NiKoCc Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 Είμαι σχεδόν σίγουρος οτι το KC910 θα ακολουθήσει το δρόμο του viewty όσον αφορα τα themes.Ακομη κι αν η μαμα lg κωφεύσει , καποια παληκαρια θα κανουν οτι κανανε κ με το viewty. το οποιο πλεον γινεται αγνωριστο περνώντας του themes. Aπο την αλλη ,ακομη ειναι νωρις, το κινητο ειναι πολυ φρεσκο, ας κανουμε λιγη υπομονη. Για μενα το βασικοτερο μειονεκτημα του κινητου, ειναι ο χαμηλος ήχος και το οτι συντομα θα πρεπει να κανουν κατι με τα themes και τα widgets. To βιντεο του ειναι κορυφαιο απλα. Το wifi σε μενα λοκαρει αμεσως κ συνδεομαι αμεσως Το gps του ειναι χαλια, αλλα ολος ο κοσμος το βλεπει και φανταζομαι θα το κοιταξουν. Για java δε με πολυενδιαφερει, αν και εχω περασει αρκετα πραγματα, αλλα κ παλι δεν το πολυψαχνω. Η καμερα του εχει ενα σωρο καλουδια ,τα οποια βαριεμαι να απαριθμησω μαζι με εναν σουπερ photo editor. Η οθονη ειναι ολα τα λεφτα, ο χειρισμος λειος και απεριττος. Και κατι αλλο, διαβαζω ειδικα στο gsmarena, χρηστες που θαβουν το renoir, που παραπονιουνται οτι χαλασε το ηχειο, χαλασε η οθονη, το τηλ ειναι για τα μπαζα γιατι κολλαει κ ο,τι αλλο κουλο μπορεις να φανταστεις κ σκεφτομαι, είναι ετσι ή απλως διαμορφωνουν προβοκατόρικα άποψη υπέρ άλλων κινητων...λεω γω τωρα.. Για το τελευταίο δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα από το να περιμένουμε.. 1 βδομάδα το έχω και δεν έχει πάθει τίποτα ... όσο για το ηχείο είναι χαμηλό όταν σε παίρνουν τηλ .. αλλα who cares αφού έχει δόνηση για να το ακούς πάντα :p μέσα στο σπίτι η με ακουστικά δεν έχεις κανένα prob στο να ακούς την μουσική που σου αρέσει λίγα μείον που βρήκα είναι η κατανομή αρχείων ... όλα χύμα είναι βρε παιδί μου ... και ότι είναι κάπως άχαρο (θέλει θέματα επείγοντος!!!) Παράθεση Μη Περήφανος Κάτοχος Ενός "LG Renoir" :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 Για το τελευταίο δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα από το να περιμένουμε.. 1 βδομάδα το έχω και δεν έχει πάθει τίποτα ... όσο για το ηχείο είναι χαμηλό όταν σε παίρνουν τηλ .. αλλα who cares αφού έχει δόνηση για να το ακούς πάντα :p μέσα στο σπίτι η με ακουστικά δεν έχεις κανένα prob στο να ακούς την μουσική που σου αρέσει λίγα μείον που βρήκα είναι η κατανομή αρχείων ... όλα χύμα είναι βρε παιδί μου ... και ότι είναι κάπως άχαρο (θέλει θέματα επείγοντος!!!) Το εχω ενα μηνα κ δεν εχει παθει τπτ :) Το θεμα ειναι οτι αυτοι που παραπονιουνται κ το θαβουν, μιλανε οτι τους χαλασε μεσα σε μια ημερα κ τετοια κουλα..Καποιος αναφερει οτι του εσβησε τελειως μετα απο 2 ωρες.. Τα χυμα αρχεια ειναι κουσουρι απο το viewty, ναι ειναι ψιλοαπαραδεκτο.. Ο χαμηλος ηχος εχει να κανει με τις κλησεις ναι, δεν εχει να κανει με τη μουσικη , ραδιοφωνο, ηχο απο βιντεοσκοπηση κλπ κλπ. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billakis_drama Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 Paidia na rotiso kati? Stin suskeuasia periexetai kapoia memory stick??? An den periexetai mexri posa GB karta mporoume na valoume xoris na parousiasei kapoio provlima to kinito (kollimata, argi antapokrisi,k.a.)?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiKoCc Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 Paidia na rotiso kati? Stin suskeuasia periexetai kapoia memory stick??? An den periexetai mexri posa GB karta mporoume na valoume xoris na parousiasei kapoio provlima to kinito (kollimata, argi antapokrisi,k.a.)?????? περιέχει μια ωραιότατη 8gb καρτούλα :) Παράθεση Μη Περήφανος Κάτοχος Ενός "LG Renoir" :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 σε χρηση ιντερνετ πως τα παει? βιντεακια απο το to youtube το κανονικο (οχι το mobile ) παιζει ? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 σε χρηση ιντερνετ πως τα παει? βιντεακια απο το to youtube το κανονικο (οχι το mobile ) παιζει ? Μια χαρά ειναι το ιντερνετ, θελει λιγο να το συνηθισεις μονο αφου ειναι αφης η οθονη.Ας ειναι καλα το wifi και σερφαρουμε τζαμπα-ουτε wind plus ούτε τίποτα :) Εκτος απο τον δικο του browser ,βάζεις τον opera mini, πληρως συμβατός. Τα βιντεακια απο το youtube θελουν μετατροπη, δεν παιζει flv. Aμαν, δεν τρωγεσαι! σου απαντηθηκε !! Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 Γιατι ο καθενας εδω μεσα πεταει το μακρυ του και το κοντο του που ακουει και χαλαει την εικονα του τηλεφωνου, δεν μπορω να το καταλαβω! Ωραια, πειτε ελευθερα την αποψη σας, αλλα μην το βγαλετε και σκαρτο! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΑ!:mad: Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasermones Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 Γιατι ο καθενας εδω μεσα πεταει το μακρυ του και το κοντο του που ακουει και χαλαει την εικονα του τηλεφωνου, δεν μπορω να το καταλαβω! Ωραια, πειτε ελευθερα την αποψη σας, αλλα μην το βγαλετε και σκαρτο! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΑ!:mad: πολυ σωστα εγω που το εχω μια χαρα ευχαριστημενος ειμαι τωρα αν υπαρχουν ατομα με τεραστια προκαταληψη δικο τους προβλημα...δεν το μετανοιωσα ουτε λεπτο που το πηρα παντωωω.ς...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billakis_drama Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 περιέχει μια ωραιότατη 8gb καρτούλα :) Apo opoiodipote katastima to pareis??? Esy apo pou to pires? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiKoCc Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 Apo opoiodipote katastima to pareis??? Esy apo pou to pires? νομίζω είναι στάνταρ προσφορα το γραφει και πάνω στο κουτί... από το πλαίσιο καλλιθέας το πήρα Παράθεση Μη Περήφανος Κάτοχος Ενός "LG Renoir" :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 Aμαν, δεν τρωγεσαι! σου απαντηθηκε !! μα εγω δεν ρωτησα αν παιζει βιντεακια κατεβασμενα απο το youtube... το γνωριζω οτι θελουν μετατροπη. Εγω ρωταω αν γινεται να τα δεις ον λαιν κατεφθιαν απο το σαιτ του youtube, γιατι ξερω οτι θελει flash . Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 Η κάρτα μνήμης είναι στάνταρ στη συσκευασία.Έτσι αναφέρεται απ’την LG.Όσο για τα βίντεο από youtube,δεν μπορούν να παίζουν από τον browser!Ακόμη και να κατέβουν,όπως είπε ένας φίλος πιο πάνω,είναι σε μορφή .flv οπότε θέλουν μετατροπή σε DivX,XVid,mp4 ή 3gp.Οπότε,είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο,δεν παίζουν απευθείας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasermones Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 Η κάρτα μνήμης είναι στάνταρ στη συσκευασία.Έτσι αναφέρεται απ’την LG.Όσο για τα βίντεο από youtube,δεν μπορούν να παίζουν από τον browser!Ακόμη και να κατέβουν,όπως είπε ένας φίλος πιο πάνω,είναι σε μορφή .flv οπότε θέλουν μετατροπή σε DivX,XVid,mp4 ή 3gp.Οπότε,είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο,δεν παίζουν απευθείας! ναι πολυ σωστα το δοκιμασα πολλες φορες δεν παιζουν...η καρτα ειναι στανταρ απο το εργοστασιο οποτε ερχεται σε ολα τα πακετα μαζι με το κινητο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Παντως η τιμη του κινητου επεσε πολυ γρηγορα.Εφτασε τα 415 ευρω στο e-shop και εχει περασει μοναχα ενας μηνας περιπου που βγηκε. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Αυτή είναι πραγματικά επιθετική πολιτική... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasermones Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Αυτή είναι πραγματικά επιθετική πολιτική... ;) σωστα και καλα κανουν σεβονται και τον καταναλωτν κατα καποια εννοια με απωτερο σκοπο βεβαια αλλα μια μειωση της τιμης τα χριστουγεννα ειναι πολυ ευπροσδεκτη και αν μη τι αλλο εντυπωσιακη για ενα τοσο νεο μοντελο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 μα εγω δεν ρωτησα αν παιζει βιντεακια κατεβασμενα απο το youtube... το γνωριζω οτι θελουν μετατροπη. Εγω ρωταω αν γινεται να τα δεις ον λαιν κατεφθιαν απο το σαιτ του youtube, γιατι ξερω οτι θελει flash . Να σου πω αμέσως.Την πρωτη φορα που δοκιμασα απο τον browser του κινητου , δεν τα επαιζε.Ομως τις επομενες , καθως το σκαλιζα το κινητο, παταω πανω σε ενα βιντεο κ ανοιξε η εφαρμογη του κινητου για τα βιντεο κ επαιξαν μια χαρα..κ μεχρι στιγμης παιζουν.Ανοιξε μια μικρη οθονη και να σου το βιντεακι..:D Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Αυτή είναι πραγματικά επιθετική πολιτική... ;) Και πολυ εξυπνη κινηση της εταιριας,για να το αγορασουν αρκετοι με τετοια απιστευτη τιμη.Ας παραδειγματιστουνε και οι υπολοιπες εταιριες και να κατεβασουν τις τιμες,γτ πραγματικα εχουν ξεφυγει :) Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasermones Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Να σου πω αμέσως.Την πρωτη φορα που δοκιμασα απο τον browser του κινητου , δεν τα επαιζε.Ομως τις επομενες , καθως το σκαλιζα το κινητο, παταω πανω σε ενα βιντεο κ ανοιξε η εφαρμογη του κινητου για τα βιντεο κ επαιξαν μια χαρα..κ μεχρι στιγμης παιζουν.Ανοιξε μια μικρη οθονη και να σου το βιντεακι..:D φιλε μου πως το εκανες αυτο και σε ποια εφαρμογη πηγες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psyhiatros Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Οντως πέφτει βλέπω. 414 ευρω στο πλαίσιο. Το gps τι χάρτες πέρνει όμως ρε παιδιά; Μακάρι να έπερνε windows mobile η κάτι άλλο για λόγους συμβατότητας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 φιλε μου πως το εκανες αυτο και σε ποια εφαρμογη πηγες??? Μπηκα στην εφαρμογή youtube , συνδέομαι(wifi) ολα καλά , πατάω ενα βιντεάκι, ανοίγει αυτόματα ο default media player του κινητού κ την πρώτη φορα μου βγάζει ενα μηνυμα "memory full ή κατι τέτοιο". Στη συνέχεια όμως, κάποια άλλη ημέρα, ακολουθώντας τα ίδια βήματα, ανοιξε ο player του κινητού και το επαιξε κανονικα.Κ το δοκιμασα σε 5-6 βιντεακια απο το youtube. Και μεχρι στιγμης τα παιζει κανονικα.Δεν τα προβαλλει σε μεγαλη οθονη, αλλα κανενα προβλημα , βλεπονται κανονικοτατα. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Αμαν! Με εχετε ΥΠΕΡπορωσει! Σταματηστε να συζητατε για τα καλουδια του!:rolleyes::rolleyes: ααχ!! Με το gps τι εγινε τελικα? δουλεψε σε κανεναν? αντε ντε σκαλιστε το!!:D:D ( Built-in GPS with aGPS function έχει....) Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 To - TV-out λειτουργει? (Στο n82, ενα παιδι, βλεπει μου ειπε, κανονικα tv... δεν χρεώνεσαι?:confused: Βασικα, δεν ξερω καν πως δουλευει....:X) Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Ερωτησουλες για... -tv-out -gps -java εφαρμογες αν δεχεται!(επειδη ειναι κλειστο το λειτουργικο, ακουσα πως ειναι πολυ περιορισμενα τα προγραμματα... δλδ τι τυπου?) Ευχαριστω!:) Y.Γ. sorry για το πρηξιμο...:O Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Ερωτησουλες για... -tv-out -gps -java εφαρμογες αν δεχεται!(επειδη ειναι κλειστο το λειτουργικο, ακουσα πως ειναι πολυ περιορισμενα τα προγραμματα... δλδ τι τυπου?) Ευχαριστω!:) Y.Γ. sorry για το πρηξιμο...:O Το ότι είναι κλειστό το λειτουργικό δε σημαίνει κάτι...Αν υπάρχουν οι εφαρμογές που θέλουμε σε java δεν αποτελεί πρόβλημα!Απλά,η lg δεν έχει κάνει την υλοποίηση που κάνουν οι SE και Νοκια(κυρίως η 1η εξ’αυτών).Οπότε,απ’τη στιγμή που δεν υποστηρίζει η υλοποίηση της jvm που διαθέτει όλες τις νεες τεχνολογίες,είναι λογικό ότι εφαρμογές που χρησιμοποιούν τα συγκεκριμένα apis δε θα τρέξουν.Αυτομάτως λοιπόν,υπάρχει περιορισμός στις διαθέσιμες εφαρμογές που μπορούν να χρησιμοποιοηθούν!Αν έχεις υπόψη σου καποιες εφαρμογές που χρειάζεσαι να τρέχεις,καλύτερα να τις αναφέρεις! Για το gps κάποιοι λένε ότι δε συνδέεται..Κατά πόσο στέκει αυτό και δε φταιν οι χρήστες,δε γνωρίζω. Τέλος,το tv-out δε σημαίνει ότι θα βλέπεις τηλεόραση,αλλά οτι θα έχεις τη δυνατότητα να προβάλλεις τις εικόνες και τα βίντεο στην οθόνη της τηλεόρασης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts