασία εγκατάστασης είναι τυπική για SPL. Ποιες ακριβώς είναι οι αλλαγές; Ειλικρινά δεν κατάλαβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 (edited) Τις οδηγίες δεν τις πήρα από το site του Cyanogen. Η διαδικασία εγκατάστασης είναι τυπική για custom ROM. Διαφορά υπάρχει μόνο για όσους δεν έχουν το Danger SPL που και γι' αυτό η διαδικασία εγκατάστασης είναι τυπική για SPL. Ποιες ακριβώς είναι οι αλλαγές; Ειλικρινά δεν κατάλαβα. Δεν ειπα οτι τις πηρες απο εκει,απλα πλεον περνιεται πρωτα η ρομ και μετα τα google apps, ενω πριν περνιοταν η defanged(google apps) και μετα η ρομ Edited April 30, 2010 by sardas Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Δεν ειπα οτι τις πηρες απο εκει,απλα πλεον περνιεται πρωτα η ρομ και μετα τα google apps, ενω πριν περνιοταν η defanged(google apps) και μετα η ρομ Το έψαξα και είδα ότι στο wiki του cyanogenmod αναφέρει τη διαδικασία εγκατάστασης, όπως την έχω κι εγώ στον οδηγό μου. Δεν είδα στο forum του να αναφέρει κάποιος πρόβλημα με αυτόν τον τρόπο. Κατέβασα και έριξα μια ματιά στα αρχεία. Απ' όσο μπορώ να πω, λογικά δεν υπάρχει θέμα, όπως και να γίνει. Ωστόσο, θα έχω το νου μου για αναφορές προβλημάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 (edited) Το έψαξα και είδα ότι στο wiki του cyanogenmod αναφέρει τη διαδικασία εγκατάστασης, όπως την έχω κι εγώ στον οδηγό μου. Δεν είδα στο forum του να αναφέρει κάποιος πρόβλημα με αυτόν τον τρόπο. Κατέβασα και έριξα μια ματιά στα αρχεία. Απ' όσο μπορώ να πω, λογικά δεν υπάρχει θέμα, όπως και να γίνει. Ωστόσο, θα έχω το νου μου για αναφορές προβλημάτων. ακριβως στο wiki που λες γραφει να φλασαρεις πρωτα τη ρομ και μετα τα google apps(βηματα 10,11,12),ενω παλιοτερα στις donut rom επρεπε να φλασαρεις πρωτα τη defanged και μετα τη ρομ.Καποιοι που το εκαναν αναποδα ειχαν πολλα FC's και απλα το ξαναεκαναν απο την αρχη edit:vman ο οδηγος σου για το magic ειναι σωστος,το ''λαθος'' βρισκεται στις οδηγιες για το dream ,κι εγω απο την αρχη ειχα διαβασει μονο του dream:D:D:D Edited April 30, 2010 by sardas Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Κυκλοφόρησε η test2 έκδοση της 5.0.7 ROM του Cyanogen. Εάν έχετε ήδη την test1, δείτε εδώ, πώς μπορείτε να την αναβαθμίσετε. Αν θέλετε να την εγκαταστήσετε για πρώτη φορά, οδηγίες θα βρείτε εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 (edited) ok vman ευχαριστω για την απαντηση στο thread του magic,εχω ακριβως αυτο το bug,sorry αλλα δεν το ειχα προσεξει στον bug tracker Συμφωνα με τα λεγομενα του cyanogen στο forum του το froyo θα ερθει και στο G1:):) ''And after that.. Google has confirmed that Android 2.2 (FroYo) will be available for ION phones, so it’s guaranteed that CM-6 will continue to support the G1 also when the source code hits AOSP.'' http://www.cyanogenmod.com/home/whats-coming-next Edited May 22, 2010 by vman Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts