Jump to content

[Επίσημο] Nokia N85

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άντε να το πιάσουμε και αυτό στα χέρια μας. Περιμένω να είναι πάρα πολύ καλύτερο κατασκευαστικά παο τα Ν78 και Ν96. Ευχάριστη έκπληξη η χαμηλή του τιμή.

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Θα μας τρελάνει η Nokia με τις καινούργιες τιμές στα κινητά της. Κατάλαβε επιτέλους ό,τι τις είχε φτάσει σε θεώρατα ύψη και είπες να αλλάξει την τιμολογιακή της πολιτική? Πρώτα έσκασε η έκπληξη 5800 με τιμή γύρω στα 300€ και τώρα το Ν85 στα 510. Και πάλι δεν είναι φτηνό αλλά είναι σαφώς πιο φτηνά από τα Ν95άρια και Ν96 ακόμα και από το Ν80 όταν είχε πρωτοβγει. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και με τις επόμενες συσκευές τις. Θα είναι πολύ ευχάριστο για τους αγοραστές.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Θα μας τρελάνει η Nokia με τις καινούργιες τιμές στα κινητά της. Κατάλαβε επιτέλους ό,τι τις είχε φτάσει σε θεώρατα ύψη και είπες να αλλάξει την τιμολογιακή της πολιτική? Πρώτα έσκασε η έκπληξη 5800 με τιμή γύρω στα 300€ και τώρα το Ν85 στα 510. Και πάλι δεν είναι φτηνό αλλά είναι σαφώς πιο φτηνά από τα Ν95άρια και Ν96 ακόμα και από το Ν80 όταν είχε πρωτοβγει. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και με τις επόμενες συσκευές τις. Θα είναι πολύ ευχάριστο για τους αγοραστές.

Εμένα στο dummy που είδα, κάτι με χάλασε, δεν με τρέλανε. Οπότε τα 519 που θα κάνει, πολλά μου φαίνονται.

Ίσως να 'ναι και αυτό Σταύρο. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι κερδισμένος βγαίνει ο καταναλωτής, δηλαδή όλοι εμείς. Αλλά και πάλι δεν λέω ότι είναι λίγα τα 510 ευρώ, αλλά σε σχέση με ότι μας έχεις δείξει η Νοkia μέχρι τώρα είναι αρκετά καλά τα χρήματα σε αναλογία με αυτα που θα προσφέρει.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Άντε με το καλό να βγεί να το τσιμπήσομεν....

Παρεμπιπτόντως, έχει 0,2 ιντσες μικρότερη οθόνη απο το n95 το 8άρι ???

Σωστά ??

Κάτι πήρε το μάτι μου πως το fm transmitter έχει και ενα μίνι rds ???

Δηλαδή εκεί που θα εκπέμπει το κινητό μπορούμε να βάζουμε μηνύματα να εμφανίζονται στη συσκευή που θα έχει rds...δηλ. ραδιο αυτοκινήτου...κτλ κτλ...

Για επιβεβαιώστε το αυτο...:worry:

Τα διπλά ledakia άραγε στο πίσω μέρος θα κάνουν δουλειά για νυχτερινή φωτογράφηση ???

Το μόνο που με χαλάει είναι οτι θα τραβάει βίντεο στα 30fps ενώ το innov 8 tis samsung θα τραβάει στα 120...κρίμα ....

Α ! και κάτι άλλο θα έχει άραγε πιο δυνατό ήχο σε ακουστικά απ'αυτό του Ν95 8gb ???

Γιατί αντικειμενικά δεν είχα μείνει και πολύ ευχαριστημένος...

Όσον αφορά το fm transmitter, δεν το ξέρω αυτό. Το Ν78 σε πολλές περιπτώσεις όταν εκπέμπει, στην οθόνη της άλλης συσκευής γράφει Nokia.

Τα διπλά led ανάβουν και τα 2 στην νυχτερινή φωτογράφιση όπως και στο βίντεο. Θεωρητικά θα κάνουν καλύτερη δουλειά σε σχέση με τα 95άρια. Μένει να το τεστάρουμε όταν το πιάσουμε στα χέρια μας.

