Jump to content

[Επίσημο] Nokia N85

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια εχω ενα προβλημα.πηγαινω στην εφαρμογη χαρτες το αφηνω πανω απο μιση ωρα να βρει δορυφορους αλλα τιποτα.εχει προβλημα το gps μου;

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Αν είναι η πρώτη φορά που θα κλειδώσεις δορυφόρους, άστο σε σημείο που να βλέπει ουρανό. Είναι λογικό να αργεί πολύ τη πρώτη φορά. Μάλιστα έχει αναφερθεί από κάποιο μέλος πως τον έχει πάρει 45 λεπτά ώσπου να κλειδώσει.

Προσωπικά θα σου πρότεινα να ενεργοποιήσεις το A-GPS (εφόσον το έχεις απενεργοποιήσει) γι' αυτή τη φορά ώστε να κλειδώσει γρηγορότερα. Θα σε χρεώσει περίπου 5kb.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Καλησπέρα σε όλους,

παρέλαβα χτες το N85. Κανένα πρόβλημα με τζόγο ή τριξίματα από το καπάκι της μπαταρίας. Το κινητό είναι συμπαγές & στιβαρό. Τα προεγκατεστημένα βίντεο παίζουν άψογα από την κάρτα μνήμης. Πρέπει να κάνω format ή όχι? Το backup της κάρτας το κάνατε από το PC Suite?

Ευχαριστώ

Καλό είναι να κάνεις ένα format στη κάρτα πριν αρχίσεις να τη χρησιμοποιείς κανονικά.

Προσωπικά τα δεδομένα μου (εικόνες, βίντεο, τραγούδια) από τη κάρτα μνήμης τα παίρνω με απλό copy-paste. Αλλά έχεις τη δυνατότητα να συμπεριλάβεις στο back up μέσω του PC Suite και τα δεδομένα της κάρτας μνήμης εάν το επιθυμείς. Προσωπικά δεν το έχω κάνει ποτέ.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Καλησπέρα

Το πήρα και εγώ το τηλέφωνο , θα ήθελα να ρωτήσω δυο πραγματάκια

- Υπάρχει κάποιος τρόπος να μην φορτίζει η μπαταρία όταν το συνδέουμε με το pc ?

-πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση για να μπορώ οταν με καλεί κάποιος και δεν θέλω να μιλησω,να σταματάει μολις γυριζω το τηλέφωνο ανάποδα ?

Καλημερα! κανω οτι λεει στο ποστ με θεμα στο ν85 Νέος τρόπος πρόσβασης στους φακέλους Sys και Private της κάρτας μνήμης και της μνήμης τηλεφώνου μέσω του Drakkarious 2.02 καλ δεν μπορω να βαλω την εφαρμογη explore λεει οτι το σφαλμα πιστωποιητικου.... τι να κανω???

ευχαριστω!!!

Το Ν85 δεν μπορεί να χακαριστεί. Όσον αφορά την αδυναμία εγκατάστασης εφαρμογών, δες εδώ.

Όπως σου είπαν και πιο πάνω το N85 δεν χακάρεται.

Το hackzip υπάρχει στον οδηγό στη πρώτη σελίδα του θέματος S60 - Hacks & Patches.

Rompatcher για FP 2 δεν υπάρχει και δεν ξέρω αν λειτουργεί αυτός του FP1.

Αυτό μας λέει ότι έρχεται νέο firmware για το Ν85 και αναφέρει τι αλλαγές και βελτιώσεις θα έχει.

Το έχει αναφέρει και ο nervous λίγα ποστ παρακάτω (post #925). :)

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Καλησπέρα σε όλους

διαπίστωσα ένα πρόβλημα που κάνει το N85 και θα ήθελα αν κάποιος μπορεί να το επιβεβαιώσει. Κατά τη διάκεια μίας κλήσης αν επιχειρήσω να στείλω αρχείο μέσω bluetooth το τηλέφωνο κολλάει και κλείνει. Το πρόβλημα το έχω αναπαραγάγει 2 φορές. Η συνομιλία γινόταν μέσω των ενσύρματων ακουστικών.

Ευχαριστώ

Ποιά διαδικασία; Παίζει κανονικά ή μέσα απο τον ενσωματωμένο browser ή μέσω εφαρμογής όπως το mobitubia. Ακόμα, μέσω του real player Μπορεί χωρίς επεμβάσεις, να αναπαράγει flash αρχεία.

με το real player δεν κατάφερα τίποτα να σου πω την αλήθεια.... μέσω ενός προγράμματος το κάναμε και λειτούργησε, τώρα δεν θυμάμαι ποιο πρόγραμμα ήταν.... όσο για τον ενσωματωμένο browser, δεν λειτουργούσε με την καμία, έλεγε οτι χρειαζόταν ο Flash Player αλλα δεν έβρισκα έκδοση για Symbian

Εμενα παντως,μεσω του real,παιζει κανονικα.Χωρις να εχω βαλει καποιο αλλο προγραμμα.

Nokia N85 Review - pt 1 - The Hardware

http://www.allaboutsymbian.com/images/features/N85/n85-closed_tb.jpg

http://www.allaboutsymbian.com/reviews/item/Nokia_N85_Review-pt_1_The_Hardware.php

Ποιά διαδικασία; Παίζει κανονικά ή μέσα απο τον ενσωματωμένο browser ή μέσω εφαρμογής όπως το mobitubia. Ακόμα, μέσω του real player Μπορεί χωρίς επεμβάσεις, να αναπαράγει flash αρχεία.

Εμενα παντως,μεσω του real,παιζει κανονικα.Χωρις να εχω βαλει καποιο αλλο προγραμμα.

Καλησπέρα. Εμένα πάντως παιδιά, κατεβάζοντας βίντεο από το youtube και αφήνοντάς τα στη μορφή που είναι, δεν μου τα παίζει όλα. Αυτά που δεν παίζει δεν έχω εικόνα παρά μόνο ήχο. Και όλα αυτά από τον ενσωματωμένο player.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η μπαταρια απο αναμονη τι λεει??

(ανοιχτο και το βραδυ)

2 ημερες ανετα.Με "βαρια"χρηση παντα και χωρις να το κλεινω ποτε.

εχω μια καρτα 8 γιγα αλλα ο card reader ειναι ελαττωματικος.που μπορω να βρω αξιοπιστος card reader;

Ολοι αξιοπιστοι ειναι,εκτος αν πεσεις στην περιπτωση.Με μια γρηγορη ματια στο google:

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=61861

http://www.plaisio.gr/advancedproductsearch.aspx?keyword=card+reader&catalogsearch=all&searchField=product&searchType=AllProducts&maxPrice=&searchOrder=&initSearch=&phraseselector=PowerPhrase&catalog=all&initSearch=1

Εγω παντως εχω εναν "hama"εδω και κατι χρονια,και λειτουργει μια χαρα.

Καλησπέρα. Εμένα πάντως παιδιά, κατεβάζοντας βίντεο από το youtube και αφήνοντάς τα στη μορφή που είναι, δεν μου τα παίζει όλα. Αυτά που δεν παίζει δεν έχω εικόνα παρά μόνο ήχο. Και όλα αυτά από τον ενσωματωμένο player.

Εγώ εφαρμόζω έναν άλλο τρόπο. Τα αποθηκεύω στον υπολογιστή μέσω αυτού, και τα στέλνω στο κινητό μου οπου τα βλέπω απροβλημάτιστα. Έτσι, δεν χρειάζεται ούτε mobitubia ούτε τίποτα.