Jump to content

LG Renoir (KC910)

asikis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

H διαδικασία για το flasharισμα περιγράφεται εδώ:

http://muvctrl.leforum.eu/t478-tuto-Comment-mettre-a-jour-son-KC910-Renoir.htm

... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες.

Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει

όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος)

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ε ναι ετσι γινεται με το tv-out...επομενως δεν υπηρχε προβλημα...εσυ το εκανες με λαθος τροπο...το lenoir οπως και το viewty εχουν tv-out μονο για τα βιντεο....

Αχ! καποιος να το λεγε πιο πριν? Εριξα πολυ βρισιδι στην LG.To μενου ειναι απαραδεκτο παντως σε μερικα σημεια. Νοσταλγω λιγο το P1i μου...

Τελικά, όπως αναφέρεται εδώ http://gr.lgmobile.com/web/web.product.manualSoftwareRF.laf ,

στις συσκευές που υποστηρίζονται είναι και η KC910 GREECE , όταν πάω να το

αναβαθμίσω μου γράφει ότι η συσκευή μου δεν χρειάζεται αναβάθμιση !

(Το τηλέφωνο μου είναι unbranded και έχει S/W version V10f ) .

H διαδικασία για το flasharισμα περιγράφεται εδώ:

http://muvctrl.leforum.eu/t478-tuto-Comment-mettre-a-jour-son-KC910-Renoir.htm

Φίλε έχεις δοκιμάσει κάποιο flashing για αλλαγή fw?

Να το κάνουμε δλδ : KC910-MEDIA-V10x-XXX-XX-XXXX-OPN-EU από KC910-MEDIA-V10f-NOV-07-2008-OPN-GR ωστέ να περνάμε και νεότερες version!

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Καλησπέρα,

διαθέσιμη είναι και η KC_910 COSMOTE

Ναι, προστεθηκαν εκδοσεις, κ ειναι οι παρακατω:

1-V10b cosmote (ειναι αυτη που εχει το κινητο μου)

2-V10f GREECE

3-V10j GREECE

Τωρα αναρωτιεμαι αν θα περναει η 10j GREECE κ αν περναει, να κανω την αναβαθμιση;Σημειωτεον εχω V10b COSMOTE

EΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ V.10j GREECE.Δεν προχωρησα ομως στην αναβαθμιση , γιατι φοβαμαι...:p:p

Ace of Hearts..

Μόλις αναβαθμίστηκα!!

http://www.sofrayt.com/survey/bonus/dancing11.gif

Καμμια διαφορα???????????????:D:D:D:D

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Περιμενουμε καποια διαφορά!

Το δικο μου μολονοτι δεχτηκε την αναβαθμιση, παρεμενε στην 10b, προφανως επειδη ειναι branded :(

Aρα πρεπει να περιμενω την cosmote αναβαθμιση.

Ace of Hearts..

Μόλις αναβαθμίστηκα!!

http://www.sofrayt.com/survey/bonus/dancing11.gif

Εμένα εξακολουθεί και μου γράφει ότι δεν χρειάζεται αναβάθμιση

(αν και έχει την V10f ) :mad:

Μήπως μπορείς να μας πεις εν συντομία πως έκανες την αναβάθμιση ;

Εμένα εξακολουθεί και μου γράφει ότι δεν χρειάζεται αναβάθμιση

(αν και έχει την V10f ) :mad:

Μήπως μπορείς να μας πεις εν συντομία πως έκανες την αναβάθμιση ;

Αφού κατεβάσεις το LGMobileupate, το τρέχεις, κανει εγκατάσταση, αυτόματα η επιλεγμένη γλωσσα ειναι η Ελληνική. Απο το μενού:

Υποστήριξη πελατών->Υποστηριζόμενα Μοντέλα->μαρκάρεις το KC910 v10j GREECE μετά απο το μενού παλι 'Εναρξη αναβάθμισης'

Κατεβαζει πρωτα ενα αρχειο ~96Mb, και μετα κανει το upgrade το οποιο διαρκει περιπου 12-15m .

Φυσικά, δεν χάνεις τίποτα απο τις ρυθμίσεις, data, etc, στο κινητό!

PS:

KC910-MEDIA-V10f-NOV-07-2008-OPN-GR -> KC910-MEDIA-V10j-DEC-25-2008-OPN-GR

Μόλις αναβαθμίστηκα και εγώ. Από την v10b πήγα στην v10b (cosmote πάντα)!!

Πάντως κάποιες αλλαγές έχουν γίνει, όπως πρόχειρα μπορώ να σας πω ότι όταν πατάς το πλήκτρο κάτω δεξιά σε οδηγεί by default στο μενού "ψυχαγωγία".

Επίσης μια άλλη αλλαγή που έχω παρατηρήσει είναι ότι είναι σαφώς πιο γρήγορη η πλοήγηση μεταξύ των μενού.

Και τέλος όταν πάω στο LG Support Tool και βάζω ιστορικό αναβάθμισης μου εμφανίζει σαν τρέχουσα version την v10j!!!!!

Αυτά προς το παρόν!!

Λέω να δοκιμάσω να ξανακάνω αναβάθμιση. Κανονικά θα πρέπει να μου βγάλει ότι δε χρειάζεται!

Μόλις αναβαθμίστηκα και εγώ. Από την v10b πήγα στην v10b (cosmote πάντα)!!

Πάντως κάποιες αλλαγές έχουν γίνει, όπως πρόχειρα μπορώ να σας πω ότι όταν πατάς το πλήκτρο κάτω δεξιά σε οδηγεί by default στο μενού "ψυχαγωγία".

Επίσης μια άλλη αλλαγή που έχω παρατηρήσει είναι ότι είναι σαφώς πιο γρήγορη η πλοήγηση μεταξύ των μενού.

Και τέλος όταν πάω στο LG Support Tool και βάζω ιστορικό αναβάθμισης μου εμφανίζει σαν τρέχουσα version την v10j!!!!!

Αυτά προς το παρόν!!

Λέω να δοκιμάσω να ξανακάνω αναβάθμιση. Κανονικά θα πρέπει να μου βγάλει ότι δε χρειάζεται!

Μόλις δοκίμασα να ξανακάνω αναβάθμιση και μου έβγαλε ότι το τηλέφωνο μου δε χρειάζεται. Άρα πράγματι κάτι εχει αλλάξει μεταξύ των 2 versions v10b που είχα μέχρι τώρα.

Και για πρώτη φορά κατάφερα να κάνω το jogging buddy να δουλέψει!! Βρήκε δορυφόρο σχεδόν αμέσως!! Όπως και το google maps, αν και αυτό δούλευε και πριν την αναβάθμιση..

Πάντως υπάρχουν κι άλλες μικροβελτιώσεις τις οποίες θα σας γράψω αργότερα.

Καμμια περετέρω ρύθμιση?Για τσεκάρετε τα όλα? Κανα θέμα άλλαξε? Καμμια επιλογή παραπάνω?

Ο φίλος nikocc να αλλάξει μπας και του λυθει το πρόβλημα με την camera... ίσως ήταν software.

Αφού κατεβάσεις το LGMobileupate, το τρέχεις, κανει εγκατάσταση, αυτόματα η επιλεγμένη γλωσσα ειναι η Ελληνική. Απο το μενού:

Υποστήριξη πελατών->Υποστηριζόμενα Μοντέλα->μαρκάρεις το KC910 v10j GREECE μετά απο το μενού παλι 'Εναρξη αναβάθμισης'

Κατεβαζει πρωτα ενα αρχειο ~96Mb, και μετα κανει το upgrade το οποιο διαρκει περιπου 12-15m .

PS:

Σ΄ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου !

Ακολούθησα ακριβώς τις οδηγίες σου , αλλά δυστυχώς μου βγάζει

συνέχεια ότι δεν χρειάζεται αναβάθμιση και βέβαια δεν μου επιτρέπει

να περάσω πάλι την ίδια version .

Σ΄ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου !

Ακολούθησα ακριβώς τις οδηγίες σου , αλλά δυστυχώς μου βγάζει

συνέχεια ότι δεν χρειάζεται αναβάθμιση και βέβαια δεν μου επιτρέπει

να περάσω πάλι την ίδια version .

θα πρέπει το media ver που εχει ο server να ειναι ιδιο με αυτό που έχει το κινητό σου

Δώσε 3845#*910# και μετά δες το media ver:

Version Info -> SW Version Info -> Media Version

Διαφορετικα, θα σου λεει ότι δεν χρειάζεται αναβάθμιση.

Θέμα δεν έχει προστεθεί.

Επίσης δεν έχει προστεθεί καμία επιλογή, τουλάχιστον όσο κάτι τέτοιο είναι εμφανές σε μένα.

Έχει εξαφανιστεί η σπαστική λευκή οθόνη που έβγαζε όταν πηγαινές να διαβάσεις ένα νέο μήνυμα που λάμβανες.

Επίσης όταν πατάς το Χ για να βγεις από την φωτογραφική μηχανή ή την βιντεοσκόπηση έχει εγκατασταθεί το μήνυμα "ανοιχτό κάλυμμα φακού" από το μήνυμα "κλείστε το κάλυμμα του φακού".

Επίσης νομίζω ότι έχει βελτιωθεί κάπως η ποιότητα των λήψεων σε χαμηλο φωτισμό. Τουλάχιστον έτσι νομίζω.

Αλλά επαναλαμβάνω ότι το jogging buddy δε περίμενα ότι θα δούλευε ποτέ και τώρα δουλεύει!!!

Περισσότερα στην πορεία.

Καμμια περετέρω ρύθμιση?Για τσεκάρετε τα όλα? Κανα θέμα άλλαξε? Καμμια επιλογή παραπάνω?

Ο φίλος nikocc να αλλάξει μπας και του λυθει το πρόβλημα με την camera... ίσως ήταν software.

εγω φιλε ακομα το περιμενω....... ;)

Μη Περήφανος Κάτοχος Ενός "LG Renoir" :(

Στην 10j στα options του shutter sound έχει μόνο 3 επιλογες, λείπει το No sound.

PS:

Που μπορουμε να το βρουμε αυτο;

Που μπορουμε να το βρουμε αυτο;

Στο Ελληνικο site της LGMobile

http://gr.lgmobile.com/web/web.product.manualSoftwareRF.laf

1.Επίσης νομίζω ότι έχει βελτιωθεί κάπως η ποιότητα των λήψεων σε χαμηλο φωτισμό. Τουλάχιστον έτσι νομίζω.

2.Αλλά επαναλαμβάνω ότι το jogging buddy δε περίμενα ότι θα δούλευε ποτέ και τώρα δουλεύει!!!

Περισσότερα στην πορεία.

1. Για δείτε το όλοι?Είναι ενδιαφέρον!

2.Το jogging buddy το google maps και οποιοδήποτε άλλο (εκτός του wetravel) τί διαφορά έχουν?Χάρτες δεν είναι?Σε όλα δεν μπαίνεις μέσω wifi/gprs, έστω χρέωση?Τι διαφορές έχουν τα προγράμματα και γιατί σας ενθουσιάζει όταν λειτουργεί κάποιο από αυτα (λ.χ. τώρα) απο την στιγμή που λειτουργεί κάποιο άλλο πρόγραμμα πλοήγησης?:confused:

στωωωω!:)

εγω φιλε ακομα το περιμενω....... ;)

Πφφφφφ....Πότε θα στο φέρουν, σου 'πανε?