Το βίντεο στο ΙΝΝΟ τραβάει στα 30 όταν επιλέξεις ανάλυση 640x480 και πάει στα 120 όταν η ανάλυση κατέβει στα 320x240. Αλλά μην σε εντυπωσιάζει αυτό. Όταν επιλέγεις να τραβάς στα 120, το βίντεο είναι σε αργή κίνηση. Άρα, μιλώντας για ποιότητα στην μέγιστη ανάλυση (δε νομίζω κάποιος νε επιλέξει να τραβαέι βίντεο σε ανάλυση χαμηλότερη απο VGA, γιατί να το κάνει άλλωστε), είναι στα ίδια επίπεδα τα 2 τηλέφωνα.

Το οτι θα έχει δυνατότερο ήχο στα ακουστικά απο τα 95άρια και το Ν82 να είσαι σίγουρος. Άλλωστε όλα τα Ν με fp2, έχουν ξεχωριστό κύκλωμα επεξεργασίας ήχου και αποδίδουν πολύ καλύτερα. Το Ν85 λέγεται, σε όλες τις παρουσιάσεις που έχω διαβάσει, οτι είναι καλύτερο και απο τα ήδη καλά Ν78 και Ν96.

Άλλωστε όλα τα Ν με fp2, έχουν ξεχωριστό κύκλωμα επεξεργασίας ήχου και αποδίδουν πολύ καλύτερα. Το Ν85 λέγεται, σε όλες τις παρουσιάσεις που έχω διαβάσει, οτι είναι καλύτερο και απο τα ήδη καλά Ν78 και Ν96.

Ισα ισα που μονο το Ν96 εχει ολοκληρωμενο αποκλειστικα για την αποκωδικοποιηση αναπαραγωγη και ενισχυση της μουσικης . Τα 78 και 85 δεν διαθετουν κατι αναλογο , και φυσικα δεν ειναι τυποποιημενη δυνατοτητα σε ολα τα FP2

Χωρις αυτο βεβαια να σημαινει οτι δεν παιζουν καλα μουσικη , στην πραξη του 85 παιζει οριακα καλυτερα απο το 96 αλλα αυτο δεν οφειλεται απαραιτητα σε καποια επιπλεον λυση στο hardware απλα εχουν κανει αρκετα καλη δουλεια στο λειτουργικο της συσκευης .

Δεν εχει καμια εντυπωσιακη διαφορα προς το καλυτερο παντως , μην περιμενετε να δειτε ουτε Ν81 ουτε ποσο μαλλον Ν91 σε οτι εχει να κανει με την μουσικη .

Το κυριο πλεονεκτημα και προωθουμενο χαρακτηριστικο του ειναι ο μεγαλος χρονος αναπαραγωγης που μπορει να βγαλει με μια μπαταρια

Δηλαδη ρε παιδια η διαφορα του με το Ν79 ποια ειναι?Μονο οτι ειναι slide κινητο?
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Δηλαδη ρε παιδια η διαφορα του με το Ν79 ποια ειναι?Μονο οτι ειναι slide κινητο?

...και ότι έχει λίγο μεγαλύτερη οθόνη + την 8άρα κάρτα μνήμης + απουσία Navi wheel για το Ν79....περισσότερα ως προς την σύγκριση τους εδώ !

Δεν εχει καμια εντυπωσιακη διαφορα προς το καλυτερο παντως , μην περιμενετε να δειτε ουτε Ν81 ουτε ποσο μαλλον Ν91 σε οτι εχει να κανει με την μουσικη .

Χμμμ... Θα ήθελα να σταθώ κυρίως σε αυτό. Έχω ακούσει το Ν81 εννοώ πως ακούγεται αλλά το Ν91 όχι. Ακούω πολλά σχόλια του θέματος , το Ν81 είναι το καλύτερο σε θέμα μουσικής. Σε τι θέμα ρε παιδια??? Εξωτερικού ηχείο , handsfree ή σε θέμα ποιότητα. Γιατί επειδή άκουσα το εξωτερικό του ηχείο και δεν μου φάνηκε σαν του Ν95 ας πούμε ή να είναι πιο δυνατό από το Ν82

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

...και ότι έχει λίγο μεγαλύτερη οθόνη + την 8άρα κάρτα μνήμης + απουσία Navi wheel για το Ν79....περισσότερα ως προς την σύγκριση τους εδώ !

το n79 έχει Νavi wheel νομίζω....

μπορεί να μην το βγάζει στη σύγκριση αλλά το λέει εδώ: n79 tech specs

ως προς τις υπόλοιπες διαφορές οκ... +αυτονομία (μάλλον) για το n85, + oled οθόνη!!

Χμμμ... Θα ήθελα να σταθώ κυρίως σε αυτό. Έχω ακούσει το Ν81 εννοώ πως ακούγεται αλλά το Ν91 όχι. Ακούω πολλά σχόλια του θέματος , το Ν81 είναι το καλύτερο σε θέμα μουσικής. Σε τι θέμα ρε παιδια??? Εξωτερικού ηχείο , handsfree ή σε θέμα ποιότητα. Γιατί επειδή άκουσα το εξωτερικό του ηχείο και δεν μου φάνηκε σαν του Ν95 ας πούμε ή να είναι πιο δυνατό από το Ν82

κι εγω ετσι το ακουσα οντωs.

Μα μιλάμε για την ποιότητα μουσικής από τα ακουστικά. To Ν81 έχει την καλύτερη ποιότητα για n-series από την εποχή του N91. Δεν έχει την εξωπραγματική ένταση, αλλά έχει μεστό μπάσο και γενικά πολύ ποιοτικό ήχο. Πάντα βέβαια με ακουστικά της αρέσκειας μας, αν περιμέναμε από της nokia...

Τα ηχεία του έχουν πολύ καλά πρίμα, ίσως τα καλύτερα, αλλά γενικότερα δεν είναι κορυφαία, σε ένταση π.χ.

Αυτό το έργο το έχω ξαναδεί...

Καλά μου ακούγονται όλα αυτά...αναρωτιέμαι όμως αν πρέπει ακόμα να δώσω το Ν95 8GB για να πάρω ένα n85...

Σαφώς είναι καλύτερο, δεν το συζητάμε απλά κάπου άκουσα για ξαναζεσταμένο φαγητό και ψιλοξενέρωσα...

Απλά έτυχε να μου το ζητήσει ένας φίλος το κινητό μου σε πολύ καλή τιμή οπότε και είπα άντε να το δώσω μιας και η μπαταρία τώρα τελευταία έχει ψιλοπέσει...

Όποιος έχει νεότερα όσον αφορά το θέμα ημέρας παράδοσης των κινητών { Ν85 } στα καταστήματα, ας μας ενημερώσει...

Ευχαριστώ για τις προηγούμενες απαντήσεις τους ειδήμονες του forum !:rolleyes:

ξερει καποιος το sar της συσκευης? (συγγνωμη αν εχει ηδη αναφερθει, αλλα ανατρεχοντας σε προηγουμενες σελιδες, δεν βρηκα κατι)

ξερει καποιος το sar της συσκευης? (συγγνωμη αν εχει ηδη αναφερθει, αλλα ανατρεχοντας σε προηγουμενες σελιδες, δεν βρηκα κατι)

Αν δεν το βρισκεις εδω..... ,κατεβαζεις το manual και το βλεπεις .... :)

http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_N85-1_UG_el.pdf ,σελιδα 232

0,85 W/kg .

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Πάντως εδώ μου φαίνεται σούπα τελείως το slide,α ρε αθάνατη ΝΟΚΙΑ μια ζωή μ@λ*κίες κάνει,σαν το λαχείο είναι-τι θα σου πέσει,η φόλα ή το σωστό...:mad:

Αυτό πάντως είναι σημαντικό και με βάζει σε σκέψεις,μήπως να περιμένω την δεύτερη παρτίδα μπας και αλλάξει η γραμμή παραγωγής όπως και σε άλλα slide (βλ. 6288,Ν95,6270 κ.α.):confused:.......:mad:

Πάντως εδώ μου φαίνεται σούπα τελείως το slide,α ρε αθάνατη ΝΟΚΙΑ μια ζωή μ@λ*κίες κάνει,σαν το λαχείο είναι-τι θα σου πέσει,η φόλα ή το σωστό...:mad:

Αυτό πάντως είναι σημαντικό και με βάζει σε σκέψεις,μήπως να περιμένω την δεύτερη παρτίδα μπας και αλλάξει η γραμμή παραγωγής όπως και σε άλλα slide (βλ. 6288,Ν95,6270 κ.α.):confused:.......:mad:

Ίσως αυτό είναι το καλύτερο. Αφού έχεις ήδη το Ν78 (αν δεν απατώμαι), είσαι καλυμμένος, περίμενε να δεις τι θα παίξει με το slide του N85. Πάντως εγώ γι' αυτό προτιμώ τα candybar. Δεν κρύβουν τόσες εκπλήξεις στον τομέα της ποιότητας συναρμογής. :rolleyes:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ακριβως. Λαχειο... το 6600 slide ενος φιλου ουτε ιχνος τζογου, ενος αλλου, κουνιεται σαν βαρκα στο πελαγος..:O

Ίσως αυτό είναι το καλύτερο. Αφού έχεις ήδη το Ν78 (αν δεν απατώμαι), είσαι καλυμμένος, περίμενε να δεις τι θα παίξει με το slide του N85. Πάντως εγώ γι' αυτό προτιμώ τα candybar. Δεν κρύβουν τόσες εκπλήξεις στον τομέα της ποιότητας συναρμογής. :rolleyes:

Ναι,το Ν78 έχω τώρα και όλα ΟΚ.Το θέμα είναι ότι καμμιά φορά θέλω μια κάπως πιο μεγάλη οθόνη και μονόδρομος είναι τότε τα slide αλλά στην ΝΟΚΙΑ είναι σαν να τζογάρεις για να μην σου κάτσει ο τζόγος:lol::lol:(καλό αυτό αλλά τα πράγματα είναι σοβαρά τελικά όταν δίνεις 500,600,++ ευρώ και έχεις κουνιστή βάρκα:mad:).

Ας βγει και τελικά θα διαβάσουμε εδώ μέσα τις πρώτες αναφορές των πρώτων κατόχων(αν κρατηθώ και δεν είμαι ένας από αυτούς:confused:;)),σε κάθε περίπτωση η πρώτη-δεύτερη παρτίδα κάποιων χιλιάδων συσκευών ενός μοντέλου slide κρύβει ευχάριστες/δυσάρεστες εκπλήξεις για τους αγοραστές τους.

Παιδια καλησπερα και απο εμενα,εγω το πηρα την παρασκευη απο νοκια στο ηρακλειο κρητης,πως ειναι δυνατον να ηρθε πιο μπροστα κρητη απο αθηνα δεν το καταλαβαινω?Παντως το κινητο ειναι πολυ καλο,οθονη απαιχτη μπαταρια πολλη καλη αλλα απο slide ετσι και ετσι.............................

Παιδια καλησπερα και απο εμενα,εγω το πηρα την παρασκευη απο νοκια στο ηρακλειο κρητης,πως ειναι δυνατον να ηρθε πιο μπροστα κρητη απο αθηνα δεν το καταλαβαινω?Παντως το κινητο ειναι πολυ καλο,οθονη απαιχτη μπαταρια πολλη καλη αλλα απο slide ετσι και ετσι.............................

Ποιο πηρες,το Ν85????????

Πάντως εγώ γι' αυτό προτιμώ τα candybar. Δεν κρύβουν τόσες εκπλήξεις στον τομέα της ποιότητας συναρμογής. :rolleyes:

Αααααχ Πανο,δυστυχως αν εχεις να κανεις με Νοκια ΠΟΤΕ δεν εισαι σιγουρος τι θα σου τυχη!!

Το Ν78 που το περιμενα πως και πως με κουριερ σε νησι που εργαζομουν το καλοκαιρι ηταν το πιο τριζατο κινητο που ειχα ποτε!!:cry:

Σκεψου αναγκαζομουν να του βαζω χαρτακι να μη παιζει το πισω καπακι απ το τζογο,οσο για το πληκτο τερματιζμου κλησεων αυτο ετριζε ασυστολα!!:(

Και το χα κανει αγορα απο Πλαισιο!!

Α,ρε Νοκια αφου μπορεις να βγαλεις καλο slide (δες Ε66) ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ και με τα κορυφαια Ν series?????

ΓIATI..........????????;)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια