zipperant Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 ρε παιδιά μου ξεκόλησε το αυτοκόλλητο που είναι γύρω από την κάμερα που γράφει τα στοιχεία της κάμερας... λέτε να πωλείται σκέτο? Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 ρε παιδιά μου ξεκόλησε το αυτοκόλλητο που είναι γύρω από την κάμερα που γράφει τα στοιχεία της κάμερας... λέτε να πωλείται σκέτο? Aυτόκολλητο είναι ?:wacko: Νόμιζα ότι είναι "χτυπητά":O Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonysss Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 ρε παιδιά μου ξεκόλησε το αυτοκόλλητο που είναι γύρω από την κάμερα που γράφει τα στοιχεία της κάμερας... λέτε να πωλείται σκέτο? δεν έχω καταλάβει πιο ακριβώς αυτοκόλλητο εννοείς,εξήγησε καλύτερα για να δούμε άμα μπορούμε να σε βοηθήσουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 αυτό ποθ είναι με κόκκινο γύρω από το μαύρο και μέσα από τον δακτύλιο που ανοίγει την κάμερα... http://i82.photobucket.com/albums/j254/zipperant/lg_renoir_kc910_2.jpg Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fakewolf Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 B_K_054 μπορεις να μου πεις απο πιο καταστημα το πηρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billakis_drama Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 * Χωρητικότητα extra μνήμης Eως 32GB :blink: !! Με ποια memory card ρε παιδια??:confused: * Μιλούσα με εναν φιλο του αδελφου μου, για το Renoir. Και μου το 'παιζε ειδικος.Μου ειπε κατι πραματα βασικα, περι updating, και modding κι επεσε μεσα σε αυτα, οσον αφορα προγραμματα... Γυρισε και μου ειπε το εξης: "Γιατι δεν εχεις φορτωσει καποιο αλλο λειτουργικο στο κινητο?" Του απαντησα πως ειναι αδυνατον διοτι δεν εχει ανοιχτο λειτουργικο το κινητο και δεν μπορεις να το αλλαξεις με καποιον τροπο, το εχω ψαξει. Αυτος επεμενε ομως, πως γινεται.... Εμεινα μαλακ@ς :worry: !! Ισχυει κατι τετοιο???:X Ρε παιδιά, ο φολος tsoump ρώτησε κάτι πολύ σοβαρό...! Γτ αν πραγματικά μπορούμε να βάλουμε ανοιχτό λειτουργικό στο κινητό, τότε τα πράγματα αλλάζουν ριζικά... Tsoump, μήπως μπορείς να ρωτήσεις για παραπάνω πληροφορίες τον φίλο του αδερφού σου...??? Να δούμε περι τίνος πρόκοιτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Δεν γινεται να βαλεις ανοικτο λειτουργικο σε ενα τηλεφωνο που εχει σχεδιαστει να εχει κλειστο και το αντιστροφο..ειναι θεμα και software αλλα πολυ περισσοτερο hardware.. Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimri Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 πρεπει να ψαχτουμε καλυτερα,γιατι αν υσχει κατι τετοιο....ασε!! αλλα δεν πιστευω ρε παιδια..:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris69 Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 πρεπει να ψαχτουμε καλυτερα,γιατι αν υσχει κατι τετοιο....ασε!! αλλα δεν πιστευω ρε παιδια..:wacko: loipon 1 ta kopsimata tou video den ofilonte logo markas tis kartas alla tis klassis tis diladi tis taxutitas engrafeis stin karta...diladi prepei na exete karta class 6 kai panw....2 nai to exw akousei kai to exw dei to renouar me allo logismiko ......alla ...o tipos exei alaksei tsipakia sto kinito kai pali to programa tou exei trela kolimata.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]εαν ξερει κανεις πως να αυξησω το upload ...ας βοηθησει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Α, οκ. Παντως η kingston είναι class 4 , γιαυτο βλεπετε κολλήματα. Εχει ασχοληθει κανεις με theme pack απο OMX? Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 να ρωτησω κατι αλλο?τις φωτο που εχουμε τραβηξει η παρεσει στο κινητο ποως γινεται να τις δουμε με μορφη slideshow μεσω του widget του κινητου στην οθονη αναμονης?το ρωταω γιατι το εχω δει καπου και εμεινα αφωνος αλλα δεν ξερω να το κανω...:D Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 B_K_054 μπορεις να μου πεις απο πιο καταστημα το πηρες? Tο πηρα απο το καταστημα Κωτσοβολος της Πάτρα, 319 ευρω.Μακραν η καλυτερη αγτορα κινητου που εχω κανει εως τωρα..... Πανευκολη στη χρηση η οθονη αφης, φοβερη καμερα (και το βραδυ στα σκοταδια με το φλας υπερευχαριστημενος ειμαι), sar = 0.59 (απο το αναλυτικοτατο βιβλιαρακι),καρτα μνημης 8 gb trancend στο πακετο. Αν εβαζαν και μια θηκη στο πακετο καλα θα ηταν....αλλά ενταξει μην ειμαστε και υπερβολικοί/πλεονέκτες.Καπου θα του βρω θηκη. Μια ερωτηση παιδια. Εγω προς το παρον του εχω αφησει την προστατευτικη ζελατίνα της οθόνης.Μήπως θα ειναι καλυτερα να τη βγαλω και να βαλω το προστατευτικο αυτοκολλητο που εχει στην συσκευασία? Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonysss Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 αυτό ποθ είναι με κόκκινο γύρω από το μαύρο και μέσα από τον δακτύλιο που ανοίγει την κάμερα... http://i82.photobucket.com/albums/j254/zipperant/lg_renoir_kc910_2.jpg είσαι σίγουρος ότι αυτό είναι αυτοκόλλητο;σε εμένα είναι χαραγμένο :S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Παιδια βοηθεια. σημερα δοκιμαζω να ενεργοποιησω το lg renoir που αγορασα χθες, και αυτο αρνειται πεισματικα.Αναβει μονο η οθονη και τα κουμπια του, αλλα δεν ενεργοποιειται το τηλεφωνο.χθες το βραδυ ηταν μια χαρα μεχρι ποθ το εκλεισα.Ειχε την εκδοση λογισμικου V10.1 αν θυμαμαι καλα. Δοκιμασα πατωντας ταυτοχρονα τα 3 κουμπια κατω απ την οθονη και το πληκτρο της καμερας, και μπηκε σε "emergency download". Καποιος να με βοηθησει? τι φταιει? (ευτυχως στον κωτσοβολο μου ειπαν πως εντος 10 ημερων γινεται αντικατασταση προβληματικης συσκευης) απογοητευτηκα... Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris87 Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 παιδια γεια σας μολις πηρα το lg.Τι μπορω να κανω για να μη φορτωνει η μπαταρια οταν το συνδεω με usb?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Παιδια βοηθεια. σημερα δοκιμαζω να ενεργοποιησω το lg renoir που αγορασα χθες, και αυτο αρνειται πεισματικα.Αναβει μονο η οθονη και τα κουμπια του, αλλα δεν ενεργοποιειται το τηλεφωνο.χθες το βραδυ ηταν μια χαρα μεχρι ποθ το εκλεισα.Ειχε την εκδοση λογισμικου V10.1 αν θυμαμαι καλα. Δοκιμασα πατωντας ταυτοχρονα τα 3 κουμπια κατω απ την οθονη και το πληκτρο της καμερας, και μπηκε σε "emergency download". Καποιος να με βοηθησει? τι φταιει? (ευτυχως στον κωτσοβολο μου ειπαν πως εντος 10 ημερων γινεται αντικατασταση προβληματικης συσκευης) Edit: Κατι προβλημα/ κολλημα ειχε επειδη ειχα 220 επαφες περασμενες στην sim ολες...(το βρηκα απο αυτο το forum http://www.fixya.com/support/t1489622-brand_new_lg_renoir) Διεγραψα μερικες και ευτυχως ολα καλα τωρα. Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 να ρωτησω κατι αλλο?τις φωτο που εχουμε τραβηξει η παρεσει στο κινητο ποως γινεται να τις δουμε με μορφη slideshow μεσω του widget του κινητου στην οθονη αναμονης?το ρωταω γιατι το εχω δει καπου και εμεινα αφωνος αλλα δεν ξερω να το κανω...:D κι εγω εω δοκιμασει, αλλα δεν καταφερα κατι. κανεις καμμια ιδεα? Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimri Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 loipon 1 ta kopsimata tou video den ofilonte logo markas tis kartas alla tis klassis tis diladi tis taxutitas engrafeis stin karta...diladi prepei na exete karta class 6 kai panw....2 nai to exw akousei kai to exw dei to renouar me allo logismiko ......alla ...o tipos exei alaksei tsipakia sto kinito kai pali to programa tou exei trela kolimata.... αραγε θα κολλαει και στο δικο μου... τοτε ποια ειναι η καλυτερη καρτα μνημης που συνησταται?? που να μην κολλαει και να τρεχει γρηγορα...παιρνει πανω απο 8 γκιγκα??:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 λογικα δεχεται και πανω απο 8αρα,αλλα θα κοιτας να γραφει στη συσκευασια class6 και μεγαλυτερη..μια αλλη ερωτηση γιατι δεν παιζει ολα τα avi αρχεια στις ταινιες?σε τι μορφη πρεπει να τα μετατρεψουμε για να τα παιζει??δοκιμασα σε divx(avi) αλλα κ παλι τπτ.δεν τα αναγνωριζει λεει...:( Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 να ρωτησω κατι αλλο?τις φωτο που εχουμε τραβηξει η παρεσει στο κινητο ποως γινεται να τις δουμε με μορφη slideshow μεσω του widget του κινητου στην οθονη αναμονης?το ρωταω γιατι το εχω δει καπου και εμεινα αφωνος αλλα δεν ξερω να το κανω...:D Για να γινει αυτο , θα πρεπει οι φωτο να ειναι αποθηκευμενες στην μνημη του κινητου κ οχι σε καποιον φακελο.Δοκιμασε το.. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 λογικα δεχεται και πανω απο 8αρα,αλλα θα κοιτας να γραφει στη συσκευασια class6 και μεγαλυτερη..μια αλλη ερωτηση γιατι δεν παιζει ολα τα avi αρχεια στις ταινιες?σε τι μορφη πρεπει να τα μετατρεψουμε για να τα παιζει??δοκιμασα σε divx(avi) αλλα κ παλι τπτ.δεν τα αναγνωριζει λεει...:( Υπαρχουν αρκετα προγραμματα , ψαξε σελιδες πισω.Παντως κ το divx convertor που εχει το cd, κανει τη δουλεια του Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 λογικα δεχεται και πανω απο 8αρα,αλλα θα κοιτας να γραφει στη συσκευασια class6 και μεγαλυτερη..μια αλλη ερωτηση γιατι δεν παιζει ολα τα avi αρχεια στις ταινιες?σε τι μορφη πρεπει να τα μετατρεψουμε για να τα παιζει??δοκιμασα σε divx(avi) αλλα κ παλι τπτ.δεν τα αναγνωριζει λεει...:( Εχει αναφερθει αυτο, και εχει προτιμηθει ενα προγραμμα μετατροπης video avi για να παιζουν. ( xilosoft) και ενα προγραμμα οπου βλεπεις την μορφη codec. (αυτη ευθυνεται για την εφικτη αναπαραγωγη ή μη, στο renoir) Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LGakias Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Παιδια το θεμα με τον αντιλαλο της φωνης οταν μιλας στο Ρενοιρ εχει επιλυθει?Ρωταω γιατι μου συνεβη και σε μενα και μαλλον δεν εχει δοθει απαντηση...:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Εδώ http://www.mygreatphone.com/forum/lg-renoir/12487-beta-firmware-release-v11c-new-patch.html χρηστης εχει φτιαξει το δικο του firmware με πολλες αλλαγες, αυτη τη στιγμη ειναι στο v11c. Tη Δευτερα θα δωσει την 11d, οπου αναφερει οτι με αυτη το κινητο θα βγαζει καλυτερες φωτογραφιες, με το προβλημα οτι δε θα δουλευει η μπροστινη καμερα.Την εχουν κατεβασει πολλοι, υπαρχουν προβληματακια σε καποιους, αλλα αν ειναι συμβατη με τη δικη μας εκδοση (αυτο το ρωταμε, δεν υπαρχει θεμα), εννοειται οτι θα την φλασαρω για να τεσταρω την καμερα στις φωτογραφιες. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris87 Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 ξερεται αν μπορω να του βαλω παιχνιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts