Jump to content

LG Renoir (KC910)

asikis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τώρα τελευταία έχω ένα prob......όταν βγάζω photo .. εστιάζει στο κέντρο της photo και τα υπόλοιπα τα δείχνει θολά.. στο κέντρο φαίνεται πιο καθαρά αλλα όχι τόσο καθαρά όσο θα έπρεπε...... :/

μπορεί να έχω κάνει καμια ρύθμιση λάθος η κάτι τέτοιο :S

για δώστε μου τα φώτα σας please :D

Μη Περήφανος Κάτοχος Ενός "LG Renoir" :(

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επίσης Στο Zoom Δεν Φαίνονται Τόσο Καθαρά Τα Πράγματα Που θέλω Να Βγάλω... Κινητό Με 2Mp Έβγαζε Καλύτερα Στο "ζοομαρισμα" -.-

Επίσης Στο Zoom Δεν Φαίνονται Τόσο Καθαρά Τα Πράγματα Που θέλω Να Βγάλω... Κινητό Με 2Mp Έβγαζε Καλύτερα Στο "ζοομαρισμα" -.-

Μηπως δεν ειναι καθαρος ο φακος;Μηπως εχεις ενεργοποιησει την χειροκινητη εστιαση;

Αυτο μου το κανε που κ που οταν ειχα το Viewty, αλλα οταν εβγαινα κ ξαναεμπαινα στη φωτο ηταν οκ

Ace of Hearts..

Τι ζουμ έχει το κινητό?Οπτικό έχει?:worry:

EDIT:

http://www.phonearena.com/htmls/LG-KC910-Renoir-phone-p_3103.html

Digital zoom, λέει! Τίποτα άλλο...:O

EDIT: Στον γερμανο , στην αναζητηση δεν υπαρχει πια... (παλιωσε !! :P)

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Τι ζουμ έχει το κινητό?Οπτικό έχει?:worry:

EDIT:

http://www.phonearena.com/htmls/LG-KC910-Renoir-phone-p_3103.html

Digital zoom, λέει! Τίποτα άλλο...:O

EDIT: Στον γερμανο , στην αναζητηση δεν υπαρχει πια... (παλιωσε !! :P)

Πού να το χωρέσει σε 1,3 εκατοστά το οπτικό ζουμ;; :blink::blink:

Ψηφιακό έχει,με τις γνωστές συνέπειες....

Πωω... 2 κινητα εχουν οπτικο ζουμ!

Αυτο τόοοσο καλή καμερα, γιατι να του στερουν κατι τετοιο ρε γαμWτο?:(:(

Δεν πειραζει!

Αυριο το πρωι, θα περάσω απο τον ΟΤΕ, να ενημερωθω για την επδότηση που δικαιούμαστε!!:D:D (αντε, να μπω κι εγω στο club:D)

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Μα γιατι σε τόσο μικρό πάχος δε γίνεται να χωρέσουν ούτε οπτικό ζουμ ούτε καλό φλας ξένον,είναι απλό!

Καλα νταξει, δεν ειναι αναγκη να απαντας για να αναδειξεις την SE, άστοχα ερωτήματα έθεσα!

Πόσταρε στους διαξιφισμούς για την σύγκρισή τους!:)

Μηπως δεν ειναι καθαρος ο φακος;Μηπως εχεις ενεργοποιησει την χειροκινητη εστιαση;

Αυτο μου το κανε που κ που οταν ειχα το Viewty, αλλα οταν εβγαινα κ ξαναεμπαινα στη φωτο ηταν οκ

φιλε δεν φτιάχνει το prob και αρχίζω και απελπίζομαι... έχεις κανένα παρόμοιο πρόβλημα εσύ?

by the way στην αρχή ήταν όλα μια χαρά... όμως προχθές έπεσε κάτω... όχι από πολύ ψιλά .. από το κρεβάτι κάτω στο πάτωμα.. (Χωρίς χαλι .. ) και δεν ξέρω αν από τότε χάλασαν οι pics .. απλά μετά από 2 βδομάδες που το δοκίμασα .. δηλαδή χθες... βρήκα αυτό το prob :/

ποπo άμα φταίει το πέσιμο θα ξενέρωσw ΠΑΡΑ ΠΟΛΎ ’AΣΧΗΜΑ :(

Καλα νταξει, δεν ειναι αναγκη να απαντας για να αναδειξεις την SE, άστοχα ερωτήματα έθεσα!

Χαλάρωσε λίγο τον ενθουσιασμό σου για το τηλέφωνο..Διότι όλα τα βλέπεις στραβά..υπάρχει κινητό της SE με οπτικό ζουμ και δεν το ξέρω;;Ρώτησες και απάντησα γιατί δεν έβαλαν οπτικό ζουμ!

Οχι, απλα συνεχως , σε ολα σου τα posts επισημανεις τα αρνητικα για να "ριξεις" την εικονα του κινητου!Σταμάτα πια να το κάνεις, καταντάς και βαρετός και εκνευριστικός!Μην το σαμποτάρεις άλλο, γιατί θα του βάλουν ταμπελίτσα : "ΣΚΑΡΤΟΝ" !

Σορρυ για το off-topic!:)

Παιδιά Πως Μπορώ Να Ενεργοποιήσω Την Λήψη Που Επικεντρώνεται η Photo Στο Κέντρο Και Τα Αλλα Τα Δείχνει Θολά? Νομίζω Υπάρχει Κάτι Τέτοιο.....Για Πείτε Gt Έχω Απογοητευτεί :(

Tωρα το πηρα και εγω με την ιδια εκδοση λογισμικου, απο το πλαισιο.Ολα καλα εκτος απο το wifi το οποιο δε συνδεεται με τιποτεστο δικτυο του σπιτιου μου(zyxel 660 router,με wpa /tkip κλειδωμα)Εχω 2 υπολογιστες λαπτοπ (ubuntu 8.04)και ντεσκτοπ με σβιστα και συνδεονται και τα 2 ασυρματα,απροβληματιστα.Οποιος εχει την ιδια εκδοση λογισμικου ας δοκιμασει το wifi μηπως φταιει το λογισμικο του τηλεφωνου.Επισης δε το δοκιμασα σε αλλο δικτυο,και δεν ξερω τι γινεται.Ευχαριστω εκ των προτερων!!!

EΜΈΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ WIFI με συνδεση FORTHNET

Με το GPS τι γίνετε, πως δουλεύει offline, χωρις GPRS connection?:wacko:

... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες.

Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει

όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος)

φιλε δεν φτιάχνει το prob και αρχίζω και απελπίζομαι... έχεις κανένα παρόμοιο πρόβλημα εσύ?

by the way στην αρχή ήταν όλα μια χαρά... όμως προχθές έπεσε κάτω... όχι από πολύ ψιλά .. από το κρεβάτι κάτω στο πάτωμα.. (Χωρίς χαλι .. ) και δεν ξέρω αν από τότε χάλασαν οι pics .. απλά μετά από 2 βδομάδες που το δοκίμασα .. δηλαδή χθες... βρήκα αυτό το prob :/

ποπo άμα φταίει το πέσιμο θα ξενέρωσw ΠΑΡΑ ΠΟΛΎ ’AΣΧΗΜΑ :(

Μπορει κ να φταιει αυτο δε ξερω.Κανε μια επαναφορα ρυθμισεων και αν συνεχισει τοτε μπορει να οφειλεται κ στην πτωση, οποτε θα το πας σερβις.

Υπαρχει κ μια επιλογη που λεγεται χειροκινητη εστιαση, οπου εστιαζεις σε ενα αντικειμενο κ τα υπολοιπα τα δειχνει θολα, δες αν την εχεις ενεργοποιησει κατα λαθος.

Ace of Hearts..

Με το GPS τι γίνετε, πως δουλεύει offline, χωρις GPRS connection?:wacko:

Εμενα δε μου δουλευει ουτε ονλάιν..:p

Ace of Hearts..

Μπορει κ να φταιει αυτο δε ξερω.Κανε μια επαναφορα ρυθμισεων και αν συνεχισει τοτε μπορει να οφειλεται κ στην πτωση, οποτε θα το πας σερβις.

Υπαρχει κ μια επιλογη που λεγεται χειροκινητη εστιαση, οπου εστιαζεις σε ενα αντικειμενο κ τα υπολοιπα τα δειχνει θολα, δες αν την εχεις ενεργοποιησει κατα λαθος.

όχι φιλε είναι στο αυτόματο.. επαναφορά έχω κάνει 3 φορες και πάλι τα ίδια...

gmo το άμα από μια πτώση χαλάει η κάμερα τότε τι να πω ρε παιδιά.. ειλικρινά απογοητευτικά....-1 για την LG :/

service δεν το πάω από τώρα.. ούτε 1 μηνα δεν το έχω το κινητό.....ΕΛΕΟC ΑΠΛA !!

άσε που εκεί στα service δεν τα προσέχουν τα κινητά.. τα πετάνε από εδώ και από εκεί .. είχα πάει ένα παλιό ΣΕ μου για service και γύρισε με 50 γρατζουνιές πάνω !! άσε που δεν ξέρω και που να το πάω.... ρίξε όμως καμια ιδέα μπας και :/

Σημερα πήγα στον ΟΤΕ για την επιδότηση... δεν την δικαιώμουν τελικά, και απο το 2009 θα ειμαι κι εγω κατοχος της ενλογω συσκευης!!

ΑΑΑχχχ....:(

όχι φιλε είναι στο αυτόματο.. επαναφορά έχω κάνει 3 φορες και πάλι τα ίδια...

gmo το άμα από μια πτώση χαλάει η κάμερα τότε τι να πω ρε παιδιά.. ειλικρινά απογοητευτικά....-1 για την LG :/

service δεν το πάω από τώρα.. ούτε 1 μηνα δεν το έχω το κινητό.....ΕΛΕΟC ΑΠΛA !!

άσε που εκεί στα service δεν τα προσέχουν τα κινητά.. τα πετάνε από εδώ και από εκεί .. είχα πάει ένα παλιό ΣΕ μου για service και γύρισε με 50 γρατζουνιές πάνω !! άσε που δεν ξέρω και που να το πάω.... ρίξε όμως καμια ιδέα μπας και :/

Θα το πας ειτε στην lg ειτε εκει που το αγορασες με την αποδειξη αγορας.

Δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο, εκανες factory reset settings με τον κωδικο τον κρυφο?εχει αναφερθει κατι σελιδες πιο πισω

Ace of Hearts..

Σημερα πήγα στον ΟΤΕ για την επιδότηση... δεν την δικαιώμουν τελικά, και απο το 2009 θα ειμαι κι εγω κατοχος της ενλογω συσκευης!!

ΑΑΑχχχ....:(

Υπομονή μικρέ.. :):D:happy:

Ace of Hearts..

Θα το πας ειτε στην lg ειτε εκει που το αγορασες με την αποδειξη αγορας.

Δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο, εκανες factory reset settings με τον κωδικο τον κρυφο?εχει αναφερθει κατι σελιδες πιο πισω

xmmmm camera settings reset ekana.. oxi factory.... ama kanw reset stis ergostasiakes ru8miseis tote den 8a xa8oun ola apo to kin?:S

να ξέρω αν είναι να τα περάσω στο pc...

bres μου την σελίδα που λέει για factory reset αν μπορείς !! τy :)

Υπομονή μικρέ.. :):D:happy:

Θα την χρειαστω!:happy:

ama kanw reset stis ergostasiakes ru8miseis tote den 8a xa8oun ola apo to kin?:S

Ναι θα χαθουν οι ρυθμισεις που εκανες στο κινητο! και ολα τα αρχεια που ειναι αποθηκευμενα στο κινητο! Η καρτα μνημης δεν παθαινει τιποτα,βεβαια...

Α! Επισης σωσε μηνυματα και επαφες!!

Με wi-fi δουλεύει κανονικά...

Σε μενα δε δουλευει.Με wifi μπαινω κανονικα στο google maps, αλλα το gps δε λειτουργει.Με wind plus δοκιμασα αλλα δε δουλευει το google maps και γενικα ουτε to amaze.

Ace of Hearts..

xmmmm camera settings reset ekana.. oxi factory.... ama kanw reset stis ergostasiakes ru8miseis tote den 8a xa8oun ola apo to kin?:S

να ξέρω αν είναι να τα περάσω στο pc...

bres μου την σελίδα που λέει για factory reset αν μπορείς !! τy :)

Για το service menu, πληκτρολογούμε :

3845#*910#

Είναι το νουμερο 8 απο τις 22 επιλογες που θα δεις.Θα χασεις τα παντα (οπως ειπε κ ο tsoump), οποτε κανε μπακ απ!

Ace of Hearts..